Forumoteca De Aur

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Forumoteca De Aur

Mesajde eyewitness » Sâm Iun 12, 2004 10:56 am

stimati forumisti,

acest tred este dedicat posturilor de "arhiva" ale forumului , cele mai caterincuase de la debutul fanclubului si pana in prezent si care ne-au ramas in memorie ca momente de ras nebunesc in fata monituarelor. este suficient sa quotam postu dar banuiesc ca ar fi mult mai interesant sa adaugam si unele comentarii personale atasate la aceste posturi.

dupa cum este crestinesc ,am sa incep io.

pe la inceputurile mele pe forum, dupa ce am intarit randurile clasei muncituare, userul angus ,stiindu-ma mai nou, mi-a dat spre citire un post de-a lui sod ,user pe care la vremea aceea nu-l cunosteam personal ci era un personaj ca oricare alt user de pe acest forum.urmarind linkul si citind acel post am izbucnit intr-o explozie de ras necontrolat si tot restul zilei m-am aflat intr-o buna dispozitie.

iata-l :

SOD scrie:eram internat la spitalul municipal pentru operatie de peritonita.toate bune si frumoase,m-au operat si doua zile am stat in perfuzii si cu glucoza.din burta imi atarnau doua furtoane de se scurgeau nu'sce lichide.io de-abia ma taram si mi-era frica sa ma ridic din pat ca sa nu pocneasca operatia.eram la reanimare si imi dadeau somnifere incontinuu ca sa dorm si sa nu simt durerea(am fost operat de urgenta,doctorii crezand ca am o criza de ulcer si nu am fost preparat pt. operatie deloc).si uite-asa ,ma trezesc in toiul noptii cu o durere cumplita.eram intr-un salon in care ere o bezna cumplita.nu vedeam nimic.io credeam ca sunt singur acolo asa ca am inceput sa strig disperat dupa ajutor.nu venea nimeni.am inceput sa fluier din degete si din partea cealalta a salonului aud
- nu mai fluiera ca nu vine nimeni
- de ce?
- ca sunt niste scroafe
- atunci du-te tu si cheama-le
- nu vreau
- du-te ba in p**a mea si cheama-le ca nu mai pot de durere ca ma dau jos si te omor cu bataia
- nu pot dom'le sa ma duc ca n-am picioare!m-i le-au taiat azi!

bre,oameni buni,mi-a fost o rusine de am crezut ca intru in pamant.la vreo doua zile dupa aia,m-au mutat intr-un salon cu mai multi pacienti.stingerea se dadea pe la 11.la ora 1 noaptea toata lumea dormea.si nu va zic ca ma pomenesc cu varu-miu mort de beat ,care alerga pe culoarele ale si plangea ca un crizat de s-a sculat tot spitalu:
- unde esti ,ba ,vere!nu muri,ba!
io nici acu' nu stiu cum p**a mea a intrat in spital la ora aia.si vine betivu' in salon cu un brat de iarba si papadii smulse de prin fata spitalului si le varsa pe mine.s-a sculat tot salonu' si oamenii au inceput sa vocifereze ca vor sa doarma si alte alea.si uite-asa ma dau jos din pat,cu furtoanele alea la subtioara si iau nebunu' sa-l duc pe balcon sa fumam.la municipal balcoanele au usi metalice d'alea mari si grele.si io am inchis usa dupa mine ca sa nu se auda in saloane cum injura betivu'.fumam noi ce fumam,stam de vorba si cand da asta sa plece,surpriza>s-a blocat usa.si a inceput varu-meu sa dea cu picioarele in usa si sa faca o panarama,mama,mama!in clipa aia chiar ca s-a sculat tot etaju'.au venit doctorii de garda pe partea cealalta de usa,asistente,tot ce trebuie.usa a fost deschisa intr0un final cu lacatusu' iar eu n-am vorbit cu el vreo juma' de an.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 12, 2004 11:17 am

Pentru mine cel mai distractiv de pe forum ramane Nicholas. Pentru inceput un post in care el doreste sa exprime inutilitatea pestilor. Tin minte ca am ras copios la faza cu capul din acvariu ...asa ca am cautat postul si il pun aici.

Nicholas_Alex scrie:Bah, eu nu inteleg treaba cu pestii?? Care este motivul lor? La fel ca si pasarile (canari, sticleti,etc, nu fac altceva decit sa se cace in parul tau, pe masa, covor), eu nu vad nici o placere in ei. Inoata ca proshtii toata ziua in apa aia in care se caca! Plus ca trebuie sa bagi o groaza de bani in acvariul ala. O punga de plastic nu ajunge? Cind te gindesti la cite trebuie sa cumperi pentru acvariu, te apuca boala. Stiu unii care au spart o avere numai pe acvariu, sa-l faca cit mai mare, de incap 9 cadavre si un caine decapitat in el!

Plus ca peshtii nu maninca mincare ca pisica sau cainele. Le trebuie mincare speciala, de peshti, care miroase mai urit decit o bashina dupa 5 kg de fasole!

Eu am un cap de om, intr-o cutie de sticla. Este mult mai misto de privit decit proshtii aia de peshti! Plus ca nu-i trebuie mincare! Nu miroase (inchis etansh), si nu musca sau zgirie ca alte animale de curte. Este mai prietenos decit pisica, mai inteligent decit cainele, si cel mai important lucru, nu incearca sa te omoare!!!

:o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii