cars

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Crazy Babe » Lun Iun 07, 2004 2:35 am

tre: un galon are 3.78 de L
si ca sa nu fiu total oftopic azi am vazut in parcarea unui mall o masina de mi-a picat fatza.. in comparatie cu masina mea modesta....
si anume un Porsche Carrera GT Supercar dedesupt am sa atasez si o poza cu superba masinuta... :) rosie sau albastra inchis ar arata mai bine...
nici Porsche Cayenne nu e urat... e o masina foarte scumpa si foarte populara...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Dany_S » Lun Iun 07, 2004 4:28 am

lasa ca nu-i rau 2$ galonul, aici s-a facut 1$ litru ca sa nu mai vb de romania(si restul eruopei si mai si) unde costa benzina cat costa.....
Dany_S
Junior Member

Mesajde tre » Mar Iun 08, 2004 3:13 am

hehe...ce bine e-n tara..la noi cea mai scumpa e 1$, shell v-power racing.

crazybabe da, fuarte popular cayenneu, chiar voiau 2 colegi sa-si ia saptamana asta. am auzit ca si vecinu de peste drum vrea.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Iun 08, 2004 6:43 am

Tre- stiu, as cu Cayennele astea, am vreo doi vecini someri care deja au dat depozitu, le iau in leasing ca n-au bani sa le ia cash sti, asta e :)
Dany_S
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Iun 08, 2004 4:06 pm

bre ieri merjam pe strada si iera asa un cersetor care cand mi-a cerut 10 mii si a vazut ca n-am bani nici sa ma duc sa ma pis si=a facut mila de mine si mi-a dat un rahat de shaien dala. nu pot sa spun ca ma incanta, dar fiind gratis la-m luat
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde tre » Vin Iun 11, 2004 2:09 am

la noi vad ca se puarta lamborghinurile. cre c-o sa dea uzinele dacia faliment, acu ca toata lumea-sh ia d-astea.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=11751
tre
Junior Member

Mesajde Yellow Pinkie » Vin Iun 11, 2004 10:51 am

tre scrie:am observat in poza cu ceasurile de bord ca nici acum dacia n-a pus claxonu pe volan.

Asta vorbeam si io cu un amic, posesor de renache, care m-a informat ca Renault in general are claxonu pe maneta, probabil un fel de 'trasatura' aparte. Acu, nu stiu daca toate modelele, dar se pare ca e un obicei Renault.

Apropo de 'particularitati', imi placea mult ca Mercedes avea un singur stergator de parbriz. Numai ca nemernicii au trecut la 2.
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde tre » Sâm Iun 12, 2004 6:31 pm

ma, am avut un megane si din cate tin minte era pe volan, e drept ca puteai apasa doar in stanga sau in dreapta, ca era cu airbag volanu.

si olsitanele aveau un singur stergator, ce rau imi pare c-au trecut la daewoo ;).

ai vazut poza cu lamborghiniurile?
tre
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Iun 12, 2004 10:25 pm

Mazda sau "Contesa" noastra, pe vremea cand avea sigla. :)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Iun 16, 2004 10:30 pm

Acum urmeaza Ducesa, Fordul.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Vin Iun 18, 2004 2:56 am

yo am o masina de tocat carne si as vrea s-o skimb. prefer audi a4 tdi
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde Yellow Pinkie » Vin Iun 18, 2004 3:40 pm

[quote="tre"]ma, am avut un megane si din cate tin minte era pe volan, e drept ca puteai apasa doar in stanga sau in dreapta, ca era cu airbag volanu.

si olsitanele aveau un singur stergator, ce rau imi pare c-au trecut la daewoo ]

Baaa, uite cum am tradat! Am uitat de prima pasiune, olsitu, care era o masina cu totul aparte: racire cu aer, motor boxer, un singur stergator, si raminea si'n balti... Olcit uber alles!

Am vazut, o fi pe la noi sau trucaj? In Bucale imi aduc aminte ca a fost mult timp parcat un Countach (d'ala d'acu mai multi ani, cind eram io mai mic), pe Academiei. Mai mult statea cu prelata pe el...
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde tre » Vin Iun 18, 2004 3:59 pm

Yellow Pinkie scrie:Baaa, uite cum am tradat! Am uitat de prima pasiune, olsitu, care era o masina cu totul aparte: racire cu aer, motor boxer, un singur stergator, si raminea si'n balti... Olcit uber alles!

pai da... ca porsche-u. e si-n doo usi, supersport ce sa mai. pe mine nu m-a lasat niciodat in balti da era sa ma rastorn cu el pe-un drum de tzara, era un hop mai inalt ce putea fi ocolit dar... n-aveam mult dar nici putin, nu mai stiu cat.

are un coleg olsitan si a bagat in ultimile doo-3 saptamani 7 mil. in el, rulmenti de presiune, ambreiaj, bucse si alte nimicuri d-astea. e adevarat ca-i club 11 r, probabil ca d-asta ;). e un oltcit misto de tot in ploiesti, stilizat cu oaresce bun-gust, incerc sa-i fac o poza si s-o postez.
tre
Junior Member

Mesajde Yellow Pinkie » Vin Iun 18, 2004 4:04 pm

E bine ca colegul gaseste piese, tiu minte ca, cel putin in materie de tablaraie, inca de prin 97 erau probleme.
Am mers odata cu un Oltcit Special. Mama ce-l lauda proprietaru (mai mult la misto)! Imi pare rau ca nu mai retin minte argumentele, chestii de genu consuma putin, nu ramii cu el in balti, nu-i trebe nustiuce. Ala avea 600cmc, 2 cilindri, era tabla chioara pe tavan pe dinauntru si alte inovatii d-astea ca sa fie cit mai ieftin. Am impresia ca nu s-au fabricat prea multe. Probabil fiindca s-a trecut la proiectul LastOne (Lastun).
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Iun 18, 2004 4:11 pm

bre poza cu lamboargele e pe bune, mama mamei lor...
ce nasuale masini
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde tre » Sâm Iun 19, 2004 12:16 am

gaseste piese da cica-s proaste. rulmentu de presiune zicea ca l-a schimbat acu doo luni. zice asta ca n-a avut probleme cu tablaraia, si masina cica ar avea 9-10 ani si 85k km.
olsitanu meu era din 98, club 12 trs si doar chestiile alea de cauciuc din josu usii erau nitel desprinse, si vocseaua matuita, in rest era ok, la tablaraie binenteles.
n-am vazut oltcit special pan acu, trrebuie ca-i marfa.
tre
Junior Member

pt. depechemind

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 06, 2004 6:17 pm

Atasez si eu poze cu masina proprietate personala. Ce ? Numai depechemind sa se laude cu contesa si ducesa ?
depeche...la a mea ii zice sageata argintie ! asa sa stii !

Este o masina superba. Merge impecabil. Pacat de caroseria execrabila. Se vede ca-i facuta in Romania.
depeche..priveste cu atentie firma producatoare a motorului !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde tre » Vin Aug 06, 2004 10:39 pm

moshule da daca-i 'clima' de ce-are bare negre? cele vechi is raposate sau...? :D imi place totush ca motoru nu-i fuarte murdar, o mare bila alba pentru hasta.
tre
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 06, 2004 10:49 pm

nu e clima. e confort. a fost lovita la usha...si aia de la service nu mai aveau abtibilde cu...confort.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

preferata mea...

Mesajde CrAsh0v3r » Sâm Aug 07, 2004 4:25 am

mai nou m-am indragostit de bmw 6 series. e o super masina... 5.5 sec -> 100km/h ...full option ajunge la maxim 127.000 de euro
CrAsh0v3r

Mesajde Red_Mustang » Sâm Aug 07, 2004 9:04 am

Frate inteleg ca BMW Seria 6 e buna la alergat da' la aspect nu pot intelege ce e asa frumoasa...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde proXtu » Sâm Aug 07, 2004 12:52 pm

de alergat banuiesc ca alearga, ca orice beamer, da' io zic ca la modelu' asta tocma' aspectu' e bestial :p arata suparat rau de tot ! sper sa imi iau si io una peste fo' 15-20 ani, cand restu' o sa aiba mashini de zboara prin aer :D
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Sâm Aug 07, 2004 2:38 pm

BaD-WoLF, daca ai avea ocazia sa stay macar 5 secunde intr-o masina k asta iti garantez ca ti-ar skimba total viatza...
cat despre aspectul exterior... cred ca tine de gusturi... mie imi place sa fie agresiva...
CrAsh0v3r

Mesajde tre » Lun Aug 09, 2004 12:49 am

mda... seria 6 arata decent comparativ cu celelalte exemplare din 'nou' look' al bmw. cea mai urata mi se pare z4. sau puate seria 7. ba nu, seria 1. hmm, sa speram ca-l dau odata afara pe head dizainar (asa se zvonea intr-o vreme) sa redevina bmw ce-a fost, adica masini sportiste fara hartificii inutile de dizain.
tre
Junior Member

Mesajde Dany_S » Joi Aug 12, 2004 10:41 pm

Mie seria 6 mi se pare cea mai nereusita dintre noile designuri bmw.....mi se pare dea dreptul oribila, si exterior si interior. Seria 1 vine tare din spate, unul dintre cele mai urate Hb-uri compacte, insa Seria 2 pare ok in poze, sa vedem realitatea. A inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult Seria 5 care l-a ince[ut nu prea mi-a placut, oricum, cele mai frumoase designuri BMw ramna generatile de pana acum.....
Dany_S
Junior Member

Mesajde tre » Joi Aug 12, 2004 11:11 pm

n-am vazut seria 2 dar o sa caut sa vaz care-i treaba.
tre
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Aug 13, 2004 8:27 am

Nici mie numi plac bemveurile de acum.Preferatu meu ramane seria 5 de prin 90(E34),aia care are farurile ca la ursulet.Am condus odata una,motor de 2500 pe benzina,se infige fuarte frumos da consuma de rupe.Acuma o d-aia e in jur de 2000 de euro da nu se mai merita.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde gaga » Vin Aug 13, 2004 12:14 pm

d'ala am avut si io, era o generatzie veche de m5, printre primele generatzii de abs. a fost masina mea favorita. si asa e consuma de indoaie
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Aug 13, 2004 12:44 pm

Mda, voi sinteti bogati, de mergeti cu bmw-uri si altele.

Eu pe 28.09, voi fi posesorul fericit al unei toyote corolla terra sol. Noua noutza! Sa vezi atunci gagici pe capul meu. O sa trebuiasca sa le bag in portbagaj, ca nu o sa incapa toate in fata. :yD
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde tre » Sâm Aug 14, 2004 4:06 am

da...superba migule... mie-mi place m5, e46 daca nu ma-nsel...
tre
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma