Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
aha. credeam ca tre' sa iti dau bomboane si zahar cubic ca sa ramai aici. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Ce-ai Moshule de faci asa? Cum sa plecam. Pai pentru care motive am face noi una ca asta? Poti sta linistit, deocamdata.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:aha. credeam ca tre' sa iti dau bomboane si zahar cubic ca sa ramai aici. :p
NU, dar nishte cafea pe IV ar fi buna

riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Pai uite ca Weet a plecat fara nici o vorba.
Eh..lasa...treaba ei.
Scorpy..tie iti place de Eeyore ? :yD
darken...eu nu beau cafea. iti dau un Ursus rece daca vrei.
Eh..lasa...treaba ei.
Scorpy..tie iti place de Eeyore ? :yD
darken...eu nu beau cafea. iti dau un Ursus rece daca vrei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
nu este speriat ! este foarte morocanos !
tu stii ca i s-a rupt si coada ? si o are batuta cu un cui sa nu-i cada. si are si funda pe coada.
tu stii ca i s-a rupt si coada ? si o are batuta cu un cui sa nu-i cada. si are si funda pe coada.
-
Oribilul Mosh scrie:nu este speriat ! este foarte morocanos !
bietul magar....
- supermouse
- Junior Member
ce nu tre sa dai la postul anterior, darken ?
-
mai scuteshte-ma
asta e singurul messageboard unde nu se poate da quote, shi pe de alta parte pastratzi optziunea de "quote"
go ahead shi baneaza-ma. Poate o sa te faca sa te simtzi bine...
asta e singurul messageboard unde nu se poate da quote, shi pe de alta parte pastratzi optziunea de "quote"
go ahead shi baneaza-ma. Poate o sa te faca sa te simtzi bine...
- supermouse
- Junior Member
deci...din moment ce scrii pe acest forum..respecti legile lui. ma doare in pu*a de ce e pe alte forumuri.
ai deja 2 avertismente. la urmatorul ai banare. si nu pentru ca vreau eu. ci pentru ca astea's legile...si sunt pentru toata lumea.
e atat de greu sa nu dai quote la postul anterior ?
ai deja 2 avertismente. la urmatorul ai banare. si nu pentru ca vreau eu. ci pentru ca astea's legile...si sunt pentru toata lumea.
e atat de greu sa nu dai quote la postul anterior ?
-
iar tu vrei cu tot dinadinsul sa ne arati ca ai gura mare. *p
pe viitor sa nu ne mai iei cu forumurile de 2 lei din iu-chei. noi suntem fanclub....cei mai buni ! *p
pe viitor sa nu ne mai iei cu forumurile de 2 lei din iu-chei. noi suntem fanclub....cei mai buni ! *p
-
Love2Fly scrie:Nu chiar. Am o problema cu telefonul mobil. Am auzit ca te pricepi la electronica si telecomunicatii , asha ca ma gandeam poate ma ajuti si pe mine! :sal:
al dracu sergiu, m-a vazut pana la urma!

p.s. mi-a dat si un mesaj la vreo doua ore dupa ce am ajuns acasa.
cu telul mobil te pot rezolva. 50 de dolari si te pun in legatura cu unu sergiu

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Stau de vorba la o bere cu Eeyore. Incerc sa-l mai inveselesc...ca i s-a rupt coada. D'aia nu sunt pe YM. Vrei sa imi comunici ceva ?
-
Imi fac si eu initierea exclusivista. Tre' sa-mi las singe din git, sau cum ii obiceiul pe-aici? As mai putea recita din Oscar Wilde, sau sa merg fara miini pe bicicleta. Sint plina de talent si va felicit de achizitie!
Help! Am un ursulet nou si nu stiu cum sa-i pun numele. E micutz, moale, crem si are o funditza cadrilata la git. Ochii-i sint negri, mici si apropiati si nasul catifelat. Se ataseaza repede de cei care-i dau atentie. Revin cu poze.
Help! Am un ursulet nou si nu stiu cum sa-i pun numele. E micutz, moale, crem si are o funditza cadrilata la git. Ochii-i sint negri, mici si apropiati si nasul catifelat. Se ataseaza repede de cei care-i dau atentie. Revin cu poze.
Don't hate me because I'm beautiful!
-
bad bad Annie - Junior Member
bad bad, il potzi numi Eeyore. Este un nume foarte potrivit. Nu numai pentru un magar foarte morocanos.
jaxxx, sa-ti relatez despre sesiunea de antrenamente de azi dimineatza.
Din pacate am abandonat dupa primii 400 m, din pricina vremii caniculare si a aereului greu de respirat. La suprafatza pistei cred ca erau 50 de grade Celsius.
Aliosha a dus cursa la bun sfarsit fiind cronometrat de cronometrul mobilului Ericsson T300 in 4' 17".
pana luni m-am decis sa fac o pauza..pe care o voi dedica berii si mancarurilor alese.
jaxxx, sa-ti relatez despre sesiunea de antrenamente de azi dimineatza.
Din pacate am abandonat dupa primii 400 m, din pricina vremii caniculare si a aereului greu de respirat. La suprafatza pistei cred ca erau 50 de grade Celsius.
Aliosha a dus cursa la bun sfarsit fiind cronometrat de cronometrul mobilului Ericsson T300 in 4' 17".
pana luni m-am decis sa fac o pauza..pe care o voi dedica berii si mancarurilor alese.
-
moshule...dupa cum ti-am spus...nu esti un mare sportiv...ci un MARE sportiv!
1)ce misto ca e vineri azi
2)maine ma duc pentru prima data la zoo in toronto si o sa bag poze pe forumul de animale si pe cel cu poze de la useri
3)am facut o poza cu winnie the pooh pe care i l-am cumparat prietenei mele miercuri, si am atasat poza aici
4)darken: forumul are reguli si trebuie respectate
5)prin acest post imi incep ziua de postat aiurea pe forum

