Sondaj...in sfarsit
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
re
iar ai facut-o de cacat ganja:)!nu vad nici un mc de la parazitii saui de la mafia....sunt atat de neimportante trupele astea doua?...poate pt tine...ar fi bine sa dai posibilitatea oamenilor sa-si exprime parerea in mod obiectiv...o gramada care or sa vrea sa voteze cu uzzi nu o sa o faca pt ca acesta nu apare...si voturile astea se vor duce cel mai probabil spre puya care primeste astfel niste voturi total nemeritat..
PACE!
PACE!
- SHM
- Junior Member
MOR!!!!!
Gata!Asa ceva nici nu pot sa concep...Sa va repet ca AM FACUT SONDAJUL ASTA STRICT DUPA PREFERINTELE CELOR CARE INTRA AICI PE FORUM?!?...cred ca m-am chinuit juma'de ora sa adun voturile de la topicul "Cei mai buni 10MC" si pe urma sa fac sondajul asta cu primii 10 pe care VOI i-ati votat...da'e ultimul sondaj pe care il mai fuck,JUR!!!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
ciudat
Nu intzeleg cum se face k L Doktor nu apare cu mai multe voturi, pt k este totushi un mc bun shi cu o tehnik ce il face ushor de recunoscut(spre deosebire de altzii...). cu privire la nominalizari "big up" deshi poate avea shi Cedry2k loc p-acolo...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Am votat pt Rimaru ... Cred ca e cel mai bun ... Sa vedem acum ... Fanii mafiei : nu va atacati frate atat ca nu i-a bagat pe idolii vostri ... Un MC nu inseamna numa` sa injure si sa zbiere la microfon ... E mult mai mult ..
PEACE
PEACE
I was born not to make it , but i did
-
Onu@Pac - Junior Member
Si Piele de ce nu e in sondaj? In schimb vad ca e Tase
!?!?!?
Asa...din sondaj aleg Vlad Dobrescu.

Asa...din sondaj aleg Vlad Dobrescu.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Am votat L Doktor.Mi se pare cel mai bun.Pe locul 2 ar fi Rimaru'.Si Raku de ce nu e in sondaj?
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
nu prea ...
pot face diferente ... ! ma rog ...votati voi ...
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
Mai e un sondaj dinasta cu mult mai multi MC printre care si cei de la para.In fine asta oricum nu mai conteaza...Piele da best:)
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1