CAUT MISTRETZ!! tehnika'

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde nocturna » Mar Iun 22, 2004 11:03 am

bre iza, teai gandit vreodata sa te apuci de scris memoriile?

ia, fa click aci: http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?f=161

shi te asiguram ca spatziul acordat pentru gazduirea gandurilor, intamplarilor cotidiene, etc, este nelimitat, gratis, dispui de anonimat shi de seriozitate macsima, plus de un cadru intim! te sustzinem shi te ashteptam.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Izabela » Mar Iun 22, 2004 11:46 am

Cum e si normal,dupa parerea mea,relatiile astea in care femeia iese la agatat sunt sortite din start esecului.Nu stii ce agati.Pe cat era de inalt si chipes, pe-atata era de taran.Genul de smecheras ce a fost la furat prin Spania,s-acuma se-nseamna pe la femei cu masini si d-astea.
Sambata trebuia sa mergem sa ne scaldam la strand.Cu inca cativa prieteni de-ai lui cu masinile.Toti stranieri,ca asa isi zic.A venit sa ma ia si a ramas stupefiat cand a vazut ca stau la vila si am masina.A inceput si el sa se laude ca are aia si aia ca drege aia.Lucruri care pe mine chiar nu ma intereseaza.Prietenul meu e un om modest,care desi e in Spania,nu s-a dus la furat ci e cu bursa de studii acolo,are alta scara de valori.
Ajunsi in verde astia incep sa bea si sa faca comentarii despre femeile ce faceau acolo topless,ce tzatze mari au si ce buna e aia si aia,ca pana la urma m-am inhibat,mai ales ca eu am sanii mici, si nu mi-am mai putut da jos sutienul desi aveam de gand la inceput.
Mai spre seara aveam o caldura in mine de nu mai puteam.El vroia sa mi-o puna pe capota masinii,dar nu aveam unde sa tragem masina sa nu ne vada lumea.Apoi am mers mai inspre padure.Si a inceput dezastrul.S-a pus deasupra.Avea un miros dintr-ala toxic de Malitia,pe care-l urasc.N-aveam aer.Aveam impresia ca transpira tot Malitia.Mirosea si mai tare.Nu ma puteam concentra deloc.La un moment dat n-am mai putut si m-am intors eu 'capra',desi nu-mi place pozitia asta,dar sa nu-i mai simt mirosul.Dupa aia mi-o tragea pe la spate in timp ce-mi baga limba in ureche.Bleeeaaaaaaaah!@#$@%#$!!!!
M-a chinuit parca o vesnicie.Am iesit cam sifonata de acolo.El in schimb era foarte mandru si voios ca ce mascul tare e.Imi venea sa dau cu pumnii in el
Oricum il mai tin cat sa ma afisez cu el prin oras,sa le fac sange rau fetelor.
Izabela
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Iun 22, 2004 11:51 am

Superb.Cateodata ma intreb daca Iza nu-i cumva N.Alex. Alex?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde nocturna » Mar Iun 22, 2004 11:53 am

sau poate alex e iza? ~p

nocturna

Mesajde gaga » Mar Iun 22, 2004 11:54 am

Mai spre seara aveam o caldura in mine de nu mai puteam.

poi asa a patit si neatza, da i-a trecut dupe primu' vant.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Necko » Mar Iun 22, 2004 11:56 am

alex. ei da, doar asa, ca doar nu poate fi adevarata.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde nocturna » Mar Iun 22, 2004 11:58 am

corect. ie prea frumuasa shi prea deshteapta ca sa fie adevarata, mancaoar moshu pe iea.

nocturna

Mesajde wwritza » Mar Iun 22, 2004 11:58 am

No comment Izabelo! Esti femeie de femeie! Nici nu ai habar cat de invidiez! Sti sa-ti traiesti viata la maxim. Cum zice francezu: carpe diemu!
Vad ca ai gusturi la barbati ( a se vedea prietenul din Spania plecat la 'studii' ). Cand se intoarce, cu banii tai si diplomele lui, va puteti pune de-o corida. Mistretz va imprumuta qogi, sper sa-si gaseasca pana atunci.
Eu ti-as propune sa tii cont de sfatul Nocturnei sa sa-ti faci un jurnal si sa pui acolo unde, cand, cum, cu cine, de cate ori....Ai talent!! =D Numai bine!!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Izabela » Mar Iun 22, 2004 11:59 am

Ce,si lui Alex ii plac barbatii?e gay?
Izabela
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Iun 22, 2004 12:00 pm

sio votez cu alecs, da atuncia goni cine-i?
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Iun 22, 2004 12:01 pm

iza, tu crezi ca pentru alex mai conteaza daca ie femeie sau barbat? gaura sa fie. ultima uara a futut o gura de hydrant :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde paiacec » Mar Iun 22, 2004 12:02 pm

Genial iza!Genial!Ai un talent innascut intr-ale povestitului!Deja am avut o erectzie!:@)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde eyewitness » Mar Iun 22, 2004 12:03 pm

cecule, spre informarea ta, la durerea de masea nu-i spune nicicand erectie, da?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Iun 22, 2004 12:05 pm

ie prea frumuasa shi prea deshteapta ca sa fie adevarata

naiti asta fu din categoria: "iza noi te iubim cacatine vrem sa fim" ???
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Mar Iun 22, 2004 12:07 pm

bai ia linishte si lasati fata/baiatu sa povesteasca, io am deja o gramada de pajini, da io le-am pus in word, nu ca in evu mediu pe hartie cum face nocturna.
gaga

Mesajde nocturna » Mar Iun 22, 2004 12:09 pm

memetsuale, auz mah? sper ca nu lai fabricat chiar tu pe ionuzzzu asta doar ca sa te invidieze lumea. uite-te shi tu la iel, e mai mult ca perfectul.

buda zice ca hartia ie sfanta. :D

nocturna

Mesajde Izabela » Mar Iun 22, 2004 12:24 pm

Mai oameni,nu-nteleg ce-i asa de incredibil in ce am spus.Pe baieti ii inteleg,mai ales ca am zis ca am strategie s'asa.Dar pe fete?Eu cred ca fiecare are povesti dinastea,doar ca unii le considera tabu etc.Ce ma,voi cum naiba o faceti?Prin cearceaf ca Weet-Weet?
Izabela
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Iun 22, 2004 12:28 pm

Weet o face prin cearshaf? Ce naiba, n-are bani de prezervative?
piskeshu
banned

Mesajde Necko » Mar Iun 22, 2004 12:35 pm

danone scrie:bai ia linishte si lasati fata/baiatu sa povesteasca, io am deja o gramada de pajini, da io le-am pus in word, nu ca in evu mediu pe hartie cum face nocturna.

io le-am scris pe hirtie roz cu pics cu pasta mov. spune izzzza, si?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde memetshot » Mar Iun 22, 2004 12:45 pm

iza, pe bune, du-te pe lincu pe care ti l-a dat naiti...fa-ti jurnal si pun pariu ca ala o sa fie cel ma citit jurnal de pe netul asta mare.
io cred ca toti vor sa afle cum agatza fetele + povestiri ale unor iubiri furtunoase
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde paiacec » Mar Iun 22, 2004 12:51 pm

Daca se poate,fa-l intre al meu shi a lu Skoll!:DAsha la inghesuiala!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Iun 22, 2004 12:56 pm

Nu sint eu, bre!! In primul rind, nu ma fut cu oricine/orice si in al doilea rind, nu imi place sa stau capra pe capota mashinii ca frige!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Iun 22, 2004 12:59 pm

Izabela scrie:S-a pus deasupra...............Nu ma puteam concentra deloc.

la ce te concentrai ashea ? verificai shi bujiile in tinpu asta ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Izabela » Mar Iun 22, 2004 1:09 pm

Mai,voi n-ati inteles.Mi-a tras-o in iarba,nu pe masina.Hahaha.Doamne,cum sa stai capra pe capota masinii?O fi vreun nou stil asta?Cum se face,cu nasu'?
Izabela
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Iun 22, 2004 1:14 pm

Pai, daca el statea langa mashina shi tu capra pa capota, ti-o putea trage cu o bata destul de bine!
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Mar Iun 22, 2004 1:15 pm

alec, adica pe tine te frige cand te frige sau cum?

nu iza, noi n-avem povesti d'astea, noi numa dupe casatorie, alea alea, ca uit uit, de aia citim ce zici tu, lasa-i p'astia ca is invidiosi, io chiar astept cu nerabdare pataniile tale, pana la 27 de ani ai avut destul timp de experiente.

neatza, ti-am zis ca abar nai, schinba cureaua de la alternator si presetupa de la ponpa de apa. incultule.
gaga

Mesajde memetshot » Mar Iun 22, 2004 1:35 pm

plus ca verifica bendixu si colbutauru...
ba si cat a incercat sod sa va invete...rusine sa va fie
memetshot

Mesajde gaga » Mar Iun 22, 2004 1:41 pm

"Buna gospodina este una din conditiunile esentiale pentru bunastarea si fericirea familiei. Barbatul aduna cele necesare traiului, iar buna lor intrebuintare si intreaga economie interioara a casei este de competinta si atributiunea femeii... Si prima datorie a unei bune gospodine este sciinta si indemanarea de a pregati hrana trebuitoare, fie sa o poata pregati ea singura la nevoie, fie ca sa poata dicta si exercita un control sever... Ca de felul alimentelor si de modul de a se hrani atarna, in prima linie, sanatatea tuturor membrilor familiei si in special buna educatiune fisica a copilului, care este temelia educatiunii morale si intelectuale... Soarta multor omeni a atarnat de faptul daca in casa parinteasca era sau nu o biblioteca, soarta economica a unei familii, si in special modul de a se hrani cineva, atarna de faptul daca acel cineva cultiva sau nu arta culinara. Zic eu ca, pentru ca sa dai o hrana intelectuala spiritului si inimei, trebue mai intai sa hranesti in mod cultivat bazinul de existenta a acestora : stomacul. "

ie ca la vilele din bistritza se mananca cam najpa?
gaga

Mesajde neatza » Mar Iun 22, 2004 1:44 pm

Izabela scrie:Mi-a tras-o in iarba,nu pe masina.Hahaha.

deci, ca santzeleg mai bine: mai intai tu ai stat pe spate in iarba shi iel dasupra shi tzo tragea. dupaia tu stateai capra in iarba shi iel tzo tragea in continuare decat ca tza bagat shi linba in ureche.

acestea fiind esplicate eo zic ca erea normal ca omu sa saplece peste tine in scop ca daca statea la un unghi de 90 de grade cu tine, itz vedea spatele cu vergeturi de la cracutzele ce se gasesc inevitabil in iarba + careva bobitze de pamant uscat care de la transpiratzie se pot transforma cu ushurintza in noroi care daca ie vro zona cu pamant mai roshiatic puate semana cu cacatu. deci intzelege ca omu de fabt itz bagase linba in ureche, nu pentru ca iar fi placut, ci pentru ca nu avea incotrou.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde wwritza » Mar Iun 22, 2004 1:50 pm

:j looool, pai daca mergeau in padure sa culeaga vreascuri pt a mentine focul la aragaz, gospodinele mai intalneau un vanator, urs, viezure, carcaiac, faceau sa fie bine ( in poiana pe capota decapotabilei 'luata' de la barcelona) si altfel de nasteau izze. Productia de copaci in padure crestea, fabrica se infiinta, copila se 'dezvolta', pe masculi ii agata. care este!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma