Asteptam sugestii si reclamatii de la voi 2004

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Mesajde baixinho© » Joi Iun 17, 2004 4:23 pm

propun ban pentru RaU1103 pe forumul cu Concursul de la CE pentru ca nu a citit regulamentul. ete.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 17, 2004 5:23 pm

repet ce am zis si acum ceva vreme : xkran ne-a rugat sa nu mai dam ban la astia cu 1 post care se baga aiurea in seama la concurs. le stergem posturile si abia la recidiva dam ban.
deci rog moderatorul de pe forumul de concurs euro sa stearga posturile care crede el ca nu sunt de cuviintza acolo.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Joi Iun 17, 2004 9:06 pm

intru pe http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?f=161 (Scrieri ganduri jurnale) si imi apare:
catharsis, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log Out Home

intru pe Scoala veche si nu imi apare lnk la scrieri ganduri jurnale. am fost banat permanent pe forum asta? daca da, de ce nu am fost anuntat?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde vali » Vin Iun 18, 2004 8:14 am

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=244246&postcount=170

ps: cu avataru ala nu faci decat sa iti ingreunezi situatia, dar...e alegerea ta(:|
some people deserve to die
vali

Mesajde catharsis » Vin Iun 18, 2004 1:15 pm

zoso scrie:catharsis, ban 2 saptamani, inchiderea jurnalului sau cat si banarea pe forumul de jurnale

ne vedem pe
05-04-2004, ~14:00

1. azi e 18-06-2004 ~14:00
2. jurnalul mi-a fost redeschis, am mai scris in el dupa data de 05-04-2004, recent cand am vrut sa intru pe forum s-a intamplat ce am scris mai sus.
3. scrie undeva in regulament ca avatarul meu nu respecta regulamentul?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde vali » Vin Iun 18, 2004 1:26 pm

logica -- daca era banat, normal ca nu puteai scrie in jurnal. el a fost inchis permananet. si banarea pe forumu de jurnale a intrat in vigoare recent

nu , nu scrie nicaieri ca e neregulamentar, era doar un sfat prietenesc
daca vrei sa tii cont de el, bine, daca nu, treaba ta...
vali

Mesajde catharsis » Vin Iun 18, 2004 2:16 pm

uite ce inteleg eu prin moderare deampulea:
se infiinteaza forum de jurnale, dupe vreo cateva saptamani postez si eu. userul danone comenteaza ironic si arogant la adresa mea undeva pe un forum, eu ma iau de ea in jurnalul meu. userul danone (sau zoso sau amandoi) nu intelege o gluma la adresa ei daca nu vine din partea un cm-ist si probabil ca se plange la zoso. dupa 11 sau chiar 20 de zile de la ultimul post care ar fi putut sa o deranjeze pe miss danone (care are un excelent simt al umorului demonstrat in http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=236822&postcount=328 ), se trezeste zoso sa imi dea 2 saptamani ban si sa imi inchida jurnalul fara vreo avertizare sau explicatie inainte banarii. trece banarea, cineva imi redeschide jurnalul. mai scriu un pic in el, nu mai jignesc pe nimeni, iar dupa cateva saptamani de la ultimul post se trezeste un moderator (probabil tot zoso) sa ma baneze iar pe jurnale si probabil sa imi inchida iar jurnalul (nu pot intra acolo si mi-e lene sa ma deloghez).
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 18, 2004 2:24 pm

Daca vedeam postul danonei la momentu ala ii dadeam ban direct.
Oare moderatorii de pe jurnale sunt pusi de forma ?

catharsis...eu te iert de vina ce o portzi, dar nu stiu sa te debanez. asa ca ramane sa te impaci cu zoso. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Vin Iun 18, 2004 2:29 pm

nu m-am simtit jignit si nu am cerut ban pt postul ala
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 18, 2004 2:30 pm

a.ok.
dupa cum spuneam esti iertat. de partea tehnica...se ocupa zoso, daca te iarta si el.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iun 18, 2004 2:33 pm

io as propune ca pentru jurnale sa nu se dea ban ca de aia ie jurnal sa scrii ce vrei, sa injuri pe cine vrei. cui nu-i convine sa nu citeasca :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 18, 2004 2:38 pm

nici nu se da ban pt. ce se scrie acolo. dar nici nu permitem ca in jurnale sa apara ceva de genu : "eyewitness e un muist notoriu." Pastram totusi limitele decentei ! nu se accepta jignirea altor useri prin intermeiul jurnalului.
catharsis a luat un ban pe corecte pt. jignirea danei. dar 2 saptamani cred ca au fost de ajuns.
Si de asemenea comentariile la jurnale se doresc a fi in limitele decentei si a bunului simt.
de aceea rog pe depechemind si Love2Fly sa fie atenti.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iun 18, 2004 2:44 pm

bre, muist m-ar cam deranja putin, da limbist nu :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde vali » Vin Iun 18, 2004 3:01 pm

catharsis, ti-am mai explicat de ce ai luat ban
daca tu ai crezut de cuviinta sa actionezi asha, si eu cred ca e perfect echitabil sa actionez in felul asta
vali

Mesajde catharsis » Vin Iun 18, 2004 3:35 pm

ok. chiar daca nu sunt pe deplin convins de corectitudinea banului, dar cum spunea si moshul, nu au fost de ajuns 2 saptamani? cum am spus si pe http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=249293&postcount=36 , am primit ban, dar de ce dupa atat timp de la post si de ce fara nici un avertisment si de ce am mai primit iar ban acum recent? ban-ul de 2 saptamani a trecut, nu mai mai iau de corectitudinea lui, dar asta nou e total inechitabil.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde vali » Vin Iun 18, 2004 3:41 pm

catharsis scrie:e total inechitabil.
e parerea ta
vali

Mesajde catharsis » Vin Iun 18, 2004 5:56 pm

...si nu numai.
de fapt ce te deranjeaza atat de tare ce am scris si ce voi scrie la jurnal? are danone traume psihice de la ce am scris? ai tu traume? vrei sa demonstrezi ceva?
in cazul asta vreau ban general vreo 2-3 luni in caz ca mai vreau sa postez pe fanclub.ro. ce tb sa fac, sa te injur de mama? :P
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Necko » Sâm Iun 19, 2004 11:16 am

deja se face prea mult caz pe subiectul acesta. si eu sunt de parere ca totusi cei care scriu pe jurnalele, in masura in care se supun anumitor limite ale respectului fata de ceilalti useri, ar trebui sa nu fie avertizati sau banati. repet, cu exceptia cazurilor in care se depasesc aceste limite. catharsis a fost sanctionat, si-a insusit critica, si-a depasit sanctiunea, chiar nu pricep de ce nu i se mai da voie sa scrie.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde vali » Dum Iun 20, 2004 1:27 pm

ceea ce a facut e destul de grav, de aceea imi permit sa il mai tin un pic pe jar, sa se invete minte, cat sa fie si exemplu generatiilor ce vor urma...

(ps: daca era dana in locul lui, probabil in 2 minute intelegea. cu catharsis vad ca e mai greu)
vali

Mesajde catharsis » Dum Iun 20, 2004 3:45 pm

iarna nu-i ca vara si catharsis nu-i ca dana. sau dana nu-i ca catharsis, ca suna mai melodic...
ce nu am inteles eu si nici tu nu te-ai deranjat sa imi explici e: ce am facut asa de grav? e foarte grav sa te iei de dana? cm-u`,de exemplu, se ia frecvent de unii idiotii de pe forum (inclusiv eu cateodata) si nu pateste nimeni nimic, pt. ca principalul scop e satira si nu jignirea. nu am fost trivial (sa nu te iei de intrarea copy&paste din alte jurnale), m-am luat relativ subtil de dana, am incalcat regulamentul, dar tot raman la parerea ca al doilea ban primit e abuziv. si nu imi vorbi despre echitabil atat timp cat nu ai simtul echitabilului, cel putin in administrarea forumului. tie ti se pare corect sa dai ban-uri dupa discutii pe messenger sau in particular sau sa dai ban de 2 ori pt. aceeasi chestie...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde gabuba » Dum Iun 20, 2004 3:46 pm

fac abstractie de toata aberatia asta din jurul jurnalului lu catharsis (ca greu o fi frate sa-l debanati si sa-l lasati pe bietul om sa-si exerseze umil talente literare, sau cum se numesc ele...).
totusi, barfele ale cui au ramas? moz am vazut ca n-au. iara pe muzicabuna.ro is cu totul alte barfe, nu cele de pe fanclub. deci, asadar si prin urmare (?!)

later: eu cred (vali, mai am voie sa cred ceva in legatura cu forumul asta? s-au am fost absolvit si de acest drept in urma cu doi ani, cand ne-am intalnit pentru prima si ultima oara?) ca ceea ce nu a fost prea bine inteles de catre admini e ca nu dand cu paru si punand la pamant reusesc sa rezolve problemele administrative. poate ca o vorba buna, un avertisment dat din timp, cu niste argumente la baza, si un pm , daca userul in cauza e mai capos, ar rezolva situatia. ceea ce se petrece uneori, se petrece datorita faptului ca printre useri mai sunt si persoane carora le vine mai greu sa inghita o atitudine nejustificata si care defileaza cu lozinca "bre, io-s admin, stai in pana mea jos ca esti varaza, ce mai si comentezi? nah doua bucati de ban".
poate ca ar mai trebui putin lucrat la relatia admin-user.
ah, si inca ceva, folosindu-l pe catharsis, sau mai stiu eu pe cine, ca etalon negativ, nu cred ca rezolvi ceva si nici ca ai sa capeti vreo noima de respect.

sper ca scurtele mele sugestii si reclamatii la adresa forumului nu au deranjat prea tare si adminul care e vizat sa nu se simta atacat si sa nu aduca in sprijinul celor trei cuvinte ale sale argumentul "e vacanta, hai pe strand! e scoala, treci in clasa!" . :rolleyes:

vali, am sters postul pentru ca oricum nu are nici un sens, macar asta am inteles de cand maria ta conduce cu atata diplomatie forumul. :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gaga » Lun Iun 21, 2004 10:07 am

bre ie o tzara libera, daca nu intelege lasa-l asa neintzeles. io ash face ca la marea majoritate a forumurilor, adeca fiecare pe parcela lui de moderare are drepturi intangibile, daca mie nu-mi place muaca unuia sau altuia pe tarlaua mea, nu-l primesc.

acu' mantreb io cat de greu ii ie unuia ca al de sus sa nu ma mai baje in zeama, io inteleg ca prima iubire nu se uita da mi s-a luat de turma de retarzi, in puii mei, nu pot sa citesc ceva decent pe forumu' asta fara sa ... danone-n sus, danone-n jos, plm, cat de greu e sa inteleaga unii ca NU MA INTERESEAZA.

zosovali, io zic sa ii dai ban definitiv si pe ip si pe nick, puate asa mai iese si el si vede ce culoare are cerul.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde vali » Lun Iun 21, 2004 10:29 am

catharsis, tu ai o problema. mare. te-am debanat. subiect inchis

gabuba, io ti-am mia zis tie ceva odata, dar daca nu intelegi pierderea ta. plus ca nu am nevoie de fiu diplomatic. cu diplomatia nu ajungi nicaieri.

danone, stfu
vali

Mesajde gaga » Lun Iun 21, 2004 11:09 am

zoso, eshti al doilea pe lista de azi, diversificati si voi optiunile :D

(case closed si io la subect)
gaga

Mesajde catharsis » Lun Iun 21, 2004 1:13 pm

danone scrie:plm, cat de greu e sa inteleaga unii ca NU MA INTERESEAZA.
un ultim lucru: nu te interesa, nu comentai, nu te interesa, nu luam ban, nu te interesa, nu mai scriam despre tine. si tehnic, ai fost a doua iubire asa ca incerc sa te uit...
zoso, mersi ca mi-ai scos ban-ul :P
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde nodingat » Mie Iun 23, 2004 2:04 am

Doamne ce tampit sunt! danone e o ea !?! cum Draku' de nu m-am prins?
retorice amandoua.
reclamatia era o rugaminte de a pune moderatori de sexe opuse (acolo unde-s 2)
(stefan/danone de ex.)
profit de ocazie sa o rog pe dana sa fie intzelegatoare, e cruda si de prost gust chestia cu topul nasoalelor dar e un subiect comun care exista dincolo de vointza unui anumit individ, lumea asta virtuala in care ne intalnim n-o putem face altfel decat dupa modelul celei reale altfel sfarshim prin a o transforma in ceva utopic.
nodingat

Mesajde piskeshu » Mie Iun 23, 2004 7:51 am

Aristide, tu chiar nu-ntelegi ca sormea ie intr-o poza din alea shi ca ma deranjeaza?!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Mie Iun 23, 2004 9:10 am

aaaaaaaaa... unde-s mozii? baiatu asta a incalcat toate regulile fanclubului si nimeni nu-i face nimic? adica daca e o clona a vrunui admin, inteleg, daca nu:

1. are nenumarate posturi consecutive
2. are posturi jignitoare (aveti exemplu mai sus)
3. pune poze pe fanclub care, foarte sincer, ar putea duce la darea in judecata a propetarului.

acu' daca e admin se accepta, daca nu, io zic sa reconsidere careva o atitudine si sa stearga niste threaduri.
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 23, 2004 9:18 am

zoso, e clona ta ? ca a mea nu e.

vad ca userul danone l-a provocat pe userul catharsis, desi spunea ca nu mai are treaba cu el. chiar pe subiectul lui aristide. o propun la ban de 3 zile.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Iun 23, 2004 9:22 am

iar lu aristide da-i drept premiu o shaorma ca a bagat trei posturi consecutive si ca da quote la postul precedent.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii