Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
ai vazut si tu meciu ?
baga-te pe forumul EURO 2004 sa comentam :p
baga-te pe forumul EURO 2004 sa comentam :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
|darken| scrie:abia ashtept sa ia englejii bataie maine
Si tu Brutus??? Poate ne expatriaza astia!!!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Nu stiu cine pana lu' tac'su suna acum la doo noaptea la interfon la mine. Ori o fi venit iar Tzirica sa ceara bani de tzuica, ori gashca lui Meitza pete "yellow", vecinul meu...Poate o fi a treia varianta. 

-
dEpEchEmIND - Junior Member
:sal: O locomotiva care n-are somn!! Credeam ca-s singura Depeche... vezi sa nu fie cu colindu' ;-)
iote ca vazui si-un locomotiv...love2. nici acolo nu-i suomn?
iote ca vazui si-un locomotiv...love2. nici acolo nu-i suomn?
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
Ca am facut greseala sa beau o cafea!! Si eu cand beau cafea nu dorm douoa zile!! Si mai citesc si eu stiri calde din tara, mai ascult un radio21...la o barfa pe ym...
-
eh...lasa ca locomotivele adevarate merg non stop. Cred ca ies si eu si las cele 22 de ore de download pt maine
p.s: Locomotiva aia cu aburi de Mosh cred ca doarme in basini. Habar n-are ca o sora de-a lui a deraiat in Silistea Gumesti

p.s: Locomotiva aia cu aburi de Mosh cred ca doarme in basini. Habar n-are ca o sora de-a lui a deraiat in Silistea Gumesti

-
Love2Fly - Junior Member
Moshu isi odihneste retinele pentru vizionat meciuri. de fotbal.
Si ce tot ai cu silistea asta d-o pomenesti mereu?? ca acolo ie bunicii mei si p-acolo mi-am alinat copilaria si vacantele. mai au si-acum un cocoshila al lor, o bisisica, un ilie...o guica, o poiana a lu' iocan. au si locomotiva care duce la alexandria via cairo... #-o
Si ce tot ai cu silistea asta d-o pomenesti mereu?? ca acolo ie bunicii mei si p-acolo mi-am alinat copilaria si vacantele. mai au si-acum un cocoshila al lor, o bisisica, un ilie...o guica, o poiana a lu' iocan. au si locomotiva care duce la alexandria via cairo... #-o
-
poke- eu sunt din Alexandria- de teleorman
am fost shi la Alexandria aialalta shi m-au omorat mushtele shi caldura

am fost shi la Alexandria aialalta shi m-au omorat mushtele shi caldura
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Love2Fly, iti dau eu Nightwish daca vrei..sa nu te mai chinuiesti. Am 2 albume cu ei si inca niste melodii separate.
Nu m-am culcat mah asa devreme cum ati crezut voi. Dar as'noapte a fost infernal de cald...si am iesit sa imi iau o Cola si sa ma plimb. Pe la vreo doispe si ceva.
poke si darken....Anglia bate azi !
Nu m-am culcat mah asa devreme cum ati crezut voi. Dar as'noapte a fost infernal de cald...si am iesit sa imi iau o Cola si sa ma plimb. Pe la vreo doispe si ceva.
poke si darken....Anglia bate azi !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Nu mult. Pana pe 4 iulie.
Pe urma, in august, incepe olimpiada.
Asa ca...are sa fie o vara frumoasa.
Pe urma, in august, incepe olimpiada.
Asa ca...are sa fie o vara frumoasa.

-
Eu fac bine. Am baut traditionalul lapte cu biscuiti.
Si ma pregatesc sa urmaresc un nou film cu Eeyore.
Pooh, pe langa Eeyore era prieten si cu un porculetz numit Piglet. Si filmu' asta e despre Piglet. Se numeste Piglet's Big Movie.
Si ma pregatesc sa urmaresc un nou film cu Eeyore.
Pooh, pe langa Eeyore era prieten si cu un porculetz numit Piglet. Si filmu' asta e despre Piglet. Se numeste Piglet's Big Movie.
-
Daca bursuky a baut laptic, yo beau berik Milwaukee..mi-am luat doua bardaci d-alea mari de 1 litru si-acum veselie......
Eram hotarata sa nu mai postez pe acest forum, dar cineva drag mie mi-a zis ca-mi simte lipsa si uite-ma din nou..*p..va pup you..
Anyway buna dimineata everybody..sa aveti o zi buna..muahhhhhhhhhhhhhhh
Eram hotarata sa nu mai postez pe acest forum, dar cineva drag mie mi-a zis ca-mi simte lipsa si uite-ma din nou..*p..va pup you..
Anyway buna dimineata everybody..sa aveti o zi buna..muahhhhhhhhhhhhhhh
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Poate cand te imbetzi mai rau facem un video conference pe YM. Sa-mi aratzi tzatzele.
Am auzit ca lu' Nicholas i le-ai aratat deja. :cry:
Am auzit ca lu' Nicholas i le-ai aratat deja. :cry:
-
salu' nanuk!!!
dc nu mai vrei sa postezi???mai cunosc o persoana care zice la fel...ca nu mai posteaza!!!ca unii sunt rautaciosi nu ar fi un motiv, sincer!!! nu iau partea nimanui...dar asa consider eu! asa ca...din partea mea...multe posturi in continuare!!!
dc nu mai vrei sa postezi???mai cunosc o persoana care zice la fel...ca nu mai posteaza!!!ca unii sunt rautaciosi nu ar fi un motiv, sincer!!! nu iau partea nimanui...dar asa consider eu! asa ca...din partea mea...multe posturi in continuare!!!
- kahlan
- Junior Member
da. lumea e rea. d'aia si eu postez f. putin. pai daca era lumea buna..aveam pe putin 75 000 de posturi. *p
-
monk, a cerut si el apartenentza la locomotive pe ultima suta de metri.
l-am acceptat...ca dovada ca primim pe oricine...indiferent de orientare sexuala, religie sau convingeri politice.
l-am acceptat...ca dovada ca primim pe oricine...indiferent de orientare sexuala, religie sau convingeri politice.
- Fişiere ataşate
-
- monk.jpg (78 KiB) Vizualizat de 2733 ori
-
-
monk - Mesaje: 2747
Primiti pe oricine, ha? Mersi! Mersi mult!
Si io care ma credeam persoana de vaza daca sint de-acu locomotiva!
Si io care ma credeam persoana de vaza daca sint de-acu locomotiva!
Don't hate me because I'm beautiful!
-
bad bad Annie - Junior Member
nu mah. dar monk e tovarash vechi cu noi...desi are alte inclinitatii sexuale. nu discutam asta.
plus ca azi e ultima zi cand primim oameni. incepand de maine...se inchid portile.
plus ca azi e ultima zi cand primim oameni. incepand de maine...se inchid portile.
-
Oribilul Mosh scrie:poke si darken....Anglia bate azi !
la cricket??? :lol: well...om vedea
darken, si eu tot sudista sunt, juma din viata petrecuta langa alexandria. yep, aia din teleorman nu....
-
Am coborat pana jos si mi-am luat 2 litri de bere..d'aia puturoasa la plastic...sa imi ajunga pt. ambele meciuri.
acum ma duc sa vad noul film cu Pooh, Eeyore si Piglet !
va rog sa vorbitzi in soapta pt. a nu-mi sustrage atentia !
GO ENGLAND !
acum ma duc sa vad noul film cu Pooh, Eeyore si Piglet !
va rog sa vorbitzi in soapta pt. a nu-mi sustrage atentia !
GO ENGLAND !
-