de gaga » Lun Iun 21, 2004 10:40 am
lasa keshule,m mai bine incet da' bine decat ca tarantula, mult si prost :j
bre sa va zic, ca tre sa va zic, ca nush de ce da tuate mi sentanpla numai mie.
dupe ce vineri am plecat fara sa va zic guzbai, si asta nu din nesimtzire ci finca a cazut curentu si am ramas o ora bl;ocata in firma cu shefu ca sa declansat ushe de incendiu (ce creier sa ai ca sa faci un etaj sa se inchida ermetic in caz de incendiu?), ieri am facut alta buacana.
loasaem de la un om 4 miliuane lei (4 hartii dun milion), contravaluare a o suta de euroi. omu mi ia dat cand io eram la volan si ma dus capu sa ii bag in pantof.
drept care ajung la locu unde aveam treaba, uamenii cu care eram au luaton stanga, io in dreapta in scopu ca sa iau una macsim doo beri pe care sa le biau cu uamenii aceia.
locatzia: ptza unirii, big mamu, peste drum de danbovitza.
si cum ma duceam io catre chioshc paf, ma fulgerat un gand adica "BANII", carte io bag manan gianta ca crezui ca puate ma dus capu sa ii pun acolo, da de unde, pula.
mantorc si vad patru hartii care zburau peste sosea (la ora doo nu trecea fo masina)...
de fapt trei ca pe una pusese caraba un cuplu tanar care se plimba la shosea, care io leam zis ca ie banii mei da iei nu si nu ca ia gasit ei.
de unde nu ma ashtept vine bafta, aud din spate: haulio mancatzash, da banii inapoi fetei ca ia cazut iei ca am vazut io, ca daca nu iei laba de pe bani te tai, mancatzash.
ma uit, langa chioshc, doi tzigani betzi, unu, sa muara pic si poc chiar a scos un shuriu mare si ruginit.
care aia a lasat banii mei si sa tirat, io am traversat (un milion ierea pe trotuar, unu in mijloc de strada, unu pe gard si unu in drum spre dambovitza, da lam prins)
ma cam cacasem pe mine ca nu stiam ce sa fac, mierea ca tziganii imi ia banii, chioshcaru (de unde trebia sa iau berea) mi-a facut semn sa le iau la aia ceva de baut care tziganii, fuarte calmi, bagasera cutitu la loc si bodoganeau ceva "da mah fetitza, am vazut ca tiau cazut, ai draq hotii aia satz ia banii"
moment in care leam loat ceva tarie de beut, miam loat berile si mam dus in treaba mea.
io cares cam rasista ashe, nu mai inteleg nica, romanii aia bine inbracatz ma talhareau si tziganii betzi mau ajutat???
anebunit lupu, clar/
semnatura fara culori si nestridenta