Voua chiar va place rockul?
Moderator: anjin-san
124 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
simi,da` cine a zis ca`i place rockul?
Nu`mi place,nu`l ascult si nici nu creed ca il voi asculta.Mai bine ascult ANdreea Balan decat rock

I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
aveam si eu cativa d-astia in generala si le ziceam ca-s satanisti si ei o luau ca pe un compliment si se umflau in pene si... parca ma rugau din priviri sa le mai spun odata asta.
rock cick, nu e nevoie sa subliniezi ca TU ASCULTI ROCK pentru a schimba parerea unui om sau a unui grup despre tine, pentru ca eu , spre exemplu, prefer un manelist cinstit si cu mintea odihnita decat unul invelit intr-o aura "rock" si cu mintea foarte agitata si inghesuita-n coltz ...
rock cick, nu e nevoie sa subliniezi ca TU ASCULTI ROCK pentru a schimba parerea unui om sau a unui grup despre tine, pentru ca eu , spre exemplu, prefer un manelist cinstit si cu mintea odihnita decat unul invelit intr-o aura "rock" si cu mintea foarte agitata si inghesuita-n coltz ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Rock Chick scrie:Se pare k in Romania se intelege cu totul altceva prin "rockeritza" sau "rock chick"...k sa fii o "rockeritza" nu tre sa asculti neaparat numa' Heavy-metal,black-metal,gothic-metal,death-metal sau cate feluri mai sunt(k sunt fff multe feluri de rock,intre care exista diferente f mici...)....deja atunci eshti "metalista"...e o mare diferenta...de ex. eu am cunoscut in nishte tabere mai multe rockeritze care ascultau numai Hilary Duff,Liz Phair,Katy Rose shi Avril Lavigne(+Linkin Park ,Evanescence,etc)...maj. erau din America...acolo inseamna altceva sa fii rocker...inseamna pur shi simplu sa fii "cool"...cica...
Iar deja la noi ,cand cineva zice k e rocker,dak acel cineva nu asculta NUMAI rock shi mai asculta shi alte genuri,imediat gata,toti il iau la mishto,k se crede rocker shi nu e...
Am mai zis...ascult toate felurile de muzik...in afara de manele shi muzica latino...cu toate k Shakira(care era latino inainte...)mi-a placut....sa shtii k ascult mult shi Missy Elliott,BUG Mafia,Ashanti,etc...dar asta nu inseamna k sunt FAN al acestora...
Sper k s-a inteles ceva din ce-am scris...k nu prea "vb" coerent in acest moment...nu ma simt prea bine...
mai puisor rock....ce vrei sa ne asteptam de la tine,dupa ce iti vedem usernameu`??? "rock chick"..cum iti suna? nu te zgarie pe creier??? adik...nu impune faptul ca persoana respectiva asc rock?? ma rog,poate tuh nu ai inteles notiunea de "rocker"....acel tip de persoana care asc numai rock( de fapt,ar trebui sa fie evident... (:| ) ji care e ff. informata in domeniu,adik jtie pe de rost toate "nuantele" ji reprezentanti pentru fiecare dintre aceste nuante( sa-mi spui daca nu-mi intelegi subtilitatea,da` cred ca te-am luat prea tare,asa ca apelez la subterfugii)
evident,un "rocker: autentic nu va asculta alte genuri muzicale(cele mai urate dintre acestea fiind manelele),ceea ce ma indoiesc ca se aplica in cazul tau
inchei sperand ca m-am facut inteleasa ji ca te-am convins ca nu ejti rockeritza...clar?
P.S...tin sa mentionez ca nici eu nu ma pot lauda ca ma aflu prin randurile rockerii,pentru ca mai "rup" ji cate un R&B,din cand in cand,da` nimeni nu e perfect! ;n
beautiful faces hide witches
-
^mistique - Junior Member
offf......la mine in clasa sunt trei specimene............se cred rockeritze ....................................................da poarta haine mulate shi gues what ce trupe heawy ascuta:limbi in park......avril
..........of shi vin la mine sa discute despre rock.......cica asa intre rockeri
.....................nu pot sa abtzin niciodata sa nu le iau la mishto
............................URASC TRENDURILE FLENDURILE ASTEA NENOROCITE SI SPER SA TREACA ASAT CU ROCKU MAI REPEDE.........................sa nu se mai cfreda toate panoramele....rockeritze ;P cine le omoara pe alea de care am vorbit mai sus ca se cred"surorile rock"....shi din nefericire ele cred ca cica as fi ca ele
io cel putzin ascult rock mishto black metal.....................likiparkisme deastea

............................URASC TRENDURILE FLENDURILE ASTEA NENOROCITE SI SPER SA TREACA ASAT CU ROCKU MAI REPEDE.........................sa nu se mai cfreda toate panoramele....rockeritze ;P cine le omoara pe alea de care am vorbit mai sus ca se cred"surorile rock"....shi din nefericire ele cred ca cica as fi ca ele
io cel putzin ascult rock mishto black metal.....................likiparkisme deastea

, "...Through the bleak window of my soul
In marble halls of falling snow
Winter touch the Earth undone
Embittered we embrace the funerals to come..."
In marble halls of falling snow
Winter touch the Earth undone
Embittered we embrace the funerals to come..."
-
(oana) Psycho - Junior Member
da mah...io ce zic...mie chiar imi palce rocu...now how about that...cu doi babaci rocheri...cred si eu ca-mi place ;n ;n ;n
de altfel...ascult roc de cand eram in burta lu' maicamea...da zau ca ma enevati cu toate prostiile astea de "rocheri uanabiz" si de "rocheri tru".
Nu stiti sa faceti altceva decat sa-i criticati pe parcheri...si sa ziceti ca voi sunteti tru si vaaaaai ce va mai streseaza aia...u're so fuckin' boring!!!
:silly: :silly: :silly:
de altfel...ascult roc de cand eram in burta lu' maicamea...da zau ca ma enevati cu toate prostiile astea de "rocheri uanabiz" si de "rocheri tru".
Nu stiti sa faceti altceva decat sa-i criticati pe parcheri...si sa ziceti ca voi sunteti tru si vaaaaai ce va mai streseaza aia...u're so fuckin' boring!!!
:silly: :silly: :silly:
-
punca - Junior Member
ROCK-ul NU ESTE PENTRU TOATA LUMEA, pentru ignoranti ramane-ti la manele si rahaturi de genul ozon, si 3 baietzi, pentru Hip Hop tot respectul, se poate canta despre realitate si asa iar pentru cei ce doresc sa se testeze sa asculte Thunderstruck de la AC/DC, Master of Puppets de la Metallica, Breack on through de la The Doors si sunt sigur ca vor avea alta parere despre Fenomenul Rock, nu mai putem noi ROCK-erii ca suntem catalogatzi in toate felurile jegosi, pletosi, satanisti, etc. The Beatles au zambit si au continuat sa cante si sa faca febra pe tot cuprinsul Pamantului cind au fost catalogati (primii) satanisti.
De la Elvis la Sepultura , de la heavy la new age, rock-ul va avea priza intotdeauna la oameni, FOR THOSE WHO ARE ABOUT TO ROCK I SALUTE YOU !!!
ROCK AND ROLL FOR EVER !
De la Elvis la Sepultura , de la heavy la new age, rock-ul va avea priza intotdeauna la oameni, FOR THOSE WHO ARE ABOUT TO ROCK I SALUTE YOU !!!
ROCK AND ROLL FOR EVER !
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
Falsii rockeri
Pe mine ma dispera astia care, cica ar fi rockeri, dar nu au o treaba cu muzica rock. Mai asculta si ei ceva... cu o chitara besinoasa pe fundal, dar in schimb se poarta cu tot felul de cercei in ochi si Mos Craciun mai stie pe unde, etc si fac tot felul de tampenii ca sa iasa in evidenta. Lor le place , doar stilul asta de viata.
La mine primeaza muzica si mai putin imaginea.
... pentru pseudorockeri
La mine primeaza muzica si mai putin imaginea.

- nairdam
- Junior Member
Ok ! Am doar 13 ani.. shi sunt curios de o chestie... ascult foarte multa muzica rock (Linkin Park , Limp Bizkit , Evanescence , Horn , Him , nirvana, Creadle of filth , slipknot, pantera, sepultura, etc. etc. etc.) shi imi shi place stilu lor ! singurul dezavantaj este pletele.. in rest hainele.. vocabularu .. cerceii ... tatuajele sunt BESTIALE !!! Acum vreau sa aud o parere despre mine ! Sunt sau nu rocker ?
- Rock-Boy
- Junior Member
Eu spun ca, pentru a fi rocker, trebuie sa asculti muzica rock (doar de la asta vine denumirea de rocker). In cazul in care iti palc si chestiile astea: cercei, tatuaje, etc... traba ta. Dar n-am inteles o chestie, ce vocabular au rockerii?
- nairdam
- Junior Member
rock-boy, tu ai scris http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=273088&postcount=1 ?
si esti rocker?
si esti rocker?
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
rock-boy, nu te lua dupa ajtia bre ca sunt invidiosi, iei sunt aserviti satanei.
esti rocker bah, keep up the good work
britney rulz !
esti rocker bah, keep up the good work
britney rulz !
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Ce denumitzi voi rocker?
A merge la concerte?
A asculta muzica?
A adopta stilul de viatza?Filozofia?
A merge la concerte?
A asculta muzica?
A adopta stilul de viatza?Filozofia?
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Izabela, chestia de mai sus - ca seamana cu mine - ie cel mai intelijent lucru pa care l-ai spus pa fanclub pana amu.
Shakira canta lat(r)inrock!
Shakira canta lat(r)inrock!

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Bey, aicia nu era vorba despre Shakira sau despre avatarul meu (sunteti offtopic
), asha k ia indreptati voi discutia catre rock si alte chestii de-astea... iar tu Izabela, explica-ne te rog cum si de ce ai devenit tu fana a cunoscutei formatiii de rock Carpe Diem 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
124 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma