pacha man & moga

Mesajde n3aGabitz » Dum Mai 16, 2004 10:43 pm

am ascultat si eu piesa, suna bine. se simte imediat ce e inspirat si ce nu e, dar nu e nimic ciordit. asta e stilul...asta nu inseamna ca e ciordita. au facut o treaba buna zic eu...oricum raman la ideea ca prea multi fura in muzica romneasca.

peace

ps: normal ca e vorba de muzica....ce pula mea.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde foxu » Lun Mai 17, 2004 8:07 am

ma nu stiu de ce va place voua piesa aia....ca melodie de dance suna bine,dar bucata lui pacha(suna bine)dar pe el il strica versurile
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
foxu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mar Mai 18, 2004 10:19 am

foxule, de fapt nu inteleg ce vrei sa spui... versurile lui PACHA Man sunt potrivite pentru piesa aia... Se integreaza perfect... Acum, nu stiu ce crezi tu, dar eu zic ca nu era neovoie de niste rime super elaborate ca sa exprime cum trebuie mesajul piesei... ar fi complicat-o aiurea... e bine asa!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Pai bine , bine ... dar !

Mesajde rap_t_one » Mar Mai 18, 2004 11:05 am

Pai si ca de fiecare tre sa fie un dar !!
Dar de ce sa nu fiu ( mai degraba cum sa nu fiu ) eu extremist in preferintele mele muzicale cand toata lumea din alte sfere ( in special artishtii ashtia ciupercari ) imi critica mie preferintele ?
Adica : ma uitam mai demult la tv ... era fuego ( care sa zic ca suna bine cu 5 beri la bord ) si din greseala a vb in rime si a continuat expunerea ... in inca doua rime ... si ca sa faca omu o gluma Pune si un " G-yeahh " la final ca sa aiba de ce sa zica mai apoi ca ar " putea sa se apuce si de hiphop ! " ca de avu flow' unei babe cu dintii branziti de secole !
Deci eu bag poola in industria muzicala si-n "speciile " de dance care se fac la noi ! Mai shti foxule ca " mosh Florin " facea mijto de hiphop kiar in fata noastra ... si doar nu-shi exprima parerile in legatura cu acest gen !!!
Deci din nou bag poola ! Sa shtiti ca eu din afara ascult tot ce se poate ... in special muzica veche ... Shi bineinteles pe locu doi dupa hiphop ascult orice gen de rock ( in special heavy metal , punk , black , death si altele )
SI mai avea unu o semnatura cu "eshti o pizda , ce a devenit mc ascultand limp bizkit " !
Dar cu privire la industria romaneasca bazata pe invidie si raca ... afara sa zicem ca situatia sta altfel , si oricum hiphopul a prins altfel decat la noi ! la noi d'abia acum hiphop-ul se bucura de anumite " privilegii " Ca pana acu ... mila ! Ce ati vrea de la o natiune sacapata de sub comunism ... ! Cam atat !
Si mentalitaile sunt inca aici ... " comunismu a murit dar spiritu a ramas in tara "
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde usualflow » Mie Mai 26, 2004 3:35 pm

:monkey: interesant.
usualflow
Junior Member

catre adeva&rap-t-one

Mesajde foxu » Vin Mai 28, 2004 7:01 am

Catre Adeva:in primul rand mie nu-mi place piesa ca e "dance",iar apoi pacha man ca se da"rappar" nu avea ce cauta acolo(dar se vede ca de cand nu mai e pe felie cu parazitii se agata de orice sa mai apara si el pe la tv)corina nu stie pe ce lume traieste dar canta......marius moga(pula mea e compozitor la 80%din trupele romanesti)=0
un rappar care se respecta nu face piese dance,.........eu cred ca celor care le place piesa asculta muzica rap de prosta calitate
da rimele lui pacha man sunt potrivite acestei piese,adicarime de cacat,melodie de cacat

Catre rap-t-one
ma nene tu nu stii ca florin e de tot kkt-ul?ai vazut doar ca el face muzica dance si pe el il intereseaza banii..........pe deasupra mai e si prost(nu stie nici cate urechi are in cap)dar ii place rap-ul in care se canta de caterinci,alte prostii.......omu ala e varza.....nu ti-ai dat seama?eu da
foxu
Junior Member

...

