dm exponenti ai stilului new wave

ce-a fost pe Muzici o data

dm exponenti ai stilului new wave

Mesajde Neinregistratu » Joi Iun 24, 2004 1:30 pm

Se stie ca dm s-au afirmat ca o formatie new wave . Daca ati ascultat pana acum punk, wave si new wave, ce parere aveti despre aceste stiluri, ce formatii v-au placut, ce credeti ca au adus in plus DM si de ce credeti ca DM sunt printre putinii care mai rezista inca ....

Apropo stiati ca multi care au ascultat pe cei de la Camouflage cu "love is a shield" sau "great commandment" i-au confundat cu DM, chiar si Tears for fears aduceau pe alocuri.
Neinregistratu
Junior Member

Mesajde Neinregistratu » Mar Iun 29, 2004 8:14 pm

nimic ..nimic ? Bai da nimeni nu mai are cultura in el p'aci ?
Neinregistratu
Junior Member

Mesajde murphy_fan » Vin Iul 16, 2004 1:16 pm

hai ca ma bag eu...
si eu cand am ascultat prima data camouflage am crezut ca e depeche.
punk-ul a fost primul si a influentat mult new wave-ul. imi place punk-ul (cu masura) dar in afara de sex pistols si the clash nu-mi vine nimic in minte acum. imi plac si ramones dar la ei e punk-rock. cred ca punk-ul nu a rezistat (sau e mai putin ascultat) pt ca e dupa parerea mea o muzica extrema si in plus e asociata cu comportamentul violent, anarhist etc. deci chiar daca muzica suna bine, intervine subconstientul care face legatura cu comportamentul antisocial.
de new wave ce sa zic? are atat de multe ramuri si stiluri ca parerile sunt impartite in privinta apartenentei unei formatii la un stil sau altul. imi plac majoritatea formatiilor anilor 80: alphaville, duran duran, human league, yazoo, simple minds, erasure, inxs, the cure, communards/bronski beat, tears for fears, eurythmics. acum pe langa depeche mai rezista alphaville, cure si duran parca. e vorba de talent si coeziune a grupului. multi s-au despartit pur si simplu pt ca nu s-au mai inteles, chiar daca aveau succes. si cei de la depeche au avut o groaza de probleme, au ramas 3 din 4 (fara sa tinem cont de plecarea lui vince clarke la inceput), au avut incercari solo dar pana la urma au ramas impreuna. oricum ce canta acum nu seamana deloc cu ce cantau in anii 80.
era sa uit: U2 ce canta ca imi plac. si imi mai place si billy idol chiar daca la un moment dat devine monoton.
zambeste, maine va fi mai rau.
murphy_fan
Junior Member

Înapoi la De pe muzica