Chestie haioasa
Moderator: anjin-san
104 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Chestie haioasa
Daca vreti sa vedeti cat de disperati sunt ungurii mergeti pe site-ul http://www.themexp.org/view.php?n=195&type=vs&order=&c=5&catid= si veti vedea la desktop theme-ul Justice for Hungary, care prezinta harta mare a ungariei ca apare si Moldova va parte integranta. In curand vor vrea si America pentru ca poate Attilla a descoperit-o si nu Columb
- ramonaflavia
- Junior Member
Re: Chestie haioasa
Initial trimis de ramonaflavia
Daca vreti sa vedeti cat de disperati sunt ungurii mergeti pe site-ul http://www.themexp.org/view.php?n=195&type=vs&order=&c=5&catid= si veti vedea la desktop theme-ul Justice for Hungary, care prezinta harta mare a ungariei ca apare si Moldova va parte integranta. In curand vor vrea si America pentru ca poate Attilla a descoperit-o si nu Columb
Mama te-ai ratacit pe harta, ca acolo nu nici o moldova...
Lasa mah ca sa vrei nu e interzis... sti tu bancu'
.........................
Baiazid : -Stefane !!
Stefan: -Ce vreti bah ?
Baiazid: - ..la Stefane !
si pana la urma ce noi nu putem sa facem harta cu cadrilateru ???
problema ca acu cu noua constitutie pe care ati votat-o sa fugiti de armata tocmai le-ati vandut ungurilor transilvania ... ceau si la revedere
...si acuma ies ca am impresia ca ma implic prea tare
- g0re
- Junior Member
Baszd meg az anyad mocskos picsajat...
In traducere... DA TRANSILVANIA CA TE TAI!!!! :o :limba:
--------------------------------------------------
KIDS, DON'T DO DRUGS! STICK WITH THE WEED!
In traducere... DA TRANSILVANIA CA TE TAI!!!! :o :limba:
--------------------------------------------------
KIDS, DON'T DO DRUGS! STICK WITH THE WEED!

-
Heavystone - Junior Member
Tudom hogy nem jo a fordittas, de csak vicceltem... ;-)
"Konna koroshkada dekiryno wa samurai dakeda... Oma e dakeda! "
-
Heavystone - Junior Member
Pe mine nu m-ar deranja sa ieie ungurii Transilvania,asta ar insemna sa ne integram in Europa mai repede.
Postul lui ramonaflavia dateaza de pe vremea cand se credea ca Funarul mai e in voga.Ei uite ca clujenii s-au mai desteptat de atunci.
Postul lui ramonaflavia dateaza de pe vremea cand se credea ca Funarul mai e in voga.Ei uite ca clujenii s-au mai desteptat de atunci.
-
Izabela - Junior Member
Izabela scrie:Pe mine nu m-ar deranja sa ieie ungurii Transilvania,asta ar insemna sa ne integram in Europa mai repede.
Tu ai minte mai fata ?
De ce sa ia ungurii Transilvania ? Asta mai lipseste , ca in rest avem de toate .
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Afara cu bozgorii din tzara!Cand eram mai mica am fost cu taica-miu la Tg.Mures si cand ne-au vazut ca am coborat din masina cu nr de Bucuresti nici nu ne-au servit la restaurant.Nici de la magazin nu poti sa-ti iei ceva in zona aia, toti se fac ca nu stiu romaneste! :cry:
trebuie sa strangi pietrele care ti se arunca, sunt inceputul unui piedestal.
-
Sirhane - Junior Member
da sirhane, eu cum sunt din reghin, care ii langa tg-mures, iti spun ca foarte greu ne descurcam la tg mures. astfel, eu daca ma duc la mures ca sa imi iau o pereche de pantaloni studiez cu multa atentie inainte un ghid de conversatie roman-maghiar, deoarece nu ma pot intelege cu nimeni pe acolo. dupa cum vezi si tu la stiri, toti corespondenti de acolo de la orice televiziune vb in ungureste, pt ca sunt niste prefacuti, si nu vor sa arate ca stiu romaneste. si ca ai zis de zona aia, acum ca ma gandesc mai bine, si aici la noi ii la fel de greu. si mi-i ciuda ca in momentul asta is un ipocrit, si ma prefac ca nu stiu romaneste, pt ca vreau sa scriu pe ungureste.
totusi, ma bucur ca ai zis ceea ce ai zis, deoarece credeam ca numai eu sunt de parerea asta, tu fiind in bucuresti si stiind asa de bine situatia de aici.
si pt simpla ta informatie, bozgor s-ar traduce prin om care nu are tara, nu are unde sta, sau in alte cuvinte migrator. din moment ce ei stau in romania, consider ca nu ii pot numi migratori, din moment ce STAU si NU MIGREAZA. gandeste alta data inainte de a zice ceva si nu vorbi din amintiri.
totusi, ma bucur ca ai zis ceea ce ai zis, deoarece credeam ca numai eu sunt de parerea asta, tu fiind in bucuresti si stiind asa de bine situatia de aici.
si pt simpla ta informatie, bozgor s-ar traduce prin om care nu are tara, nu are unde sta, sau in alte cuvinte migrator. din moment ce ei stau in romania, consider ca nu ii pot numi migratori, din moment ce STAU si NU MIGREAZA. gandeste alta data inainte de a zice ceva si nu vorbi din amintiri.
-
weed13 - Mesaje: 1868
Mama,urla nationalizmul prostesc din oameni.Ganditi-va la parintii vostrii care au strigat in '90 "Noi nu ne vindem tara",ca dupa aceea s-o dea pe gratis strainilor.Hahahahahaha.
Si culmea,cei mai revoltati sunt outsiderii ca Weet-Weet si Tudoruk,care cu lasitate au parasit tara precum sobolanii parasesc corabia in deriva.Ei.
Sirhane, daca e adevarat ce spui tu ca au refuzat sa te serveasca la restaurant in Tg.Mures(desi eu nu prea cred) e un gest grosolan.Exista acolo(ca si in tot Ardealul si toata tara)un fel de stare conflictuala inre ei si Bucuresti la nivel administrativ.Bucurestiul aduna birul de pe judete dar uita sa mai dea primariilor.(vezi conflictul in care primarul din Tg.Mures a interzis masinilor cu nr. de Buc. sa circule pe soselele orasului fiinca nu i s-au acordat fondurile necesare reconstructiei soselelor).E o greseala sa ne dam noi indivizii pumni pentru problemele ce tin de nivel inalt.
Ungurii sunt curati, gospodari si nu fura.Eu am avut prieten ungur si a fost ok si un bun amant.
Sirhane,eu nu i-as schimba pe ungurii nostri cu tiganii vostri niciodata.
Si culmea,cei mai revoltati sunt outsiderii ca Weet-Weet si Tudoruk,care cu lasitate au parasit tara precum sobolanii parasesc corabia in deriva.Ei.
Sirhane, daca e adevarat ce spui tu ca au refuzat sa te serveasca la restaurant in Tg.Mures(desi eu nu prea cred) e un gest grosolan.Exista acolo(ca si in tot Ardealul si toata tara)un fel de stare conflictuala inre ei si Bucuresti la nivel administrativ.Bucurestiul aduna birul de pe judete dar uita sa mai dea primariilor.(vezi conflictul in care primarul din Tg.Mures a interzis masinilor cu nr. de Buc. sa circule pe soselele orasului fiinca nu i s-au acordat fondurile necesare reconstructiei soselelor).E o greseala sa ne dam noi indivizii pumni pentru problemele ce tin de nivel inalt.
Ungurii sunt curati, gospodari si nu fura.Eu am avut prieten ungur si a fost ok si un bun amant.
Sirhane,eu nu i-as schimba pe ungurii nostri cu tiganii vostri niciodata.
-
Izabela - Junior Member
m-o pus dracu sa vorbesc. izabela, pe tine si daca te-as injura in fata nu ai intelge ca vreau sa te jignesc, asa ca nu are rost sa ma obosesc. comentarii la adresa postului tau iar nu are rost sa aduc, din motivu exprimat mai sus. totusi, ai dreptate, nici o masina luata in leasing din bucuresti nu cicrula prin tg mures, asta pot sa iti zic io, ca si eu am observat asta. ;f nu stiu de ce m-o mancat degetele sa zic ceva... imi pare rau ca m-am bagat intr-o discutie intre doua analiste politice; da la inceput numa una era de fapt. asa ca imi cer scuzele de rigoare...
later: de fapt rectific, m-o mancat degetele sa scriu ceva, nu sa zic, ca inca nu le-am invatat sa vorbeasca...
later: de fapt rectific, m-o mancat degetele sa scriu ceva, nu sa zic, ca inca nu le-am invatat sa vorbeasca...
-
Izabela , tu ori esti .. ori te faci !
Adica am parasit tara si am lasat-o ca pe o corabie in deriva
mamaaaaaaaaa ce poiata in devenire ! Hai scuteste-ma de aberatiile tale ! Crezi ca mie mi-ar conveni sa merg acasa si sa dau numai de bozgori ? Cum dracu' tu , sa trebuiasca sa vorbesc maghiara , doar ca sa fim in EU ? Esti batuta in cap !
Nu am nimic cu ungurii , in afara de cei ce s-au luat de mine , dar mi-e sila de limba lor spurcata !
Si cu tiganii ce ai draga ? Te obliga aia sa vorbesti tiganeste cand mergi in tiganie la ei ?
In fine , politica nu ma intereseaza , dar ma deranjeaza oamenii prosti
Adica am parasit tara si am lasat-o ca pe o corabie in deriva

Nu am nimic cu ungurii , in afara de cei ce s-au luat de mine , dar mi-e sila de limba lor spurcata !
Si cu tiganii ce ai draga ? Te obliga aia sa vorbesti tiganeste cand mergi in tiganie la ei ?
In fine , politica nu ma intereseaza , dar ma deranjeaza oamenii prosti
Anti pro-ana
-
Weet draga,tu nu te gandesti ca si limba ta suna la fel de spurcat in urechile francezilor in a caror tara stai?
Tot la fel de intoleranti sunt si ei? Ce-ar fi sa te ia si sa te arunce in primul avion spre Romania(Cum de altfel fac cu tiganii mai toate tarile europene)?
Mai ,voi nu realizati ca peste cativa ani vor cadea toate granitele in Europa?Si nu va sili nimeni pe nimeni sa vorbeasca o anumita limba.Pe mine chestile astea nationaliste ma dezgusta,eu vreau sa avem doar o viata mai buna cu toti.
Dar ce ma enerveaza pe mine(si e si motivul pentru care mai continui sa postez pe acest subiect) e ca se bate atata moneda pe chestiunea ungurilor,iar cea a tiganilor e trecuta cu vederea,cand aceasta e adevarata problema.
Suntem facuti tigani de catre toate tarile.Romanii fug in alte tari iar tiganii se-nmultesc ca iepurii si le ia locul.Iar la recensamant se declara romani asa ca procentual apar ca fiind mai putini decat unguri,desi sunt convinsa ca deja i-au depasit pe acestia.
Asta-i problema.
Tot la fel de intoleranti sunt si ei? Ce-ar fi sa te ia si sa te arunce in primul avion spre Romania(Cum de altfel fac cu tiganii mai toate tarile europene)?
Mai ,voi nu realizati ca peste cativa ani vor cadea toate granitele in Europa?Si nu va sili nimeni pe nimeni sa vorbeasca o anumita limba.Pe mine chestile astea nationaliste ma dezgusta,eu vreau sa avem doar o viata mai buna cu toti.
Dar ce ma enerveaza pe mine(si e si motivul pentru care mai continui sa postez pe acest subiect) e ca se bate atata moneda pe chestiunea ungurilor,iar cea a tiganilor e trecuta cu vederea,cand aceasta e adevarata problema.
Suntem facuti tigani de catre toate tarile.Romanii fug in alte tari iar tiganii se-nmultesc ca iepurii si le ia locul.Iar la recensamant se declara romani asa ca procentual apar ca fiind mai putini decat unguri,desi sunt convinsa ca deja i-au depasit pe acestia.
Asta-i problema.
-
Izabela - Junior Member
Izabela , naivitatea ta e mai mult decat amuzanta . Prea putini francezi ma aud vorbind romana si aceia sunt curiosi ce zic .. si nu li se pare ca suna urat .. Alti francezi , nu ma intereseaza ce cred despre mine sau despre cum suna romana .
De ce sa ma arunce in avion ? Am facut ceva gresit ? Tiganii care vin aici , cersesc , fura .. Eu nu facui nimic gresit draga mea ... Si ei nu arunca tiganii in avion , cum zici tu .. eventual intr-un tren ... Dar exista tigani care au cetatenie , tigani care au stat destul de mult aici si au stiu sa invete franceza si sa munceasca ..
Si daca o sa cada granitele .. atunci de ce sa ia ungurii Transilvania ?
Chestii nationaliste .. in fine , nu cred ca are sens sa ma agit ..
De ce multi ne iau de tigani ? Poate pentru ca ei asta vad .. dar nu-s toti tigani romani , sunt si sarbi , sunt si unguri ..
In fine .. ideea era ca e o prostie ca ungurii sa ia Transilvania .. si nu o sa imi schimb parerea , pentru ca nu mi-ar placea sa ajung acasa si sa trebuiasca sa vorbesc maghiara , doar pentru ca Romania a intrat in EU :rolleyes:
De ce sa ma arunce in avion ? Am facut ceva gresit ? Tiganii care vin aici , cersesc , fura .. Eu nu facui nimic gresit draga mea ... Si ei nu arunca tiganii in avion , cum zici tu .. eventual intr-un tren ... Dar exista tigani care au cetatenie , tigani care au stat destul de mult aici si au stiu sa invete franceza si sa munceasca ..
Si daca o sa cada granitele .. atunci de ce sa ia ungurii Transilvania ?
Chestii nationaliste .. in fine , nu cred ca are sens sa ma agit ..
De ce multi ne iau de tigani ? Poate pentru ca ei asta vad .. dar nu-s toti tigani romani , sunt si sarbi , sunt si unguri ..
In fine .. ideea era ca e o prostie ca ungurii sa ia Transilvania .. si nu o sa imi schimb parerea , pentru ca nu mi-ar placea sa ajung acasa si sa trebuiasca sa vorbesc maghiara , doar pentru ca Romania a intrat in EU :rolleyes:
Anti pro-ana
-
Normal ca e un nonsens sa ia ungurii Transilvania daca tot vor cadea granitele.Eu m-am gandit ca mai bine sa ne conduca niste europeni decat niste hoti.Nu cred ca cineva vrea sa se vorbeasca in Transilvania doar maghiara,lucru care nici nu se va intampla.Pe asta sper c-am lamurit-o.
-
Izabela - Junior Member
izabeluzda draga, invata romana sh-apoi spune-ne cat de bine e sa ne conduca ieuropenii. dupa ce faci asta studiaza nitel mersu trenurilor politicii prin ioropa si comunica-ne concluziile.
in rest numa bine tu fato si ceteshte mai jos.
in rest numa bine tu fato si ceteshte mai jos.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Sunt 50% unguroaica.Tatal meu e ungur iar mama romanca.
Vorbesti de parca Bistrita ar fi un fel de Kosovo.Cred ca n-ai fost niciodata pe aici.Aici oamenii se-nteleg foarte bine,n-au fost niciodata conflicte de niciun fel.Discordia e semanata de sus de la nivel politic.
daca era romanca shi tocmai din bistritza avea alta parere despre unguri!
Vorbesti de parca Bistrita ar fi un fel de Kosovo.Cred ca n-ai fost niciodata pe aici.Aici oamenii se-nteleg foarte bine,n-au fost niciodata conflicte de niciun fel.Discordia e semanata de sus de la nivel politic.
-
Izabela - Junior Member
-
Asa e,se uda mai repede si mai fierbinte.Numai ca unguroaicele-s mai nestatornice,ca sa nu folosesc un cuvant mai dur.Dar sunt si mai gospodine,asta-i clar.
Totusi ne cam indepartam de subiect si o sa-l transfere si pe asta pe kterinci,desi barfe si kterinci e cam totuna.
Totusi ne cam indepartam de subiect si o sa-l transfere si pe asta pe kterinci,desi barfe si kterinci e cam totuna.
-
Izabela - Junior Member
eu sunt 100% romanca dar regret cumplit ca nu sunt unguroaica, ma jur.......
as fi preferat de 1 mie de ori sa fiu, decat neamul asta de invidiosi si putori ordinare, care numai gura e de el si nu ii place sa munceasca.
Romanul nostru care se uita pe gaura cheii la vecin si bate toba in tzara apoi, baaa ai vazut ce a facut ala si ala da-l in ....dar noi suntem deshteptzi, nici un popor nu e mai inteligent ca al nostru
dar unguru', nu le tin parte statzi linishtitzi, am si eu showurile mele cu ei dar... , makar daka are curiozitatea de a se uita pe gaura cheii merge akas' si face la fel, se gandeshte " mie nu mi-ai strica asa ceva acas'?" drept e ca sunt snobi si lipsitzi de originalitate cum ne laudam noi ca am fii.....?!?!?
drept pt care la atata uitat pe "gaura cheii la nemtzi", dovada este nivelul de trai la care au ajuns, muuuuult superior romanilor......
te innebuneshte sa vezi ca la doar 20 de km de tine, hopa sari gardul, "si uite exista civilizatzie !!!!!!"
iar ideea cu Transilvania si Ungaria, eu as vota pt impartzirea in land-uri ca si nemtzii, administrare regionala, ar fi cel mai bun lucru care ni s-ar putea aici in Ardeal.
szia.....
as fi preferat de 1 mie de ori sa fiu, decat neamul asta de invidiosi si putori ordinare, care numai gura e de el si nu ii place sa munceasca.
Romanul nostru care se uita pe gaura cheii la vecin si bate toba in tzara apoi, baaa ai vazut ce a facut ala si ala da-l in ....dar noi suntem deshteptzi, nici un popor nu e mai inteligent ca al nostru
dar unguru', nu le tin parte statzi linishtitzi, am si eu showurile mele cu ei dar... , makar daka are curiozitatea de a se uita pe gaura cheii merge akas' si face la fel, se gandeshte " mie nu mi-ai strica asa ceva acas'?" drept e ca sunt snobi si lipsitzi de originalitate cum ne laudam noi ca am fii.....?!?!?
drept pt care la atata uitat pe "gaura cheii la nemtzi", dovada este nivelul de trai la care au ajuns, muuuuult superior romanilor......
te innebuneshte sa vezi ca la doar 20 de km de tine, hopa sari gardul, "si uite exista civilizatzie !!!!!!"
iar ideea cu Transilvania si Ungaria, eu as vota pt impartzirea in land-uri ca si nemtzii, administrare regionala, ar fi cel mai bun lucru care ni s-ar putea aici in Ardeal.
szia.....
- goni_q
- Junior Member
Ai dreptate Gonico,regionalizarea e cea mai buna solutie.Nastase radea ironic cand a fost propusa intai de catre clujeanul ala,Gherman(care era 100% roman),dar acum cand o impune UE isi inghite limba si zice ca-i bine.Hahaha.
-
Izabela - Junior Member
iza, sa nu te superi pe mine acu , da te prinde mult mai bine secsu decat politica.
uite, merji pe la mistreti si mai spune-ne cate-o povestiuara. btw, in lift ai facut-o?
nu te uita la gonico, ia vrea sa fie 100 la 100 hunguruaica duar sa se ude mai repede si mai fierbinte, asa ca tine.
uite, merji pe la mistreti si mai spune-ne cate-o povestiuara. btw, in lift ai facut-o?
nu te uita la gonico, ia vrea sa fie 100 la 100 hunguruaica duar sa se ude mai repede si mai fierbinte, asa ca tine.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:nu te uita la gonico, ia vrea sa fie 100 la 100 hunguruaica duar sa se ude mai repede si mai fierbinte, asa ca tine.
CINE A ZIS ca unguroaicele se uda mai repede? ce v-atzi tampit?
alea sunt ude non stop !! de aia fug asha mistretzii prin padure
cauta o scoartza de copac unde sa mai bata si ei maimutza ca romanu' obishnuit,
pana nu vin ungurii si tre' sa faka si ei ceva in ungureshte, adika sa se mistretzeaska cu MUIEREA!!!! (fapt binecunoscut mistretz ungur= marfa!!)
- goni_q
- Junior Member
104 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma