Intalniri forumiste sezonul 2004-2005

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde ElMundo » Lun Iun 07, 2004 2:29 pm

Decret, ar trebui sa rezolvi urgent problema aia cu stingerea la 00:00 ca nu miroase a bine...:) Mai ales ca vine vara!
In the middle of everlasting darkness...
ElMundo
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Iun 07, 2004 2:49 pm

-oana, daca nu te mariti cu animalu

iote bre...nici no cunosc bine si iea deja vrea sa se marite cu mine.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Superba Oana » Lun Iun 07, 2004 3:28 pm

foarte gresit....eu n-am zis ca m-as marita cu tine...este o ipoteza avansata de vali
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Iun 07, 2004 3:51 pm

oke...gresala mea.
deci vali nici macar nu ma cunuaste si deja ma promite lu oanei :D
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Anna|s » Dum Iun 13, 2004 9:13 pm

ma mir ca nu a scris nimeni pana acum despre frumoasa si interesanta intalnire din 12 iunie. astept primele impresii ca sa-mi pot exprima si eu parerile sublime.
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Iun 13, 2004 9:14 pm

pai ce sa se scrie in conditiile in care a iesit cum a iesit?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 13, 2004 9:23 pm

cine a fost...sa povesteasca ! am inteles ca intalnirile verii sunt f. frumoase. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Iun 13, 2004 9:26 pm

pai am inteles ca au fost printre altii Aliosha, Superba Oana...
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 13, 2004 9:29 pm

da. si Wild Rose si marian jan si Decret.
pe mine nu ma mai vedetzi in urmatoarele saptamani.
EURO 2004 rulz !

pacat ca nu mai vine nici Hades...cu aparatu sau super scump...sa faca poze. macar o amintire sa am si eu de la intalnirile la care nu particip.
joaca si Istrael la EURO ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Iun 13, 2004 9:48 pm

Daca intalnirile verii vor continua in ritmul acesta, eu va anunt cu mare parere de rau ca voi absenta pe cat posibil.. Motivele sunt evidente. Oricum, cunosc anumite persoane care vor avea orgasme multiple la aflarea acestei vesti.
Din pacate, nu s-a anuntat nimic.. Mii de scuze celor care doreau sa participe.. In mare parte forumistii pot fi gasiti la ruine, in fiecare sambata la ora 17.. Asta in caz ca doriti sa vedeti ce se intampla..
Alte comentarii? Nu am. Insa astept cu nerabdare sa aud ce au de spus ceilalti.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Iun 14, 2004 12:09 am

Cum asha mai Alinutza? sa nu mai treci tu pe la intalniri? erai nelipsita. Nu mai incanti si tu ochii forumistilor? nu ne mai pui tu intrebari cu doua taisuri? nu le mai dai tu de baut jidanilor de pe forum? ;P ...mie personal o sa-mi lipsesti!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Iun 14, 2004 7:53 am

Eu si SCORPY ne-am intalnit duminica, desigur la eterna terasa "La Ruine"... SCORPY nu stia exact unde e, si i-am aratat. Cand va avea timp, poate va veni si ea la intalnirile forumiste, dar acum e prinsa cu serviciul. Mi-a placut foarte mult de ea, e o fata draguta, puternica, si e o placere sa stai de vorba cu ea.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 14, 2004 8:20 am

Eu o stiu pe scorpy de anu trecut, cand ne-am intalnit in Mall si desi nu ne vazuseram niciodata a rostit : "ce faci Gabi ? " . :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Necko » Lun Iun 14, 2004 8:31 am

Noroc cu mine ! Mai stii cit m-ai rugat la telefon sa fac ce fac si sa o conving pe Scorpy sa vina si ea la Mall? ca tu nu aveai curaj nici un pm sa-i dai macar!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 14, 2004 8:58 am

Da. Pacat ca nu a fost si ea cu noi la KFC. Lasa ca poate mai mergem si o luam si pe ea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Iun 14, 2004 9:10 am

Wild Rose scrie:astept cu nerabdare sa aud ce au de spus ceilalti.

stai linistita, ca nu o sa aiba nimeni curaj sa spuna ce s-a intamplat acolo cu adevarat.
ANTI

baixinho©

Mesajde J'adore » Lun Iun 14, 2004 9:11 am

Pe cand o intalnire forumista? Ca sa stiu de acum sa nu imi fac alte planuri
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde SCORPY » Lun Iun 14, 2004 9:28 am

Vai, citind toate cele de mai sus, am inceput sa ma simt deja ca o mica vedeta!:w Va multumesc, dragii mei!

Revenind la intalnirea de ieri, m-am bucurat sa o cunosc personal pe Shaki, care este si ea, la randul ei, o fata extrem de draguta, finuta, desteapta, etc, etc, nu spun mai multe ca mi-e sa nu i se urce la cap *p
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Anna|s » Lun Iun 14, 2004 10:07 pm

imi place mult cu se inghesuie forumistii care au fost la intalnirea respectiva, la impresii si concluzii. va este rusine ca erati penibilii incoronatzi alei terasei La Ruine ? Eu personal nu am nimic de pierdut daca nu mai vin, DAR trebuie sa spun ca sunteti niste oameni care nu merita nici macar o injurie! este prea mult! iar cat despre cantecelul patriotic pe care mi l-ati dedicat, sa va fie rusine pentru ca nu ma cunoasteti absolut deloc si nu ati avut niciodata nimic de impartit cu mine! si pentru cine se simte: BAUTURA DAUNEAZA GRAV SANATATII!
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde vali » Mar Iun 15, 2004 5:20 am

so...
moshule, daca nu vii la intalnirile care se petrec, e bine sa te abtii de la orice tip si fel de comentarii. asha, de control.

nu am aflat decat o parte din ce s-a intamplat sambata si nu pot sa zic decat ca imi pare rau ca asha ceva s-ar putea intampla. si de aceea e cazul sa impunem o noua regula, care se aplica si pentru prietenii lui aliosha si pentru frumoasele prietene ale wildrosei: fara intrusi. daca aveti chef sa veniti sa va intalniti cu alti forumisti, veniti singuri. daca nu, mai bine nu veniti.

cat despre "intalnirea" de aseara, toate bune, toate bune...
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 15, 2004 8:50 am

zoso...nu mai imi sterge posturile !

Repet : Anna|s, ce a fost sambata asta sau ce a fost sambata trecuta nu se poate numi intalnire forumista, tinand cont ca forumistii prezentzi au constituit sub 50 % din efectiv.
Ne vedem la toamna...la o intalnire forumista clasica. (bineinteles, ma refer la cele anuntate si organizate pe acest subiect). Pana atunci...stabilim prin intermediul YM,PM si connex/orange/zapp. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Iun 15, 2004 11:05 pm

s-a anuntat pe forum vreo intalnire forumista ?
daca eu vreau sa ma intalnesc cu prietenii mei la ruine dupa ora 17, Sambata, iar altii apar acolo si cred de cuviinta sa se aseze la aceeasi masa doar ca scriem pe acelasi forum se cheama ca e intalnire forumista ?
De acum o sa pun o placuta : va asezati pe riscul vostru.
Da, Sambata s-a baut mult si s-au facut multe magarii si pentru majoritatea imi fac mea culpa. Prezint scuze (e bine baixule ? ) lui anais si wr. Problema e insa mai complexa ca nu iese niciodata fum fara foc.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde baixinho© » Mar Iun 15, 2004 11:40 pm

Alex, noi am discutat o treaba. cineva a sunat-o pe Wild spunandu-i ca este intalnire forumista. fata a venit acolo insotita de Annais si de o prietena, v-a vazut la masa si s-a asezat acolo. divagam aiurea. hai s-o rezolvam intre 8 ochi (ai mei, ai tai, ai lui wr si ai lui 37). io zic ca este mai bine asa.

auzi, ba, foca, ba, daca eu m-am intalnit in seara ce tocmai s-a terminat cu dana, cu aiu, cu afex si cu animalu se cheama ca este intalnire forumista? te intreb pentru ca din toti cei cinci prezenti la intalnire, absolut toti posteaza pe forum.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 15, 2004 11:53 pm

baixole, tu esti turc ? am spus ca ce s-a petrecut sambata seara nu a fost intalnire forumista. am zis eu ceva de intalnirile tale de ma tot intrebi ?
si intalnirea pe care ai avut-o cu Wild Rose... luni dupa-masa...tot forumista a fost. *p
ati facut poze ? ai pupat-o in buric ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Iun 16, 2004 12:00 am

Oribilul Mosh scrie:nu se poate numi intalnire forumista, tinand cont ca forumistii prezentzi au constituit sub 50 % din efectiv.

tu ori te faci ca nu pricepi, ori te faci ca nu pricepi. deci la intalnirea despre care ti-am spus ca m-am vazut cu dana, animaloo, aiu si afex dintre cei prezenti peste 50 la suta au fost forumisti. DIN ACEST PUNCT DE VEDERE, se poate spune ca a fost o intalnire forumista? sau astea TREBUIE sa se desfasoare numai sambata? si cand m-am intalnit cu Wild Rose nu am pupat-o pe buric. si nici nu mi-a facut cinste cu beri si nici cu mici. asta ca sa dormi linistit.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 16, 2004 12:04 am

da. ai fost la o intalnire forumista. nu am negat acest fapt. nu stiu de ce mai insisti.

si cand m-am intalnit cu Wild Rose nu am pupat-o pe buric. si nici nu mi-a facut cinste cu beri si nici cu mici

Eu cand ma intalnesc cu ea...le fac pe amandoua. Asa ca ai un mare minus. Ma mir ca te mai si lauzi.

asta ca sa dormi linistit

fii linistit ! dorm oricum foarte linistit.

ps : de ce te bagi in seama cu mine ? suntem certati ! ;f
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Iun 16, 2004 12:24 am

Oribilul Mosh scrie:zoso...nu mai imi sterge posturile !

dar tu de ce le stergi pe ale altora?

Oribilul Mosh scrie:de ce te bagi in seama cu mine? suntem certati

atat ai priceput? eu nu-s sunt certat cu tine. doar te ignor, pentru ca daca as sta sa dau atentie tuturor chestiilor pe care le debitezi, as ajunge la capatul lui 401. incerc sa fac abstractie de persoana ta, dar nu am cum, pentru ca faci ce faci si te lovesti de mine, in loc sa ma ocolesti.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 16, 2004 12:30 am

pai tu ai inceput, adresandu-mi-te cu " ba, foca, ba" . Eu ma gandeam la animalele din savana si am vazut ca m-ai apelat. Nu aveam cum sa nu port un dialog cu tine. Acum ca am terminat, te rog sa readoptzi pozitia ta de mai inainte.

Iar acum sa va povestesc despre intalnirea forumista de astazi. Ma refer la cea la care am participat eu, ca am inteles ca au mai fost si altele.

Asadar...am iesit cu Aliosha prin cartier pe la orele 14. Ne-am oprit la restaurantul Arena, unde am servit cate un cascaval pane cu cartofi prajiti. Eu am baut un Hofen, iar Aliosha o cafea deoarece era cu masina. Apoi ne-am deplasat spre IOR unde am servit cate o bere la vaporash. Aliosha a vrut sa-l sune si pe Decret sa-l invite, dar eu m-am opus pentru ca Decret imi este antipatic.
Pasarile ciripeau, pestii inotau, fetele sa sarutau....asa ca am petrecut clipe frumoase la intalnirea forumista de astazi.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Iun 16, 2004 12:34 am

io zic mai bine asa: sterge tot ce scrie de la auzi, ba, foca si pana la Asadar inclusiv acest post si fa abstractie de prezenta mea pe forum. si iti promit ca daca ma ignori, o sa fac si eu la fel si, implicit, nu o sa ma mai minunez ca faci greseli elementare de gramatica.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 16, 2004 12:35 am

Lasa asa. E o discutie interesanta si ne-am sustinut punctele de vedere ca doi oameni mari si grasi. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma