Intrebari tampite...raspunsuri pe masura
Moderator: anjin-san
o intrebare extrem de tampita este "De ce?"...Parerea mea!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
thesoulline scrie: cea mai proasta afacere cu Luna este ca mai apare si o poza in care se vede cameraman-ul, pokenitza !
eyewitness scrie:din ciclul "descoperiri care au revolutionat lumea" azi va prezint:
cum o fi ajuns pokenita din anglia sa filmeze pe luna numa ziarele pot stii.
No zi-le thesaulline, zi-le!! Ca ma bagasi intr-o nebuloasa....
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Care este e intrebare??
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
ma pot reincarna intr-un ciorap ? ca daca da, nu as vrea, ca nu imi place sa put (tare)
oare imi va raspunde cineva la intrebarea asta ???
oare imi va raspunde cineva la intrebarea asta ???
-
weed13 - Mesaje: 1868
Oare ce gandeste un ciorap?
-
Sydney - Junior Member
-
de treci codrii de arama.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
sa deschid geamul? la ce etaj e forumul, ca mi-e frica sa nu se arunce careva in cap si, Doamne fereste, sa si-l sparga !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
da cine puate sa-mi zica ce nota a luat baicsu la eczamenu de filosofie?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:da cine puate sa-mi zica ce nota a luat baicsu la eczamenu de filosofie?
10 (nota, nu numarul de caractere).
ps: si asta nu e intrebare tanpita, da?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Love2Fly scrie:o.k..multzam. Am dat search pe google dar imi gaseste numai expresii din diferite analize literare. Cica si Einstein a studiat sclipirea stelelor. Poate ai un link ceva ca eu nu am gasit!
http://www.newton.dep.anl.gov/askasci/ast99/ast99331.htm ii singuru la care am gasit direct raspunsu.
si daca pokenitza nu imi raspunde, dat fiind conditiile, care nici io nu le stiu, imi raspunde careva la intrebare ? adica de ce ii nascut/a in aceeasi zi cu mine ??? pokenitza adica
-
mah, weet13, intrebarea e simpla si raspunsul il stie toata lumea, numa tu nu. deci raspunsul este
d'aia.
ar mai fi un raspuns, dar acesta este mai complicat si mai explicativ, insa cum stiu ca tu intelegi din prima, ti-l recomand pe primul. totusi, pentru cei mai putin inzestrati, cel de-al doilea raspuns este
pentru ca.
d'aia.
ar mai fi un raspuns, dar acesta este mai complicat si mai explicativ, insa cum stiu ca tu intelegi din prima, ti-l recomand pe primul. totusi, pentru cei mai putin inzestrati, cel de-al doilea raspuns este
pentru ca.
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
weed13 scrie:daca pokenitza nu imi raspunde, dat fiind conditiile, care nici io nu le stiu, imi raspunde careva la intrebare ? adica de ce ii nascut/a in aceeasi zi cu mine ??? pokenitza adica
Bine bre! mersi! si pt ca m-ai ajutat o sa te ajut si eu sa-ti elucidezi misterul.
Pt ca in ziua de 13 dec - 9 luni = 13 martie a fost o zi tare mohorata si ploioasa.... :T
-
Love2Fly - Junior Member
BINGO.................. shi poate ca tata lui poke era foarte solicitat
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
love, nu trebuia sa zici asta, pt acum fara sa am de ales, m-am gandit ca si pt ai mei ziua aia trebuie sa fi fost la fel, ca si io 13 dec... si nu voiam sa stiu pt ai mei cum o fost, numa pt pokenitza
-
loloox. la mine , adika 13 martie, fu in preajma cutremurului ala de la'77. peste 9 luni apaream io, cam cutremurata de altfel :shock:
Io zic ca 13 e cam cu ghinion, care este, plus ca fu si-ntr-o martze.
-Ca de ce suntem amandoi nascuti in aceesi zi??? ( intrebare tampita...)
-Ca suntem gemeni! ( raspuns tampit )
ca sa nu fim off topic
Io zic ca 13 e cam cu ghinion, care este, plus ca fu si-ntr-o martze.
-Ca de ce suntem amandoi nascuti in aceesi zi??? ( intrebare tampita...)
-Ca suntem gemeni! ( raspuns tampit )
ca sa nu fim off topic
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
nu suntem gemeni, suntem sajetatori.
intelgineta predomina, sunt de acord cu tine. tu esti mai mare ca mine, deci
sa iti zic tanti, stimabilo, domnisoara sau doamna ?
intelgineta predomina, sunt de acord cu tine. tu esti mai mare ca mine, deci
sa iti zic tanti, stimabilo, domnisoara sau doamna ?

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma