She says she'd sell her angel for a dream...
She says she'd sell her angel for a dream...
Ceea ce va urma, mai mult sau mai putzin complet, reprezinta pasaju vietzii mele, cu un capitol rupt shi aruncat deoparte. Ceea ce urmeaza ar fi miorlaielile unui blu pisic, adica ale mele.
- kahlan
- Junior Member
catch me as i fall
say you're here and it's all over now
speaking to the atmosphere
no one's here and i fall into myself
this truth drives me into madness
i know i can stop the pain if i will it all away
don't turn away
don't give in to the pain
don't try to hide
though they're screaming your name
don't close your eyes
God knows what lies behind them
don't turn out the light
never sleep never die
i'm frightened by what i see
but somehow i know that there's much more to come
immobilized by my fear
and soon to be blinded by tears
i can stop the pain if i will it all away
don't turn away
don't try to hide
don't close your eyes
don't turn out the light
never sleep never die
fallen angels at my feet
whispered voices at my ear
death before my eyes
lying next to me i fear
she beckons me shall i give in
upon my end shall i begin
forsaking all i've fallen for i rise to meet the end
(Evanescence-Wisper)
I feel I'm falling, sinking into myself....forgeting of all that's around me, forgeting my faith.
I close my eyes, now I'm with you, why should I fear anything???....although...I'm trembling....I'm frightened...of one thing...of losing you....of waking up from my dream...of falling asleep in a nightmare...
I look at the sky...I think I see you...far away....I wish I could reach you , hlod you in my arms, kiss u, and never wake up.....
My heart is hallow, lost, broken....you're too far away to hear me now...
Have you forgotten me? 4ever lost in your dreams, in the mirrors of your mind...crying alone....in all the darkness surrounding me, it's too cold to move , to think....to breathe...
Should I give in to this?Should I forget everything...should I loose everything...?
I feel something cold in my eyes...on my face....my tears are flowing....but why?Why is this happening...to me?
I can't hear my heart....am I asleep?Did I wake up?
say you're here and it's all over now
speaking to the atmosphere
no one's here and i fall into myself
this truth drives me into madness
i know i can stop the pain if i will it all away
don't turn away
don't try to hide
don't close your eyes
don't turn out the light
never sleep never die
i'm frightened by what i see
but somehow i know that there's much more to come
immobilized by my fear
and soon to be blinded by tears
i can stop the pain if i will it all away
don't turn away
don't try to hide
don't close your eyes
don't turn out the light
never sleep never die
fallen angels at my feet
whispered voices at my ear
death before my eyes
lying next to me i fear
she beckons me shall i give in
upon my end shall i begin
forsaking all i've fallen for i rise to meet the end
(Evanescence-Wisper)
I feel I'm falling, sinking into myself....forgeting of all that's around me, forgeting my faith.
I close my eyes, now I'm with you, why should I fear anything???....although...I'm trembling....I'm frightened...of one thing...of losing you....of waking up from my dream...of falling asleep in a nightmare...
I look at the sky...I think I see you...far away....I wish I could reach you , hlod you in my arms, kiss u, and never wake up.....
My heart is hallow, lost, broken....you're too far away to hear me now...
Have you forgotten me? 4ever lost in your dreams, in the mirrors of your mind...crying alone....in all the darkness surrounding me, it's too cold to move , to think....to breathe...
Should I give in to this?Should I forget everything...should I loose everything...?
I feel something cold in my eyes...on my face....my tears are flowing....but why?Why is this happening...to me?
I can't hear my heart....am I asleep?Did I wake up?
- kahlan
- Junior Member
A mai trecut o zi...degeaba! Stau si ma pliktisesc ....admir tavanul care p zi ce trece devine din ce in ce mai interesant...ce sa faci?
In momentul de fata mi-as revarsa nervii pe o persoana care m-a facut sa sufar acum ceva vreme...baietii ca el ar trebui castrati!bagami-as picioarele...sa nu dea Sfantul sa-l vad zilele astea p strada ca l-a luat dracu'...ma rog ,starea asta o sa ma tina o vreme dup-aia imi revin la normal...daca se poate numi normal....
Pwei, ce sa mai zic....nu mi-am invatat nik pt teze...am pierdut deja 2 saptamani de materie...urmeaza a treia =D yeeeee....
Nu mai pot de fericire...ma bucur si dau din coada....tare interesanta viata mea in momentul de fata...ce pot spune????pot spune ceva???
Mi se zbate neuronu la gandu ca mai am o sapt d stat in casa...mai bine nu ma operam...
In momentul de fata mi-as revarsa nervii pe o persoana care m-a facut sa sufar acum ceva vreme...baietii ca el ar trebui castrati!bagami-as picioarele...sa nu dea Sfantul sa-l vad zilele astea p strada ca l-a luat dracu'...ma rog ,starea asta o sa ma tina o vreme dup-aia imi revin la normal...daca se poate numi normal....
Pwei, ce sa mai zic....nu mi-am invatat nik pt teze...am pierdut deja 2 saptamani de materie...urmeaza a treia =D yeeeee....
Nu mai pot de fericire...ma bucur si dau din coada....tare interesanta viata mea in momentul de fata...ce pot spune????pot spune ceva???
Mi se zbate neuronu la gandu ca mai am o sapt d stat in casa...mai bine nu ma operam...
- kahlan
- Junior Member
Ma plictisesc...vreau sa fac altceva decat sa stau si sa bolesc in casa....asta fac de o saptamana si ceva si m-am saturat!ma rog inaite sa stau in casa eram in spital asa ca....mai bine acasa...macar aici servesc mancare cat de cat comestibila...nu ciorba de ciorapi de acolo :bleah:
Eh...mai am cateva zile si incep si eu scoala...ce fericire pe capu meu...yeeeee :hehe:
Nu m-am mai vazut cu alex de o saptamna si....doamne...pana si aici zic de el....
Macar nu mai trebuie sa tin regim sau sa stau nemancata...eh asta-i partea buna...a fost destul de greu sa nu mananc si sa nu beau nimik pt 3 zile...inca ma mai vait...cred ca am ramas traumatizata pe viata de chestia asta!
M a chinui sa inteleg ceva la goegrafie...fara rost , sunt paralela rau de tot...de mate fizica si chimie nu mai zic...doamne ajuta sa trec anu cu bine!(cu bine , cu nebine...sa-l trec!)
Eh...mai am cateva zile si incep si eu scoala...ce fericire pe capu meu...yeeeee :hehe:
Nu m-am mai vazut cu alex de o saptamna si....doamne...pana si aici zic de el....
Macar nu mai trebuie sa tin regim sau sa stau nemancata...eh asta-i partea buna...a fost destul de greu sa nu mananc si sa nu beau nimik pt 3 zile...inca ma mai vait...cred ca am ramas traumatizata pe viata de chestia asta!
M a chinui sa inteleg ceva la goegrafie...fara rost , sunt paralela rau de tot...de mate fizica si chimie nu mai zic...doamne ajuta sa trec anu cu bine!(cu bine , cu nebine...sa-l trec!)
- kahlan
- Junior Member
Offff....a mai trecut o zi....degeaba! pe la scoala au inceput sa intrebe profii d mine...ce sa faca si ei?in absenta mea cui sa-i puna
d chimie 4???si cine sa mai ia la teza de la mate 3???si asta cu 2 pct din of....fac progrese
"The point is you know what I´m looking for
Neck shoulders chin
I´m a chronic bastard
Hold me tight
Your breast smiles at me perversely
Tell me off if I´m wrong and then
One to me one to you
One to both of us" -->mel mea preferata
Cam asta ascult eu in momentul de fata...ce sa faca si omu'...deh, pliktiseala asta....ce face din om!
Am vorbit cu alex(si nu ma refer la nicholas)...i miss him soooooo much...nush ce o sa-i fac cand o sa-l vad! ;h
din lipsa de inspiratie cred ca am dat in aberat...intrebarea este....cand nu aberez eu????
ehhhh....ata ete...saptamana asta si ma duc....la liceu....de ce?cu ce am gresit?chiar trebuie sa fac asta???????? ;P

"The point is you know what I´m looking for
Neck shoulders chin
I´m a chronic bastard
Hold me tight
Your breast smiles at me perversely
Tell me off if I´m wrong and then
One to me one to you
One to both of us" -->mel mea preferata

Cam asta ascult eu in momentul de fata...ce sa faca si omu'...deh, pliktiseala asta....ce face din om!
Am vorbit cu alex(si nu ma refer la nicholas)...i miss him soooooo much...nush ce o sa-i fac cand o sa-l vad! ;h
din lipsa de inspiratie cred ca am dat in aberat...intrebarea este....cand nu aberez eu????
ehhhh....ata ete...saptamana asta si ma duc....la liceu....de ce?cu ce am gresit?chiar trebuie sa fac asta???????? ;P
- kahlan
- Junior Member
"I never felt like this before
i'm naked...around you
does it show?
you see right through me and i can't hide
i'm naked
around you
and it feels so right...."
I'm in LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEEEEEEEEEEEEEEE! :love:
Poate intr-o zi o sa regret....dar nu ma ingrijorez de pe acum....
i'm naked...around you
does it show?
you see right through me and i can't hide
i'm naked
around you
and it feels so right...."
I'm in LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEEEEEEEEEEEEEEE! :love:
Poate intr-o zi o sa regret....dar nu ma ingrijorez de pe acum....
- kahlan
- Junior Member
"One is too little...two are too many
How many princesses did you hide from me in the castle
I CARE FOR YOU...I told you, even if not often
I CARE FOR YOU...I was more aware of it before than now
Three are too little..four are too many
How many things did you lock up in that castle
I CARE FOR YOU...and despite all your attentions
I CARE FOR YOU...since the day before yesterday
But, as of tomorrow I don’t know"(tiziano ferro-ti voglio bene)
Doamne, ce sa ma fac???I'm in love again...this time stronger....
ce fac daca o sa patesc ca inainte...cum am patit cu idiotul ala?daca inchid ochii si, intr-o zi BUM!totul s-a dus...acum simt ca asta nu se va intampla niciodata...dar asa era si atunci...totul parea perfect....poate atunci am fost prea copilaroasa...poate a fost altfel....poate acum nu se va intampla la fel...nu voi mai suferi atat...n-am cum sa sufar mai mult ca atunci....atunci cand pamantul mi-a alunecat de sub picioare...cand am simtit ca e sfarsitul...nu!nu se va intampla si acum la fel...acum e...altfel!
Totul e la inceput acum!de ce ma port asa de acum?de ce mi-e asa frica?they come...they go...but this time it's different...i feel that!!!
nu pot sa ma arunc asa ,pur si simplu , in chestia asta...dar asa am inclinatia...if only he knew all this....
How many princesses did you hide from me in the castle
I CARE FOR YOU...I told you, even if not often
I CARE FOR YOU...I was more aware of it before than now
Three are too little..four are too many
How many things did you lock up in that castle
I CARE FOR YOU...and despite all your attentions
I CARE FOR YOU...since the day before yesterday
But, as of tomorrow I don’t know"(tiziano ferro-ti voglio bene)
Doamne, ce sa ma fac???I'm in love again...this time stronger....
ce fac daca o sa patesc ca inainte...cum am patit cu idiotul ala?daca inchid ochii si, intr-o zi BUM!totul s-a dus...acum simt ca asta nu se va intampla niciodata...dar asa era si atunci...totul parea perfect....poate atunci am fost prea copilaroasa...poate a fost altfel....poate acum nu se va intampla la fel...nu voi mai suferi atat...n-am cum sa sufar mai mult ca atunci....atunci cand pamantul mi-a alunecat de sub picioare...cand am simtit ca e sfarsitul...nu!nu se va intampla si acum la fel...acum e...altfel!
Totul e la inceput acum!de ce ma port asa de acum?de ce mi-e asa frica?they come...they go...but this time it's different...i feel that!!!
nu pot sa ma arunc asa ,pur si simplu , in chestia asta...dar asa am inclinatia...if only he knew all this....
- kahlan
- Junior Member
O sa ploua....ce fericire!
N-am nici un chef d vremea asta...it only reminds me how i miss him...
Tuna!ce pot zice...very interesting....
nu vreau sa incep scoala!vreau sa mai stau acasa...n-am eu norocul sa se-ntoarca apendicita...damn!
maine se poate sa ma vad cu el...n-am hotarat inca...faza e ca azi m-am tuns...cand o sa ma vada cred ca o sa ramana saracu ceva d genu ;i
asta e!fapta-i comisa....nu conteaza...cine ma place...ma place asa cum sunt....
ce sa mai zic....ma plictisesc oribil d tare acasa...dar nici la liceu nu o sa imi placa...nici asa, nici asa...eh...macar vine vacanta...ma vad cu prieteni, colegi, etc....n-am mai jucat biliard de atata vreme incat cred ca am uitat sa joc...eh...mai am putin...pe 20 vine si ziua mea...iar ma uita lumea...got used 2 it by now...
N-am nici un chef d vremea asta...it only reminds me how i miss him...
Tuna!ce pot zice...very interesting....
nu vreau sa incep scoala!vreau sa mai stau acasa...n-am eu norocul sa se-ntoarca apendicita...damn!
maine se poate sa ma vad cu el...n-am hotarat inca...faza e ca azi m-am tuns...cand o sa ma vada cred ca o sa ramana saracu ceva d genu ;i
asta e!fapta-i comisa....nu conteaza...cine ma place...ma place asa cum sunt....
ce sa mai zic....ma plictisesc oribil d tare acasa...dar nici la liceu nu o sa imi placa...nici asa, nici asa...eh...macar vine vacanta...ma vad cu prieteni, colegi, etc....n-am mai jucat biliard de atata vreme incat cred ca am uitat sa joc...eh...mai am putin...pe 20 vine si ziua mea...iar ma uita lumea...got used 2 it by now...
- kahlan
- Junior Member
Finally!My first day out! ~y
am fost sa ma plimb in parc cu my boyfriend...!i missed him soooooo much!patru ore pentru care as mai sta in casa 3 saptamani *p
heeeeh....acum partea proasta...maine merg la scoala...dah...s-a produs inevitabilul...maine merg ....la liceu....
bineinteles ca tot ce se putea am lasat pentru ultima zi...ca intotdeauna...stai si incearca sa faci azi ceva daca potzi! #-o da' de unde???!!!???nimik...nici macar un amarat d interviu pt lb rom....nu-i nik...il fac maine in pauza....daca ma asculta...ata ete!shit happens...
la fizica de trei saptamani nu am lectiile....ma asculta....yeyyyyy....
nu le mai insir ca deja ma doare capu' si nu cre k mai dorm la noapte....sau o fi din cauza lui????
cert este ca o sa-mi fie greu o saptamana intrega(!!!)d scoala...fara el....acum cred ca platesc pentru pacatele dintr-o viata anterioara...
o sa-mi fie greu...but i gotta do it... :-S
am fost sa ma plimb in parc cu my boyfriend...!i missed him soooooo much!patru ore pentru care as mai sta in casa 3 saptamani *p
heeeeh....acum partea proasta...maine merg la scoala...dah...s-a produs inevitabilul...maine merg ....la liceu....
bineinteles ca tot ce se putea am lasat pentru ultima zi...ca intotdeauna...stai si incearca sa faci azi ceva daca potzi! #-o da' de unde???!!!???nimik...nici macar un amarat d interviu pt lb rom....nu-i nik...il fac maine in pauza....daca ma asculta...ata ete!shit happens...
la fizica de trei saptamani nu am lectiile....ma asculta....yeyyyyy....
nu le mai insir ca deja ma doare capu' si nu cre k mai dorm la noapte....sau o fi din cauza lui????
cert este ca o sa-mi fie greu o saptamana intrega(!!!)d scoala...fara el....acum cred ca platesc pentru pacatele dintr-o viata anterioara...

o sa-mi fie greu...but i gotta do it... :-S
- kahlan
- Junior Member
heh...the big day came!
am fost la liceu....primita foarte "calduros" inca de la intrarea in liceu d profa d fizica....nice start 4 a day...c pot spune.imi zice:
ea:"gata, ai venit? cum te simti?"
eu:"da, binisor...ma cam tine operatia.."
si am grabit pasul pentru a nu intra in detalii....
da...ajung in clasa...toata lumea mirata si cica fericita ca m-am intors...sa ma pupe, etc
am scapat d toate posibilele ascultari
pentru ziua d azi...phew
ei...si maine dau teza la engleza #-o ...cauta ioana cartea daca o mai gasesti...de unde???
m-a plouat atat d mult incat cred ca ar trebui sa mai cresc vreo 1/2 de metru...dar asta e...
cred ca am luat si o raceala...poate mai lipsesc cateva zile....
am ajuns acasa , ca vai d capu meu...ce-i drept...uda leoarca!
am mancat, la 4 m-am culcat, am dormit pana la 7 ...deh obisnuinta....cica mi-am repetat si la engleza...daaaa...mai mult de-o gramada!
maine ma asteapta prima mea teza...singura...dah...asta e...trece...
am fost la liceu....primita foarte "calduros" inca de la intrarea in liceu d profa d fizica....nice start 4 a day...c pot spune.imi zice:
ea:"gata, ai venit? cum te simti?"
eu:"da, binisor...ma cam tine operatia.."
si am grabit pasul pentru a nu intra in detalii....

da...ajung in clasa...toata lumea mirata si cica fericita ca m-am intors...sa ma pupe, etc
am scapat d toate posibilele ascultari

ei...si maine dau teza la engleza #-o ...cauta ioana cartea daca o mai gasesti...de unde???
m-a plouat atat d mult incat cred ca ar trebui sa mai cresc vreo 1/2 de metru...dar asta e...
cred ca am luat si o raceala...poate mai lipsesc cateva zile....

am ajuns acasa , ca vai d capu meu...ce-i drept...uda leoarca!
am mancat, la 4 m-am culcat, am dormit pana la 7 ...deh obisnuinta....cica mi-am repetat si la engleza...daaaa...mai mult de-o gramada!

maine ma asteapta prima mea teza...singura...dah...asta e...trece...
- kahlan
- Junior Member
Second day...parca am inceput acum un an nu ieri!
am dat teza ma-sii la engleza...sa vezi subiect...rebus cu partile componente ale unei masini ;i mi-am zis ceva d genu...frateee....like what the hell is that??
pe langa faptu ca am inventat cuvinte noi cred ca am facut o varza totala...I'M SO PROUD OF MYSELF! :yD
maine probabilitatile unei calamitati naturale_si anume sa ma asculte la chimie_sunt foarte ridicate...m-a luat naiba...iar ma uit la ea si ea la mine... ~o
ata ete! joi dau teza la romana....nu am repetat nikkkkk!
iar scandal la liceu...am o clasa 'nemaipomenita'...ma rog, cu mice exceptii...
de abia astept sa vina duminica sa ma vad cu alex....i miss him sooo much!

am dat teza ma-sii la engleza...sa vezi subiect...rebus cu partile componente ale unei masini ;i mi-am zis ceva d genu...frateee....like what the hell is that??
pe langa faptu ca am inventat cuvinte noi cred ca am facut o varza totala...I'M SO PROUD OF MYSELF! :yD
maine probabilitatile unei calamitati naturale_si anume sa ma asculte la chimie_sunt foarte ridicate...m-a luat naiba...iar ma uit la ea si ea la mine... ~o
ata ete! joi dau teza la romana....nu am repetat nikkkkk!
iar scandal la liceu...am o clasa 'nemaipomenita'...ma rog, cu mice exceptii...
de abia astept sa vina duminica sa ma vad cu alex....i miss him sooo much!

- kahlan
- Junior Member
Am racit!!!!ce n'est pas possible! :cry:
am avut aseara temperatura 39...nici nu ma puteam ridica din pat!
am ajuns ieri d la scoala si m-am trantit in pat si am adormit asa cum eram inmbracata...cu geaca cu tot!
m-a bagat doctoru p antibiotice, am frisoane, ma doare capu, ma doare gatu d mor!!!cu alte cuvinte, o duc foarte bine
azi nu am fost la scoala, am ratat inca o teza
dar o dau si p asta singura :-S ....mai bine ca n-am fost ca trebuia sa ma asculte la greu si nu invatasem nikkk!!!!
azi am stat in casa, am bolit, am dormit, cica mi-am si repetat la unele materii...da m-am strofocat rau cu ultima parte.... :rolleyes:
maine cred ca o sa fac la fel...
ieri a fost o zi suuuper nasoala...s-au certat astia d la mine din clasa in prostie...am raspuns la chimie si
nu mi-a pus nota....sa ma mai terorizeze pana la vacanta...i hate her!
am avut aseara temperatura 39...nici nu ma puteam ridica din pat!
am ajuns ieri d la scoala si m-am trantit in pat si am adormit asa cum eram inmbracata...cu geaca cu tot!
m-a bagat doctoru p antibiotice, am frisoane, ma doare capu, ma doare gatu d mor!!!cu alte cuvinte, o duc foarte bine
azi nu am fost la scoala, am ratat inca o teza

azi am stat in casa, am bolit, am dormit, cica mi-am si repetat la unele materii...da m-am strofocat rau cu ultima parte.... :rolleyes:
maine cred ca o sa fac la fel...
ieri a fost o zi suuuper nasoala...s-au certat astia d la mine din clasa in prostie...am raspuns la chimie si

- kahlan
- Junior Member
...another day at home...a inceput sa-mi placa :yD
sunt fericita azi, deoarece mult mediatizata mea teza la engleza a iesit bine...am luat nota cea mai mare din clasa
(probabil 10)...m-a anuntat o colega prin telefon ...saraca...cred ca am surzit-o cand am aflat...deh...ma bucuram si eu... *p
luni e sedinta cu parintii la care trebuie sa participe si elevi...cu alte cuvinte...I'M FUCKIN' DEAD!!!o sa mature tata cu mine p jos...sau stai, nu poate...doctorul am zis ca nu am voie efort fizic din cauza operatiei
mai am trei teze prognozate saptamana viitoare...toate sa le dau singura :shock: ...ata ete!trece si asta...ma asculta la cel putin 5 materii si tot asa...dah...sper sa trec cu viata saptamana care vine...
duminica ma vad cu alex!!! :yD
sunt fericita azi, deoarece mult mediatizata mea teza la engleza a iesit bine...am luat nota cea mai mare din clasa

luni e sedinta cu parintii la care trebuie sa participe si elevi...cu alte cuvinte...I'M FUCKIN' DEAD!!!o sa mature tata cu mine p jos...sau stai, nu poate...doctorul am zis ca nu am voie efort fizic din cauza operatiei

mai am trei teze prognozate saptamana viitoare...toate sa le dau singura :shock: ...ata ete!trece si asta...ma asculta la cel putin 5 materii si tot asa...dah...sper sa trec cu viata saptamana care vine...
duminica ma vad cu alex!!! :yD
- kahlan
- Junior Member
DAAAAA...ce zi am avut si azi!
m-am trezit la 10 :yD , am mancat apoi mi-am pus castile(vorbim aici d niste casti uriase, ca la studiourile d inregistrari) si am dat volumu la maxim!
dupa ce mi-am revarsat frustrarea matinala asupra peretilor cu cateva melodii mai dure...o dau p dansat...aici intrebare...ati vazut vreodata p cineva dansand cu casti al ureche p un fotoliu?
...eh oricum...era o priveliste cred...
mai tarziu primesc legatura la net!thank you, my dear big bro!
m-am jucat p forum cu moshu...eh m-a luat la seal bounce da i'm the campion la bombjack :yD ...moshule???whoz the girl?whoz the girl???
apoi, cum fiecare lucru bun trebuia sa se termine...trebuia sa ma apuc din motive serioase de invatat(n-am putut veni la intalnirea forumista ;P )
da-i si invata la fizica TOATA materia d clasa a IX-a...ca la asta ma asculta...offf ce draga mi-e fizica...arz-ar naibii! ;m
da...am terminat...nu pot zice ca am ramas cu ceva in minte, macar am incercat...asta conteaza nuh???de trecut trec...
azi am vorbit cu necko p ym...m-am bucurat foarte mult ca i-a placut poezia mea...
acum astept sa vorbesc cu alex(intra odata p net!!!)sa stabilim maine cand anume n vedem!!!i can't wait!!! :yD
m-am trezit la 10 :yD , am mancat apoi mi-am pus castile(vorbim aici d niste casti uriase, ca la studiourile d inregistrari) si am dat volumu la maxim!
dupa ce mi-am revarsat frustrarea matinala asupra peretilor cu cateva melodii mai dure...o dau p dansat...aici intrebare...ati vazut vreodata p cineva dansand cu casti al ureche p un fotoliu?
...eh oricum...era o priveliste cred...

mai tarziu primesc legatura la net!thank you, my dear big bro!

m-am jucat p forum cu moshu...eh m-a luat la seal bounce da i'm the campion la bombjack :yD ...moshule???whoz the girl?whoz the girl???

apoi, cum fiecare lucru bun trebuia sa se termine...trebuia sa ma apuc din motive serioase de invatat(n-am putut veni la intalnirea forumista ;P )
da-i si invata la fizica TOATA materia d clasa a IX-a...ca la asta ma asculta...offf ce draga mi-e fizica...arz-ar naibii! ;m
da...am terminat...nu pot zice ca am ramas cu ceva in minte, macar am incercat...asta conteaza nuh???de trecut trec...
azi am vorbit cu necko p ym...m-am bucurat foarte mult ca i-a placut poezia mea...
acum astept sa vorbesc cu alex(intra odata p net!!!)sa stabilim maine cand anume n vedem!!!i can't wait!!! :yD
- kahlan
- Junior Member
I LOVE THIS DAY!
singura parte proasta a fost ca a trebuit sa ma trezesc la 7.30 ~o
m-am intalnit la ora 9 cu alex
si am mers in parcul cismigiu unde a avut d jucat o sceneta
dup-aia ne-am plimbat.....etc....nu dau detalii! ;m
rezumand...as putea spune ca s-ar clasa in top 5 din cele mai super zi ale mele d pana acum!
m-am intors acasa p la 3.30...si, desi trebuia sa invat...m-am culcat, ostenita cum eram...m-am trezit la 6.30 si am mai incercat sa invat ceva...
i feel i'm flying today!!!!! :yD
singura parte proasta a fost ca a trebuit sa ma trezesc la 7.30 ~o
m-am intalnit la ora 9 cu alex

dup-aia ne-am plimbat.....etc....nu dau detalii! ;m
rezumand...as putea spune ca s-ar clasa in top 5 din cele mai super zi ale mele d pana acum!

m-am intors acasa p la 3.30...si, desi trebuia sa invat...m-am culcat, ostenita cum eram...m-am trezit la 6.30 si am mai incercat sa invat ceva...
i feel i'm flying today!!!!! :yD
- kahlan
- Junior Member
azi o sa trec super p scurt
maine am teza, treb sa predau un dosar si mai dau si lucrare si nu am invatat nik
deci...am avut sedinta cu parintii...in ciuda asteptarilor i'm alive!!!
am luat 8 la fizica la vectori :yD
cred ca m-am certat cu alex....spun cred deoarece ink nu-mi dau seama care e figura de fapt...
sper sa nu se termine totul...
maine am teza, treb sa predau un dosar si mai dau si lucrare si nu am invatat nik

deci...am avut sedinta cu parintii...in ciuda asteptarilor i'm alive!!!
am luat 8 la fizica la vectori :yD
cred ca m-am certat cu alex....spun cred deoarece ink nu-mi dau seama care e figura de fapt...
sper sa nu se termine totul...
- kahlan
- Junior Member
All the pain
I thought I knew
All the thoughts lead back to you
Back to what you never said
Back and forth inside my head....
I can't handle this confusion
Come and...
TAKE ME AWAY!!!
I'm goin' nowhere....
(avril lavigne-take me away)
de ce s-a intamplat asta?ceea ce ma temeam cel mai mult....
alex nu a intrat azi pe net...cel putin pana acum...poate nu vrea sa vorbim, poate nu a ajuns inca acasa...nu stiu!nu stiu!nu stiu!
sper sa ne impacam pana la urma...nu vreau sa renunt la asta!nu pot renunta la asta!de ce mi se intampla mie asta???
doar daca ar stii in ce hal ma afecteaza toata povestea asta...
m-a ajutat necko sa imi mai revin dar inca stau cu frica in suflet....
sper sa fie doar o neintelegere...trebuie sa fie doar o neintelegere!!!
sper ca in curand sa citesc asta si sa rad ca m-am speriat degeaba....
I thought I knew
All the thoughts lead back to you
Back to what you never said
Back and forth inside my head....
I can't handle this confusion
Come and...
TAKE ME AWAY!!!
I'm goin' nowhere....
(avril lavigne-take me away)
de ce s-a intamplat asta?ceea ce ma temeam cel mai mult....
alex nu a intrat azi pe net...cel putin pana acum...poate nu vrea sa vorbim, poate nu a ajuns inca acasa...nu stiu!nu stiu!nu stiu!
sper sa ne impacam pana la urma...nu vreau sa renunt la asta!nu pot renunta la asta!de ce mi se intampla mie asta???
doar daca ar stii in ce hal ma afecteaza toata povestea asta...
m-a ajutat necko sa imi mai revin dar inca stau cu frica in suflet....
sper sa fie doar o neintelegere...trebuie sa fie doar o neintelegere!!!
sper ca in curand sa citesc asta si sa rad ca m-am speriat degeaba....
- kahlan
- Junior Member
m-am impacat cu alex!!!!
totul a trecut...i just hope it doesn't happen again...
macar am aflat cam cum as reactiona daca ne-am desparti...not nice!!!
in rest sunt happy....very happy!!!
am avut o zi destul de buna azi...nu m-a ascultat la chimie, m-am trezit cu un 10 la mate(whoz the girl?) ;-)
maine dau teza la romana(singura!!!!)si ma asculta la geografie si logica....deh...asa se intampla cand lipsesti o groaza....
that's life for you....ironic...

totul a trecut...i just hope it doesn't happen again...
macar am aflat cam cum as reactiona daca ne-am desparti...not nice!!!
in rest sunt happy....very happy!!!
am avut o zi destul de buna azi...nu m-a ascultat la chimie, m-am trezit cu un 10 la mate(whoz the girl?) ;-)
maine dau teza la romana(singura!!!!)si ma asculta la geografie si logica....deh...asa se intampla cand lipsesti o groaza....
that's life for you....ironic...

- kahlan
- Junior Member
a mai trecut o zi din viata mea...si a tuturor
azi am dat teza la romana #-o ...sper la un 6...oricum imi iese 8...nu conteaza.
trebuia sa ma asculte la geografie si logica...thank god am scapat
!!!maine dau la mate :cry: sa vezi acolo omor!!!!
maine vine alex sa ma ia de la scoala
sper doar sa nu ma vada diriga...
uite asa se duc zilele....si vine vacanta....
azi am dat teza la romana #-o ...sper la un 6...oricum imi iese 8...nu conteaza.
trebuia sa ma asculte la geografie si logica...thank god am scapat

maine vine alex sa ma ia de la scoala

uite asa se duc zilele....si vine vacanta....
- kahlan
- Junior Member
A trecut si dificila zi de vineri....
am dat ultima teza , la mate...am scris 2 foi de mijloc....adik cam 8 pagini ;o ...un miracol cat poti abera si la mate....
m-am descurcat binisor la romana la teza...cel putin asa zic rezultatele.... ;D
mai am de predat cateva referate si activitatea mea scolara s-a terminat.... :yD
A venit alex sa ma ia de la scoala
....bineinteles ca nu se putea sa il astept altfel decat cu juma' din clasa de fete dupa mine...n-are lumea ce face zilele astea...insistau sa-l cunoasca....daaaaa...
Dupa prezentarile de rigoare am plecat cu alex p drumul d casa...dar cine a zis ca acolo ne si indreptam???
Am fost in parc, ne-am plimbat un pic...mai mult am stat pe banca....
Offf...cam atat si pentru azi!
Maine dorm cat vreau!!!!!YEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! :yD
am dat ultima teza , la mate...am scris 2 foi de mijloc....adik cam 8 pagini ;o ...un miracol cat poti abera si la mate....
m-am descurcat binisor la romana la teza...cel putin asa zic rezultatele.... ;D
mai am de predat cateva referate si activitatea mea scolara s-a terminat.... :yD
A venit alex sa ma ia de la scoala

Dupa prezentarile de rigoare am plecat cu alex p drumul d casa...dar cine a zis ca acolo ne si indreptam???
Am fost in parc, ne-am plimbat un pic...mai mult am stat pe banca....

Offf...cam atat si pentru azi!
Maine dorm cat vreau!!!!!YEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! :yD
- kahlan
- Junior Member
din pricina somnului imens pe care-l duc in momentul asta pe umeri...voi scurta povestea numita ziua de azi....
m-am trezit la 9....devreme...dammit!obisnuita...dimineata a trecut si fratmiu pe la mine ;j auzi cica sa-mi fac curat in camera!!!el vorbeste!!!cat tupeu...
am incercat sa fac un proiect la etg...n-a iesit cine stie ce....cat de o nota mai normala...
am stat destul de mult pe net...mi-e groaza pentru cand sa vina factura la lumina....:shock: i'm soooo dead!!!! ;n ata ete....
in rest...nimik deosebit...cica!!!!
azi s-a facut o luna de cand sunt cu alex!!!!
bagami-as...vremea asta a stricat totul.... ;P
nu-i nimika...recuperam noi!!! :p
m-am trezit la 9....devreme...dammit!obisnuita...dimineata a trecut si fratmiu pe la mine ;j auzi cica sa-mi fac curat in camera!!!el vorbeste!!!cat tupeu...
am incercat sa fac un proiect la etg...n-a iesit cine stie ce....cat de o nota mai normala...
am stat destul de mult pe net...mi-e groaza pentru cand sa vina factura la lumina....:shock: i'm soooo dead!!!! ;n ata ete....
in rest...nimik deosebit...cica!!!!
azi s-a facut o luna de cand sunt cu alex!!!!
bagami-as...vremea asta a stricat totul.... ;P
nu-i nimika...recuperam noi!!! :p
- kahlan
- Junior Member
"I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy...
I'll be your hope, I'll be your love...
The everything that you need!!!
I'll love you more with every breath...
Truly, madly, deeply....."
(Savage Garden-Truly, madly, deeply)
Sunt unele zile in care ma simt deosebita...doar pentru ca el e acolo...si se gandeste la mine...doar pentru ca suntem impreuna...doar pentru ca e duminica sau oricare alta zi a saptamanii, a anului...
Sunt momente in care tot ce imi doresc este ca el sa fie aici...si sa nu mai plece niciodata...sunt momente in care imi vine sa urlu de fericire, sa rad...sunt momente in care-mi vine sa plang de fericire...sunt momente in care nu mai stiu cine sunt...sunt momente in care stiu acest lucru exact....
Sunt lucruri care ma bucura sau care ma intristeaza...sunt lucruri care le fac pe amandoua deodata...sunt lucruri pe care le iubesc...sunt lucruri pe care le urasc...sunt lucruri fara de care nu pot trai...
Sunt alegeri pe care le regret sau regret faptul ca le-am le-am trecut pur si simplu cu vederea...
Orice ar fi....bine sau rau...viata merge inaite...timpul nu se opreste pentru mine, pentru tine, pentru nimeni...
Chiar daca de multe ori dau din ras in plans...chiar daca sunt de multe ori indecisa...chiar daca visez prea mult...
Ma uit la ceas cum timpul se scurge...la fel facem noi toti...nu avem cum sa-l oprim...dar e mai usor atunci cand simti cum trece timpul impreuna cu cineva....
Deodata...parca nu mai e asa intuneric...asa de frig...asa de infricosator...cand ai pe cineva aproape...
I'll be your hope, I'll be your love...
The everything that you need!!!
I'll love you more with every breath...
Truly, madly, deeply....."
(Savage Garden-Truly, madly, deeply)
Sunt unele zile in care ma simt deosebita...doar pentru ca el e acolo...si se gandeste la mine...doar pentru ca suntem impreuna...doar pentru ca e duminica sau oricare alta zi a saptamanii, a anului...
Sunt momente in care tot ce imi doresc este ca el sa fie aici...si sa nu mai plece niciodata...sunt momente in care imi vine sa urlu de fericire, sa rad...sunt momente in care-mi vine sa plang de fericire...sunt momente in care nu mai stiu cine sunt...sunt momente in care stiu acest lucru exact....
Sunt lucruri care ma bucura sau care ma intristeaza...sunt lucruri care le fac pe amandoua deodata...sunt lucruri pe care le iubesc...sunt lucruri pe care le urasc...sunt lucruri fara de care nu pot trai...
Sunt alegeri pe care le regret sau regret faptul ca le-am le-am trecut pur si simplu cu vederea...
Orice ar fi....bine sau rau...viata merge inaite...timpul nu se opreste pentru mine, pentru tine, pentru nimeni...
Chiar daca de multe ori dau din ras in plans...chiar daca sunt de multe ori indecisa...chiar daca visez prea mult...
Ma uit la ceas cum timpul se scurge...la fel facem noi toti...nu avem cum sa-l oprim...dar e mai usor atunci cand simti cum trece timpul impreuna cu cineva....
Deodata...parca nu mai e asa intuneric...asa de frig...asa de infricosator...cand ai pe cineva aproape...
- kahlan
- Junior Member
Ieri , in masina....
el-se putea sa nu strici tu ceva?
eu-care ti-e problema?nu pierzi nici o ocazie sa ma critici , nu?
el-ce ai spus?nu iti e rusine?
eu-nu!acum nu ma mai intereseaza!raceste-ti gura!vorbeste singur!
si am iesit din masina....
cel putin asa vroiam sa se intample...din pacate n-am tupeul sa-i fac lu tata asa ceva...si de multe ori imi imaginez cum ar fi daca m-as impune si eu...oarecum...nu sa suport toate comentariile lui!intamplarea adevarata s-a limitat la prima replica de mai sus si un raspuns de tacere din partea mea...
el-se putea sa nu strici tu ceva?
eu-care ti-e problema?nu pierzi nici o ocazie sa ma critici , nu?
el-ce ai spus?nu iti e rusine?
eu-nu!acum nu ma mai intereseaza!raceste-ti gura!vorbeste singur!
si am iesit din masina....
cel putin asa vroiam sa se intample...din pacate n-am tupeul sa-i fac lu tata asa ceva...si de multe ori imi imaginez cum ar fi daca m-as impune si eu...oarecum...nu sa suport toate comentariile lui!intamplarea adevarata s-a limitat la prima replica de mai sus si un raspuns de tacere din partea mea...
- kahlan
- Junior Member
Ieri nu s-a intamplat nimika interesant....cuprinsa de o lene totala...n-am mai postat pe forum...n-am invatat....am stat degeaba!!! ;h
Azi, dupa ce am mai scapat de unele ascultari(does this never end??? ;P )am venit acasa pentru a ma schimba pentru ca urma sa ma vad cu alex...
Se schimba eu...se aranjeaza...etc...
Merge eu la intalnire...ne plimbam prin parc...etc(again...nu dau detalii :yD)
Toate bune si frumoase...numai ca la intoarcere el ma conduce pana la scara blocului ...si bineinteles...ne luam la reverdere...in felul nostru...
Ma rog...urc trei etaje pana unde stau...toata lumea acasa...nici o problema...pentru ca mai tarziu sa aflu de la tata ca m-a vazut cu alex la scara.... :T
(:| #-o ;S ...mi-a picat ceru-n cap!!!
Ata ete acum...it had to happen....
Azi, dupa ce am mai scapat de unele ascultari(does this never end??? ;P )am venit acasa pentru a ma schimba pentru ca urma sa ma vad cu alex...

Se schimba eu...se aranjeaza...etc...
Merge eu la intalnire...ne plimbam prin parc...etc(again...nu dau detalii :yD)
Toate bune si frumoase...numai ca la intoarcere el ma conduce pana la scara blocului ...si bineinteles...ne luam la reverdere...in felul nostru...
Ma rog...urc trei etaje pana unde stau...toata lumea acasa...nici o problema...pentru ca mai tarziu sa aflu de la tata ca m-a vazut cu alex la scara.... :T

Ata ete acum...it had to happen....
- kahlan
- Junior Member
Offff....ce trece timpu....mai e o saptamana si vine vacantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:yD
Oricum m-am saturat de scoala, de trezit devreme...cine nu s-ar satura????
M-am vazut ieri cu alex...same story....
Incredibil cum iti poate mari mircu popularitatea in liceu!!! :p
The final step e maine..ultima ascultare din clasa a IX-a...o sa fiu a X-a intr-o saptamana!!!
Ani de liceu cu absente la romana....
Trec si astia...maine poimaine ma vad la facultate...
Oricum m-am saturat de scoala, de trezit devreme...cine nu s-ar satura????
M-am vazut ieri cu alex...same story....

Incredibil cum iti poate mari mircu popularitatea in liceu!!! :p
The final step e maine..ultima ascultare din clasa a IX-a...o sa fiu a X-a intr-o saptamana!!!
Ani de liceu cu absente la romana....
Trec si astia...maine poimaine ma vad la facultate...
- kahlan
- Junior Member
AM SCAPAT!!!I'M FREE!!! ;b
De maine merg la scoala doar ca sa fac prezentza :yD
Mi-a schimbat profu de romana...ne-a dat-o pe una care ne-a dat o lista luuuuuuuuuuuuuuuuuunga de lecturi obligatorii
:bleah:
In rest...astept vacanta....si astept...si astept...
Pe alex il asteapta examenele...ii tin pumnii...sa treaca cu bine...peste 3 ani voi fi la fel...trece timpu...
Daca ar fi sa-l intorc...nu l-ash intoarce la clase peste cls a IV-a...ca devine nasool...
Vreau sa fiu iar mica...
In cateva zile fac 16 ani...ma simt deja batrana...
De maine merg la scoala doar ca sa fac prezentza :yD
Mi-a schimbat profu de romana...ne-a dat-o pe una care ne-a dat o lista luuuuuuuuuuuuuuuuuunga de lecturi obligatorii

In rest...astept vacanta....si astept...si astept...
Pe alex il asteapta examenele...ii tin pumnii...sa treaca cu bine...peste 3 ani voi fi la fel...trece timpu...
Daca ar fi sa-l intorc...nu l-ash intoarce la clase peste cls a IV-a...ca devine nasool...
Vreau sa fiu iar mica...
In cateva zile fac 16 ani...ma simt deja batrana...
- kahlan
- Junior Member
offf....a mai trecut o zi...2 sec...trebe sa inchid geamu...
gata!
m-am saturat sa ma implic ...pentru asta mi se sparg doar mie oalele-n cap!!! trebuia sa fac la engleza o sceneta dupa un kkt de carte...din care nu intelegi nik...si nu am putut face...but who got the blame???me!
bag picioarele...m-am saturat...si profa face figuri...nu ma mai intereseaza!!!sa faca altii!!!
lasand conflictele de sfarsit de an deoparte...o duc destul de bine...i just need alex...urgent!!!just 4 me....
cam atat...vacanta vine...poate fac cursuri de actorie cu alex :yD
avem de recuperat...
gata!
m-am saturat sa ma implic ...pentru asta mi se sparg doar mie oalele-n cap!!! trebuia sa fac la engleza o sceneta dupa un kkt de carte...din care nu intelegi nik...si nu am putut face...but who got the blame???me!
bag picioarele...m-am saturat...si profa face figuri...nu ma mai intereseaza!!!sa faca altii!!!
lasand conflictele de sfarsit de an deoparte...o duc destul de bine...i just need alex...urgent!!!just 4 me....
cam atat...vacanta vine...poate fac cursuri de actorie cu alex :yD
avem de recuperat...
- kahlan
- Junior Member
offf....
....acum cateva zile am pierdut ceva ce nu se va mai intoarce...ceva ce este o singura data in viata...ceva ce...cu trecerea timpului si maturizarea dispare...ceva ce...poate mi-a placut sau nu...ceva ce...a fost...
NU MAI SUNT BOBOACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! ~y
...aa...stai putin...ce credeai??? :p
daa....s-a dus si bobocia pe apa sambetii...am terminat clasa a IX-a...mai am trei ani si termin liceul!!!
am terminat cu o medie cat de cat acceptabila pentru standardele mele...am primit o diploma pentru sesiunea de referate la care am fost si unde l-am cunoscut pe alex...diploma facuta by the man himself(referindu-ma aici la alex nu la mosh)
n-am avut banchet...n-am sarbatorit nimik...a fost ceva ....asa...de chestie...macar am facut joi si vineri poze...de abia astept sa le primesc!!!
acum sunt in vacanta...pot spune ca sunt clasa a X-a...maine vine sweet sixteen-u...sa vedem ce e asa de sweet... *p
incredibil ce poate face mircul!...am cunoscut o gramada de lume din liceu , majoritatea baieti, suuper de treaba!
azi am fost la o receptie...referindu-ne aici la o petrecere nu la hotel...unde am stat ...am bagat in mine la mancareeeeeee....ca doar era gratis, nuh??? ;m
La un moment dat nu am putut sa nu observ un grup de baieti(cine ar fi putut sa-i treaca cu vederea daca imi faceau disperati cu mana???:yD )...unul mi-a sarit imediat in ochi din cauza unui singur lucru...semana perfect cu smiley de la simplu....muuuaaamaaaa...ca doo picaturi!!!
Ridicandu-ma de la loccul meu pentru a participa la nu mai stiu ce concurs aud aplauze...frateee...ce oameni...ma rog vin la mine si ma bombardeaza cu tot felu de intrebari dar le-am taiat-o la toti cu binecunoscuta fraza: am prieten!(ceee??nu-i asa??)...nu vreau sa-l insel in nici un fel pe alex!!!
si uite-asa...s-a terminat petrecerea si am plecat....am ajuns acasa...m-am apucat de ordine la mine in camera unde dezastrul domina(mama se intreaba ce o sa fac cand o sa ma marit)..si acum...intr-o pauza...scriu in jurnalu meu...
....acum cateva zile am pierdut ceva ce nu se va mai intoarce...ceva ce este o singura data in viata...ceva ce...cu trecerea timpului si maturizarea dispare...ceva ce...poate mi-a placut sau nu...ceva ce...a fost...
NU MAI SUNT BOBOACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! ~y
...aa...stai putin...ce credeai??? :p
daa....s-a dus si bobocia pe apa sambetii...am terminat clasa a IX-a...mai am trei ani si termin liceul!!!
am terminat cu o medie cat de cat acceptabila pentru standardele mele...am primit o diploma pentru sesiunea de referate la care am fost si unde l-am cunoscut pe alex...diploma facuta by the man himself(referindu-ma aici la alex nu la mosh)
n-am avut banchet...n-am sarbatorit nimik...a fost ceva ....asa...de chestie...macar am facut joi si vineri poze...de abia astept sa le primesc!!!
acum sunt in vacanta...pot spune ca sunt clasa a X-a...maine vine sweet sixteen-u...sa vedem ce e asa de sweet... *p
incredibil ce poate face mircul!...am cunoscut o gramada de lume din liceu , majoritatea baieti, suuper de treaba!
azi am fost la o receptie...referindu-ne aici la o petrecere nu la hotel...unde am stat ...am bagat in mine la mancareeeeeee....ca doar era gratis, nuh??? ;m
La un moment dat nu am putut sa nu observ un grup de baieti(cine ar fi putut sa-i treaca cu vederea daca imi faceau disperati cu mana???:yD )...unul mi-a sarit imediat in ochi din cauza unui singur lucru...semana perfect cu smiley de la simplu....muuuaaamaaaa...ca doo picaturi!!!
Ridicandu-ma de la loccul meu pentru a participa la nu mai stiu ce concurs aud aplauze...frateee...ce oameni...ma rog vin la mine si ma bombardeaza cu tot felu de intrebari dar le-am taiat-o la toti cu binecunoscuta fraza: am prieten!(ceee??nu-i asa??)...nu vreau sa-l insel in nici un fel pe alex!!!
si uite-asa...s-a terminat petrecerea si am plecat....am ajuns acasa...m-am apucat de ordine la mine in camera unde dezastrul domina(mama se intreaba ce o sa fac cand o sa ma marit)..si acum...intr-o pauza...scriu in jurnalu meu...
- kahlan
- Junior Member
~s prima mea zi la 16 ani!!! ~s
A inceput suuuper bine!
deschid calcu...astept sa primesc net de la dragul meu frate (de la care...apropos...n-am primit nici un la multi ani :cry: )
in fine...intru pe forum...si ce vad ochii mei la index...la generalitati???un subiect...whoz the girl...raman cateva secunde (:| :shock: ~o ;o si decid sa intru sa vad...avand surpriza unui thread inceput de mosh cu ocazia acestei zile...imi venea sa plang...am primit la multi ani de la mai multe persioane la care tin suuper mult....dar de la alex ink nimik...oricum ne vedem azi... :yD ...vorba lu the man...poate vine cu mana goala...cred ca -l bat de-i suna apa-n cap(pe alex nu pe mosh...el..cum ar veni...mi-a spus primu la multi ani pe ziua de azi!!!
)
ramane sa imi petrec restul zilei...sa ma vad u alex...si sa completez aceasta prima pagina a vietii mele la 16 ani mai tarziu :p
A inceput suuuper bine!
deschid calcu...astept sa primesc net de la dragul meu frate (de la care...apropos...n-am primit nici un la multi ani :cry: )
in fine...intru pe forum...si ce vad ochii mei la index...la generalitati???un subiect...whoz the girl...raman cateva secunde (:| :shock: ~o ;o si decid sa intru sa vad...avand surpriza unui thread inceput de mosh cu ocazia acestei zile...imi venea sa plang...am primit la multi ani de la mai multe persioane la care tin suuper mult....dar de la alex ink nimik...oricum ne vedem azi... :yD ...vorba lu the man...poate vine cu mana goala...cred ca -l bat de-i suna apa-n cap(pe alex nu pe mosh...el..cum ar veni...mi-a spus primu la multi ani pe ziua de azi!!!

ramane sa imi petrec restul zilei...sa ma vad u alex...si sa completez aceasta prima pagina a vietii mele la 16 ani mai tarziu :p
- kahlan
- Junior Member
Il tuo í¨ un rosso relativo
Senza macchia d'amore ma adesso
Canterí dentro di te
Per la gran solitudine e..
Forza..amati per questa sera
Che domani torni in te ma
Non ti diverte perché
Vuoi qualcosa di pií¹ facile
tiziano ferro- rosso relativo
Asa...
M-am intors!!!
A fost suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper bine!
Cand m-a vazut a venit spre mine si mi-a zis :"LA MULTI ANI PUYUTZ!"...
N-a venit cu mana goala....
Alex mi-a dat un trandafir superb si o inmioara de plush care zice :I love you! how sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!
Apoi ne-am dus in parc, ne-am plimbat....am stat si pe banca un pic.... ;r ...pe la o terasa(desi eu trebuia sa fac cinste nu m-a lasat)...am baut cate un suc...ne-am abtinut de la orice altceva deoarece era o caldura de nu stiai cum te cheama!!!
Ne-am mai plimbat un pic apoi ne-am asezat pe iarba...eu in bratele lui...a fost...de vis!!!
Si de aici trag draperia si nu dau detalii!!! ;h *p
Din pacate timpul trece repede...mai era putin si trebuia sa plecam.... :-S
All good things have to end...sometime...
M-a condus acasa...ne-am luat la revedere si...asteptam sa ne mai vedem!
I misssssssss him already!
Desi nu s-au intamplat multe...mi-a placut prima mea zi la 16 ani!!!
Ii tin pumnii pentru maine la examen!
Senza macchia d'amore ma adesso
Canterí dentro di te
Per la gran solitudine e..
Forza..amati per questa sera
Che domani torni in te ma
Non ti diverte perché
Vuoi qualcosa di pií¹ facile
tiziano ferro- rosso relativo
Asa...
M-am intors!!!
A fost suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper bine!
Cand m-a vazut a venit spre mine si mi-a zis :"LA MULTI ANI PUYUTZ!"...
N-a venit cu mana goala....
Alex mi-a dat un trandafir superb si o inmioara de plush care zice :I love you! how sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!

Apoi ne-am dus in parc, ne-am plimbat....am stat si pe banca un pic.... ;r ...pe la o terasa(desi eu trebuia sa fac cinste nu m-a lasat)...am baut cate un suc...ne-am abtinut de la orice altceva deoarece era o caldura de nu stiai cum te cheama!!!
Ne-am mai plimbat un pic apoi ne-am asezat pe iarba...eu in bratele lui...a fost...de vis!!!
Si de aici trag draperia si nu dau detalii!!! ;h *p
Din pacate timpul trece repede...mai era putin si trebuia sa plecam.... :-S
All good things have to end...sometime...
M-a condus acasa...ne-am luat la revedere si...asteptam sa ne mai vedem!
I misssssssss him already!
Desi nu s-au intamplat multe...mi-a placut prima mea zi la 16 ani!!!
Ii tin pumnii pentru maine la examen!
- kahlan
- Junior Member
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale