:((( s-au terminat emisiunile hi-q noi de la munte!!
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
:((( s-au terminat emisiunile hi-q noi de la munte!!
din pacate s-au terminat cele 7 emisiuni de la munte cu hi-q...au fost niste emisiuni mega supere...cu invitati de marca, cu unele trupe care din pacate au refuzat sa vina la emisiune dar cuvantul de ordine a fost distractia !!! imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la munte alaturi de formatia mea preferata dar ii asteptam in orasul meu..shi in orasele voastre fani hi-q...anul trecut dupa parerea mea a fost anul hi-q...acuma asteptam lansarea noului videoclip la aceasta piesa betoana care e "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" ... precum, shi lansarea noului album HI-Q...PE 8 martie la "Premiile Industriei Muzicale" hi -q e reprezantata la 2 sectiuni shi tre sa castige....emisiunea nu cred ca va mai fi in bucuresti deoarece formatia are treaba cu lansarea noului album shi promovarea lui..asha ca fiti pe faza hi-q o sa ajunga shi in orasele voastre in primavara asta!! despre emisiune ... o asteptam in sezonul de vara... astept mesajele baietilor...
-
sly - Mesaje: 2918
numai baietzii?
ciao
tot ce e frumos piere in final...dar raman amintirile..daca nu live, macar cele de pe ecranul televizorului
eu sper ca baietzii sa raspunda cat mai repede si la subiectul asta dar mai ales la cel cu cea de-a 9-a emisiune
ca timpul trece si nimik nu se schimba..si ramanem fara
voi ati fi dispusi, fanilor, sa venitzi in 17 martie lin poiana?
tot ce e frumos piere in final...dar raman amintirile..daca nu live, macar cele de pe ecranul televizorului
eu sper ca baietzii sa raspunda cat mai repede si la subiectul asta dar mai ales la cel cu cea de-a 9-a emisiune
ca timpul trece si nimik nu se schimba..si ramanem fara
voi ati fi dispusi, fanilor, sa venitzi in 17 martie lin poiana?
- adelamy
- Junior Member
Initial trimis de sly
nu cred ca sunt sanse...ti-am spus sunt cam ocupati cu lansarea noului album care tre sa fie in primavara asta, noul videoclip, concerte,etc... astept shi eu mesajele baietilor la subiectul asta care l-am postat...
pacat ca nu se mai fac emisiuni pana la vara ca erau super dar la vara vor veni cu forte proaspete
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
cred ca emisiunile din vara asta o sa fie best..!! iti dai seama noi cu trupa favorita la mare?? nu e cool?? distractie la maxim shi ....
acuma asteptam sa ia premiu la premiile industriei muzicale,apoi lansarea albumului, shi promovarea lui...
acuma asteptam sa ia premiu la premiile industriei muzicale,apoi lansarea albumului, shi promovarea lui...
-
Ok!
Imi pare si mie rau ca s-au terminat emisiunile... A fost suuupeeer! Abea asteptam sa vina week-end-ul sa ne distram!
Eram cu prietenii nostrii din echipa si de la trupele invitate, si nu aveam alta treaba decat sa ne distram:-)
"Hi-Q noi!" va reveni la Antena1 din vara, pana atunci lucram la piese pentru noul album si mergem prin tzara la concerte!
Ne vedem la concerte ok?
Sau pe site... http://www.hi-q.ro :-)
Eram cu prietenii nostrii din echipa si de la trupele invitate, si nu aveam alta treaba decat sa ne distram:-)
"Hi-Q noi!" va reveni la Antena1 din vara, pana atunci lucram la piese pentru noul album si mergem prin tzara la concerte!
Ne vedem la concerte ok?
Sau pe site... http://www.hi-q.ro :-)
- Florin Hi-Q
- Junior Member
o intrebare: cum de ati ajuns voi sa prezentati emisiunea aia? desiur ca ar fi fost o gramada de formatii care ar fi putut sa fac asta (poate chiar mai bine...de fapt sigur mai bine) si carora nu le-ar fi stricat publicitatea gramada, o pilutza ceeva?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
mai zgubilici se cunoaste ca nu esti fan hi-q...hi-q nu cred ca avut pile sa prezinte aceasta emisiune atat indragita de fani...din cate stiu ei au castigat un concurs pentru a prezenta aceasta emisiune...Florin te rog frumos sa pui o lista pe site unde veti avea concerte ca sa stiu shi eu cand ajungeti prin iasi...shi ne mai anunti cand faci vreun upgride la site....
)) upsss cred ca am scris ceva gresit...

-
Cum am ajuns la Antena1
Initial trimis de sly
nu se observa mai omule.....in ceea ce priveste preselectia o sa-ti rasp. baietii ...sper!!
Povestea am mai spus-o si nu e foarte complicata:-)
Am fost invitati la "Teo&Mircea Show", cei doi ne-au placut pe noi si muzica noastra. Apoi, Mircea ne-a invitat la emisiunea "Buni Prieteni" alaturi de Double D. Acolo ne-am cam dat in stamba, eram intr-o forma de zile mari! Producatoarea emisiunii ne-a tinut minte si ne-a pastrat numerele de telefon.
In primavara anului 2000 aveam clipul "Totul va fi bine" in heavy-rotation pe Atomic si eram o speranta a muzicii dance (?).
In acelasi timp, norocul a facut ca cei de la Antena1 sa caute un prezentator tanar pentru o emisiune de vara. Ei au vazut-o pe Dana la "Trupa DP 2" (TVR2) si ne-au chemat la preselectie.
La preselectie am facut ceea ce ne-a placut: am spus bancuri, am facut glume, am povestit de toate, am fost noi insine! Asta le-a placut, si am facut un episod pilot pentru o emisiune de dimineata de vara.
Alti concurenti la preselectie? Am auzit niste nume dar nu stiu nimic concret, totul a fost secret.
Pile? N-aveam nici o pila! Eram 3 copii din Brasov, la o casa de discuri slaba, eu cu Mihai eram la facultate si visam sa vindem si noi cateva mii de albume. Dana de-abea se mutase la Bucuresti, fusese coprezentatoare la cateva emisiuni si apoi a fost data afara de la TVR2 pentru ca a zis intr-un interviu ca i-ar placea sa prezinte la alta emisiune.
OK?
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Florin :o)
Florin .. eu cred ca acest mesaj a mai fost postat si pe alt subiect de pe acest forum nu ? :o))) nu prea intelege lumea cum a`ti inceput voi sa fiti la Antena1 ..
) uaaaaaaaa deci .. Florin , Dana si .. Mihai .. are the best ... si nu m`ai pune`ti intrebari din astea .. ce draq
nu ii cunoasteti ?

-
AnDrEi - Junior Member
mai florin...eu unul astia asta...dar pe mine ma deranjeaza faptul ca aici se posteaza tot felul de lucruri stupide....stiu ca ati trecut peste o preselectie ff grea...dar ati trecut deoarece ati fost ff simpatici, de gasca asha cum sunteti acum....un fost un moment hotarator pt cariera voastra....succes azi la premiile industriei muzicale....
-
Re: :((( s-au terminat emisiunile hi-q noi de la munte!!
Initial trimis de sly
din pacate s-au terminat cele 7 emisiuni de la munte cu hi-q...au fost niste emisiuni mega supere...cu invitati de marca, cu unele trupe care din pacate au refuzat sa vina la emisiune dar cuvantul de ordine a fost distractia !!! imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la munte alaturi de formatia mea preferata dar ii asteptam in orasul meu..shi in orasele voastre fani hi-q...anul trecut dupa parerea mea a fost anul hi-q...acuma asteptam lansarea noului videoclip la aceasta piesa betoana care e "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" ... precum, shi lansarea noului album HI-Q...PE 8 martie la "Premiile Industriei Muzicale" hi -q e reprezantata la 2 sectiuni shi tre sa castige....emisiunea nu cred ca va mai fi in bucuresti deoarece formatia are treaba cu lansarea noului album shi promovarea lui..asha ca fiti pe faza hi-q o sa ajunga shi in orasele voastre in primavara asta!! despre emisiune ... o asteptam in sezonul de vara... astept mesajele baietilor...
Da,ce pacat ca sau terminat,pentru ca erau frumoase.
No Comment
-
lucianus - Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1