sex on the 1st date?!?
Moderator: anjin-san
84 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
sex on the 1st date?!?
am avut surpriza sa treaca anii si sa se schimbe lucrurile, :con:
adika acum cand ies intr-o seara nu mai exista varianta imi dai un nr de tel sa te sun si poate vrei sa ne intalnim, ci te intreaba direct " ce faci? cum te cheama?vrei sa vii sa facem "dragoste"(in modul cel mai fericit se foloseste cuvantul asta). VOi ce ziceti , e bine sa dai curs invitatiei sau nu?
adika acum cand ies intr-o seara nu mai exista varianta imi dai un nr de tel sa te sun si poate vrei sa ne intalnim, ci te intreaba direct " ce faci? cum te cheama?vrei sa vii sa facem "dragoste"(in modul cel mai fericit se foloseste cuvantul asta). VOi ce ziceti , e bine sa dai curs invitatiei sau nu?
- goni_q
- Junior Member
Si eu sint aceeashi parere. Mai ales daca intrebarea o pun eu! :yD
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
goni_q scrie: VOi ce ziceti , e bine sa dai curs invitatiei sau nu?
ca tie nu ti-ar place, nu?? :o
Doar sti si tu chestia cu gaina fugarita de cocos : impiedicatu' sau de buna voie??
Si la 27 de ani mai vrei sa vina acasa la tine sa ceara voie la parinti sa iesiti la un cico??
Flori turtite intre paginile cartilor?? Scrisori pe hartie roz si parfumate cu levantzica??
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Eu as accepta si de prima data,dar numai daca mi-ar cere Richard Gere sau Zidane.P'astia nu-i mai prinzi a doua oara.
pe astialalti ii mai las pan' la a doua-treia.ca daca ii las din prima astia se termina repede si n-am chef de scuze si chestii.
Culmea e ca daca te duci tu ca femeie si ii propui sa faca sex din prima se inhiba si mai te crede si curva si cu apucaturi de izabel,dar daca iti propune el e ok.
izabel(marca inregistrata) = comportament libertin feminin,adesea intimidator pentu unii barbati cu conceptii mai vechi
pe astialalti ii mai las pan' la a doua-treia.ca daca ii las din prima astia se termina repede si n-am chef de scuze si chestii.
Culmea e ca daca te duci tu ca femeie si ii propui sa faca sex din prima se inhiba si mai te crede si curva si cu apucaturi de izabel,dar daca iti propune el e ok.
izabel(marca inregistrata) = comportament libertin feminin,adesea intimidator pentu unii barbati cu conceptii mai vechi
-
Izabela - Junior Member
iza pe mine ma cheama zidane
acasa imi zicea tata "zii dane, tuti mortii matii , unde pusesi banii de butelie ?"
acasa imi zicea tata "zii dane, tuti mortii matii , unde pusesi banii de butelie ?"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Izabela scrie:Eu as accepta si de prima data,dar numai daca mi-ar cere Richard Gere sau Zidane.P'astia nu-i mai prinzi a doua oara.
ce sanse ai sa-ti ceara domnii mai sus mentionati?? sau ce te face sa crezi ca dumnealor ti-ar cere-o??
te subestimezi daca zici ca a doua oara nu-i mai prinzi . N-ai incredere in tine Izabelo!!
izabel asta e un fel de ionutzz?
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
si pe mine fetele ma comparau mereu cu riciar gier ala.
mereu imi ziceau: ba nici macar 10 % din riciar gier nu esti ba!!!
acu iza pe cine preferi pe zii dane sau pe riciard?
deci izabel/izabela este ionuzzu meu (vezi ca e ionuzz nu ionutzz. da? si sa navem discutii ca acu pui eticheta pe tine )
mereu imi ziceau: ba nici macar 10 % din riciar gier nu esti ba!!!
acu iza pe cine preferi pe zii dane sau pe riciard?
izabel asta e un fel de ionutzz?
deci izabel/izabela este ionuzzu meu (vezi ca e ionuzz nu ionutzz. da? si sa navem discutii ca acu pui eticheta pe tine )
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
richard daca bine stiu io ii prelungirea de la dick. asa ca izabel-ule, mere la fix richard asta. si asta, zidaru pardon, zidanu ii batran. asa ca nu cred ca va accepta copyrightul de izabel, intrucat iel ie unu din old school. ma rog, poate ca de aia ca gaina batrana face supa buna (da cu morcov tanar.)
-
weed13 - Mesaje: 1868
Pula mea, eu il mut pe katerinka, ca aici este forum serios de sex, nu loc sa agata-ti voi femei!
-
care "zii dane"? sau "rich yard"? pai de unde pana unde ? nu draga romanashu nostru din coltzul strazii, ala care-i curg balele cum simte miros de femeie la 3 blocuri mai inkol, saliveaza doar la ramashitzele imaginatziei lui despre ceea ce ar insemna in opinia lui mediocra " aaaaaa ...WOMAN".....despre nespalatzii ashtia cu tupeu era vb...car sar pe tine ca sherpyyy........shi se "lipeshte" ca mushq.ii de scoartza cerebelului, la cele care il poseda bineintzeles,
deci ??? i-o dai sau nu? prajiturika?
deci ??? i-o dai sau nu? prajiturika?
- goni_q
- Junior Member
Izabela scrie:Eu as accepta si de prima data,dar numai daca mi-ar cere Richard Gere sau Zidane.P'astia nu-i mai prinzi a doua oara.
??????????????????
-
B .40. RUN - Junior Member
-
neatza - Mesaje: 5820
Caterinci si altele...
-
Tu de ce nu mi-ai zis la multi ani?
-
danone scrie:da de ce trebuia sa-ti zic la multi ani?
Ca am facut ieri ani...
Balrogu, inseamna ca esti bogat de platesti...
-
io nu prea pot s'o fac din prima date ca nu prea mi se scoala
tre' sa treaca macar o zi, sa socializez shi io putzin cu fata.... poate tata lor Alex imi poate explica de ce
per total mi se pare cam insipid s'o faci kiar din prima, adica sa fie asta o regula... da' nici rau nu e. daca'tzi vine, fa'o din prima ;-)

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
dau totushi mai mult pe vanat la 1st date .........
fixezi una bukata mistretz....apoi emani parfumu' ca sa intre in narile mistretzului pana se ametzeshte......si itzi leshina in bratze.....apoi profitzi de el la MAXIM!!!..hihihih
ar tb sa tragem o linie si sa zicem ca e aberant threadul?!?!
Cei in cauza sa se sesizeze!!
mercik
fixezi una bukata mistretz....apoi emani parfumu' ca sa intre in narile mistretzului pana se ametzeshte......si itzi leshina in bratze.....apoi profitzi de el la MAXIM!!!..hihihih
ar tb sa tragem o linie si sa zicem ca e aberant threadul?!?!
Cei in cauza sa se sesizeze!!
mercik
- goni_q
- Junior Member
goni_q scrie:BA eshti mistretz destul........sa nu mai zik de ochelari......bye the way de cand mistretzii au ochelari? sa li se traga de la maimutza?
vai tuh, ce bine m'ai facut sa ma simt

by the way, cum zicea careva de pe forum, daca faci prea mult sex, sau daca faci prea putzin, ca n'am intzeles exact, itzi strici okii

ma rog, sex sau batut maimutza, nu facem diferentze...
deci nu stiu ce sa zic... e clar ca de la sex am okelari, da' nu shtiu daca de la prea putzin (sex) sau de la prea mult (batut de maimutza) ;h
eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
proxtu tot proxt
apai bine ma cand itz bateai maimutza dece dracu no legai si tu sa nu te zgarie...vezi, te-a zgariat si acu porti ochelari.
deci io zic ca dupa experienta lu nee proxtu trebe invatate urmatuarele chestii:
1. mistrektii e mikstreti si cu binoculari
2. cand va bateti maimuta avetz grije sa nu cumva sa retalieze sau si mai aiurea sa riposteze

apai bine ma cand itz bateai maimutza dece dracu no legai si tu sa nu te zgarie...vezi, te-a zgariat si acu porti ochelari.
deci io zic ca dupa experienta lu nee proxtu trebe invatate urmatuarele chestii:
1. mistrektii e mikstreti si cu binoculari
2. cand va bateti maimuta avetz grije sa nu cumva sa retalieze sau si mai aiurea sa riposteze

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
84 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma