Cat de mare o vrei/ai?
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cat de mare o vrei/ai?
Marimea penisului a preocupat dintotdeauna hai sa le masuram!
- nodingat
Sigur asta conteaza cel mai mult?
Sunteti siguri asta conteaza cel mai mult? Eu de exemplu am avut o prietena care mi-a spus ca ar prefera la orice ora mai bine mai gros decat mai lung. Sculele lungi pot rani, ca intra prea adanc, no offense.
- Mariner101
- Junior Member
nu stiu ce anume conteaza cel mai mult d-aia am si pus sondajul de mai sus.
din cate stiu vagina are o anumita elasticitate putandu-se adapta la diverse marimi ale penisului, bineintzeles in anumite limite.
citisem undeva cum ca limita functionalitatii uni penis d.p.d.v. al reproducerii e in jurul a 4-cm, adica chiar daca are erectie si poate intretine un raprot sexual datorita dimensiunii reduse a penisului, distanta pe care ar trebui s-o parcurga jetul de spermatozoizi pana in trompe e prea mare micsorand sansele fecundarii pana aproape de 0.
din cate stiu vagina are o anumita elasticitate putandu-se adapta la diverse marimi ale penisului, bineintzeles in anumite limite.
citisem undeva cum ca limita functionalitatii uni penis d.p.d.v. al reproducerii e in jurul a 4-cm, adica chiar daca are erectie si poate intretine un raprot sexual datorita dimensiunii reduse a penisului, distanta pe care ar trebui s-o parcurga jetul de spermatozoizi pana in trompe e prea mare micsorand sansele fecundarii pana aproape de 0.
- nodingat
asa e... nu conteaza marimea...si de 10 cm sa fie ca tot fate e satisfacuta, daca vrei sa ai copii e adevarata chestia cu puterea jetului, ca sa zic asa... :a
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-

Mtz - Mesaje: 522
wow! cineva a votat la 8-cm! i-mi cer scuze ca n-am oferit posibilitatea de vot pana la 2-cm sau chiar 1-cm, de ce nu? in schimb pe cei care se simt nedreptatzitzi si nu-si regasesc optiunea in paleta oferita de mine ii rog sa voteze la 8-cm shi va promit ca, daca procentul celor ce ati votat 8-cm e semnificativ, refacem threadul!
- nodingat
incearca la ziar sau poate vreunu din baietzii care vor citi anuntzul se ofera...
ce sa-i faci! grea e viatza de pitic...

ce sa-i faci! grea e viatza de pitic...
- nodingat
8 mesaje
• Pagina 1 din 1