21 plicuri mancare umeda pisici Whiskas
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
21 plicuri mancare umeda pisici Whiskas
Salut ! Am 21 plicuri mancare umeda (carne) pisici Whiskas Junior, o punga de nisip parfumat 5 L, un vas mancare Whiskas, niste jucarii pt. pisici si niste pungi pentru recipient cu nisip pentru pisici. Le dau foarte ieftin si va rog sa ma sunati sau sa-mi dati un mesaj daca aveti nevoie. Multumesc.
- lordico
- Junior Member
Ma intreb unde sa-l sunam pe baiatu asta.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
sunam la usa ca e mai rapid...
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
lordico scrie:Salut ! Am 21 plicuri mancare umeda (carne) pisici Whiskas Junior, o punga de nisip parfumat 5 L, un vas mancare Whiskas, niste jucarii pt. pisici si niste pungi pentru recipient cu nisip pentru pisici. Le dau foarte ieftin si va rog sa ma sunati sau sa-mi dati un mesaj daca aveti nevoie. Multumesc.
da' pisica n-ai?? io pisika vreau ;m p-aia n-o dai?
pot sa sun la linia verde pt pisici?
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
ce mai faci, Gabitzule ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
numa oameni plictisiti si care cauta mancare umeda pt pisici pe threadu' asta!!
no wonder [-(
no wonder [-(
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
gabuba scrie:bine, moshule, pe aici, tu?
bine. mananc cirese desi nu am citit ciresarii. :silly:
-
lordico scrie:Salut ! Am 21 plicuri daca aveti nevoie.
cred CA COrect se zice "am 21 plice". care este!
-
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii