C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
pijekes, merluc: la celelalte doo mia dat retur ceam trimis
bah io am fro suta asa cacand le primesti sa le muti in alt fisier
bah io am fro suta asa cacand le primesti sa le muti in alt fisier
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
danone, saisicinciu ala in fuarte ce reprezinta?
-

LOL, abar n-am
da tu cand mantrebi de iams ce reprezinta?
saliu tester intarziat, 5%. ai reteta de linguin cu gotka? ca mia ceruto aiu aseara da nam avuto si am terminatara gotca.
da tu cand mantrebi de iams ce reprezinta?
saliu tester intarziat, 5%. ai reteta de linguin cu gotka? ca mia ceruto aiu aseara da nam avuto si am terminatara gotca.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
lasa rasu testere si zii de reteta aia de vodca fara lingu...maciuci cum le spuneti voi
hai ca mie sete si mia beut ajtia tuata gotca asear
hai ca mie sete si mia beut ajtia tuata gotca asear
-

lol testere, bre noi cu ionuzzzi nu ne mai chinuim sai bagam pe aberatii. ar insemna sa pierdem o zi numa cu copy/paste
-

poiezie paiacec: check
beut gotca absolut cu blackcurrant a aiului: check
neterminat trebi: check
mancat chiftea scarbuasa: check
fugit la veceu: check
dar cum in baneasa ie o dupa amiaza lunistite, ca in multe cartiere bucurestene, prietena mea tzigarea m-a loat la o plimbare pe terasa. in drum am intalnit o musca si un paianjen, fiecare de cealalta parte a usii de sticla.
dalele de pe terasa sunt incinse de suare.
vuietul aparatului de conditionat aerul ma face sa ma duc cu prietena mea tzigara dupa coltz, unde prundisul este format din pietre colorate divers, bucatele de cremene, sau pietre din conglomerate, care contin chiar si mica.
o cioara sta pe balustrada de inox cu ciocul deschis. un avion decoleaza.
si, fireste, pasarelele se saruta si fetele ciripesc.
beut gotca absolut cu blackcurrant a aiului: check
neterminat trebi: check
mancat chiftea scarbuasa: check
fugit la veceu: check
dar cum in baneasa ie o dupa amiaza lunistite, ca in multe cartiere bucurestene, prietena mea tzigarea m-a loat la o plimbare pe terasa. in drum am intalnit o musca si un paianjen, fiecare de cealalta parte a usii de sticla.
dalele de pe terasa sunt incinse de suare.
vuietul aparatului de conditionat aerul ma face sa ma duc cu prietena mea tzigara dupa coltz, unde prundisul este format din pietre colorate divers, bucatele de cremene, sau pietre din conglomerate, care contin chiar si mica.
o cioara sta pe balustrada de inox cu ciocul deschis. un avion decoleaza.
si, fireste, pasarelele se saruta si fetele ciripesc.
- gaga
care este
deci in continuare mie lene rau de tot. de cateva zile timpul meu se inparte intre -543 shi +1411.
evident, ie vorba de soliter.
deci in continuare mie lene rau de tot. de cateva zile timpul meu se inparte intre -543 shi +1411.
evident, ie vorba de soliter.
-

neatza - Mesaje: 5820
loool danone, mijtou poieziuara cu dedicatie
sal vaz pe nea rigipsescu cu ce replica se prezinta
sal vaz pe nea rigipsescu cu ce replica se prezinta

-

aiu, fii atent:
budinca de dovlecei, cartofi noi cu dovlecei, ciorba de dovlecei cu masline, dovlecei cu branza si rosii la cuptor, dovlecei cu rosii, marar si usturoi, dovlecei cu zmantana, dovlecei cu spirale (paste fainoase), dovlecei umpluti cu branza, dovlecei umpluti cu ciuperci, mancare de dovlecei, pilaf cu dovlecei, pui cu dovlecei, salata din dovlecei oo si zmantana, sufleu de dovlecei, supa-crema de dovlecei cu crutoane.
breh cu poiezia nam fost prea inspirata ca am uitat sa ii zic paianjenului am ca ie varaza la bucatarie.
budinca de dovlecei, cartofi noi cu dovlecei, ciorba de dovlecei cu masline, dovlecei cu branza si rosii la cuptor, dovlecei cu rosii, marar si usturoi, dovlecei cu zmantana, dovlecei cu spirale (paste fainoase), dovlecei umpluti cu branza, dovlecei umpluti cu ciuperci, mancare de dovlecei, pilaf cu dovlecei, pui cu dovlecei, salata din dovlecei oo si zmantana, sufleu de dovlecei, supa-crema de dovlecei cu crutoane.
breh cu poiezia nam fost prea inspirata ca am uitat sa ii zic paianjenului am ca ie varaza la bucatarie.
- gaga
lol testere, zucchini inseamna ezapt dovlecei, asa cum carciofi inseamna anghinare sau maiale carne de porc. abar nai
tot aia ie.
dovlecei pane cu mujdei d'ala bunu. aia nu iam trecut ca stie tot omu sa ii faca, da ciapa pane sau cartofi pane sau ardei grashi pane sau conopida pane atz facut frunu?
tot aia ie.
dovlecei pane cu mujdei d'ala bunu. aia nu iam trecut ca stie tot omu sa ii faca, da ciapa pane sau cartofi pane sau ardei grashi pane sau conopida pane atz facut frunu?
- gaga
acu pleci? sa vezi ce paste cu vodka are testeru, sa te vad p'alea cum i le bagi in fund
keshu, ie o mancare fuarte obijnuita in lumea junkfood, ie bestiala. are la rubi tiusdei si la don taco, le zice onion rings, is bestiale!
keshu, ie o mancare fuarte obijnuita in lumea junkfood, ie bestiala. are la rubi tiusdei si la don taco, le zice onion rings, is bestiale!
- gaga
yaurta, mie mie cam pofta de o bere macsim doo + satz dau nejte trebi care am shi ma jeneasa la pozonar. ai inostru ?
-

neatza - Mesaje: 5820