Compilatzie

Mesajde Kombat » Sâm Iun 19, 2004 8:40 pm

awahahahaha
bai hades da paote nu ai auzit de telefonia mobila care skimba ip-ul calculatorului:))))
Kombat
Junior Member

...

Mesajde Hades » Dum Iun 20, 2004 12:51 pm

ba da kombat am auzit de ea, chiar o folosesc defapt sunt din germania si sunt un mare manager aici la casa de discuri HhRecords... imi pare rau ca dj pirzi mi-a luat-o inainte cu foxu, adica as fi vrut sa semenz eu cu el, acum asta e, este cea mai mare pierdere a noastra... sper ca vom gasii altzii cel putzin la fel de buni ca el...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde foxu » Dum Iun 20, 2004 5:29 pm

sunteti chiar grei de cap.......
contu acesta "dj pirzi "il am facut eu......in caz ca n-ati observat,i-am mai facut si o adresa de e-mail "djpirzi@k.ro" si i-am dar parola si username..........
pe maine cum v-am mai spus ma doare-n pula de ceea ce credeti voi..........daca ati observat si Rap_t_one a zis acelasi lucru ca eu si pirzi am fi unu si aceeasi persoana.........vineri a venit Rap_t_one la mine si s-am convins ca nu sunt eu pirzi ....de fapt cand mai intra pe forum chiar sa-l intrebati ......................

catre kombat:
eu nu-mi aduc aminte sa fi vb noi cine stie ce ,dar asta nu conteaza,vei auzii ce-mi beasa mintea mie,......dar nu-mi aduc aminte sa fi zis eu ceva de tine ,de adeva,de kondamnat,rap-t-one si cativa altii........eu daca am scris anumite mesaje aici pe care voi ati crezut ca sunt pt voi va inselati(oricum ma doare-n pula) areu adresate lui da_game,mafia boy etc
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
foxu
Junior Member

Hades ...

Mesajde rap_t_one » Dum Iun 20, 2004 5:32 pm

Merci pentru ip detection ... kiar voiam sa te rog sa faci chestia asta ! Foxule am vorbit cu tine shi mi-ai zis ceva ... de ce poola mea faci deastea ???? Mi-am luat la tepe shi m-am saturat in pula mea de gogsile tale !! DE CE FACI KKTURI DASTEA ??? DE CE ?? Te-am crezut alalteieri cand am vorbit ... acu Ip-ul ... date-n kkt !
Sunt curios ce-ai fi facut tu fara mine in acesthi 7 ani jumate ... dai vina pe faptu ka n-ai kalkulator ? MACAR LIRIC PUTEAI SA MA AJUTI ... intr-adevar ai facut texte ... dak le pot numi asha ... !!! PACE TIE >>> SA TE VAD IN ITALIA LA TIME RECORDS !!! AI PICAT DE TOT IN OKII MEI !!!
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde foxu » Dum Iun 20, 2004 5:39 pm

acum catre voi:daca va mai aduceti de subiecut deschis de mine"compilatia de pe forum"(sigur va aduceti aminte)unii dintre voi v-ati aduce aminte cum fata de mine la telefon ii criticati pe ceilalti de pe forum.....sau ati uitat?????eu daca era sa scriu atunci cum va barfeati intre voi(ca muistele)acum probabil va urati intre voi precum cainii....sau n-ati fi facut asa???e chestia asta n-am facut-o bana acum si nici n-o s-o fac deoarece nu sunt genu de care ia vorba de aici si o duce colo....se pare ca voi asta faceti
iar daca m-as fi apucat sa scriu cum ziceati ca ala nu stie sa canta,ca ala n-are texte bune etc acum n-ati mai fi colaborat intre voi
stau si ma cricesc cand vad cat de parsivi sunt unii dintre voi,atunci il criticati si acum faceti piesa cu el(vendetta daca n-ai inteles pana acum tu erai ala barfit).......
eu nu stau sa explic nimic la nimeni,eu scriu ce-mi trece prin cap in momentul ala,nu stau acasa sa coc ceea ce sa scriu a doau zi pe net
peste 2 luni place in italia (la munca)daca e sa iasa ceva cu muzica cu atat mai bine .......oricum n-o sa mai intru pe net o saptamana pt ca acum am bacu si n-am timp..........si daca tot unii din voi ma tot mancati de pula ,acum mancati de la 2
foxu
Junior Member

....

Mesajde rap_t_one » Dum Iun 20, 2004 6:11 pm

Hmmm ... i-ai facut tu cont ? eshti kakat de puti !!! alaltaieri seara mi-ai zis ca i-ai dat adresa shi i-ai zis ce sa faca ... plus de asta : un Ip nu tine de unde se realizeaza un cont ... ci de unde e accesat ! Intelegi ? deci nu mai fa kakaturi d'astea ... !
Sunt tare curios de ce ... ?!
NU SHTIU !!! ATAT !!!
"sunteti chiar grei de cap.......
contu acesta "dj pirzi "il am facut eu......in caz ca n-ati observat,i-am mai facut si o adresa de e-mail "djpirzi@k.ro" si i-am dar parola si username..........
pe maine cum v-am mai spus ma doare-n pula de ceea ce credeti voi..........daca ati observat si Rap_t_one a zis acelasi lucru ca eu si pirzi am fi unu si aceeasi persoana.........vineri a venit Rap_t_one la mine si s-am convins ca nu sunt eu pirzi ....de fapt cand mai intra pe forum chiar sa-l intrebati ......................" Originally posted by FOXU !!! Ma convinsesei bai dar acum m-am convins cu ce fel de podoaba am de a face !!! :cry: ... Dar razbesc eu shi alone ... :rulz: Nu shtiu tu ce o sa faci !!!
Poti folosi toata instrumentatia de o ai ! ma pish pe ea ! Nu mai imi trebuie ... shi dak aveai ceva cu lumea de pe forum puteai spune , macar mie ... da bah e cioaca ! Iti acordam confidentialitate da nu iti cantam in struna ... e un gest de prea mare nesimtire ... Ma FOOT !
rap_t_one
Junior Member

Ps:

Mesajde rap_t_one » Dum Iun 20, 2004 6:15 pm

Nu mai te disculpa ! Ai supt-o ! atat iti spun ... !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde rap_t_one » Dum Iun 20, 2004 6:18 pm

[quote="dj pirzi"]catre rap_T_one:
in caz ca nu stiai s-a inventat telefonia mobila...adica vb la telefon la ce ora sa ne intalnim pe net....tu n-ai facut asta niciodata?
mie imi place de foxu pt ca avem multe lucruri in comun:primul fiind faptul ca gandin c-am acelasi lucru.cred c-ati inteles gresit ceea ce vroia el sa .....[quote]

GANDITI ACELASI LUCRU ?? AI ALTER EGOURI FOXULE >??? CE TE GASISI FRATE CU PULA MEA ACU LA INEPUT DE DRUM !!! :fuck:
rap_t_one
Junior Member

...

Mesajde foxu » Dum Iun 20, 2004 6:52 pm

Imi pare rau pentru cat cacat am mancat ... deci dak va sug pula ma iertati ??? VA ROG !!! AM supt-o pana acum shi o mai sug .,... e ceeea ce shtie yo sa faca cel mai bine ! :drool:
foxu
Junior Member

...

Mesajde rap_t_one » Dum Iun 20, 2004 6:57 pm

[color=Red] Cata conshtiinta !!!!!!!!!!!!!! ~) :ham: =D :-: ;n
rap_t_one
Junior Member

...

Mesajde dj pirzi » Dum Iun 20, 2004 7:03 pm

Nu e adevarat !!! FOXU e reincarnarea mea in cacat !!!!
dj pirzi
Junior Member

...

Mesajde rap_t_one » Dum Iun 20, 2004 7:11 pm

Parola pentru contu dj pirzi este "sugipula" ...
ai bah ... aceasi parola mah ??? kiar shi aceasi parola mah ??? Eshti penibl foxule :D :M

SCUZE HADES PENTRU INTERVENTIILE BANUIESC "ILEGALE" !!! SPER KA NU MA VEI BAN-UI SHI TU PE MINE PE CHESTIA ASTA !!! :))
rap_t_one
Junior Member

Mesajde Vendetta » Dum Iun 20, 2004 9:08 pm

pt. foxu' multzi vb pe la spate .... te asigur ....

p.s. nu exista persoana sa nu fie vb .....

:O
Vendetta
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Iun 20, 2004 9:15 pm

Hades, te rog frumos sa nu-l banezi pe foxu, iti explic eu de ce.
PS: Nu m-a rugat el sa fac asta.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

...

Mesajde rap_t_one » Dum Iun 20, 2004 10:17 pm

Pai ... ma rog ! ~s
rap_t_one
Junior Member

salz

Mesajde lluchiano » Lun Iun 21, 2004 5:13 am

ce se mai aude de compilatie ? lol
Cu respect, Luchian !
lluchiano
Junior Member

catre rap-t-one

Mesajde foxu » Lun Iun 21, 2004 8:38 am

bai rap-t-one daca-mi stii parola asta nu inseamna ca ti-am dat voie sa-mi folosesti contu......oricum de aici in colo incepe frumosul

poate sa faca ce vrea hades are dreptul.....in caz ca nici pana acum n-ai inteles pe mine ma doare-n pula de ceea ce se petrece aici......m-a surprins adeva cu chestia aia catre hades"sa nu ma baneze"multam adeva dar chiar nu e nevoie de asa ceva

ACUM O MICA EXPLICATIE: poza aia a puso rap-t-one ca-mi stie toate conturile si toate parolele.....aceste 2 mesaje consecutive sunt scrise de mine

Editat de mine(Hades): nu mai sunt consecutive :P , apropo incercatzi sa numa scrietzi mesaje consecutive, folositzi butonul de edit daca atzi uitat sa scrietzi ceva
foxu
Junior Member

Mesajde foxu » Lun Iun 21, 2004 8:44 am

poate sa faca ce vrea hades are dreptul.....in caz ca nici pana acum n-ai inteles pe mine ma doare-n pula de ceea ce se petrece aici......m-a surprins adeva cu chestia aia catre hedes"sa nu ma baneze"multam adeva dar chiar nu e nevoie de asa ceva

ACUM O MICA EXPLICATIE:poza aia a puso rap-t-one ca-mi stie toate conturile si toate parolele.....aceste 2 mesaje consecutive sunt scrise de mine
foxu
Junior Member

Mesajde HABEEB » Lun Iun 21, 2004 8:48 am

ce lameri!
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

...

Mesajde rap_t_one » Lun Iun 21, 2004 1:28 pm

Hmmm... greseala ta ca dai parole shi conturi asha de ampulea ... shi kiar shtiam shi parola lu DJ pirzi ??? :) :) :D

Acu sper ca nu o sa ma inveti ce e aia incredere :) :D dak tu nu poti oferi incredere ... nu cere de la altii !! Pace !!
Vad ka tot nu imi raspunzi la intrebari ... !

cat de penibil ! Foxule tot aflu parola :)) ! shi nu ma fa ca aflu shi iti sparg shi tie mailu ! ;j :bleah:

Shti kare e vraja ? crezi ka nu shtiam ka asta o sa faci #-o ....
rap_t_one
Junior Member

...hahahaha

Mesajde rap_t_one » Lun Iun 21, 2004 1:54 pm

cat de penibil ! Foxule tot aflu parola :)) ! shi nu ma fa ca aflu shi iti sparg shi tie mailu ! ;j :bleah:
rap_t_one
Junior Member

...

Mesajde Hades » Lun Iun 21, 2004 2:07 pm

dj pirzi aka foxu scrie:foxu mi-a zis ca gianiny munteanu(parca asa il cheama)e un om de nota 10 si e foarte intelegator,ati putea incerca cu ei(n-am vb niciodata cu gianiny ,dar modu cum vb foxu de el...m-a impresionat si cred ca desii nu-l cunosc a daca chiar sunteti buni ,v-ar ajuta)

foxule, ca tot ziceai undeva de pupat in cur... ete... sti ca gianiny umbla pe aici pe forum... sa nu zici ca nu...

PacE
Hades

...

Mesajde rap_t_one » Lun Iun 21, 2004 2:43 pm

foxu scrie:sunteti chiar grei de cap.......
catre kombat:
eu nu-mi aduc aminte sa fi vb noi cine stie ce ,dar asta nu conteaza,vei auzii ce-mi beasa mintea mie,......dar nu-mi aduc aminte sa fi zis eu ceva de tine ,de adeva,de kondamnat,rap-t-one si cativa altii........eu daca am scris anumite mesaje aici pe care voi ati crezut ca sunt pt voi va inselati(oricum ma doare-n pula) areu adresate lui da_game,mafia boy etc

Bah tu nu eshti sanatos la kap ?/ ce pula mea iti bese tie mintea mah ?cand te-o auzi gianiny , cheloo , kombat sau oricare altul din mainstream unde vrei tu sa ajungi ce flow ai se va lua cu mainile de cap !
Ce faci tu nu se poate numi nici cum ... asta s-o dam pe bune ... eshti o lipsa totala de talent cu impresii in cap de mare branza !! Cam atat ... !
De fapt dak ai fost tu in stare sa te pui in fata a toti de pe forum ce pula mea sa mai zic ... !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde Lärägë » Lun Iun 21, 2004 6:52 pm

" scrie:eu daca am scris anumite mesaje aici pe care voi ati crezut ca sunt pt voi va inselati(oricum ma doare-n pula) areu adresate lui da_game,mafia boy etc

ooh damn ... foxu wut up dude lol ~p ... bafta :B
Lärägë

Mesajde Vendetta » Mie Iun 23, 2004 10:59 pm

un nou artist

Jepcar o sa apara pe compilatzie

Pace
Vendetta
Junior Member

Mesajde Maeditus » Sâm Iul 10, 2004 2:50 pm

intai vreau sa stiu d p unde sunteti cei care ati propus inceperea lucrului la compilatie
apoi, sa ma prezint: sunt Maeditus din Brasov....fac parte dintr-o trupa, Substil, care la randul ei face parte din gruparea HipHop Junkie Crew (tot din Brasov)...si daca e vorba sa facem o treaba, m-as baga si eu (deocamdata vorbesc doar in numele meu, ca dup-aia o sa vb si cu oamenii mei, poate vor si ei)...
pace!

PS:nu va mai certati atata, fratilor!
Maeditus
Junior Member

Mesajde Vendetta » Sâm Iul 10, 2004 11:38 pm

PACE

Yo sunt cel care a propul sa incepem lucrul la aceasta compilatzie (Prahova -> Campina - 7km distantza [Telega] ) ....

PACE
Vendetta
Junior Member

Mesajde B-ZAR » Dum Iul 11, 2004 9:38 am

:)

Peace man...Cine zici tu ca e de cacat...ai?
Cel mai plictisit shi cel mai ushor de gasit...
B-ZAR
Junior Member

Mesajde Vendetta » Lun Iul 12, 2004 12:23 am

PACE

Pe compilatzi mai apar Ad Litteram shi CenzuraH

pt. B-ZAR - CTC - Terapie De Soc

Pace
Vendetta
Junior Member

...

Mesajde Hades » Lun Iul 12, 2004 4:13 am

piesa cu mine va aparea doar daca fac rost de bani, n-am unde sa trag... oricum, o sa imi fac aparitzia pe piesa cu oamenii de pe forum mai mult ca sigur... asta e...

PacE
Hades

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hip-Hop