C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
buon pranz.
am pus cateva,mai pun cateva si azi, nu sunt multumit de calitate si pe la jumatea concediului s-a belit camera digitala, asa ca mai astept cu developarile.
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=273496&postcount=73
Plus cateva pe "berea".
linguini suna tare bine, pe uichend incerc.
am pus cateva,mai pun cateva si azi, nu sunt multumit de calitate si pe la jumatea concediului s-a belit camera digitala, asa ca mai astept cu developarile.
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=273496&postcount=73
Plus cateva pe "berea".
linguini suna tare bine, pe uichend incerc.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
Mie mi-a placut mai mult alea cu apa!Ce peshti sunt p-acolou bre testere?
Vai ce lene-mi e!...Shi tre sa plec iar la rigips!Fi-i-ar modernizarea de ras lu shefu sa-i fie!
Bun venit celui mai nou membru, another angel
Ce da ingeri sa mai inregistreaza mai oamini!Sigur forumu asta nu e vro secta religioasa?
Vai ce lene-mi e!...Shi tre sa plec iar la rigips!Fi-i-ar modernizarea de ras lu shefu sa-i fie!
Bun venit celui mai nou membru, another angel
Ce da ingeri sa mai inregistreaza mai oamini!Sigur forumu asta nu e vro secta religioasa?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
testere, mijtou pozele alea. la faza cu linguini, merluciu, nu ai fo reteta de la meseriashu tau de bucatar?
si la reteta mea, mai ales de acolo de unde esti si la conditziile de care dispui, io zic sa respecti cum am dat eu ingredientele, e un deliciu. pt condimente exista (ce am folosit eu) un amestec special de ierburi italiene care contine si sare marina (d'aia pe care o evapora animalele lu liniutza
)
la mine ie najpa, munc rau, pln
si la reteta mea, mai ales de acolo de unde esti si la conditziile de care dispui, io zic sa respecti cum am dat eu ingredientele, e un deliciu. pt condimente exista (ce am folosit eu) un amestec special de ierburi italiene care contine si sare marina (d'aia pe care o evapora animalele lu liniutza
)
la mine ie najpa, munc rau, pln
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre danone, acuntzeleg ca ai munca rau, dan pln itz lasi asa ionuzzzu sa punantrebari dalea porcoase cu care e diferenta intre hiclerism si bulimism sau ce dreaq antrebat iel acolo.
Cecule, cum ie bre tzuica?
Cecule, cum ie bre tzuica?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
faine poze testere.
danonino, si cit dureaza concursu? si ie voie cu retete din alte tari sau numa proprii retetele, nu tarile)?
danonino, si cit dureaza concursu? si ie voie cu retete din alte tari sau numa proprii retetele, nu tarile)?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
E albastra,lichida,tare,in butoi,proaspata,mai am shi pan sticle,are vreo 30 - 31 de grade.Intr-un cuvant e buna,da daca bagi prea multa shi seara mai bagi vreo 6 beri shi 3k de vodka,ajungi sa zaci doo zile(io mai am cateva ore shi scap)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

Da cat iese!Io unu,nu las tzuica sub 30 de grade shi mai incropesc la urma de un cazan de palinca,asha de becap!
edit: nu cred Necko!Daca intzep pa careva acuma,n-are nici pa dreaq!in cel mai rau caz se ametzeshte umpic!
edit: nu cred Necko!Daca intzep pa careva acuma,n-are nici pa dreaq!in cel mai rau caz se ametzeshte umpic!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

apai la cat de beata o fi arahida asta cred ca nici acu nu sil nmereste dapai sa il mai si utilizeze.
santzeleg ca acu tzuica ta e numa in butelii? cand o baji in sticle?
santzeleg ca acu tzuica ta e numa in butelii? cand o baji in sticle?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

neko, pana la sfarsitul lunii august ie concursu
http://forum.onecenter.com/cgi-bin/forum/forum.cgi?c=msg&fid=culinarherba&mid=128
ca sa baji retete dai post message aici
http://forum.onecenter.com/culinarherba/
cuacavete, navea grije ca de ionuzzzzzzzzzzu meu am io grije. apropos, site-ul ala si nenea cu PM e trebi seriuase, mam pacalit dupe primu pemeu. pe culinar herba zis si sibi il cheama Marian Radulescu. Vedeti si voi pe site.
Nu e reclama ca baietii nu au forum, poate o sa vrea sa il foloseasca pe al nostru, da pt asta trebe sa vorbeasca cu adminii, treaba ie serioasa si acici ne cam tinem de sotii.
mai vine cineva sa se bata cu mine in retete?
http://forum.onecenter.com/cgi-bin/forum/forum.cgi?c=msg&fid=culinarherba&mid=128
ca sa baji retete dai post message aici
http://forum.onecenter.com/culinarherba/
cuacavete, navea grije ca de ionuzzzzzzzzzzu meu am io grije. apropos, site-ul ala si nenea cu PM e trebi seriuase, mam pacalit dupe primu pemeu. pe culinar herba zis si sibi il cheama Marian Radulescu. Vedeti si voi pe site.
Nu e reclama ca baietii nu au forum, poate o sa vrea sa il foloseasca pe al nostru, da pt asta trebe sa vorbeasca cu adminii, treaba ie serioasa si acici ne cam tinem de sotii.
mai vine cineva sa se bata cu mine in retete?
- gaga
bien respect ingredientele, ai dreptate o fac ca la carte, am io o aversiune impotriva lui bayles:D
merluciu E un baiat nou la bucatarie, bucataru sef e la concediu, sa vaz de de stie ca pare bun.( face nejte pizza napoletana ca la mama lui acasa, da nu ar merje la saxonii ajtia)
tre sa muncesc iara.
merluciu E un baiat nou la bucatarie, bucataru sef e la concediu, sa vaz de de stie ca pare bun.( face nejte pizza napoletana ca la mama lui acasa, da nu ar merje la saxonii ajtia)
tre sa muncesc iara.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
cand o baji in sticle?
N-o bag la sticle decay cand ma duc sa-m iau tainu pentru o saptamana sau doo!pana atunci sta frumos sa capete gust de botoi!
Danone, io nu vin CA Cashtig shi dup-aia te superi!...iar dac-o fi sa vin totushi,nu vin acuma ca mi-e lene rau de tot!
........................
Aj bea o bere!
N-o bag la sticle decay cand ma duc sa-m iau tainu pentru o saptamana sau doo!pana atunci sta frumos sa capete gust de botoi!
Danone, io nu vin CA Cashtig shi dup-aia te superi!...iar dac-o fi sa vin totushi,nu vin acuma ca mi-e lene rau de tot!
........................
Aj bea o bere!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

danone, aripioarele de matz seara iar sunt nebunie. io le fac doar in aluat de ou cu pesmet, tot asa, portionate si unse in prealabil cu fel si fel de mirodenii. dala tine suna mult mai bine si in mod sigur, plescaie mult mai bine, dupe care urmeaza linsul pe bot si de dejte.
aizzz&co
-

Odata ma odata!Daca iese la treij da grade....Nu-m convine sa fac numa palinca(s-o distilez de doo ori)ca nu iese decat o patrime din cantitatea pa care o bag!...shi sa bea shi mai repede,ca e mai buna!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

parca suntem o famelie. ne mai trebe si un copchil sa vorbeasca de dulciuri. de unde infiem unu?
poi tester, de la bucataru nou nu ai o reteta de linguini?
paiacec, daca castigi tempushc.
mai am doo retete inventie de-a lu je da una ie tot un fel de supa d'aia chineza si ailanta ie cam junkfood. le bag acolosha?
poi tester, de la bucataru nou nu ai o reteta de linguini?
paiacec, daca castigi tempushc.
mai am doo retete inventie de-a lu je da una ie tot un fel de supa d'aia chineza si ailanta ie cam junkfood. le bag acolosha?
- gaga
Mai ushor danone CU Retzetele pa saitu lu nea herbal ca dupa ce 'oi intra io n-o sa mai ai cu ce sa contracandidezi la marele premiu!
Ploo pa la Baneasa?Ca la Ploiesti ploo ud:D rau de tot,in ciuda tricoului de pe mine!
Ploo pa la Baneasa?Ca la Ploiesti ploo ud:D rau de tot,in ciuda tricoului de pe mine!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

zau, dano, buna idee! ar trebui sa infiem siun- copchilas, ca near- mai inveseli putin. si ce fain o fi sal- lasam in grija lu cecu!
deci da. bagale- acolosha. da io pot sa bag reteta de minestrone? sau e plajiat ca nu e a mea si e de la o italianca jetbejet?
deci da. bagale- acolosha. da io pot sa bag reteta de minestrone? sau e plajiat ca nu e a mea si e de la o italianca jetbejet?
aizzz&co
-

testere, daca la bere ma faci sa pohtesc la tort ba.
s-a marcat: cuacavetele ie copilu'
necko, vezi ca e si un subiect care se cheama "din bucataria popoarelor, baga acolo minestronele vietzii.
arahnida, atata iti zic, baga-te ca te fac muci la retete. si daca plagiezi te dau in gat!
s-a marcat: cuacavetele ie copilu'
necko, vezi ca e si un subiect care se cheama "din bucataria popoarelor, baga acolo minestronele vietzii.
arahnida, atata iti zic, baga-te ca te fac muci la retete. si daca plagiezi te dau in gat!
- gaga
Ba, uio am auzit ca dc o distilezi numa o data iese cu alcool metilic shi pozi orbi.
Danone, tu ce stii in legatura cu asta?
Danone, tu ce stii in legatura cu asta?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
mister p: atunci insemneaza ca io si cu ai mei suntem de mult timp orbi.
e o aberatie dupe parerea mea. Abar nam care e temperatura la care mitilicu incepe sa evapore si daca in borhotul ala este si mitili, dar la o prima benoclare mi se pare aberant.
btw: alcoolu etilic se evaporizeaza
la 60 grade.
Da ma io 's copchilu si ce nu va convine? ca acuncep sa palang
e o aberatie dupe parerea mea. Abar nam care e temperatura la care mitilicu incepe sa evapore si daca in borhotul ala este si mitili, dar la o prima benoclare mi se pare aberant.
btw: alcoolu etilic se evaporizeaza
la 60 grade.
Da ma io 's copchilu si ce nu va convine? ca acuncep sa palang
-