Mesajde rap_t_one » Sâm Mai 29, 2004 10:30 pm

Pai poola me ! am zis yo altceva ?
SHi daca eshti rapar ... faci colaborari ... da cu ceva artishti mai de Doamne ajuta ... nu cu moga care il consider un parvenit ! Apropos , ala se vrea hiphoper cumva ca asha imi aduce la ochean ! Din ce in ce mai mult !
Dar pe fanclubu asta a murit lumea ... nu mai scrie nimeni !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Mai 31, 2004 8:55 am

Foxu si rap_t_one, ati ajuns in punctul in care nu mai puteti privi decat in fata. O melodie nu se judeca in raport cu zece mii de factori pe care ii luati voi in seama, ci in primul rand dpdv muzical... Poate credeti ca sunteti obiectivi in aprecieri, dar ati cazut in extrema in care cazusem si eu acum 2-3 ani, dar mi-am revenit... Eu zic sa nu va grabiti cu aprecieri izvorate doar din prejudecatile voastre
Pace!
AdevaRapper
Junior Member

...

Mesajde rap_t_one » Lun Mai 31, 2004 11:05 pm

... Hm ... Adeva shtiu la ce extrema te referi ...dar nu am cazut deloc in nici o extrema ! Nu fac diferente ... dar nu vezi ca hiphopul la noi in tara este la fell de batjokorit si privit cu oki rai la fel ka satanismul ???
Ce kkt ! sa ma bucur ca atatia artishti ishi pervertesc stilul pentru anumite privilegii si bani care vin de nushtu unde shi nu shtu prin ce colaborari ?
In spanac ... toata lumea kauta sa faca exclusiv bani shi nu muzica !!
" pentru bani am sa muncesc , rapu-l fac c-asha vrea pula mea , shi nu radea , caci cine rade la urma inseamna ca n-anteles gluma !!!! " KOREKT ! :o Pace shi tie !!! sunt extrrem de tolerant si deschis propunerilor ... dar sa nu fiu calcat in picioare !!! Asta ar trebui sa fie in capu oricarui rapar ... si al oricarui om car eare un punct de vedere !!! ;e
rap_t_one
Junior Member

Mesajde foxu » Mar Iun 01, 2004 5:54 am

bai adeva,tu nu m-ai inteles...sau poate nu m-am facut eu inteles
imi place piesa cum suna(e beton)imi place cum canta pacha(beton)rimele lui pacha pt acea melodie(sunt beton)dar daca n-ar fi piesa aia si ar faca pacha o piesa dance pt albumul lui,ti-ar mai placea pacha?eu nu suport pizdele care ai la muie si se fut cu producatorii pe a devenii vedete..........corina face acest lucru.......marius moga.....este un muist,pe ce pune el mana pune dumnezeu mila.deci daca ar fi cantat pacha singur piesa as fi fost de acord........dar nu cu moga&corina
piesa imi "place"(strofa lui pacha),dar strofele lui moga&corina=0
acum m-ai inteles?????????????????ce vreau sa spun?
foxu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mar Iun 01, 2004 6:19 pm

Ok, I see ur point! La fel si pt rap-t-one! Bafta!
AdevaRapper
Junior Member

catre adeva

Mesajde foxu » Mie Iun 02, 2004 7:19 am

acum ai inteles ce vroiam sa zic?
si eu am piesa si o ascult acasa,ca piesa de "dance" imi place......ca piese de hip-hop nu-mi place
asta era ce vroiam eu sa zic......poate nu m-am facut inteles
pace
foxu
Junior Member

Mesajde Sydney » Lun Iun 14, 2004 11:55 am

Intr-o melodie(Avertisment parca) Pacha avea un vers de genu "...prea multi prosti care cred ca fac inventii/defapt transforma muzica HH in dance si manele..".Culmea ironiei. Ca piesa dance suna bine. Sa speram ca e doar ceva de moment din cauza lipsei acute de bani...poate isi revine... Pana acum ~g
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde rap_t_one » Mar Iun 15, 2004 10:14 am

foxu scrie:?
,ca piesa de "dance" imi place......ca piesa de hip-hop nu-mi place
......poate nu m-am facut inteles
pace

Pai nu te-ai facut understood ... mai zi odata ! ;e :p :o :U
rap_t_one
Junior Member

Mesajde PranxStarr » Mie Iun 16, 2004 2:00 pm

bai mie imi place melodia si ma intreb de ce atata critica....nu a zis nimeni ca se vrea hhop melodia.....a declarat cineva pe la tv?.....mie imi suna a r&b,sincer.....ce tot criticati omu...pana la urma "demnitate" nu tine de foame si nu toti artistii sunt ca Parazitii sau Mafia care sa prinda la public.....nu s-a imbogatit pacha din albumu ala a lui care mie personal imi pare o ipocrizie totala.....RASTAFARI si TOT ce tine de reggae e pt negri.....rastafari ii invata pe adepti ca albul e diavolul care l-a luat pe negru din Zion=Eden=Etiopia si l-a facut sclav...iar ISUS SI MOISE SUNT NEGRI...si daca nu s-a uitat mai atent in oglinda Pacha man e !!!!ALB!!!!
PranxStarr
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Iun 16, 2004 11:01 pm

subscriu 99%
AdevaRapper
Junior Member

...

Mesajde rap_t_one » Joi Iun 17, 2004 12:21 am

Pai eu ce ziceam ... printr-un post d'al meu mai anterior ... ??:D?? ;o :sal:
legat de pacha ... ?
rap_t_one
Junior Member

Pacha man !:> hmmm! mare looser!

Mesajde piticstyle » Mar Iun 22, 2004 9:52 pm

Am shi uitat ce am vrut sa zic! Pacha sucks oameni buni! El a fo` plekt ceva ani pe dincolo ,a venit again in romania shi cik ar vrea sa aduk ceva nou de dincolO! :> P00la mea nu cred k aia copiaza cum copiaza el! in fine .. deviez de la subiect! Yo`s din timisoara shi umblu prin clubu` pe unde e el prezent! deci de toata jena` !se baga la mic` shi knta piese de`a lu Parazitzi shi denalea! Sambata asta am fo` pe o terasa shi chiar a trecut el pe langa shi un friend a strigat dupa el ! Big Up! shi denastea .!! a venit la el ! a scos un cutit shi i la pus la gat shi cik "Dak mai razi vreodata de muzik mea itzi tai gatu" fuck! ce looser ! Se pare k a venit cu prea multe gesturi de dincolo! Shi prietenu asta al meu chiar ii placea de el .. shi bucata lui pe Piesa asta cu Corina ! but ! whatever! tre sa shtie toata lumea k Pacha ii un sucker! nu zic asta k ma ofitkt pe mine pentru gestu pe kre la facut ! da is multe shi multe .. sa ieshi prin zona cu sticla de apa minerala dupa tine sa vada lumea k esi fumat shi denalea :>! Sper k nu v`am plictisit! Shi pe Piesa "ghici cine sa intors" trebuia sa fie Jidah! kre baga de zeci de mi de ori mai bine k Dru Klein ! atat!
piticstyle

message for rap_t_one

Mesajde piticstyle » Mar Iun 22, 2004 9:56 pm

Respect mane! Te respect pentru cultura ta! Chiar ash vrea sa vb cu tine! ma gaseshti pe #hhf in fiekre zi dupa 22 http://www.hiphopflava.org
piticstyle

...cata dreptate ai!

Mesajde usualflow » Vin Iun 25, 2004 1:29 am

PranxStarr scrie:bai mie imi place melodia si ma intreb de ce atata critica....nu a zis nimeni ca se vrea hhop melodia.....a declarat cineva pe la tv?.....mie imi suna a r&b,sincer.....ce tot criticati omu...pana la urma "demnitate" nu tine de foame si nu toti artistii sunt ca Parazitii sau Mafia care sa prinda la public.....nu s-a imbogatit pacha din albumu ala a lui care mie personal imi pare o ipocrizie totala.....RASTAFARI si TOT ce tine de reggae e pt negri.....rastafari ii invata pe adepti ca albul e diavolul care l-a luat pe negru din Zion=Eden=Etiopia si l-a facut sclav...iar ISUS SI MOISE SUNT NEGRI...si daca nu s-a uitat mai atent in oglinda Pacha man e !!!!ALB!!!!

...si eu care credeam ca sunt singura care gandeste asa. Pe langa toate apropo-urile la cultura Rastafari, la Jah si la holy herb, albumul mai contine destul de multe elemente care se bat cap in cap... Asta e... Oricum se pare ca de cand sunt dreadz-urile la moda si pe plaiurile mioritice lumea e rasta, lumea asculta ragga, fetele danseaza "adecvat" pe ritmuri dancehall si-asa mai departe... cica lay low si big up, nu? :D
usualflow
Junior Member

Mesajde Fiyah^Man » Joi Aug 05, 2004 11:34 pm

nu stiti nimik despre rastafari, nimeni nu considera pe albi adepti ai diavolului, este adevarat ca negri sunt priviti ca primii care au fost pe pamant, si stiinta certifica asta, acu de ce sa ne ascundem dupa dejt. Rastafarianismul nu tine cont de culoare. Singurele lucruri care rastafarieni le critica sunt armele, cocaina si drogurile ce creeaza dependentza,homosexualii si cei cu convingeri morale negative.
Daca te deranjeaza faptul ca rastafarieni Vechi considera ca iisus era negru, inseamna ca nu vezi adevarul....adevarul e ce biblia vorbeste de iisus ca model demn de urmat, nu ca infatisare, putea fi si chinez, u trebuia insa sa intelegi esentza lucrurilor.
Acum concluzia e ca odata ce nu esti homosexual, dependent de droguri, sau te ghidezi dupa conepte gen Bug Mafia, nu te impiedica nimeni sa fii rastafarian.
pentru cei care nu prea sunt elucidati, sa citeasca detalii pe http://www.blackmusic.3x.ro , pe mine m-a ajutat sa inteleg multe lucruri pe care putini romani le vad!
A De Joy Dem Cyan Destroy!!!
Fiyah^Man
Junior Member

oarecum offtopic

Mesajde usualflow » Mie Dec 01, 2004 2:04 am

Fiyah^Man, sunt foarte de acord cu PranxStarr in ceea ce-l priveste pe Pacha, nu am spus insa ca ii impartasesc si opinia despre Rastafari. Credinciosii Rasta considera ca faptele istorisite de Vechiul Testament au mare legatura cu negrii africani, descendenti din Avram si Iacob. Ei afirma ca albii ar fi alterat acest fapt pentru a-i tine pe africani intr-o pozitie inferioara. Rastafarienii folosesc, pt a se referi la aceasta opresiune, termenul de „Babylonâ€Â
usualflow
Junior Member

Re: pacha man & moga

Mesajde dani_taz15 » Sâm Feb 06, 2010 11:34 pm

imi zice si mie careva numele mell: Din prima lovitura la primera patrunde ... patrunde in industrie si din toate spusele , suntem nishte criminali , niste bagabonti , niste caini cu sange-n ...

ca am auzito in copilarie
dani_taz15
Junior Member

Anterior

Înapoi la Hip-Hop