C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
sodi, credema ca nu rezolvi, pi onuarea mea.
mia blocat conpu un cacat de maus stricat pe care mi la dat az IT cica ie nou, care iel ie gigea cu plastic cu sclipici da nu functioneaza ca cica la reparat o tante care io mam dus la tante si iam zis ca decat sash bata joc de coleji cu mausu vietzii mai bine ii gasejte alta intrebuintzare mai folosituare.
si anume sa il lege de luminatuare si sa faca un latz la cuada lu maus, pentru asta fiind firejte pe un scaun, apoi sa treaca din gresheala gatu prin cia iesit si sa senpiedice unpic, sa cada de pe scaun adica.
nu a ras si colega mia a zis ca o sa ma dea afara ca am facut mijtou de turnatuarea firmei
mia blocat conpu un cacat de maus stricat pe care mi la dat az IT cica ie nou, care iel ie gigea cu plastic cu sclipici da nu functioneaza ca cica la reparat o tante care io mam dus la tante si iam zis ca decat sash bata joc de coleji cu mausu vietzii mai bine ii gasejte alta intrebuintzare mai folosituare.
si anume sa il lege de luminatuare si sa faca un latz la cuada lu maus, pentru asta fiind firejte pe un scaun, apoi sa treaca din gresheala gatu prin cia iesit si sa senpiedice unpic, sa cada de pe scaun adica.
nu a ras si colega mia a zis ca o sa ma dea afara ca am facut mijtou de turnatuarea firmei
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
loooooooooooooool
de unsa jtie fatuca ca lu baics ii place de neatza
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=278449#post278449
de unsa jtie fatuca ca lu baics ii place de neatza
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=278449#post278449
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ser`us!!!!!!!!!!!!!
deci daca voi credeatz catz scapat de mine, iete ca nu-i ashea!
nejte doo lucruri spun scurt, dupe care incep sa cetesc din urma...daca pot!
1. bogdane, numa az tzam trimes ceaiul, care intre timp s-a redus la 1,5 l din 2(l-am tzinut la birou de acum vro luna, de cand am zis ca-l trimit shi s-a mai...evaporat)!
2. imi cer scuze pt dixparitzia brusca, dar ashea a fost filmu, ca m-am trezit brusc ca mi se dublasera muncile(care sigur, daca ierea 0, tot 0 ramanea, da` ashea...)odata cu remuneratzia.
revin!
deci daca voi credeatz catz scapat de mine, iete ca nu-i ashea!
nejte doo lucruri spun scurt, dupe care incep sa cetesc din urma...daca pot!
1. bogdane, numa az tzam trimes ceaiul, care intre timp s-a redus la 1,5 l din 2(l-am tzinut la birou de acum vro luna, de cand am zis ca-l trimit shi s-a mai...evaporat)!
2. imi cer scuze pt dixparitzia brusca, dar ashea a fost filmu, ca m-am trezit brusc ca mi se dublasera muncile(care sigur, daca ierea 0, tot 0 ramanea, da` ashea...)odata cu remuneratzia.
revin!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
naie....io ajtept cu mare infrigurare.....sper ca de la poarta pana la 6 unde stau io sa nu se evapore de tot....
bre ajtia, voi parca nu aveti asa o sete covarsituare?
bre ajtia, voi parca nu aveti asa o sete covarsituare?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bineai revenit file
sodiliculitzelu, matale iejti in bucale au tot la obarsia lu matinalu ?
memet setea e presenta perpetu sin permanenta
sodiliculitzelu, matale iejti in bucale au tot la obarsia lu matinalu ?
memet setea e presenta perpetu sin permanenta
-

bre memet, io am intrebat-o pe tanti aia de la ghisheu(apropo, tzin sa-i multzumesc pe aceasta cale pt ca mea legat pachetu cu sfuara, intrucat io dupa 7 minute de chinuri consumasem juma de ghem de sfuara shi reushisem sa meshteresc ceva gen ghemotoc) shi iea a zis ca pe vineri ajunge pachetu, ashea ca sper ca pe luni sa bei in sanatatea aluia de-a plantat puamele alea!
a! is curios daca te prinzi ce puame ie alea!
a! is curios daca te prinzi ce puame ie alea!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bre tomna ce aflai cu stupoare si egala consternare ca nu mai plec la orl 14.43 ci tot la 18 , deci ie si bine ie si rau
-

zarzarica, numa zii doo vorbe si pentru mine ie ordin
-

bre, ca lung somn am mai dormit, fetzii mei! cate de multe facuratz in lipsa-mi, ca vazui ca unii canta, altzii juaca iamz. altzii(adica totz) bea shi altzii lucra(ashtea0s de pe alt forum, da` trebuia sa inchei cumva enumerarea!). mai am vro jde pagini shajung la zi!
-

corcodushe, ie in felu urmaritor:
50 de euroi drumu
50 de aceiash beletu la festival
100 ibidem berea + un senvish
Total: aprox 150 euro
50 de euroi drumu
50 de aceiash beletu la festival
100 ibidem berea + un senvish
Total: aprox 150 euro
-

neatza - Mesaje: 5820
breh scade cata ish ia neatza de la iza, numa pt ca-i arata salamu' plus cat ii iese de face si un act normal, neana, asa ca 50+50+100= fics 150. abar nai.
naie, bine cai venit ca uite nasoii ajtia ce nasoi ieste
naie, bine cai venit ca uite nasoii ajtia ce nasoi ieste
- gaga
trebe sa aiba meriot. daca nu, dormi in limuzina dea inchiriato neatza ca are si aier conditionat
n-ai avut vreme de sidiu da sa tenbuibi ai avut :p
merluc: am gasit un provider, sper sa rezolv sactamana asta cami sta pe greier
n-ai avut vreme de sidiu da sa tenbuibi ai avut :p
merluc: am gasit un provider, sper sa rezolv sactamana asta cami sta pe greier
- gaga