C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
paosele lungi si dese, cheia marilor succese!! (copirait hoisan
)
acu merluc, sigur mah iza nu ie clona funuia care va ia la shtou? ca vreau sa zic ca ie mai tare ca ionuzzzzzu banat al aiului de departe
)
acu merluc, sigur mah iza nu ie clona funuia care va ia la shtou? ca vreau sa zic ca ie mai tare ca ionuzzzzzu banat al aiului de departe
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ceva ceva??
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Nu iexista doctori pentru dintzi de paiacec!Am vrut sa ma duc la unu d-asta pentru oamini normali sa-m scot maseaua,dar m-au oprit colegii ca cica o sa-m para rau!In schimb am fost la farmacie shi am luat nishte dentocalmin!Imi sta limba ca pluta,mai rau decat imi sta de la bautura!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
memetule, dami- voie sa ma inclin in fata ta la 145 de grade, ca mai mult nu pot ca pic in cap... ionuzzu tau, izzzzzzza, e za best.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
io creca trebe sa am o discutie fuarte serioasa cu ionuzzzu meu cand vine din banare , numi convine deloc postura de locu 2
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
paiacec, daca revii sa te uitzi pe threadu cu ym de pe kterinca, parca zicea acolo nenea dinu ca nush cel duare la nevertebrata, puate te vindeca iel.
cubu saracu mia dat pemeie ca nu mai are vreme ca la cocoshat munca, poi ie frumos asha sodilicutzicu? omori dita cubu?
cubu saracu mia dat pemeie ca nu mai are vreme ca la cocoshat munca, poi ie frumos asha sodilicutzicu? omori dita cubu?
- gaga
matinale , tomna ce citi ca cica martzia nui zi propice pentru soliter
-

-

neatza - Mesaje: 5820
bre, io am o trilema, de ce cand nai nevoie de valeti, ei (valetii), vine cate 4?
-

bah basu vietzii, numi apari never ever onlain pe itau, plm.
da mah sa sinucis ierbashu, nici tu nai auzit? uraaaaaaaa ...
paiacec, da de ce nutz faci ceva la masea ca mai terorizat. ai poiezie, tiam zis ca te baji aiurea la conCURs, oi fi tu bun poiet, dar eo sunt AS!
da mah sa sinucis ierbashu, nici tu nai auzit? uraaaaaaaa ...
paiacec, da de ce nutz faci ceva la masea ca mai terorizat. ai poiezie, tiam zis ca te baji aiurea la conCURs, oi fi tu bun poiet, dar eo sunt AS!
- gaga
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=277964#post277964
tester, iete aci.
merluc, pe bucatarie o rubrica de retete in versuri sau versuri culinare ceva, ar avea cautare?
tester, iete aci.
merluc, pe bucatarie o rubrica de retete in versuri sau versuri culinare ceva, ar avea cautare?
- gaga
breh citeam nejte pastorel (pe net ca n-am biblioteca pentru toti la mine
) care zicea asta:
Nu este cronicar, ci papagal
Cel ce repeta cu nerusinare
Prozaice retete culinare
Asa cum le-a gasit in manual.
si ma gandeam ca are dreptate omu' si tiu minte ca mai de mult am citit o reteta geniala scrisa de el, de porumbei umplutzi, rima, umor, versificatie fuarte mijtoaca. nush ezapt cum sa fac subectu.
daca nu scrie nime decat eo nare rost.
) care zicea asta:
Nu este cronicar, ci papagal
Cel ce repeta cu nerusinare
Prozaice retete culinare
Asa cum le-a gasit in manual.
si ma gandeam ca are dreptate omu' si tiu minte ca mai de mult am citit o reteta geniala scrisa de el, de porumbei umplutzi, rima, umor, versificatie fuarte mijtoaca. nush ezapt cum sa fac subectu.
daca nu scrie nime decat eo nare rost.
- gaga
merluc 1: am terminat primul an cu 7,9. este bine, dar era loc si de mai bine.
merluc 2: io azi maciuci beri. trebi fuarte inportante.
merluc 2: io azi maciuci beri. trebi fuarte inportante.
ANTI
-

domnu castor ce zicea?
io miam terminat trebile pe care le aman de un secol de pe la 12.
nush daca vam zis da' in afara de faptul ca sunt un as al poieziei si un bucatar desavarsit, normal, fiind un fin gurmet, sunt un artizan al excelului care nare secrete pentru mine.
jtiu, jtiu, modestia ie duar una dintre multele mele calitatzi
io miam terminat trebile pe care le aman de un secol de pe la 12.
nush daca vam zis da' in afara de faptul ca sunt un as al poieziei si un bucatar desavarsit, normal, fiind un fin gurmet, sunt un artizan al excelului care nare secrete pentru mine.
jtiu, jtiu, modestia ie duar una dintre multele mele calitatzi

- gaga
domnu castor inca na aflat.
ANTI
-

bre io azi ma duc sa vaz heri potar
in alta ordine de idei, cu tuate ca am o gruaza de munca azi am reusit sa mananc...ceea ce n-a fost in totalitate o idee prea buna.
intai am servit niste sarmale ca la ma-sa acasa....adica gruaznice.
porma am servit clatite cu smantana...chestie care a reusit sa mai spele un pic gustu naspa de zarmale
in alta ordine de idei, cu tuate ca am o gruaza de munca azi am reusit sa mananc...ceea ce n-a fost in totalitate o idee prea buna.
intai am servit niste sarmale ca la ma-sa acasa....adica gruaznice.
porma am servit clatite cu smantana...chestie care a reusit sa mai spele un pic gustu naspa de zarmale
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050