comentarii impertinente la poze
mie imi place si stilul si fata. (in mod special bascuta din poza 2)
Fly, ti-ar sta bine cu breton.
Fly, ti-ar sta bine cu breton.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
ROXANA scrie:Usual Flow esti fffffff draguta.
dar, ceva nu-mi place la tine, stilul tau....oricum cred o sa-ti treaca la un moment dat!(si eu am trecut prin el si mi-a trecut cu timpul), dar ce conteaza este stilul tau!
iti multumesc. Fotografiile sunt vechi. ;b Oricum, de cele mai multe ori, stilul e dictat de imprejurari. De ex., daca am aparut "cu basma pe cap" (ca sa-l citez pe Moshu'

...Dar sa nu ma abat prea mult de la "comentarii", mai mult sau mai putin impertinente.

2. Moshule, mai tii minte ce spuneam eu despre oamenii pufoshi? Keep up the good work, ca te mentzii frumos!

- usualflow
- Junior Member
Alyi_Nutza, ai si tu un numar de telefon, ceva? poti folosi pm-ul cu incredere.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nu-mi plac persoanele care desi nu au nici macar 20 posturi isi ataseaza poza asa direct!
subiectul se numeste "cum arata userii de pe forum"...nu 'hai sa ne trantim toti poza aici'!
am dreptate sau nu?!
aviz Alyi_Nutza
si mai sunt destui
si sa nu deviez de la subiect Alyi_Nutza esti dragutza....fi dragutza in continuare si posteaza si ceva mesaje prin subiecte dc ai de zis ceva, ca poza deja ne-ai pus-o

subiectul se numeste "cum arata userii de pe forum"...nu 'hai sa ne trantim toti poza aici'!
am dreptate sau nu?!
aviz Alyi_Nutza

si sa nu deviez de la subiect Alyi_Nutza esti dragutza....fi dragutza in continuare si posteaza si ceva mesaje prin subiecte dc ai de zis ceva, ca poza deja ne-ai pus-o
! everything that has a begining has an end !
-
ROXANA - Mesaje: 349
Ce dracu, moshule, pui poze din alea cu fatza ta si cu tricou X! Pai pe tine te stim! Pe tricou nu. Pune si tu altceva, ceva interesant! Ca pe tine cu apa in spate te-am mai vazut. Uite la katzy, a pus numai prospaciuni, cu buric si mini-uri. Tu ne dai apa cu iarba, parca ne inviti la pascut! Ce dracu??
Te rog sa-ti revii, daca vrei sa-ti arunc pamint pe sicriu.
Te rog sa-ti revii, daca vrei sa-ti arunc pamint pe sicriu.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Nicholas, sunt foarte dezamagit de atitudinea ta reticenta fatza de pozele mele cu Dunarea. Totusi iti propun spre vizioanre o pelicula..avand aceiasi tematica : eu si Dunarea.
Sa dai boxele tare...sa ma auzi bine. :p
http://www.blaubar.dap.ro/dunarea.avi
Sa dai boxele tare...sa ma auzi bine. :p
http://www.blaubar.dap.ro/dunarea.avi
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Oribile: unde e facuta poza de pe malul Dunarii? Visavis banuiesc ca e Bulgaria.
P.S.: Dunarea e fluviu fiindca se varsa in mare. Daca se varsa in alt riu, era, si el, tot un riu.
P.P.S.: cica nu exista pagina aia de mai sus.
P.S.: Dunarea e fluviu fiindca se varsa in mare. Daca se varsa in alt riu, era, si el, tot un riu.
P.P.S.: cica nu exista pagina aia de mai sus.
It is I, Yellow Pinkie!
-
Yellow Pinkie - Junior Member
Poza e facuta la Oltenitza. Vis a vis....e celebrul oras bulgaresc Turtukaia. :p
daca vrei sa vezi filmul...da click dreapta pe link...dupa care save target as....
(mai multe detalii despre fluvii afli in film)
daca vrei sa vezi filmul...da click dreapta pe link...dupa care save target as....
(mai multe detalii despre fluvii afli in film)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
nu stiu. in lunile ce nu contin litera R nu se mananca peste. ~)
-
Usual Flow intr-o ipostaza mai sobra, exceptie facan ultima piesa, la fel de frumoasa ca de obicei. UF cand vii pa la Cluj da un p.m.! *p
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
multumesc pentru dedicatie DM. dar de ce imi arati burta ?
-
care burta ma? Atat m-am mai straduit sa dau jos din kile si tu-mi zici ca am burta! :cry:
Puteai si tu sa te uiti mai sus! Nu stii sa apreciezi o poza la adevarata ei valoare! :p
Puteai si tu sa te uiti mai sus! Nu stii sa apreciezi o poza la adevarata ei valoare! :p
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Katzy - esti foarte dragutza (prietenale tale mai putin insa) dar vroiam sa te intrem ce-ai cu armata? te pasioneaza sau vrei sa faci cariera din asta ca in multe poze ai haine pe care scrie "military"
OM - auzi, tu in excursie la dunare acolo ai stat in camping, sau la gazda/hotel ceva? nu stiu ca pari incruntat asa, te-ai mancat rau tzantarii cumva? ;b
OM - auzi, tu in excursie la dunare acolo ai stat in camping, sau la gazda/hotel ceva? nu stiu ca pari incruntat asa, te-ai mancat rau tzantarii cumva? ;b
-
Dany_S - Junior Member
Era soare mai Dany. *p
DM...astept poza ceruta pe mail. :yD
DM...astept poza ceruta pe mail. :yD
-
-
dEpEchEmIND - Junior Member
astept poza ceruta..pe mailul meu ! adica s-o trimiti tu pe mail la mine. asta am dorit sa spun.
cererea ti-am adresat-o pe PM. verifica si vezi.
si cauta-ma pe YM. mie mi-e frica sa te contactez..sa nu dau iar de maica'ta...si sa ma intrebe daca sunt bogat. ~)
cererea ti-am adresat-o pe PM. verifica si vezi.
si cauta-ma pe YM. mie mi-e frica sa te contactez..sa nu dau iar de maica'ta...si sa ma intrebe daca sunt bogat. ~)
-
O sa pun vreo 5 pe jurnal. Dar mai e de asteptat un pic. Deocamdata m-am apucat sa povestesc ce am facut ieri. Am scris 5 randuri si m-a pocnit lenea.
-