Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Iun 18, 2004 9:30 am

shi becuri care bubuie...
Chiar bai, ce m-am speriat aseara! Cand dau si eu sa sting lumina in sufragerie, Poc! Si a bubuit tare, a facut flama si am fugit in camera mea. Mai era si 2 noaptea si la ora aia ma sperii si de umbra mea si cred ca a trezit toata casa. Tremuram toata. Am dormit cu lumina aprinsa azi-noapte, baga-mi-as picioarele. :D
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde bad bad Annie » Vin Iun 18, 2004 9:43 am

Ha, ha! Apropo de sabii ninja, mai oameni buni, voi stiti cum zic nemtii la ninja? Ninia, ma! Din trei silabe! Ni-ni-a! Sa-mi dau drumul pe mine de ris cind am auzit, nu alta!
Da' cind am fost la Star Wars si-am auzit ca pe-aia-i cheama cavaleri "iedi" !? Ca pe puiul caprei! Hi, hi, hi, hiiiii!
Don't hate me because I'm beautiful!
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 18, 2004 9:56 am

Asta nu imi place mie la nemti, francezi si alte natii. Ca dubleaza. ce farmec mai e...sa-l auzi pe Yoda cu voce de neamtz ? :(

dm, deobicei becurile se sparg cand le aprinzi, in spetza datorita unui scurt-circuit. nu am auzit niciodata sa bubuie becul cand il stingi.totusi nu ma mira ca la tine toate se petrec in sens trigonometric.

3 locomotive

e ? ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Iun 18, 2004 12:43 pm

Mah, aseara erau variatii de curent pe la mine si cred ca de aia. :)
Dar intr-o alta noapte, stateam la mine in camera(fosta camera) si era o cutie de film pe masa. Ma uitam eu asa la ea si a sarit pur si simplu de-acolo, jos. Si nici macar n-am atins-o. Si-atunci m-am speriat oleaca. Ma gandeam ca o fi casa bantuita. :D
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 18, 2004 12:48 pm

Eu de revelion am fost la Oana acasa. Si acolo acum vreo 70 de ani s-a spanzurat o femeie. Si nimeni nu a ingropat-o si a putrezit acolo. Si nefiind ingropata si nefacandui-se slujba....nu si-a gasit odihna. Si apare noapte de noapte, strigand deznadajduit. Hades a fost si el prezent, asa ca iti poate confirma.

De unde si vorba ramasa : "sa iti cantre spanzurata la multi ani !"
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Iun 18, 2004 1:04 pm

Si ii apare fantoma, poti s-o vezi? :) Si ce tot striga spanzurata aia?

Mah, ce-i drept, si eu cand eram mica si mergeam in turneuri prin tara, m-am cazat o data la o familie si noaptea auzeam asa de prin casa o voce, sau mai multe de femei, de undeva din aer, de sus, care spunea lent ceva pe nemteste, cred. Era ciudat, a naibii. Si aia ne-au atras atentia ca au casa bantuita, asa ca sa nu avem surprize.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 18, 2004 1:08 pm

Pai nu am vazut fantoma. Se auzea doar un strigat pe care nu-l intelegeam. Venea din beci. Dar mi-a fost frica sa ma duc sa vad ce e. Hades de frica si-a tras patura in cap. ~)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Iun 18, 2004 1:10 pm

Inseamna ca s-a spanzurat in beci. :)
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde bad bad Annie » Vin Iun 18, 2004 2:27 pm

Hades de frica si-a tras patura in cap.

Tocmai Hades, care e stapinul sufletelor fara odihna...
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 18, 2004 2:29 pm

Te contrazic, Annie.
Vechii greci daca nu erau inmormantati cum se cuvine (adica..ardere pe rug si slujbe cum tineau ei) ....erau osanditi ca sufletele lor sa nu-si gaseasca linistea niciodata...si sa cutreiere lumea. Nu se duceau la Hades !!!!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Iun 18, 2004 4:28 pm

In Antigona ziceau ca sufletele rudelor care nu-si inmormantau mortii n-or sa-si gaseasca linistea, fiind aspru pedepsiti de zei. Cel putin, asa am inteles eu.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde bad bad Annie » Vin Iun 18, 2004 4:42 pm

Da, mai, aveti dreptate, vroiam sa zic suflete fara trup, adica morti! Nu asta era profesia lui Hades? Pai si-atunci cum sa-i fie frica de-o fantoma?!
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 18, 2004 4:51 pm

Mai Annie. Era Revelionul...iar Hades era si el luat. Ca bause 4 Ursus la cutie si niste sampanie. Este de condamnat acum ? :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Vin Iun 18, 2004 4:52 pm

ba care vreti haine, telefoane sau adidasi ? super pretzuri la adidasi nike si puma . cel mai scump la 1.800.000
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde bad bad Annie » Vin Iun 18, 2004 5:24 pm

Da o geaca Nautica pentru Moshu n-ai, ca pe-aia veche o are de patru ani. Cred ca poti scoate pe ea binisor 2 000 000, e coca de bani Moshu si nu se uita cind e vorba de-o haina fina!
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Iun 18, 2004 7:43 pm

Domne' eu refuz sa mai urc in locomotive daca bad bad Annie nu-si schimba avatarul. E mult prea buna (posteriorul) gagica aia si nu ma pot concentra la posturile serioase pe care vreau sa le las aici. Imi zboara capu' aiurea....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Iun 18, 2004 9:18 pm

eu in seara asta am fost la vreo doua concerte: unu' organizat de Rotaru, celalalt de Gheorghe Stefan. O fost mijto.. I-am vazut pe aia de la Iris de-aproape, pe Sofia Vicoveanca si pe Madalina Manole. Am mers pe jos, de la Stadion pana-n Maratei si ma ustura talpile. vedetzi? Eu nu-mi pierd tot timpul vremea pe net ca voi...:D
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde wwritza » Vin Iun 18, 2004 10:05 pm

cine e madalina manole? nu te-a atins nici-o scanteie din parul ei??
io am fost azi sa vad cum se schimba garda la buckingham si am vazut calutzi si nene cu caciuli stufoase. apoi am facut poze in Victoria train station sa-i arat moshului.
apoi mi-am luat un happy meal si am primit o papusica barbie. apoi am citit la gazeta ce lucruri interesante se intampla la Big bradaru de aici.
1- 0 pt italia
ce-o ma face Brolin? :u
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde dj_jaxxx » Vin Iun 18, 2004 10:24 pm

depechemind: noi ne castigam vremea pe net...nu o pierdem

p.s. suedezul Zoltan Ibrahimovici a dat gol...
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde wwritza » Vin Iun 18, 2004 10:29 pm

si ce nume de rezonanta suedeza are!!! si ce gol cí£lcí£ios a dat!!!
1- 1. tocma se termina :bye:
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 18, 2004 11:07 pm

buna seara. am vazut meciu la Aliosha. si am sustinut Suedia pe tot parcursul meciului. o echipa foarte frumoasa. la fel si Danemarka.

afara ploua cu galeata. m-a facut fleasca pana acasa. noroc ca aveam sapca in cap.

maine...Olanda - Cehia ! sper sa bata cei din urma. ce frumos e fotbalul.

ascult muzica anilor 60. am baut 0,75 de vin alb si 0,4 de vin roshu. ~)

over ! *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde wwritza » Vin Iun 18, 2004 11:17 pm

roger!
ce viata boema ai!! ;M
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 18, 2004 11:38 pm

da. am mancat la Aliosha. salam de sibiu, branza topita, chipsuri, floricele.
am baut vin.

pula mea. am muncit tot anu...sa am o vara linistita. acum am luat si eu concediu. ~)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde wwritza » Sâm Iun 19, 2004 12:19 am

sa inteleg ca cele enumerate mai sunt sunt niste delicatesuri pt tine, de care ai parte numa cand mergi pe la aliosha??
d c am vaga senzatie ca vinu' fu cam mult?? :B
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 19, 2004 12:36 am

pai normal ca sunt delicatese. acasa mananc numai mamaliga si salam de vara.

vinul nu a fost mult. atat cat trebuie.

astept cu interes meciurile de maine. sunt curios daca Mexicul va trece de frumoasa echipa a Jamaicai...care a fost surpriza placuta a acestui turneu.

in al doilea meci al zilei cine joaca, ca am uitat ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iun 19, 2004 10:05 am

uf. ma duc sa iau la rand second handurile din bucuresti , zise si sehashurile, in cautare de haine, ca io n-am bani de puma sau nike, asa ca mai sus semnatul monk :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde monk » Sâm Iun 19, 2004 10:51 am

am adus marfa noua .. super marfa sunt si pretzuri mici.
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Sâm Iun 19, 2004 11:20 am

adica preturi mici, minim 6.000.000 maxim 20.000.000? :D si cum adica ai adus marfa noua? da' de unde aduci? ce esti tu magazie? :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Iun 19, 2004 11:48 am

Io vreau nejte vizitatori pe site sa-mi zica si mie ce parere au! :) Nu luati in seama websearchul ala ca nu-i de la mine.
http://www.sensation.as.ro
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde wwritza » Sâm Iun 19, 2004 1:02 pm

Mosh, azi joaca Romania - RFG. Sa speram intr-un meci frumos si de calitate. La echipa noastra va absenta Dinu care are de dat a nspea licenta si a fost scutit de catre antrenorul Pishti.

Barfa zilei: Dinu a fost surprins de catre paparazzi in sala de lectura a bibliotecii din Alexandria in timp ce isi repeta la greaca veche.
Dobrin a fost desemnat de catre telespectatoare papushea masculina a acestui turneu european.

Cu Brolin am intalnire dupe meci!! ;D

ps: misto combinatia salam de vara cu mamaliga. ai incercat mamaliga prajita ??? yamy
wwritza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive