C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Danone fa subectu in versuri daca vrei sa plangi!Oi fi tu as,da io sunt tatalor!
Mi-a mai trecut maseaua!Shtitzi ce i-am facut?Am infipt un ac in ea shi i-am dat drumu la sange.M-a durut ca draq,da dup-aia mi-a trecut!Acuma e o durere placuta!
Mi-a mai trecut maseaua!Shtitzi ce i-am facut?Am infipt un ac in ea shi i-am dat drumu la sange.M-a durut ca draq,da dup-aia mi-a trecut!Acuma e o durere placuta!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
si io va informez ca o sa ma duc pe urmele pasarilor dupe evantaiu' europo-seneganbian.
asta daca nu intervine ceva fuarte inportant si ma duc dupe ala caucazo-zambezian, arabo-malabarian, himanaio-indian sau mai bine siberio-malaio-australian.
edit:
arahnida, verificatzi polii pectinatzi si zi de culuarea lor de ctenefore daca vrei, da p'aia cu poiezia lason baza ca nuu tzine. satanistule
iara edit: huooooooooo la care muncitz. tocma cand sanbolnavit laur
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=277999#post277999
asta daca nu intervine ceva fuarte inportant si ma duc dupe ala caucazo-zambezian, arabo-malabarian, himanaio-indian sau mai bine siberio-malaio-australian.
edit:
arahnida, verificatzi polii pectinatzi si zi de culuarea lor de ctenefore daca vrei, da p'aia cu poiezia lason baza ca nuu tzine. satanistule
iara edit: huooooooooo la care muncitz. tocma cand sanbolnavit laur
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=277999#post277999
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nai auzit de renumita trupa trei sud est? nai perdut nimic.
merluciu vine pluaia. tot de la paiacec. unii aveau un cantec "de la rushi vine pluaia", io va zic ca nui asha, de la paiacec vine. cu furtuna.
mia bushit pe giam si mia aruncat tavanu fals in sus si era sa darame monitoru' care ie mare si greu. puate totushi face un ocolash.
najpa ie ca acu am sio muscuaie mare bagata de vant si io nu suprot insectele si aia se spala pe labe pe giamu de langa mine. bine ca nu la rupt pe dick vantu ala tanpit.
merluciu vine pluaia. tot de la paiacec. unii aveau un cantec "de la rushi vine pluaia", io va zic ca nui asha, de la paiacec vine. cu furtuna.
mia bushit pe giam si mia aruncat tavanu fals in sus si era sa darame monitoru' care ie mare si greu. puate totushi face un ocolash.
najpa ie ca acu am sio muscuaie mare bagata de vant si io nu suprot insectele si aia se spala pe labe pe giamu de langa mine. bine ca nu la rupt pe dick vantu ala tanpit.
- gaga
ah ba da, am auzit de iei 3 ma gandeam ca or sa ajunga 2 chei si unu cu par.
Sau mai sadic, 2 sud est.
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (4 membri si 1 vizitatori)
tester, g.uster, memetShol, piskeshu
Atentzie la pana de guster.
Sau mai sadic, 2 sud est.
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (4 membri si 1 vizitatori)
tester, g.uster, memetShol, piskeshu
Atentzie la pana de guster.

Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
sadic zici? am ceva si sadic
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=277822#post277822
izabeeeelaaaaa, fata care lea facut pe tuate.
saliu gushtere, ne-ai gasit? ca am auzit ca ne perdusei
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=277822#post277822
izabeeeelaaaaa, fata care lea facut pe tuate.
saliu gushtere, ne-ai gasit? ca am auzit ca ne perdusei

- gaga
memete, vai capu tau ! tea prostit fimeia sa te duci la harii poter. mai mare rushinea !
in alta ordine de idei, eo zic ca sunt in continuare cu ce itera yaurta la punctu 10 adica me sete rau.
in alta ordine de idei, eo zic ca sunt in continuare cu ce itera yaurta la punctu 10 adica me sete rau.
-

neatza - Mesaje: 5820
tea prostit fimeia sa te duci la harii poter
da de ce bre?
merluc: neatza ai vro melodie de la cantaretii de au concert pe 1 iulie? daca da poti sa dai si tu un meil cu iei sa vaz daca merita sau nu sa merg? 10x
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
si daca tie sete cintetzine sa bei ceva? de egzenplu o bere? macsim doo?
si pe animal nu la prostit fomeia, era iel ashe demult!
sa o traga de nas cu dintzii?
(de barnau adeca).
jeniala.
memetule, sa ne povestestisi noo hari ploter
cuacavete, dupe ora 17, daca deschizi pe activ fm o sa le ascultzi tot albumu + nejte laivuri si asta zilnic (92.7)
si pe animal nu la prostit fomeia, era iel ashe demult!
sa o traga de nas cu dintzii?
(de barnau adeca).
jeniala.
memetule, sa ne povestestisi noo hari ploter
cuacavete, dupe ora 17, daca deschizi pe activ fm o sa le ascultzi tot albumu + nejte laivuri si asta zilnic (92.7)
- gaga
-

-

starea ne arata ca in tinp ce persuade de mare angajament descopera uriasi si marmote pitice, tester uita sa mai dea fo reteta si tornada sa mutat mai la stanga de ploiesti cu tuate cele 4 fuioare ale sale, neatza s-a nervat si a plecat, lutzele sa schinbat, aiu s-a shedintzat, io ma duc la nejte beri in inspectzie la o crajma la care nam mai fost de mult sa facem un fidbec.
in tinp cemi ecstrag banii din pozonar va doresc un splendid si caldurosul si romanescul guzbai.
in tinp cemi ecstrag banii din pozonar va doresc un splendid si caldurosul si romanescul guzbai.
- gaga
sa va cada tornadan cap si sa vi se prinda belciuge in nas si sa stati capra pe capota la aia care plecati, ratzaidracu ca mai devreme de frun 7 macsim 8 nu cred ca eliberez incinta
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
gata. am plecat. la revedere. pe diseara (in cazu in care am net acasa).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
creca ar fi cazu sa zic si io pa, da creca imi zic numa mie
gazele inchise, luminile stinse, usa incuiata de doo ori, cheia pusa supt pres, berea asteapta cuminte si inspumata la carciuma
deci ie bine...
gazele inchise, luminile stinse, usa incuiata de doo ori, cheia pusa supt pres, berea asteapta cuminte si inspumata la carciuma
deci ie bine...
-

alalei
gata testere poti sa iesi acu ca deschisei atelieru
bre, ma uns pa inima asear ca italienii au prins avionu de roma la timp. tzam zis jijica ca au biletele rezervate de fro doo luni
bre ceva najpa santamplat asear. creca ie ceva in atmosfera ca mi sanfundat toboganu. dupa un shot de techila sa pus dopu. tre sa merg la doftor
gata testere poti sa iesi acu ca deschisei atelieru
bre, ma uns pa inima asear ca italienii au prins avionu de roma la timp. tzam zis jijica ca au biletele rezervate de fro doo luni
bre ceva najpa santamplat asear. creca ie ceva in atmosfera ca mi sanfundat toboganu. dupa un shot de techila sa pus dopu. tre sa merg la doftor
-