Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Lasa ca si ei ne-au zis noua tigani. Ei sunt mai tigani ca noi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Va zic si eu "buna dimineata" pt ca nu am somn deloc deci Buna dimineata!!!
La ora asta f tarzie eu servesc un pepsi..bleah deabea astept sa ajung in tara sa pot bea o coca-cola buna ~y
Neatza Weet, Necko, Moshule(raule), Alex
Poate imi pastrati si mie o cana cu ceai pt mai tarziu
La ora asta f tarzie eu servesc un pepsi..bleah deabea astept sa ajung in tara sa pot bea o coca-cola buna ~y
Neatza Weet, Necko, Moshule(raule), Alex
Poate imi pastrati si mie o cana cu ceai pt mai tarziu
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Lasa ca si ei ne-au zis noua tigani. Ei sunt mai tigani ca noi.
Si ce daca ei au zis ? Tre' sa zici si tu ? Esti mai rau decat aia mici si ma asteptam sa ai mai multe minte decat un fotbalist .. ;j
Neatza Jadore ! Fugi in pat , ca dup-aia te plangi ca ai cearcane :p
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Fetele-s servite !
Jadore, ceaiul ! darken, cafeluta ! sa aveti o zi buna si minunata !
peseu: weet-weet, m-a rugat weed sa-ti transmit salutari. deci iata-le !
Jadore, ceaiul ! darken, cafeluta ! sa aveti o zi buna si minunata !
peseu: weet-weet, m-a rugat weed sa-ti transmit salutari. deci iata-le !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Buna dimineata forumisti ! Trezireaaaaaaaaaa ! Ce , azi nu se munceste ? Sau ati intrat deja in vacanta ?
Ceaiul e gata , cafeaua si ness-ul sunt fierbinti , laptele cu cacao , abia l-am facut , iar ciocolata e gata in cana . Cornurile , le ia Necko , ea se ocupa si de nectarul pentru G.
Sa aveti o zi buna ! Eu mai stau pe aici , strigati dupa mine daca doriti ceva .
Vii si tu Vali ?
Ceaiul e gata , cafeaua si ness-ul sunt fierbinti , laptele cu cacao , abia l-am facut , iar ciocolata e gata in cana . Cornurile , le ia Necko , ea se ocupa si de nectarul pentru G.
Sa aveti o zi buna ! Eu mai stau pe aici , strigati dupa mine daca doriti ceva .
Vii si tu Vali ?
Anti pro-ana
-
waaaaa....waaaaa ce somn imi eeeee! Hai mai Weet-weet, de ce nu m-am mai lasat sa dorm putin? Mda ai dreptate, trebuie sa muncesc.
Merci mult pentru ciocolata. esti o scumpik.
Buna dimineata tuturor, sa aveti o zi superba!
Merci mult pentru ciocolata. esti o scumpik.
Buna dimineata tuturor, sa aveti o zi superba!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Buna dimineata, copii!
neatza, fetelor ! ce bine e sa dormi mai tirziu ! si sa gasesti cafeluta aburind! 10x Weet-weet! Scorpy, mai lasa munca, fa o pauza si hai sa bem cafeaua eu si cacautza tu, ca am adus cornuri calde ! Weet-weet, ce-a zis vali? vine si el?
Va urez o zi minunata !
neatza, fetelor ! ce bine e sa dormi mai tirziu ! si sa gasesti cafeluta aburind! 10x Weet-weet! Scorpy, mai lasa munca, fa o pauza si hai sa bem cafeaua eu si cacautza tu, ca am adus cornuri calde ! Weet-weet, ce-a zis vali? vine si el?
Va urez o zi minunata !
aizzz&co
-
´neatza! Am ras doo cani de cafea la botu´ calului si jumatate am dat pe mine! Acum sint la munca cu o pata mare de cafea pe camasha!
Da´ n-are nimic. Cine ma place, ma place si asa...cu pete de cafea pe mine.

Da´ n-are nimic. Cine ma place, ma place si asa...cu pete de cafea pe mine.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Buna, buna Weet-Weet, Alex, Necko... ce putini suntem in dimineata asta...
Buna dimineatza dark, eye, SCORPY, Gabizzu, Shakti, Weed13, Delphy, River, katzy...
Azi e marti abia... mai e mult pana sambata, nu?

Buna dimineatza dark, eye, SCORPY, Gabizzu, Shakti, Weed13, Delphy, River, katzy...
Azi e marti abia... mai e mult pana sambata, nu?
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
Buna dimineata !
Ceaiul , cafeaua , nessul , ciocolata calda , laptele cu cacao , sunt toate gata si aburinde , va asteapta .
( sa stiti ca azi-noapte am facut curat , totu-i luna ! sa nu aud vreo plangere sau vreo reclamatie , ca m-am trezit cu fatza la perete si nu-s bine dispusa . )
Sa aveti o zi buna si frumoasa !
:kiss:
Ceaiul , cafeaua , nessul , ciocolata calda , laptele cu cacao , sunt toate gata si aburinde , va asteapta .
( sa stiti ca azi-noapte am facut curat , totu-i luna ! sa nu aud vreo plangere sau vreo reclamatie , ca m-am trezit cu fatza la perete si nu-s bine dispusa . )
Sa aveti o zi buna si frumoasa !
:kiss:
Anti pro-ana
-
Neata, weet-weet. Dar chiar ca e curat pe aici. Uite si cana mea de cacao. Merci mult.
Neata, Necko, hai mai repede ca ti se raceste cafeaua!
Neata tuturor, sa aveti o zi superba. Eu am dormit foarte bine azi-noapte, dar parca tot mi-e un pic somn.
Neata, Necko, hai mai repede ca ti se raceste cafeaua!
Neata tuturor, sa aveti o zi superba. Eu am dormit foarte bine azi-noapte, dar parca tot mi-e un pic somn.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Buna dimineata, copii !
AMR 3 zile pina la Vacanta Mare !
10x fetelor, harnicutelor! mai nou lenevesc tot mai tirziu in pat, acum ca vine vacanta si mai ales ca stiu ca ma pot baza pe voi.
va urez o zi insorita si minunata !
AMR 3 zile pina la Vacanta Mare !
10x fetelor, harnicutelor! mai nou lenevesc tot mai tirziu in pat, acum ca vine vacanta si mai ales ca stiu ca ma pot baza pe voi.
va urez o zi insorita si minunata !
aizzz&co
-
Buna dimineatza, doamna ! Noi azi avem petrecerea de sfarsit de an. Matale cand o ai ? Sper sa fie mancare multa. Si un pic de bautura. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
:kiss: Weet-Weet!
Buna dimineatza tuturor! Examenele continua - dark e la examenul de mate, si fratziorul meu, la licenta. Sa le uram tuturor celor care dau examene mult succes
Buna, dark, Necko, SCORPY, Shakti, OM, Oana, Aliosha, Nick_Alex, weed13, River, eye, darken...

Buna dimineatza tuturor! Examenele continua - dark e la examenul de mate, si fratziorul meu, la licenta. Sa le uram tuturor celor care dau examene mult succes

Buna, dark, Necko, SCORPY, Shakti, OM, Oana, Aliosha, Nick_Alex, weed13, River, eye, darken...

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
OM, noi am facut petrecerea de ziua liceului, care a fost de curind, asa ca nema chef de inceput de vacanta. dar nu conteaza. important e ca vine. vacanta.
weed13, mai dormi mult? vezi ca ti-am lasat cana cu ness in congelator sa nu o gasesca colegii tai. ca sunt in stare sa ti-l bea si apoi sa nu recunoasca, ca si cu bikini.
bafta: capacitatilor! le tin pumnii.
weed13, mai dormi mult? vezi ca ti-am lasat cana cu ness in congelator sa nu o gasesca colegii tai. ca sunt in stare sa ti-l bea si apoi sa nu recunoasca, ca si cu bikini.
bafta: capacitatilor! le tin pumnii.
aizzz&co
-
aici ii voie sa scrii si dupa-masa ? ca pt mine atunci ii dimineata.
glumesc. io dimineata nu prea apuc sa va zic buna dimineata, pt ca beau repede nessu si ma duc sa invat...asa ca sa nu se supere careva pe mine ca eu de ce nu zic nimic...

-
weed13 - Mesaje: 1868
Buna, nebuna, neatza sa fie! (Pentru mine e oricum o continua dimineatza de vreo trei zile incoa' in care ma trezesc numa la 1.30
. De-ar trece odata examenul asta ca incep sa ma tem ca-n ritumul asta o sa ajung sa arat ca o stafie...)
Cafea excelenta, oricum, putzin amara, putzin fierbinte, e asa cum trebuie sa fie!
O zi mult mai frumoasa ca a mea sper ca macar voi sa avetzi!

Cafea excelenta, oricum, putzin amara, putzin fierbinte, e asa cum trebuie sa fie!
O zi mult mai frumoasa ca a mea sper ca macar voi sa avetzi!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Mi-e o lene de ma doare. Asa ca imi iau cana de cacao pregatita de Necko, sau de cine o fi pregatita, si ma car. Am de lucru. Si mi-e somn. Nu stiu daca o sa ma vedeti azi pe aici prea mult.
Buna dimineata tuturor si o zi cat mai buna.
Buna dimineata tuturor si o zi cat mai buna.
-
SCORPY - Junior Member
Buna dimineata, copii!
AMR doo zile pina la Vacanta Mare !!!
Cafeaua e divina, afara e soare si migrena parca m-a mai lasat.
Dragii nostri capacitati au astazi ultima zi de examen. Le tinem pumnii si le uram bafta!
river, multa, multa bafta ! o zi minunata tuturor!
AMR doo zile pina la Vacanta Mare !!!
Cafeaua e divina, afara e soare si migrena parca m-a mai lasat.
Dragii nostri capacitati au astazi ultima zi de examen. Le tinem pumnii si le uram bafta!
river, multa, multa bafta ! o zi minunata tuturor!
aizzz&co
-
`neata buna la toata lumea! vad ca reusesc sa fac progrese cu trezitul... da` mai am pana sa ajung prima la cafea sa astept cum se cuvine lumea!:)
O zi excelenta, baftea celor ce au nevoie... asteptare placuta altora si spor la munca celorlalti!
Numai si numai de bine s-auzim!
O zi excelenta, baftea celor ce au nevoie... asteptare placuta altora si spor la munca celorlalti!
Numai si numai de bine s-auzim!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
´neatza concetatzeni! Se anunta o zi superba! Va iubesc pe toti! Mai mult pe fete, bineinteles, dar ii iubesc si pe baieti, asa ca intre prieteni...
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma