CAUT MISTRETZ!! tehnika'

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde gaga » Mar Iun 22, 2004 1:56 pm

... dupe care se marita si se duce in strainatate din dragoste de stat care asa ierea oricum o obijnuintza sa stea tuata ziua degeaba, dupa care revine cu povesti cu limuzine si televizuare gigantice. asta ai uitat.

chiar iza: omu tau e la studiu afara si tu cu altzii tzaka paka? inseamna ca nu te deranjeaza nici ca el acolo alea alea? sau oricum nu conteaza?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde wwritza » Mar Iun 22, 2004 2:04 pm

Iza, sper ca nu erau submarine acolo la strand unde te-ai dus cu masculu la scaldat!!

Apropo, ce studiaza prietenu? ;n
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde baixinho© » Mar Iun 22, 2004 2:05 pm

pokenitzo, ai comfundat persuana. nu iza este claustrofoba cu suptmarinele.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Mar Iun 22, 2004 2:11 pm

baics, joc de glezne, n-a confundat, eshti tu nesuptil azi.

poke, probabil lumea animalelor cu brehm ca sa afle cum sa se puarte cu calandra granaria, cunoscuta inca din antichitate ca gargaritza graului, cel mai inportant daunator al canpiei, am auzit ca astea cand invadeaza incing cerealele si apoi daca ie de incins vezi shi tu ce ravagii is peaici, lu paiacec i sa sculat tentacolu'
gaga

Mesajde wwritza » Mar Iun 22, 2004 2:11 pm

baix, stiu bre, stiu! Dar ca se cam aseamana cu.... si m-am temut pt sanatatea dumneaei, sa nu fi luat si ea virusu de la ....

tentacolu' stang sau tentacolu' drept? ;n
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde paiacec » Mar Iun 22, 2004 2:18 pm

Ala central shi nervos,vanjos,performant shi inepuizabil.Ce zici?Indeplinesc cerintzele de mascul feroce?:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Mar Iun 22, 2004 2:25 pm

da, sustin la paiacec, daca vezi in avatar (care ie si poza lui de pe buletin ca iel na avut aparat d'ala care ii face poze gol in pat), o sa remarci ca ieste o labidonagatae, care inseamna nu ce crezi tu, ci "paianjen cu maxile-clesti"

iti imaginezi ce linbi da cu chelicerele?
gaga

Mesajde wwritza » Mar Iun 22, 2004 2:26 pm

Pai meri la izza sa faca CeTeCeu!! tre sa te duci la fabrica sa te testeze, ce si cum. te sfatuiesc sa nu folosesti malitzia. incearca ceva autohton... 'farmec' , 'miraj' A-)
apoi iti pune tentacolu la menghina sa studieze fortza, cu shubleru masoara tentacolu...apoi, daca ai noroc si masina din spania, plus niste pesetas ( la bistrita inca se folosesc) poate iti iese o plimbare la padure. vezi sa mergeti mai pe seara, ca atunci soarele e mai puternic si o ia cu calduri. succes
wwritza

Mesajde piskeshu » Mar Iun 22, 2004 2:28 pm

Paianjene, orice-ai face tu, oricat te-ai instramba, tat nu reusesti sa pari fioros! ~p
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Mar Iun 22, 2004 2:31 pm

iza, nul asculta pe kesh, paiacecu ie fortzosomandibulos si are masina si studiazA IN ALTA TZARA (pe liniencolosha la ploieshti daca te duci zici ca ejti pe alta lume).

plus ca nu ie ca altz baietz libidinoshi, uite iel de egzenplu abar nare sa scrie o poiezie ~p
gaga

Mesajde Weet-weet » Mar Iun 22, 2004 2:38 pm

Izabela scrie:Mai oameni,nu-nteleg ce-i asa de incredibil in ce am spus.Pe baieti ii inteleg,mai ales ca am zis ca am strategie s'asa.Dar pe fete?Eu cred ca fiecare are povesti dinastea,doar ca unii le considera tabu etc.Ce ma,voi cum naiba o faceti?Prin cearceaf ca Weet-Weet?

Adica ce ? :con: Scuza-ma .. poti sa repeti ? De unde pana mea stii tu cum o fac eu ( si ce fac ? maioneza ? duh !) Asta le intrece pe toate .. Mai fata .. u have a problem .. :shock:
Sa-ti traiasca ionuzzzzzza Memet !

( sa stii ca l-am anuntat si pe al meu sotz ca eu o fac prin cearceaf .. ehhh , cat traiesti , tot inveti .. )

Hai fie-va mila , trimiteti-mi niste prezervative .. ca p-aici nu au .. si nu pot sa spal asa des cearceaful :rolleyes:
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde goni_q » Mar Iun 22, 2004 3:07 pm

Izabela scrie:Gionico ...daca pa' la varsta asta n-ai aprofundat inca o tehnica de agatat baieti ..... otzaruca pe centura,sau la voi nu este?

;w ba da stiu ca m-atzi botezat de la gionico la qoniq...s=o lamurim straight GONI_Q......clar? buun !!!
"merem" mai departe ca in Ardeal, unde tzin sa te anuntz Iza' ca am vb cu fetele shi itzi pastreaza lokul pe centura, deci mie nu mi-a mai ramas lok, va trebui sa ashtept pana cAnd te pliktiseshti, promit ca itzi iau lokul + experientzele+sfaturile ca sa nu mai fiu asha ..." naspa .. n-ai minte"...nu shtiam de ce ma okolesc mistretzii.....akum ca shtiu itzi multzumesc ca mi-ai deschis hubloul ala spaniol de capota,
sincer, ca sa fiu sigura ca am retzinut toate amanuntele de capra, scuze pozitzia "capra",( deshi nu shtiu ce ai against it, doar potzi citi o revista intre timp sau sa-tzi faci unghiile, pari genul "barfa~oja" doar ieshitzi in gashka la vanat nu?.....).....am sa apelez la filele roz ale lui NOcturna si promit sa fiu cititoare fidela a jurnalului tau, eu zik sa urmezi sfattul lui memetShol pentru a ne lumina pe noi toate, "restul" adika femeile
dar am o nelamurire pe lg faptul ca mor de curiozitate cat de sublima si superba femeie poti fii, ce limbeaza totzi mistretzii dupa tine cand pashesti, de ce eshti single, sau care ar fi notziunea de single? prieten in SPania, mistretz de invidiat femeile........?!?! :U

chiar daka sunt cu 1 an mai mare ca tine am atatea TaBUuri.....mamaaaa.....
ma ajutzi sa ma scap de ele?!?
ultimele numere asha nashpa au fost...... :silly:

si ideea basic a threadului nu era care prinde orice muritor de mistretz, ma rog uscatura de la marginea padurii, ci ceva clasa....cu care chiar ai putea sa te lauzi........ashtept veshti.......

nici o persoana a/s/mintita sau situatie intalnita in acest post nu este true ci este fictziune, aaa freaktziune la alte posturi....
see :o ya'
goni_q
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Iun 22, 2004 3:28 pm

:cow: fight ... pfui ce o fi cu tastele, am vrut sa scriu kat, am scris cow si a aparut o vaca, greu da deal cu boii mici.

ce rau imi pare ca nu mai pot sta la munca (duar nu e crajma ;M) si trebe sa ma duc in pas vioi spre crajma (ca duar nu e munca ;B ) ca tare v-as mai fi citit posturile intelighente ;o si pline de michimausi asa cum trebe sa fie un post intelighent ~v

nazuiesc insa ca maine dimineatza nu o sa am dezamagiri prea mari si o sa gasesc aici o adevarata experienta de viata a celor doua duamne :-? una de 27 si cealalta de 28 de ani.

desi conic, sau cum ziceai catz zice, io zic ca iza ie mai tare, ia reusheste sa ishi bage in locucu pricina cani si picsuri, si pe ia o trag gajii de inele, oriunde ar fi iele, in nas, in sfarc, etc.

ne vedem maine ~p

p.s. iza, foarte mijtou, pe bune, semnatura ta, ash zice neuronala. te prinde ...;t

pa pa fetelor (poate vine si pretena nuastra sodilicutzica sa citeasca)
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Iun 22, 2004 3:33 pm

goni_q scrie:si ideea basic a threadului nu era care prinde orice muritor de mistretz, ma rog uscatura de la marginea padurii, ci ceva clasa....cu care chiar ai putea sa te lauzi

ti-l recomand pe memetu, are doo clase ca si acceleratu de medgidia
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Iun 22, 2004 3:34 pm

ba din cand in cand am si a treia clasa. da numa pentru cunoscatauri
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde weed13 » Mar Iun 22, 2004 4:25 pm

donsuara izabela, imi dau seama ca tu esti de fapt intruchiparea zeitei artemis si merjeti la vanat ca nebuna prin padurile din olimp adica bistrita. vreau numa sa intreb cum ai reusit sa-l vanezi pe ala de o pus masina in iarba ca sa ti-o traga cu joagaru ca unei capre??? ca daca iel era cu masina achizitionata in urma mai multor cerveza (nu stiu cum ii la plural) ingurgitate deci io trag concluziunea ca mergea cu viteza si deci cum putea sa ti-o traga in iarba ? sau nu era din mers, ca io asta nu prea am perceput. si scara de valori a lu pretenu ii din ce fel de valori ? ca daca are pe ea 1 kil de aur, care ii o valoare, asta ii adevaru, poate o vinde. ca nu are cum sa-i ii trebuiasca daca te are pe tine
weed13

Mesajde goni_q » Mar Iun 22, 2004 4:53 pm

danone tre' sa te dezamajesk sunt prea prea ........da nici chiar asa ...

da' m-as da o tura cu clasa a 3-a lui memetshol..... hihihihi
goni_q
Junior Member

Mesajde ROXANA » Mar Iun 22, 2004 9:27 pm

frumos iti sta Izabela.......prietenul tau "e la studii" in Spania, iar tu la 'studii' prin padure, dc capra e pozitie sau animal ! of of
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde monk » Mar Iun 22, 2004 9:53 pm

sa mor de nu o sa deschid un thread nou d'asta de kkt ca vad ca au succes. uitati-va si voi hal de subiect cu 4 pagini ..
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Mar Iun 22, 2004 9:56 pm

ba, monk, esti varza. asta e hal de subiect? am ajuns sub birou de ras, pardon, de admiratie pentru izabeaua.
izuco, haidi fato mai zi-ne ca murim de nerabdare. chiar ca, un jurnal complet pe cand? pana una alta zi-ne cat e normalu, asta daca am un drum prin bistrita. hai mai impartaseste-ne din experienta ta vasta A-)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde tester » Mar Iun 22, 2004 10:48 pm

monk scrie:sa mor de nu o sa deschid un thread nou d'asta de kkt ca vad ca au succes. uitati-va si voi hal de subiect cu 4 pagini ..

ai numa grija sa aiba din belsug capre ionuzzi si belciuge ca altfel nu pushca. :D
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Iun 23, 2004 8:55 am

Draga Iza, am shi eo o nelamurire shi sper sa ma ajutz sa pricep cum sta treaba.

Deci tu afirmi urmatuarele:
Izabela scrie: Dupa aia mi-o tragea pe la spate in timp ce-mi baga limba in ureche.Bleeeaaaaaaaah!@#$@%#$!!!!

Iar nelamurirea mea ieste: Cum poa sa te jeneze o amarata de linba in ureche atuncia cand ai ditai shtanga'n cur ?

Multzumesc anticipat pentru amabilitate.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde goni_q » Mie Iun 23, 2004 9:00 am

poate ar fi trebuit sa scriu "caut mistretz/mistreatza?..."... am fi avut mai mult juice ?!?! se pare ca tot mistretzii detzin segretu'' .....

have a nice day
goni_q
Junior Member

Mesajde Izabela » Mie Iun 23, 2004 9:24 am

Intai vreau sa lamuresc ceva cu fetele pentru ca cu baietii e mai usor.Weet-Weet,nu lua ad literam ce am zis,era doar o metafora la cea ce cred eu despre tine,si anume ca esti genul ala de fata puritana(poate ma-nsel).La puritaine.Esti exact ca maicamea,si ea s-a casatorit la 19 ani cu primul barbat din viata ei.Ea nu-ntelege cum de la 26 de ani inca nu-s maritata si cu copii.Da' ce io-nteleg?
Goni_q ,cu tine iar nu am nimic,am folosit un limbaj nemeritat de dur la adresa ta,dar totusi la 27 de ani?.....Io cred ca trebuia sa ne spui tu in primul post ce-ai vanat,asa se cade.
neatza,e groaznic cand imi baga cineva limba in ureche,imi dispare tot chefu'.S'apoi nu mi-o tragea in cur(e trist ca pentru unii barbati nu e nici o diferenta intre cur si pasarica),eu nu am facut-o niciodata anal.O singura data mi-a bagat unul degetu acolo si toata ziua dupa aia aveam o senzatie de caca.Naaaajjjjpppaaa!
Alex,nu o fac cu oricine/orice.ok?Cred ca trei zile de dating sunt suficiente pentru ca un cuplu sa si-o traga
Izabela
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Iun 23, 2004 9:27 am

Acuma pa bune: dupa postu asta m-o luat o senzatie de greatza... Ash avea nevoie d-o poza cu Crisilla ca sa nu devin omosexual.
piskeshu
banned

Mesajde Weet-weet » Mie Iun 23, 2004 9:27 am

Iza .. te inseli in privinta mea .. Stii tu , nu tot ce zboara se mananca ..
Pai daca pentru tine 3 zile de "dating" cum ii zici tu ( cred ca prefer : intalniri , intalnire ) eu nu mai am comentarii .. bafta .. la mistretzi !
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde memetshot » Mie Iun 23, 2004 9:29 am

da' m-as da o tura cu clasa a 3-a lui memetshol

baga tu niste bere la baiatu si la restu clasei si porma mai vorbim :D

mister p...tu...greata....nu se puate. nu erai mai tu fanu lu cici???
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde piskeshu » Mie Iun 23, 2004 9:32 am

Cici nu canta despre deshte varate-n cur shi kk senzatzii!
piskeshu
banned

Mesajde neatza » Mie Iun 23, 2004 9:37 am

Izabela scrie: Cred ca trei zile de dating sunt suficiente pentru ca un cuplu sa si-o traga

cu cine ?

..................................... (acuma sunt de ajuns caracterele ?)
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Izabela » Mie Iun 23, 2004 9:38 am

Pai daca pentru tine 3 zile de "dating" cum ii zici tu ( cred ca prefer : intalniri , intalnire ) eu nu mai am comentarii

Vezi Weet,vezi?Probabil ati facut-o dupa casatorie,spune drept!
Unii se mira ca prietenul meu e-n Spania si io imi fac de cap pe aici.Pai doar n-oi face paianjeni la p....
Izabela
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma