Cheloo in judecata...
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cheloo in judecata...
yo am auzit ca pe Cheloo il cheama nishte actori in judecata....
Gianiny?
Gianiny?
"It has to start somewhere
It has to start sometime
What better place than here
What better time than now!.."(ratm)
It has to start sometime
What better place than here
What better time than now!.."(ratm)
- fix002
- Junior Member
pai nu chiar niste actori, mircea diaconescu doar. pt sketch-u ala de la reactii adverse. cica nu are drepturile de autor... inca nu ii chiar judecata, o faza prealabila necesara unui proces ii incercarea de impacare a partilor. si din cate am inteles asta fac ei acum.
dar cum ziceai si tu, ... Gianiny ???
dar cum ziceai si tu, ... Gianiny ???
-
weed13 - Mesaje: 1868
gianiny...pls..gianiny....bey, dar voi nu stiti sa va informati si singuri???????????
nu d-aia aveti net?
luati si cititi........ http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=937&s=6&ss=-1
nu d-aia aveti net?
luati si cititi........ http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=937&s=6&ss=-1
[color=DarkGreen] minte-ma-n gura ma-tii ca te mint si eu![/color]
- yummy
- Junior Member
hopa. am gresit eu numele. imi cer scuze, nu stiu de ce imi aduceam aminte ca diaconescu. si eu nu de aia am net, eu am net sa ma dau mare la tara aici unde stau io ca io am net si astialalti nu. nu stiu altii, da io de aia am.
inca o data scuze pt greseala.
inca o data scuze pt greseala.
-
weed13 - Mesaje: 1868
===="Unor astfel de golani de cartier, analfabeti, care reprezinta o sursa de infectie pentru tot ceea ce inseamna comunitate si valori morale nu ai cum sa le raspunzi. Publicul e liber sa aleaga. Colegi de-ai mei au fost la Stockholm la o sedinta EPRA (o reuniune similara CNA-ului din UE) si au prezentat videoclipul Parazitilor “Jos cenzuraâ€Â
- teo4all
labe triste...
ce nu inteleg eu este de ce acest nesimtit pe nume ralu filip isi da cu parerea... l-am ascultat acum un an spunand ceva de genul : "aceasta nu se poate numi muzica..."
in pula mea de bugetar nesimtit.. d-aia il platesc eu, sa-mi verse parerile lui umile prin conferinte de presa...
ma doare-n pula de parerea lui, el trebuie sa fie obiectiv, s-a gandit vreodata ca ma jigneste pe mine ca fan parazitii si platitor de taxe cu afirmatiile lui idioate?
ce nu inteleg eu este de ce acest nesimtit pe nume ralu filip isi da cu parerea... l-am ascultat acum un an spunand ceva de genul : "aceasta nu se poate numi muzica..."
in pula mea de bugetar nesimtit.. d-aia il platesc eu, sa-mi verse parerile lui umile prin conferinte de presa...
ma doare-n pula de parerea lui, el trebuie sa fie obiectiv, s-a gandit vreodata ca ma jigneste pe mine ca fan parazitii si platitor de taxe cu afirmatiile lui idioate?
- ReBeLx
- Junior Member
Imi Bag Pula'n Mortii Lui De Muist

Ce pula meah s-a trezit diaconu sa-l dea pe cheloo in judecata?
- UnKNowN_RaPPeR
- Junior Member
Normal ca dc aude moshu` de 50 ani Parazitii i se scoala sa moara sa nu mai auda pt ca tot ce aude el in muzica asta doar si-a imaginat vag.Oricum
eu nu premiez ura ,ci arta.Parazitii inseamna pana la urma muzica ,sunt alte chestii care nu reprezinta muzica da' nu astia si nu inca.
Respect trupelor care fac muzica cu mesaj adevarat.
eu nu premiez ura ,ci arta.Parazitii inseamna pana la urma muzica ,sunt alte chestii care nu reprezinta muzica da' nu astia si nu inca.
Respect trupelor care fac muzica cu mesaj adevarat.
- Cemah
- Junior Member
"Incep a treia strofa spre sila lumii constatand umil cat de ipocriti sunt unii
N-am uitat ca l-ati cantat pe Ceausescu.. Curvelor!!!"
..slightly offtopic: ati vazut scheciul Fabula?! E excelent!!!
Toma_Caragiu-Fabula.avi
N-am uitat ca l-ati cantat pe Ceausescu.. Curvelor!!!"
..slightly offtopic: ati vazut scheciul Fabula?! E excelent!!!
Toma_Caragiu-Fabula.avi
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
MonsterSnatch - Junior Member
niste bosorogi obositi.....daca mai traia Toma Caragiu cred ca ii potolea rapid si pe Diaconu si pe Mihaiescu ala....si asta pt ca era alt gen de om.
-
n3aGabitz - Junior Member
Mah eu sunt de acord cu voi in principiu, dar drepturile de autor ar trebui respectate indiferent de situatie, chiar daca iei un beat de la Snoop Dogg sau o urare de "La multi ani" de la un lautar...
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
AdevaRapper scrie:..drepturile de autor ar trebui respectate indiferent de situatie
..cum ramane cu dreptul privind protectia demnitatii umane, ce, conform deciziei CNA 80/2002, nu poate prejudicia demnitatea persoanei?!?!
“Refuz sa discut despre asemenea `artisti` de frica sa nu ma amendeze societatea pentru protectia animalelor [...] Unor astfel de golani de cartier, analfabeti, care reprezinta o sursa de infectie pentru tot ceea ce inseamna comunitate si valori morale nu ai cum sa le raspunzi.
(Dan Mihaescu)
Sunt de acord ca trbuiau platite drepturile de autor si chiar ma mira ca acest lucru nu a fost facut, devreme ce PARAZITII sunt printre putinele formatii din Romania care au recurs la plata acesturi drepturi in trecut..
..anyway, SL*B*Z PE RETINA comunistiilor din Romania!!!
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
MonsterSnatch - Junior Member
N-ar trebui sa-l dea in judecata pe Cheloo, k oricum ia facut reclama, cand i-a pus sketch-ul ala pe mel.
Lasand la o parte, misto-ul, nu inteleg, de ce ar cenzura "Jos Cenzura"(asa scria prin art.ala), nu are nici o injuratura si nu instiga, la alcool, sex, droguri.
Cu dedicatie: "o sa va prind degetele in pian, mumiilor" :u :u :u
pace
Jos CeNzurA

Lasand la o parte, misto-ul, nu inteleg, de ce ar cenzura "Jos Cenzura"(asa scria prin art.ala), nu are nici o injuratura si nu instiga, la alcool, sex, droguri.
Cu dedicatie: "o sa va prind degetele in pian, mumiilor" :u :u :u
pace
Jos CeNzurA
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
http://3paraziti.com
Se pare ca s`a lasat la mana lui Mirciulica... a zis el ca da in judecata ... dar nu a facut nimic. Probabil a renuntat.
-
http://3paraziti.com - Parazitii on`line
-
http://3paraziti.com - Parazitii on`line
Parazitii OnLine: http://parazitii.cc
- aglian
- Junior Member
Dar o sa piarda bani..
N-o zica cei in cauza " Lasa-l pe golanul ala ca nu stie ce face..".
Automat,procesul o sa aiba loc si sunt sigur ca nu Cheloo o sa-l castige.
Dar se merita ,shto-ul si dezgustul care se regaseste in Reactii Adverse face toti banii.
Automat,procesul o sa aiba loc si sunt sigur ca nu Cheloo o sa-l castige.
Dar se merita ,shto-ul si dezgustul care se regaseste in Reactii Adverse face toti banii.
- Cemah
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1