Ce spuneti de noua capacitate yahoo?
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce spuneti de noua capacitate yahoo?
Incepand din 15 iunie e-mailul de la yahoo are 100mb gratis si permite transmiterea de atasamente de 10mb. Isi permite Yahoo lucrul asta sau e vreo chestie la mijloc...sa cresti peste noapte capacitatea de 25 de ori mi se pare enorm.
Deci, unde ramasesem?
-
partyman - Junior Member
io spun ca-i fuarte bine. o mica problem care este: am incercat sa uploadez fishier de putzin peste 4 mb shi nu merge.
shi noua infatzishare mi se pare cam nashpa, dar pentru cei 100 mb se iarta totul.
shi noua infatzishare mi se pare cam nashpa, dar pentru cei 100 mb se iarta totul.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Shi iaca ce mai zic: kkmash pa Yahoo!
There was a problem:
There was a temporary problem uploading your file. Please try again in a few minutes.
There was a problem:
There was a temporary problem uploading your file. Please try again in a few minutes.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Pe YM merge sa trimiti oricat. Eu am trimis si fiesere de 10 mb. Cred ca depinde mai degraba de setarile prorpiei retele..
Iar mailul e abia la inceput. Pe parcurs se vor rezolva toate.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
yahoo!
yo am mail plus la yahoo pentru ca mi-am platit in urma cu ceva timp pentru 10 MB si acum cand s-au facut modificarile astea... conturile FREE au primit 100 MB si contul meu platit are 2 GB !!
la inceput am crezut ca yahoo! ii sparge pe toti cu "super oferta" lor... dar take a look around http://www.rediffmail.com -> ofera 1 GB pentru conturile FREE...
oricum cred ca faza cu spatiul asta e mai mult la vrajeala, ma gandesc ca poate se redistribuie spatiul pe care unii useri nu il folosesc...
who knows...
la inceput am crezut ca yahoo! ii sparge pe toti cu "super oferta" lor... dar take a look around http://www.rediffmail.com -> ofera 1 GB pentru conturile FREE...
oricum cred ca faza cu spatiul asta e mai mult la vrajeala, ma gandesc ca poate se redistribuie spatiul pe care unii useri nu il folosesc...
who knows...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
toata treaba a inceput de cand google a inceput sa faca concurenta serviciilor yahoo! - asta dupa ce yahoo! a renuntat sa promoveze motorul de cautare susamintit si a inceput sa il dezvolte pe cel propriu. ca raspuns google a lansat google groups, competitor yahoo! groups si gmail (am inteles ca e vorba de un seviciu de mail cu spatiu de stocare 1G). astfel yahoo au fost nevoiti sa contraatace si au ridicat spatiul de mail la 100M.
tks extrempc nr iunie
tks extrempc nr iunie
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
as xxl scrie:gmail (am inteles ca e vorba de un seviciu de mail cu spatiu de stocare 1G)
asa este, dar nu poti sa iti stergi mesajele. ce ai primit este bun primit, iar cand termini "stocul" nu ai decat sa iti faci alt cont.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Oribilul Mosh scrie:Pe YM merge sa trimiti oricat. Eu am trimis si fiesere de 10 mb. Cred ca depinde mai degraba de setarile prorpiei retele..
Ai dreptate in ceea ce priveste marimea fisierelor ce pot fi transmise cu YM. Am reusit performanta de a transmite o arhiva .ZIP cu capacitatea de 1.02Go, ce e drept in retea LAN/T1 dar cu ajutorul lui YMessenger (...send file...).
In ceea ce priveste cei 100 de Mo pe care-i ofera Yahoo! pentru serviciul de e-mail gratuit, exista rumori cum ca asta ar fi raspunsul la aparitia viitorului Gmail - proprietate Google - care va oferi 1Go spatiu de stocare.
- qLEX
- Junior Member
foarte bun.pentru ca,din cauza spamurilor a trebuit sa renunt la mailul meu mult prea cunoscut facut acum 5 ani de zile si acum cu noua capacitate am reusit sa il refolosesc.multumesc yahoo 

" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Site-uri si Internet