C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
azi am constatat cu profunda tristete si amaraciune ca sunt un ageamiu al soliterului.cu un inceput fulminant dupa 4-5 maini ,acu ma zbat in mediocritatea sumelor negative de -200-300. sami fie rusine
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
- gaga
what?
ieream la orizontala ca ierea mai comod pt mine in momentu ala.
Ala o fo cel mai "rock" concert al nostru, la Crazy Bike Party (intrunirea motoristilor din Sibiu) anu' trecut. Ierea sa ni-l rapeasca publicul pe Bortzi... s-o dus bivolu langa ei si aia l-or luat pe sus. Cum ii el subtzirel il loau de tot si ramaneam fara vocal.
lkhlkh: da, ma cash-ule sunt satanist. Ascult numa HIM, Linkin Park si satanisti din aia
ieream la orizontala ca ierea mai comod pt mine in momentu ala.
Ala o fo cel mai "rock" concert al nostru, la Crazy Bike Party (intrunirea motoristilor din Sibiu) anu' trecut. Ierea sa ni-l rapeasca publicul pe Bortzi... s-o dus bivolu langa ei si aia l-or luat pe sus. Cum ii el subtzirel il loau de tot si ramaneam fara vocal.
lkhlkh: da, ma cash-ule sunt satanist. Ascult numa HIM, Linkin Park si satanisti din aia
human being/being human
-

basstard - Junior Member
deci az nu intra soliteru neam. un singur + 400 shi ceva shi dupaia gata. numa scoruri submediocre de -/+ 200 deci ie de caca az. cred ca ie virusat soliteru.
alfel ? ce mai facem ?
ieshitz careva cu ionutzzzzzii p'afar sa ne jucam ?
alfel ? ce mai facem ?
ieshitz careva cu ionutzzzzzii p'afar sa ne jucam ?
-

neatza - Mesaje: 5820
bre matinale, sa nu fie frun semn ,ceva ca nu ne merg azi soliterii
-

mai intai seinfeldu care sa dat mai iute ca dobicei, dupaia soliteru virusat... cred ca ne pregatesc ajtia ceva. vor sa ne ametzeasca cu nervii in scop ca sa votam aiurea duminica. la mine nu tzine. pot orcand shi fara nici o jena sa stau degeaba.
-

io da la nocturna.
pt tarantula, zbarcile:
aici de ritm:
limbaj de lemn fortare de rima aici:
asta nu e in topica limbii romane neam:
pacat ca te-ai plictisit si ai dat zbarca cu multzi de insa, repetitii obosituare etc
si acceleratu' nu-i balada
vine si replica in versuri, asta era merluc la comentarii. bah ie bun paiacecu, apruape la fel de bun ca mine, il bag in rime mai tari ca se tine.
pt tarantula, zbarcile:
aici de ritm:
Cu vasile cel drogat,
Shoarecul alb shi spurcat,
limbaj de lemn fortare de rima aici:
O sa-njure,mii shi mii
asta nu e in topica limbii romane neam:
Despre cea care vorbesc!
pacat ca te-ai plictisit si ai dat zbarca cu multzi de insa, repetitii obosituare etc
si acceleratu' nu-i balada
vine si replica in versuri, asta era merluc la comentarii. bah ie bun paiacecu, apruape la fel de bun ca mine, il bag in rime mai tari ca se tine.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bah matinale, da daca soliteru trebe lubrefiat si noi nu jtim?
-

bre oamini buni, shi aia careotz mai fiiiii pacilea, deci dai aplod shi se incarca.
in cazu in care nici ashea nu va merge, facetz o adresa noo pe yahoo shi punetz o parola pe care so shtie shi ala cu care vretz sa sheruitz. dupe asta, va ducetz la pagina principala Yahoo shi alegetz dacolo "Briefcase" care va perimite stocarea de 30 Mb. urcatz acolo ce ie de urcat shi inchidetz dupaia (vedetz sa nu inchidetz inainte) iar adrisantu baga parola de la conputeru lui shi da jos cea urcat primu.
clar ?
in cazu in care nici ashea nu va merge, facetz o adresa noo pe yahoo shi punetz o parola pe care so shtie shi ala cu care vretz sa sheruitz. dupe asta, va ducetz la pagina principala Yahoo shi alegetz dacolo "Briefcase" care va perimite stocarea de 30 Mb. urcatz acolo ce ie de urcat shi inchidetz dupaia (vedetz sa nu inchidetz inainte) iar adrisantu baga parola de la conputeru lui shi da jos cea urcat primu.
clar ?
-

cine ce si cu ce se mai joaca paici?
si, desi stiu ca nu va intereseaza, va spun ca la mine la scuala e plin de ionuzzi
! partea proasta e ca miine iau vacanta si se imrastie prin lume.
si, desi stiu ca nu va intereseaza, va spun ca la mine la scuala e plin de ionuzzi
! partea proasta e ca miine iau vacanta si se imrastie prin lume.aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
deci dupe ce am vazut cum sta treaba az cu soliteru po sa ma duc shi eo acas shi sai zic lu consuarta ca "mam enervat gruaznic az la biuro. nimica na mers calumea !"
-

gata, aranjat paiacecu'
az zi plina:
ora 6.30 scularea
ora 7.30 scularea (ca adormisem iar)
ora 8.00 imbarcarea
ora 8.15 pana de cauciuce
ora 8.16 intrebat la ce ora vine vulcanizatoru (cica 9)
ora 8.17 - 9.20 plimbat parc, vorbit, tzigari, mancat covrig cu susan si salam, stat in cur pe gura de aierisire
9.21 venit, vulcanizat, hotarat trebe cauciuce noi
9.30 spalat masina, interior shpaga
deacilea incolo aleator trebi, cifre tzigari, cafele, suc, cifre, poiezi, cifre.
e momentu sa mac la o tzigara.
oliolio neco, trebia satz dau o reteta da ieri mia cazut netu, o caut acu'
az zi plina:
ora 6.30 scularea
ora 7.30 scularea (ca adormisem iar)
ora 8.00 imbarcarea
ora 8.15 pana de cauciuce
ora 8.16 intrebat la ce ora vine vulcanizatoru (cica 9)
ora 8.17 - 9.20 plimbat parc, vorbit, tzigari, mancat covrig cu susan si salam, stat in cur pe gura de aierisire
9.21 venit, vulcanizat, hotarat trebe cauciuce noi
9.30 spalat masina, interior shpaga
deacilea incolo aleator trebi, cifre tzigari, cafele, suc, cifre, poiezi, cifre.
e momentu sa mac la o tzigara.
oliolio neco, trebia satz dau o reteta da ieri mia cazut netu, o caut acu'
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
cine ma striga in nuaaaapteeee?
da ma dano(ne), bantuiam shi io pacolea, ba chiar incepui sa postez da la farshit shtersei totu ca num placu ce ieshi. az num miruasea fluare. creca ie de la scartzaitu solitarului. plusca se cere deo vacantza, neuronii dabea se mai tarashte.
da ma dano(ne), bantuiam shi io pacolea, ba chiar incepui sa postez da la farshit shtersei totu ca num placu ce ieshi. az num miruasea fluare. creca ie de la scartzaitu solitarului. plusca se cere deo vacantza, neuronii dabea se mai tarashte.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
bre, cu sacrifici greu de descris, am reushit sajung pana la fix +700 care intro zi obicinuita era un scor asha de incalzire. unte mai pui ca mia amortzit shi mana de la soliter. shi asta nar fi mare scofala daca nar fi mana cu care beau shi eo o bere macsim doo
acestea find esplicate ma duc la o tzigare cu gandu ca cand mantorc sa plec.
acestea find esplicate ma duc la o tzigare cu gandu ca cand mantorc sa plec.
-