Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Bursuky voi avea grija si voi fi atenta la modul cum postez. Sincer nici mie nu mi-ar conveni sa-mi iau ban de 2 luni. Am realisat ca este o pierdere de timp sa-ti epuizezi vorbele pt. unii ce n-ar merita nici macar un s**** in ochi*p. Nu mai intru in deltalii pt ca deja mi se face sila:yD.
Pokenita esti o dulceeeeee, m-a atins la coarda sensibila postul tau, aww ma bucura faptul ca v-a fost dor de mine:)...
Gabuba, bineteles ca te sun daca tu vrei, astept sa am noul sistem, cum am mai zis (Voice over Ip), atunci cine vrea, sa-mi lase pe pm numarul sau telefon.
Muahhh...
Pokenita esti o dulceeeeee, m-a atins la coarda sensibila postul tau, aww ma bucura faptul ca v-a fost dor de mine:)...
Gabuba, bineteles ca te sun daca tu vrei, astept sa am noul sistem, cum am mai zis (Voice over Ip), atunci cine vrea, sa-mi lase pe pm numarul sau telefon.
Muahhh...
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Hmm deocamdata acest sistem nu este pus in functiune. Florin lucrand la Bell Company, are oportunitatea de a folosi aceasta noua tehnologie timp de 10 saptamani gratuit.
Numarul se formeaza printr-un router ce face legatura prin internet, este mult mai convenabil. Pentru moment va fi in stadiu de experminent. Stiu ca acest sistem va fi disponibil numai in Canada si Statele Unite, cred ca va trece o perioada pana va aparea si in Europa.
Detalii mai multe nu am deocamdata, tot ce stiu este ca va fi mult mai ieftin sa dai telefon over sea, sub 1$ minutul..in jur de 50 de cents sau chiar mai putin:)..
Numarul se formeaza printr-un router ce face legatura prin internet, este mult mai convenabil. Pentru moment va fi in stadiu de experminent. Stiu ca acest sistem va fi disponibil numai in Canada si Statele Unite, cred ca va trece o perioada pana va aparea si in Europa.
Detalii mai multe nu am deocamdata, tot ce stiu este ca va fi mult mai ieftin sa dai telefon over sea, sub 1$ minutul..in jur de 50 de cents sau chiar mai putin:)..
That's my ShiT
-
Eu sunt cu o companie in Vancouver si platesc 9 centi/min in Canada si SUA si 42 de centi cu Romania asa ca nu vad care e jmekeria 

Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Eu platesc 9 centi/minut...de pe mobil..catre orice destinatie din Romania. Dar numai dupa ora 19 si in week end. Practic pot suna pe fix...la Timisoara...si ma costa la fel ca si cum as suna pe Connex sau Orange. E marfa.
Cu USA am impresia ca platesc 65 centzi/minut.
Intr-o zi am sunat pe depechemind si era in Bacau. Am vorbit vreo 7 minute cu ea. I just love her. :love:
Cu USA am impresia ca platesc 65 centzi/minut.
Intr-o zi am sunat pe depechemind si era in Bacau. Am vorbit vreo 7 minute cu ea. I just love her. :love:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ai grija sa nu flirtrezi tu prea mult, ca s-ar putea sa ramai fara fete. Ar fi pacat, nu? :rolleyes:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
mah deci moshu flirteaza sau filtreaza? ca nu mai inteleg...
Concurs NBA 2004-2005
-
sa flirtrezi cu o fata e una...sa o iubesti e alta. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Sincer nu cunosc deocamdata tarifilele la acest sistem, noi avand rabat vom plati cam vreo 5 cents minutul...nu stiu o sa va dau detalii mai tarziu..acum gata nu va mai inebunesc cu asta....
*p...
PS: Am auzit ca Elena Lazariuc a fost inchisa pt trafic de droguri, pai era inevitabil..ca ea cerea demult droguri prin Karma..stiu din surse sigure..na ca s-a apucat si de traficareala..pacat de ea.....si-a stricat viitorul:(
*p...
PS: Am auzit ca Elena Lazariuc a fost inchisa pt trafic de droguri, pai era inevitabil..ca ea cerea demult droguri prin Karma..stiu din surse sigure..na ca s-a apucat si de traficareala..pacat de ea.....si-a stricat viitorul:(
That's my ShiT
-
Intrebare de 200 de puncte pentru toti flitorii si filtrori...etc.:
1)O femeie este frumoasa pentru ca o iubesti
sau
2)O femeie este iubita pentru ca este frumoasa
1)O femeie este frumoasa pentru ca o iubesti
sau
2)O femeie este iubita pentru ca este frumoasa
Concurs NBA 2004-2005
-
eu aleg nr. 1 

-
si eu tot cu nr 1 sunt de acord!
Concurs NBA 2004-2005
-
sigur...desi intrebarea ar trebui sa fie:
femeile iubesc un barbat pentru bani sau pentru bani?
p.s. 1-1 postiga...golllll
femeile iubesc un barbat pentru bani sau pentru bani?

p.s. 1-1 postiga...golllll
Concurs NBA 2004-2005
-
stim bre, io urmaresc meciul impreuna cu moshu! io tiu cu portu...el cu ienglejii. Darken, hai la aeroport sa-i intampinam pe ienglejii. ;n
si-acu sa raspund: femeile iubesc un barbat pentru bani, dar nu pentru banii care-i are in momentu' respectiv, ci pentru aia care-i va face mai tarziu...daca are potential ( a se citi minte, ambatz, curaj )
si-acu sa raspund: femeile iubesc un barbat pentru bani, dar nu pentru banii care-i are in momentu' respectiv, ci pentru aia care-i va face mai tarziu...daca are potential ( a se citi minte, ambatz, curaj )
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Domle' eu o sa fiu in vizita turistica in Franta/Anglia la sfarsitul lui august! De-abea astept!
p.s. bah ce bara a dat owen....uuuuf
p.s. bah ce bara a dat owen....uuuuf
Concurs NBA 2004-2005
-
si io in romania la sfarsitu' lu iulie si in spania la sfarsitu' lu august. ce se mai plimba lumile astea!! n-au bani sa-si ia televizor dar se destrabaleaza prin europa!!
pasa si io: hihihi gol anulat! hihi
pasa si io: hihihi gol anulat! hihi

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
ce astepti ? sa te iubeasca pokenitza ?
-
nu domle...ca am deja pe cineva care ma iubeste 

Concurs NBA 2004-2005
-
eh trebuie sa iubesti...macar un ursulet de plush... 

Concurs NBA 2004-2005
-
darken, rosii stricate iei de la mine din frigider...ca am uitat de ele...si nu le-am mancat.
c'mmon England !
c'mmon England !
-