1)ce misto ca e vineri azi
2)maine ma duc pentru prima data la zoo in toronto si o sa bag poze pe forumul de animale si pe cel cu poze de la useri
3)am facut o poza cu winnie the pooh pe care i l-am cumparat prietenei mele miercuri, si am atasat poza aici
4)darken: forumul are reguli si trebuie respectate
5)prin acest post imi incep ziua de postat aiurea pe forum

- Fişiere ataşate
-
- winnie.jpg (119.89 KiB) Vizualizat de 2906 ori
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Foarte frumos ursuletzul. Sa vad pe care pacalesc sa vina cu camera digitala pe la mine..sa pozez si eu ursuletzii mei.
jaxxx, tu ce parere ai de Eeyore ? *p
jaxxx, tu ce parere ai de Eeyore ? *p
-
nu-mi plac magarii care au funda roz legata la coada... 

Concurs NBA 2004-2005
-
pai nici lui nu ii place ca are funda roz. dar i s-a rupt coada. si cand i-au prins-o la loc cu un cui...i-au pus si funda roz.
m-a sunat Aliosha sa ma cheme la un vin. :yD
marii atleti din Grecia Antica...asa faceau. dupa ce alergau sau se intreceau la aruncarea discului....beau un vin ca marii prieteni.
m-a sunat Aliosha sa ma cheme la un vin. :yD
marii atleti din Grecia Antica...asa faceau. dupa ce alergau sau se intreceau la aruncarea discului....beau un vin ca marii prieteni.
-
pai umbla si tu cu zale pe tine si cu sabii si sulite dupa tine...ca in Grecia Antica
era misto in Grecia Antica, pentru ca atunci aia chiar erau atleti adevarati...nu drogati care se umfla cu steroizi si tot felul de aspirine interzise

era misto in Grecia Antica, pentru ca atunci aia chiar erau atleti adevarati...nu drogati care se umfla cu steroizi si tot felul de aspirine interzise
Concurs NBA 2004-2005
-
da. si fugeau la putza goala. si ii admirau femeile. :p
-
aha...pai uite inca un avantaj...
dar daca stai si te gandesti e mai greu sa fugi gol pentru ca trece mai greu vantul printre picioare si te incetineaza..de aia poarta astia acu costume din alea mulante...
dar daca stai si te gandesti e mai greu sa fugi gol pentru ca trece mai greu vantul printre picioare si te incetineaza..de aia poarta astia acu costume din alea mulante...
Concurs NBA 2004-2005
-
costume mulate se poarta doar in probele de alergare viteza sau saritura in lungime & triplu salt...unde de asemenea tre' sa ai viteza.
in probele de fond si semi-fond nu se poarta costume mulate.
imi amintesc de o etiopianca la 5000 m...careia i s-a rupt maieul in timpul cursei si ii ieseau tzatzele pe afara. si a alergat asa mai bine de juma de cursa...in uralele publicului spectator. avea tzatze mari...ca mai toate femeile africance.
ps : am plecat ! sa ai grija de locomotive !
in probele de fond si semi-fond nu se poarta costume mulate.
imi amintesc de o etiopianca la 5000 m...careia i s-a rupt maieul in timpul cursei si ii ieseau tzatzele pe afara. si a alergat asa mai bine de juma de cursa...in uralele publicului spectator. avea tzatze mari...ca mai toate femeile africance.
ps : am plecat ! sa ai grija de locomotive !
-
OK, am un contract nou- incep pe 21!!
Am cumparat azi o sacosha de filme sa am cu ce ma plictisi saptamana viitoare...
shi azi e VINERI!
Am cumparat azi o sacosha de filme sa am cu ce ma plictisi saptamana viitoare...
shi azi e VINERI!
- supermouse
- Junior Member
Azi e vineri, bine-mi pare,
Saptamana viitoare
intru in vacantza mare
Azi e vineri, bine-mi pare. :p
Mijto avatar mosh, dar e cam suparat.
Saptamana viitoare
intru in vacantza mare
Azi e vineri, bine-mi pare. :p