Ce parere aveti de barbatii care primesc ce vor la pat?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde eyewitness » Vin Iun 18, 2004 2:26 pm

annie, lasa-le bre ca sunt adorabile
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde goni_q » Vin Iun 18, 2004 6:39 pm

eyewitness scrie:.... sunt adorabile

da eu sunt dulcika bine?? A-)
goni_q
Junior Member

Mesajde Izabela » Vin Iun 18, 2004 10:34 pm

Camelia scrie:Asta cred eu ca e singura modalitate. Dar cum asa ceva nu pot sa fac, toate au o limita, ramane de vazut ce va fi. Are peste 30 si sa sti ca m-am gandit si eu la ce ai spus, nu mai pot fi schimbati, dar... daca isi da silinta poate el singur sa se controleze, fara sa fie influentat. Pentru ca e cam greu cu barbatii, nu accepta sa le spuna femeia ce sa faca. Asa ca... asta astept de 4 ani sa isi dea el singur seama.

Camelia,ne-ai adus la capatul rabdarilor.Spune-ne odata ce nu merge,mai precis ce nu face sotul tau?
Nu f..e bine?Face pipi in pat? Ce?
Ne-ai mai spus ca sotul tau citeste toate posturile care le-ai scris.Pai spune-i sa plimbe putin ursu, ca sa te poti desfasura.
Izabela
Junior Member

Mesajde Camelia » Sâm Iun 19, 2004 10:37 pm

Chiar la capat? Nu asa ceva aveam de gand. :lol:
F..e foarte bine, nu asta e problema. Facem cu placere oricand, orice. Iar problema care e, o stie el, nu e nevoie sa scriu doar cand nu vede. Legat de responsabilitatile de zi cu zi, as astepta mai mult de la el, ca doar barbatul ar trebui sa duca greul unei relatii. Egalitate, egalitate, dar ce e treaba de barbat, sa ramana asa, ca nimeni nu ii cere sa faca treaba unei femei. Eu stiu ce am de facut. Lui ii tot spun, sa nu crezi ca tac si tin in mine, dimpotriva, ii spun tot ce am de spus, nu incerc sa ii dau doar de inteles. Iar eu consideram ca daca, barbat fiind, esti satisfacut la pat, celelalte chestii de zi cu zi se par nimicuri. Intelegi acum? Adica si la bine si la rau. Fie vorba rau.
Sunt intr-o relatie care vreau sa fie fericita din toate pct de vedere si de aceia ma intereseaza. :hi:
Camelia
Junior Member

camishor scump si drag...

Mesajde thesoulline » Lun Iun 21, 2004 3:38 am

Un barbat mai are si altceva decat sex in capshor- sau macar unul dintre unii.. Tu calculezi de zor in posibilitati si alternative, dar uiti ca lumea e mare, iar amorul este o capcana pentru curiozitatea fiintei. Misterul are un loc semnificativ in tactica amorului, de aceea, mai ales in cazul unui intelect dotat, se poate constata un fel de "plictiseala" in timp. Dincolo de intitutia casatoriei, stiinta medicala este imatura pentru a oferi scopul si modalitatile unei relatii fericite. Ar avea nevoie de ceva mai mult decat satisfactia erotica, psihologia freudiana si ingineria sociala.
By the way, mai esti indragostita? Ce vezi in sotul tau? Ce cauti sa realizezi impreuna cu el? :T
thesoulline
Junior Member

Mesajde goni_q » Lun Iun 21, 2004 9:56 am

eu zik ca te zbatzi ca peshtele pe uscat ....prea multa vorbarie......deduk si ca "pisologie"..(traducere il batzi mult la cap si degeaba )
poate nu te matzai destul pe lg el, adik sa faci ca pisika.....daca eshti genul....am observat ca femeile care se pisicesc cel mai mult cu bb obtin ce vor de la ei .....

ma uit in jur ..colegiimei mistretzii in afara de sex si footbaaal pauza .....femeile stau acas si se agita ca nu se ridika la ashteptarile lor , iar ei joaka GO supeer calmi pe calc..pana seara tarziu .si merg frantzi acas' ?!?!?!

trage tu concluziile ....cu satisfacerea la pat si recompensa cu dusul greului in casa...uita-te un pik in jur si vezi cine duce greul in casa ....in nici un caz bb!!

peace
goni_q
Junior Member

Mesajde StealthRun » Lun Iun 21, 2004 11:53 am

pai da..e total aiurea;ca barbat, consider ca trebuie sa te lupti sa obtii ceea ce vrei.fiindca daca situatia se perpetueaza, intervine rutina, plicti, iar in final (care oricum intr-o situatie d-asta e pe aproape), break-up - ul.
After all, where is the challenge?
Per aspera ad astra
StealthRun
Junior Member

Mesajde Camelia » Lun Iun 21, 2004 9:45 pm

thesoulline
Ma intrebi, sau consideri ca sti raspunsul. Vad in el un partener de viata, cu care as vrea sa traiesc, dar... daca nu merge nicicum, atunci vom termina. Tu teoretizez doar, asa cum credeti, voi actiona la momentul potrivit. Oricum mersi de pareri.
Camelia
Junior Member

Mesajde proXtu » Mar Iun 22, 2004 8:22 pm

io zic ca in latura sexuala, amandoi trebe sa primeasca ce le trebe, adica si el sa primeasca, da' si tu. de fapt nu e vorba sa primesti, ci sa daruiesti de buna voie si de placere. dupa felul in care ai pus problema (intrebarea) io am inteles ca tu ii oferi lui tot ce vrea, dar asta suna ca un serviciu pe care tu i'l faci, deci ce ii oferi nu ii oferi pt ca iti place sau asa simti tu, ci pentru ca stii ca ii place lui... asta deja e cam naspa :p normal mi se pare sa ii oferi tot ce iti place tie si el sa iti ofere tzie la fel, si atunci nu ai avea sentimentul asta ca ii faci un serviciu pentru care el trebe sa te recompenseze pe alt plan :D nu vreau sa jignesc pe nimeni, da' la tine, intrebarea imi suna asa: io ii sug **** bf-ului meu, desi nu imi place, doar ca sa'i fac pe plac. de ce el nu imi face si mie pe plac in alte kestii (care lui banuiesc ca nu ii plac, daca nu le face) ? ;h metaforic vorbind, nu'i mai suge **** daca tie nu iti place asta, numa' ca asa ii place lui. in pat mi se pare corect ca fiecare sa faca ceea ce ii place lui, in sperantza ca si celuilalt ii place :D din intrebare am mai prins o aroma: ca sexul e mai placut barbatilor, si femeile dau oarecum de la ele pentru a oferi asta barbatilor ;h daca am inteles bine din celelalte completari ale tale, si tu te simti bine in pat, deci ar trebui sa fie egalitate. poate si el se intreaba pe f'un forum de ce nu faci tu alte kestii, avand in vedere ca iti ofera tot ce vrei in pat :D
daca am deviat umpic sa ma scuzatzi :)

ps: bad bad annie, citatul ala de intelepciune pe care'l revendici cu atata fervoare nu'i din cartea aia cu barbatii martzieni si femeile de pe venus sau asa ceva ? :D
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Anterior

Înapoi la Sex