Grupa D : Cehia, Letonia, Germania, Olanda

Discutii despre Campionatul European de Fotbal + concurs de pronosticuri

Grupa D : Cehia, Letonia, Germania, Olanda

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 30, 2003 1:46 pm

• Cehia
  • Letonia
  • Germania
  • Olanda

Probabil cea mai puternica grupa. Imediat dupa tragerea la sortzi Decret m-a sunat contrariat...spunand ca Olanda mereu are ghinion sa cada cu Cehia. Sper din tot sufletul ca Germania sa nu se califice.
Cehia si Olanda sunt favoritele mele la acest turneu final.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde BloodOnMoral » Dum Noi 30, 2003 5:18 pm

Cehia este echipa mea de suflet din 1996, iar Olanda este echipa mea legendara si de vis, echipa pentru care am fost mereu gata sa plang, pentru ca are soarta sa cada mereu de foarte sus.
Sper, spre folosul spectacolului, ca Van Nistelrooij sa revina la Nationala si ca Advocaat sa foloseasca, totusi, un trident de atacanti, pentru ca are de unde. As sugera o combinatie Makaay - Van Der Vaart, cu RVN impins mult in fata ... Dar sa nu ma lansez in detalii tehnice ;). Deocamdata sper si eu ca Germania sa ramana pe dinafara, niciodata nu am suportat aerele si alura de panzer ale acestei echipe. Singurii care conteaza pentru mine de acolo sunt Metzelder (in refacere dupa o accidentare grava), Schneider si Lehmann (putin probabil, probabil titular va fi Hildebrand, si atunci chiar va fi greu sa se marcheze, e un tanar deosebit acest "Schwab" ) ...
Forza Cehia ! Si haide Olanda ... un nou duel al celor mai frumoase echipe europene ... sper campioana si vicecampioana ...
When you die the pain is over
BloodOnMoral
Junior Member

4496

Mesajde baixinho© » Dum Dec 28, 2003 2:19 pm

Olanda este favorita mea din Europa, asa cum Brazilia este favorita mea din lume. sper sa ajunga cat mai sus in aceasta competitie, dar tare mi-e teama ca va claca lamentabil.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde andrey/shummy » Vin Mai 28, 2004 9:04 pm

eu consider ca Germania va ocupa primul loc in grupa/// (doresc din suflet acest lucru!!!!)
poate pe locul doi Cehia/// :-))
andrey/shummy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 28, 2004 9:17 pm

Germania sa se califice ? poate doar daca joaca Schumacher la ei. *p
Nemtii sa se bucure daca fac un 2-1 cu Letonia.
dar fiecare e liber sa creada ce vrea. andrey...vad ca esti din Basarabia...ca faceam un pariu cu tine. dar asa...n-are rost...ca nu ai cum sa-l achiti. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde andrey/shummy » Sâm Mai 29, 2004 9:10 am

nu uita ca nemtii au jucat finala la mondiale cu doi ani in urma? unde au pierdut in fata Braziliei, care in acea perioada ar fi cistigat si la selectionata lumii? pe cind portocala voastra mecanica nici macar nu s-a calificat/
n-o sa ma mir daca Olanda va pierde Letoniei...:-))

in ce priveste pariul? daca doresti putem sa-l facem/ in Romania eu vin destul de des...

-----------

edit by Mosh : pe viitor sa nu mai dai quote la postul anterior
andrey/shummy
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 29, 2004 10:09 am

hai sa vedem cum s-au calificat nemtii in finala, dupa ce au trecut de faza grupelor. in optimi au invins cu 1-0 nationala Paraguayului printr-un gol marcat in minutul 88. in sferturi au trecut tot cu 1-0 de SUA, intr-un meci in care americanii au avgut si o bara daca nu ma insel, iar in ultimul sfvert de ora elevii lui Voller au iesit din propria jumatate cu mingi bubuite. in semifinale au eliminat Coreea de Sud prin golul lui Ballack din minutul 75. iar in finala nu numai ca au pierdut in fata Braziliei, dar sa fie multumiti cau au scapat numai cu doua. Germania a avut de fiecare data noroc la turneele finale in ultimii 10-15 ani, indiferent ca a fost vorba de europene sau mondiale.
ca o concluzie, tancul german va fi rasturnat de portocala mecanica.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 29, 2004 10:29 am

Asa este. Si sa nu uitam ca in '96 au invins Cehia in finala printr-un gol de aur, dupa un meci dominat categoric de cehi. Cehii si olandezii se vor razbuna in Portugalia.
Mai tineti minte meciul Olanda-Germania de la mondialul italian din '90 ? Cand s-a scuipat Rikard cu Voller. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 29, 2004 10:40 am

Oribilul Mosh scrie:Cand s-a scuipat Rikard cu Voller

te referi, probabil, la Frank Rijkaard, actualul antrenor al echipei CF Barcelona, nu? sau este vorba de alt jucator?
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 29, 2004 11:05 am

Da.La el ma refeream. Nu mai stiam exact cum se scrie. Eram un fan al portocalei acelor vremuri. I-am descoperit la EURO 88 unde au luat si ei un titlu dupa atatea dezamagiri.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde andrey/shummy » Sâm Mai 29, 2004 6:55 pm

Oribilul Mosh scrie:Asa este. Si sa nu uitam ca in '96 au invins Cehia in finala printr-un gol de aur, dupa un meci dominat categoric de cehi. Cehii si olandezii se vor razbuna in Portugalia.
*p

nu te inteleg/// oare are importanta, cum a cistigat Germania?
Ce folos ca Cehia a dominat categoric meciul
(apropo? aceasta este parerea ta, eu nu consider asa), daca titlul oricum la adjudecat Germania, care spre deosebire de Olanda a mai fost si campioana mondiaLA. oLANDA INSA, RAMINE DOAR CU FOTBALul frumos...

Eu spre exemplu, as fi deacord, ca RMoldova sa arate cel mai urat fotbal, dar sa cistige un CEuropean...

In fond, doar rezultatul conteaza
andrey/shummy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 29, 2004 8:43 pm

Pentru mine nu conteaza rezultatul. Nu castig nici un ban. Vreau sa vad spectacol, pentru a-mi bucura spiritul. Vreau sa vad fotbal ca pe vremuri, cand echipele jucau pentru publicul spectator.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde andrey/shummy » Dum Mai 30, 2004 9:02 am

aceasta este parerea ta... oricum nu este o pozitie prea buna. N-as fi deacord sa lupt toata viata pentru ceva sau cineva fara sa obtin vreun rezultat, doar ca cineva sa spuna @uite ce frumos se lupta acesta, insa oricum este un ratat@

daca am inteles pozitia ta, nici fotbalul italian nu-ti prea place?
andrey/shummy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 30, 2004 9:20 am

Nu. nu ma uit niciodata la campionatul Italiei. Campionatul englez rullez :)

Eu am vrut sa subliniez ca ma incanta mai mult o Olanda care pierde 2 finale de campionat mondial consecutiv...dar practica un fotbal magic...decat Germania care a cucerit mondialul din 90..dupa ce a batut greu Anglia la 11 m in semifinale si Argentina in finala cu un penalty inventat. Sau care a batut Cehia nemeritat in finala din '96.

Eh...dar hai ca ne indepartam de la subiect. Vom vedea peste 2 saptamani ce vor face nemtii si olandezii. ~)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde andrey/shummy » Dum Mai 30, 2004 10:21 am

nu cred ca olandezii sunt la fel de incinati ca si tine...

Si inca o intrebare: ce gasesti asa fantastic in jocul lor? eu am avut ocazia sa urmaresc jocul lor in Moldova, cind ei au jucat cu selectionata noastra in calificari... cu greu au invins 2-1 dupa ce au fost nevoiti sa egaleze...(jucau cu cei mai puternici fotbalisti) insasi antrenorul lor a recunoscut ca Moldova a jucat mai bine, si nu a cistigat Olanda cit a pierdut Moldova...

sa nu-mi spui, ca se mai intimpla astfel de meciuri. O echipa ca Olanda, cu valoarea ei nu ar trebui sa se chinuie cu adversari ca Moldova. Asa ca daca vor arata fotbal ca in Tiraspol(Moldova) nici nu vor trece de faza grupelor... ^-((
andrey/shummy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 30, 2004 10:50 am

Hai sa nu ne mai certam degeaba si sa asteptam meciul direct..Germania - Olanda. vedem atunci cine are dreptate si cine va da doua beri nemtesti. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Mai 30, 2004 10:52 am

andrey, din ce am observat, nu prea dai dreptate nimanui nici daca are dreptate. spui ca o echipa ca Olanda, la valoarea pe care o are nu ar trebui sa se chinuie cu adversari ca Moldova. unde scrie? asta pe de o parte. pe de alta, real madrid are jucatori mult mai valorosi (luati la bucata) decat cei din nationala Portocalei mecanice si totusi a terminat campionatul Spaniei pe locul 3.

ps: nu esti entuziasmat ca nationala Germaniei a surclasat nationala Maltei cu 7-0?
ANTI

baixinho©

Mesajde andrey/shummy » Dum Mai 30, 2004 5:53 pm

real madrid are jucatori mult mai valorosi (luati la bucata) decat cei din nationala Portocalei mecanice si totusi a terminat campionatul Spaniei pe locul 3.

QUOTE]

daca nu ma gresesc, si sigur nu ma gresesc real madrid a terminat campionatul pe locul 4...

recunosc, cu doi ani in urma tineam din suflet pentru aceasta echipa. pe linga faptul ca erau campioni adevarati, mai aratau si un fotbal fantastic. acest an, insa, mi-a fost rusine pentru jocul lor. cinci infringeri consecutive... aceasta nici in campionatul intern nu prea intilnesti...
insa nu inteleg de ce faci comparatie intre o echipa de club si o nationala? la Real nu joaca mai mult de 6 spanioli.
N-am zis ca in selectionata Olandei nu sunt fotbalisti valorosi... Din contra, insa, ma intereseaza rezultatele///
andrey/shummy
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Iun 03, 2004 10:31 am

Lotul Cehiei:
Petr Cech (Rennes), Jaromir Blazek (Sparta Praga), Antonin Kinsky (Saturn Ramenskoie) - portari
Rene Bolf (Banik Ostrava), Zdenek Grygera (Ajax Amsterdam), Tomas Hubschman (Sparta Praga), Marek Jankulovski (Udinese Torino), Martin Jiranek (Reggina), Pavel Mares (St. Petersburg), David Rozehnal (FC Bruges), Tomas Ujfalusi (Hamburg) - fundasi
Tomas Galasek (Ajax Amsterdam), Pavel Nedved (Juventus Torino), Jaroslav Plasil (AS Monaco), Karel Poborsky (Sparta Praga), Tomas Rosicky (Borussia Dortmund), Vladimir Smicer (Liverpool), Roman Tyce (Munchen 1860), Stepan Vachousek (Olyhmpique Marseille) - mijlocasi
Milan Baros (Liverpool), Marek Heinz (Banik Ostrava), Jan Koller (Borussia Dortmund), Vratislav Lokvenc (FC Kaiserslautern) - atacanti

Lotul Letoniei:
Aleksandrs Kolinko (Rostov), Andrejs Piedels, Andrejs Pavlovs (ambii Skonto Riga) - portari
Igors Stepanovs (Beveren), Mihails Zemlinskis, Olegs Blagonadezdins, Arturs Zakresevskis, Aleksandrs Isakovs (toti Skonto Riga), Dzintars Zirnis (Liepajas Metalurgs), Igors Korablovs, Maris Smirnovs (ambii Ventspils) - fundasi
Vitalijs Astafjevs (Herold Admira), Imants Bleidelis (Viborg), Andrejs Rubins (Shinnik Yaroslavl), Juris Laizans (TSKA Moscova), Valentins Lobanovs (Metalurg Zaporoje), Jurgis Pucinsks (Luch-Energia) - mijlocasi
Andrejs Stolcers (Fulham), Marian Pahars (Southampton), Vits Rimkus (Ventspils), Maris Verpakovskis (Dinamo Kiev), Andrejs Prohorenkovs (Maccabi Tel Aviv), Mihails Miholaps (Skonto Riga) - atacanti

Lotul Germaniei:
Oliver Kahn (Bayern Munchen), Jens Lehmann (Arsenal Londra), Timo Hildebrand (VfB Stuttgart) - portari
Frank Baumann (Werder Bremen), Arne Friedrich (Hertha Berlin), Andreas Hinkel, Philipp Lahm (ambii VfB Stuttgart), Jens Nowotny (Bayer Leverkusen), Christian Worns (Borussia Dortmund), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munchen) - fundasi
Michael Ballack, Jens Jeremies (ambii Bayern Munchen), Fabian Ernst (Werder Bremen), Torsten Frings, Sebastian Kehl (ambii Borussia Dortmund), Dietmar Hamann (Liverpool), Bernd Schneider (Bayer Leverkusen), Christian Ziege (Tottenham Hottspur) - mijlocasi
Fredi Bobic (Hertha Berlin), Thomas Brdarici (Hanovra), Kevin Kuranyi (VfB Stuttgart), Miroslav Klose (FC Kaiserslautern), Lukas Podolski (FC Koln) - atacanti

Lotul Olandei:
Edwin Van der Sar (Fulham), Ronald Waterreus (PSV Eindhoven), Sander Westerveld (Real Sociedad) - portari
Franck De Boer (Glasgow Rangers), Wilfred Bouma (PSV Eindhoven), Giovanni Van Bronckhorst, Michael Reiziger (ambii CF Barcelona), Jonnhy Heitinga (Ajax Amterdam), Jaap Stam (Lazio Roma) - fundasi
Mark Van Bommel (PSV Eindhoven), Philip Cocu, Edgar Davids (ambii Barcelona), Clarence Seedorf (AC Milan), Wesley Sneijder, Rafael Van der Vaart (ambii Ajax Amsterdam), Boudewijn Zenden (Middlesbrough) - mijlocasi
Pierre Van Hooijdonk (Fenerbahce Istanbul), Patrick Kluivert (CF Barcelona), Roy Makaay (Bayern Munchen), Andy Van der Meyde (Internazionale Milano), Ruud Van Nistelrooy (Manchester United), Marc Overmars (CF Barcelonaa), Arjen Robben (PSV Eindhoven) - atacanti
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Iun 08, 2004 4:10 pm

Loturile cu tot cu numerele jucatorilor:

Lotul Cehiei:
Portari:
1 Petr Cech (Rennes, Franta)
16 Jaromir Blazek (Sparta Praga)
23 Antonin Kinsky (Ramenskoie, Rusia)
Fundasi:
2 Zdenek Grygera (Ajax Amsterdam, Olanda)
3 Pavel Mares (Zenit Saint-Petersburg, Rusia)
5 Rene Bolf (Banik Ostrava)
6 Marek Jankulovski (Udinese, Italia)
13 Martin Jiranek (Reggina, Italia)
17 Tomas Huebschman (Sparta Praga)
21 Tomas Ujfalusi (Hamburg, Germania)
22 David Rozehnal (Bruges, Belgia)
Mijlocasi:
4 Tomas Galasek (Ajax Amsterdam, Olanda)
7 Vladimir Smicer (Liverpool, Anglia)
8 Karel Poborsky (Sparta Praga)
10 Tomas Rosicky (Borussia Dortmund, Germania)
11 Pavel Nedved (Juventus Torino, Italia)
14 Stepan Vahusek (Olympique Marseille, Franta)
19 Roman Tyce (Munchen 1860, Germania)
20 Jaroslav Plasil (Monaco, Franta)
Atacanti:
9 Jan Koller (Borussia Dortmund, Germania)
12 Vratislav Lokvenc (Kaiserslautern, Germania)
15 Milan Baros (Liverpool, Anglia)
18 Marek Heinz (Banik Ostrava)
Selectioner: Karel Brueckner

Lotul Letoniei
Portari:
1 Aleksandrs Kolinko (Rostov, Rusia)
12 Andrejs Piedels (Skonto Riga)
20 Andrejs Pavlovs (Skonto Riga)
Fundasi:
2 Igors Stepanovs (Beveren, Belgia)
4 Mihails Zemlinskis (Skonto Riga)
6 Olegs Blagonadezdins (Skonto Riga)
7 Aleksandrs Isakovs (Skonto Riga)
15 Maris Smirnovs (Ventspils)
16 Dzintars Zirnis (Liepajas Metalurgs)
18 Igors Korablovs (Ventspils)
22 Arturs Zakresevskis (Skonto Riga)
Mijlocasi:
3 Vitalijs Astafjevs (Admira Wacker, Austria)
5 Juris Laizans (TSKA Moscova, Rusia)
8 Imants Bleidelis (Viborg, Danemarca)
10 Andrejs Rubins (Sinik Yaroslavl, Rusia)
13 Jurgis Pucinskis (Luch-Energia, Rusia)
14 Valentins Lobanovs (Metallurg Zaporozje, Ucraina)
19 Andrejs Stolcers (Fulham, Anglia)
Atacanti:
9 Maris Verpakovskis (Dinamo Kiev, Ucraina)
11 Andrejs Prohorenkovs (Maccabi Tel-Aviv, Israel)
17 Marians Pahars (Southampton, Anglia)
21 Mihails Miholaps (Skonto Riga)
23 Vits Rimkus (Ventspils)
Selectioner: Aleksandrs Starkovs

Lotul Germaniei
Portari:
1 Oliver Kahn (Bayern Munchen)
12 Jens Lehmann (Arsenal, Anglia)
23 Timo Hildebrand (VfB Stuttgart)
Fundasi:
2 Andreas Hinkel (VfB Stuttgart)
3 Arne Friedrich (Hertha Berlin)
4 Christian Worns (Borussia Dortmund)
5 Jens Nowotny (Bayer Leverkusen)
6 Frank Baumann (Werder Bremen)
7 Bastian Schweinsteiger (Bayern Munchen)
21 Philipp Lahm (VfB Stuttgart)
Mijlocasi:
8 Dietmar Hamann (Liverpool, Anglia)
13 Michael Ballack (Bayern Munchen)
15 Sebastian Kehl (Borussia Dortmund)
16 Jens Jeremies (Bayern Munchen)
17 Christian Ziege (Tottenham, Anglia)
18 Fabian Ernst (Werder Bremen)
19 Bernd Schneider (Bayer Leverkusen)
22 Torsten Frings (Borussia Dortmund)
Atacanti:
9 Fredi Bobic (Hertha Berlin)
10 Kevin Kuranyi (VfB Stuttgart)
11 Miroslav Klose (FC Kaiserslautern)
14 Thomas Brdaric (Hanovra 96)
20 Lukas Podolski (FC Koln)
Selectioner: Rudi Voller

Lotul Olandei
Portari:
1 Edwin Van der Sar (Fulham, Anglia)
13 Ronald Waterreus (PSV Eindhoven)
23 Sander Westerveld (Real Sociedad, Spania)
Fundasi:
2 Michael Reiziger (FC Barcelona, Spania)
3 Jaap Stam (Lazio Roma, Italia)
4 Wilfred Bouma (PSV Eindhoven)
5 Giovanni Van Bronckhorst (FC Barcelona, Spania)
15 Frank De Boer (Glasgow Rangers, Scotia)
18 Jonnhy Heitinga (Ajax Amsterdam)
Mijlocasi:
6 Phillip Cocu (FC Barcelona, Spania)
8 Edgar Davids (FC Barcelona, Spania)
11 Rafael Van der Vaart (Ajax Amsterdam)
14 Wesley Sneijder (Ajax Amsterdam)
20 Clarence Seedorf (AC Milan, Italia)
21 Paul Bosvelt (Manchester City, Anglia)
22 Boudewijn Zenden (Middlesbrough, Anglia)
Atacanti:
7 Andy Van der Meyde (Inter Milano, Italia)
9 Patrick Kluivert (FC Barcelona, Spania)
10 Ruud Van Nistelrooy (Manchester United, Anglia)
12 Roy Makaay (Bayern Munchen, Germania)
16 Marc Overmars (FC Barcelona, Spania)
17 Pierre Van Hooijdonk (Fenerbahce Istanbul, Turcia)
19 Arjen Robben (PSV Eindhoven)
Selectioner: Dick Advocaat
ANTI

baixinho©

Hai letonia...

Mesajde Aurolacul » Dum Iun 13, 2004 2:12 am

Surpriza. I-au batut pe turci shi pe suedezi in calificari, pe Germani ii bat sigur.
Vor trebuii sa lupte impotriva cehiei shi olandei, dar cred ca pot obtzine rezultate bune. Ceea ce e in defavoarea lor e ca sunt pentru prima data la europene, shi experientza de obicei conteaza.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Ce ziceti?....

Mesajde Aurolacul » Mar Iun 15, 2004 5:44 pm

Cehia - Letonia. Vom avea parte de inca un 5-0?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mar Iun 15, 2004 5:56 pm

Nu cred ca o sa fie chiar 5-0 pentru ca Letonii joaca foarte defensif (4-2-2-2) dar un 2-0 sau 3-1 nu este exclus.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde tester » Mar Iun 15, 2004 6:35 pm

Eu ma bag la un 2-0 pentru cehi.Din pcate nu voi urmari meciul.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde 7vies » Mar Iun 15, 2004 6:43 pm

si gooool...letonia marcheaza la sfarsit de repriza...frumoasa surpriza...
7vies
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mar Iun 15, 2004 7:09 pm

vai ce ma bucur! hai Letonia! desi nu cred ca o sa pastreze avantajul...

later edit:

am stiut eu...1-1
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde tester » Mar Iun 15, 2004 7:37 pm

s-a terminat 1-1? tzapan pronostic am dat si io ce sa zic.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mar Iun 15, 2004 7:39 pm

acu e 2-1 pentru cehia si asa o sa se termine :(
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 15, 2004 7:42 pm

jaxxx...de ce te bucuri atat ?
Este stiut faptul ca atunci cand ai o echipa modesta in fatza...e greu sa joci. Aia se apara si tu incerci sa construiesti si sa le dai gol. Asa a fost si acum. Era pacat ca cehii sa nu cucereasca 3 puncte.
Sa vedem ce se intampla. Mai sunt cateva minute.

Cehia ramane nationala mea favorita, dupa Romania. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mar Iun 15, 2004 7:44 pm

Eu nu prea am favorite inafara de Romania asa ca ma bucur si eu cand o echipa mai slabuta incearca sa se dea cu cei mari :)

Din cate am citit, portarul leton a fost la furat la ambele goluri.
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Următorul

Înapoi la EURO 2004 Portugalia