Boudleaire sau Bacovia
100 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
neatza abar na-i. ce ne intereseaza pe noi de poeti rusi franceji ingleji si de alte conationalitati locuitoare. io din solidaritate cu poeti romani de-ai nostrii cum ar fi paunescu paiacec elena farago si multzii altzii votez cu bacovia-l nostru si cu arghezi. moshule baga-l mah si pe arghezii in sondaj dinpreuna cu bacovia.
hagte: pentru virgule loati de la neatza ca e destule.
hagte: pentru virgule loati de la neatza ca e destule.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
nu am inteles niciodata ce e cu catalizatoru. stiu doar ca mi-a zis taica'miu : "ba...sa bagi numai fara plumb ! ". si eu asa fac.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bre injinerilor, pan la cuada ie bun plumbu in benzina au ba? da zaharu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
deci domnu neco, scuzam intentzia, da se pare ca matale nai priceput nimica din ce vrea sondajiu asta de fabt. deci eo ctred ca defabt vrea pentru care sa intzeleaga shi sa demonstreze care a fost poietzi strini venetici de tzara nuastra cea mandra care nea inluentzat poezia nuastra facand-o mai profunda decat ierea. ca vorba ceia aveam shi noi nejte poietz vai de mama lor carele erea asha speriosh shi firavi de le erea frica pana shi so rupa o fluare sha lasato ca proshti da venit altzi sa defloreze zona versurilor neaushe.
deci eo zica ca asta a vrut sa evidentzieze la suprafatza ca noi am luat nu numa frantzie da shi poezie de la iei shia nume cred ca vroia sa spuna ca noi cum am fost shi suntem francofili (sau francofobi, todeauna uit cum se scrie coerect) vem nevoie de poezie la fel cum aia cu frantzie are nevoie de penicilinum sau pescarii de Pb.
deci eo zica ca asta a vrut sa evidentzieze la suprafatza ca noi am luat nu numa frantzie da shi poezie de la iei shia nume cred ca vroia sa spuna ca noi cum am fost shi suntem francofili (sau francofobi, todeauna uit cum se scrie coerect) vem nevoie de poezie la fel cum aia cu frantzie are nevoie de penicilinum sau pescarii de Pb.
-
neatza - Mesaje: 5820
aiule: nu ie bun ma catz fute mertzanu...
bre catalizatorul ala, din cate stiu io, e o cheste care se adauga la toba (e un filtru suplimentar...)
bre catalizatorul ala, din cate stiu io, e o cheste care se adauga la toba (e un filtru suplimentar...)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
vezi ca nu jtii? se spune francofoshi. si noi n-avem nevoie de poiezie de la altzi. casa-i romanu poiet. ca sti ca-asa s-a nasut iel. si milos. si ospitaler ca daia a lasat floarea s-o rupa si alti. de bun ce ie. si de-aia zic. io nu vreau sa stiu de altii care au venit la noi sa le dam si pamint si apa ca n-avea. si ne-a loat si penicilina si ne-a lasat plumbu.
aizzz&co
-
mai bine faceatzi sondaj depre benzina cu plumb sau fara plumb...sau benzina cu plumb de dat la peshte...sau mai bine sa adauge Moshu' si optiunile asta trei...ca poate nu avetzi destule...

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
]sau benzina cu plumb de dat la peshte
matzule, hai ca ma facusi sa zambaresc. ai o mica bilutza alba....
oricum io dau numa cu dinamita la peste. am prins odata dintr-o bucata: 7 carasi 3 crapi si vro 2 scafandri
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
mtz, pai tu dai cu benzina de plumb dupa peste? de ce? si care peshte? ala din apa sau altu?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Sunt dragutza da' te-am plictisit cu thread-ul meu...nu asa se zice?Si daca tu dai cu dinamita la peshte sirena ce zice? Cred ca esti singurul care mi-a a avut curajul sa-mi dea bila alba, ca negre am destule, vezi sa nu se ia si de tine ca tzi cu mascariciu (adica je), poate te faci si tu de ris. 10x anyway...Si fir intins la dinamita aia! ;D
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
bai bulanjiilor, ia nu va mai luatzi de iea mai....
si vezi ca la dinamita nu se ureaza fir intins ci fir suficient
si vezi ca la dinamita nu se ureaza fir intins ci fir suficient
-
bre, cant crezui shi eo ca-mi gasii un ionuzzzzzzzzzzz, mi latz-(c.Necko) loat!
nejte ciumegi, asta suntetz! cat despre bou` de le are shi bac o via, io shtiam ca e unu shi acelashi primu fiind o clona a celui deal/munte al doilea, facuta pin intermediul tehnologiei VoIP!
nejte ciumegi, asta suntetz! cat despre bou` de le are shi bac o via, io shtiam ca e unu shi acelashi primu fiind o clona a celui deal/munte al doilea, facuta pin intermediul tehnologiei VoIP!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
aia era si ideea, da' eu zic ca mai bine ca tziam urat asa, doar nu vroiai ceva bafta sau noroc...si in alta ordine de idei, nu mai au treaba cu mine, deocamdata, ca vb de Benzina, sau pote vb codificat si de fapt vor sa-mi dea foc...vai viatza! :cry:
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
bre domnu neco, eo pe do parte sunt dacord cu dumneavuastr care noi ca francofagi comsumam multa poezie de la iei, ashea ca shi iei ie indrituitz sah ia de la noi cele necesare. se face un schinb de esperentza care ne ie benefic numa noua, dar shi lor. care cum ar veni inspiratzia se nashte din acea perioada morbideasca din escesu de suferintza ezistent la oaminii bolnavi de diverse maladii. dar tentreb eo pe matale: pai cat po sa scri despre o singura boala ? un tom, hai doo + un tratat shi patru etichete. pai nui cam subtzire ?
deci daia avenit ei acia sinbolishtii ca sa faca schinb de esperientza profilactica de bolile care era patuncia. iei nea adus noo "la blenoragie" shi noi leam dat neaoshul sculament. sa fii vazut cum scria francejii dupaia ceva de speriat. a unplut lumea de poezie chiar shi dupal doilea razboi mundial care sa desfashurat in tuata lumea dupe cum scrie shi in denumirea lui.
care mai incolo a legat poezia shi de arta shi cultura in general cu suprarealishtii cu ciasurile moi care tot de la noi vine ideia care cand se ducea artistu blenoragic la buda in scop ca sa se mictzioneze, il durea asha tare shil ustura incat stragea din pumni shi din masele, shi uite asha santanplat cu baiatu ala care avea un cias in mana, shi asha tare la durut ca sanmuiat ciasu (facuse bocs in tineretze shi avea pumnu viguros + ca ciasu era orex).
deci aia ie care romanii ie la originea tuturor belelelor artistice. de unte shi espresia "ie de belea" cu sensu "ie dat in pizda masii" care inseamna "pizdos" = beton
deci daia avenit ei acia sinbolishtii ca sa faca schinb de esperientza profilactica de bolile care era patuncia. iei nea adus noo "la blenoragie" shi noi leam dat neaoshul sculament. sa fii vazut cum scria francejii dupaia ceva de speriat. a unplut lumea de poezie chiar shi dupal doilea razboi mundial care sa desfashurat in tuata lumea dupe cum scrie shi in denumirea lui.
care mai incolo a legat poezia shi de arta shi cultura in general cu suprarealishtii cu ciasurile moi care tot de la noi vine ideia care cand se ducea artistu blenoragic la buda in scop ca sa se mictzioneze, il durea asha tare shil ustura incat stragea din pumni shi din masele, shi uite asha santanplat cu baiatu ala care avea un cias in mana, shi asha tare la durut ca sanmuiat ciasu (facuse bocs in tineretze shi avea pumnu viguros + ca ciasu era orex).
deci aia ie care romanii ie la originea tuturor belelelor artistice. de unte shi espresia "ie de belea" cu sensu "ie dat in pizda masii" care inseamna "pizdos" = beton
-
neatzo te rog. totu pina la beton. sa nu de iei de materia prima din care-mi cishlig iegzistenta ca ma supar.
ca daca ma iei asa ia zi tu cea facut manole zece cind turna beton pe ana? facea balada hai? vezi ca ie cum zic io? ca romanu ie poiet orisice ar face iel? asa ca de ce sa nu ii recunoastem meritele si sculamentele. ce ie iel romanu de vina ca a venit arghezii prea tirziu cu mucigaiu si-a scos francejii prea tirziu pelicilina? cine i-a tinut pe iei pe franceji sa nu inventeze iei mai nainte de arghezii mucigaiu lor. pai sati spui di ce. ca daca inventa iei mai repede pelicilina se vindeca si le trecea inspiratia data de bolile astea sexose care te ridica la cer si te coboara la iad. si nu mai avea talent sa faca si iei poiezii asa frumoase ca ai nostri. pe care le lasa ei mostenire la neamu romanesc odata cu limba de riguare. iete deaia.
ca daca ma iei asa ia zi tu cea facut manole zece cind turna beton pe ana? facea balada hai? vezi ca ie cum zic io? ca romanu ie poiet orisice ar face iel? asa ca de ce sa nu ii recunoastem meritele si sculamentele. ce ie iel romanu de vina ca a venit arghezii prea tirziu cu mucigaiu si-a scos francejii prea tirziu pelicilina? cine i-a tinut pe iei pe franceji sa nu inventeze iei mai nainte de arghezii mucigaiu lor. pai sati spui di ce. ca daca inventa iei mai repede pelicilina se vindeca si le trecea inspiratia data de bolile astea sexose care te ridica la cer si te coboara la iad. si nu mai avea talent sa faca si iei poiezii asa frumoase ca ai nostri. pe care le lasa ei mostenire la neamu romanesc odata cu limba de riguare. iete deaia.
aizzz&co
-
deci ma scuzi , da greshesht. literatura francezeasca (shi aicia ma referez la aia cu adevarat inportanta) este de inspiratziune romaneasca tot pe caz de buala. uite, sal lom bunioara pe baiatu appolyner. a facut multe poesii la viatza lu dansu shi la ce ia folosit ca ar fi fost de demult (chiar inainte de al doilea razboi mondial) dat uitarii daca nu ar fi facut shi opera magna cu lezonzmilverj care acu tentreb pe matale: cine erea personajiu principale, daca nu un roman ? deci vez ?
-
apai daca iar ma iei asea de ce nu spui matale ca romani ie toate personajile pricipale de la tuata literatua ieuropenesca, ca deaia stramosu ieuropenilor s-a nascut in romania si dupe cum ai vazut chiar si nordicii ie romani daci.
asa ca nu-mi spune mie de alti ca jtiu io mai bine. ce? shecspirt a fost mai breaz? si-a fost mai tare ca francejii la poizii si asta pentru ca nici n-a prins bilete la razboiu II si nici n-a auzit de pelicilina ca sa nu mai zic de plumb.
asa ca nu-mi spune mie de alti ca jtiu io mai bine. ce? shecspirt a fost mai breaz? si-a fost mai tare ca francejii la poizii si asta pentru ca nici n-a prins bilete la razboiu II si nici n-a auzit de pelicilina ca sa nu mai zic de plumb.
aizzz&co
-
sa nu uitatzi sa va amintiti si de altii doi care stie ca tuate poouarele se trage din romani (suline ala si care mai ie) care ie dovedit ca are multe poiezii cu nervi, cum ar fi nevroza sau nervi de primavara in care ie sinbolizat nush ce da iubita lui probabil ca stia ce buala i-a dat ii canta la clavir un marsh funebru.
acu ie adevarat ca si iel, bacovia, ie nedumerit de asta ca nu pricepe da el de unsa shtie ca iubita nu avea blenoragie ci sifilis. acu nu fac analize la tecste, da ideia poieziei ie ca plange amandoi de la nevroza, care ie mai bine decat sa stea cu mortzii ca in "nihil".
ce voiam io sa zic ca deci da. slayer
(edit: neco, a draq telepatia asta
)
acu ie adevarat ca si iel, bacovia, ie nedumerit de asta ca nu pricepe da el de unsa shtie ca iubita nu avea blenoragie ci sifilis. acu nu fac analize la tecste, da ideia poieziei ie ca plange amandoi de la nevroza, care ie mai bine decat sa stea cu mortzii ca in "nihil".
ce voiam io sa zic ca deci da. slayer
(edit: neco, a draq telepatia asta

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ma io asa vreu sa va spui ca mie tare-mi place ba co vi a (va spui pe litere asta ca sa se intzeleaga si sa se pricepa clar) ca n-a fost altu care sa te faca din prima si sa te sperie de moarte mai rau ca iel. poate numa macedonuski cu viermi lui cu tot. ca numa cint ma gindesc cum se uita cu iubita lui la morti de pe catafalc pe caldura aia si-n duhorea aia si iei bolnavi seraci si nevrozati si talentati... uite daia tiu io cu romanii ca mult au suferit si buni cum sunt au dat si la alti.
aizzz&co
-
deci macedonschi shi viermii da care tot la bacivia ajung care de la nuvela lu cafca "gandacu" sa gandit shi bacovia sa faca "lacusta" pe romaneshtele care nici macar bine na traduso ca orcum habarnavea despre ce ie vorba shi dadea inainte cu cacatu ala de tava de jaratec de parcar fi fost fat frumos in loc sai dea la cal mere paduretze ii dadea carbune ferbine care nici nui de mirare canvatzat betu cal sa vorbeasca in scop ca sal reclame pe dobitocu ala la comisia pentru drepturile animalelor. asta ca sa nu mai vorbesc de odiosu ala de harapalb care nu numa ca ia furat lu betu urs haleala, da ia mai shi braconat coarnele lu un amarat de cerb care zicea dupa ca , sanchi, ie nestemate. deci nui frumos !
-
detasata de tot ce s-a scris pana acum declar cu mana pe inima ca poti face o paralela intre cei doi, dar mi se pare aiurea sa intrebi care e mai PROFUND :confused:
veritani
tre sa mai recunoastem ca bacovia a preluat cateva elemente specifice din baudlaire, cum ar fi estetica uratului, cadrele artificiale s.a.
despre frantuz nu imi voi exprima parerea decat dupa ce voi citi opera sa in limba in care visa noaptea... si o sa mai dureze pana voi invata eu galica...
bacovia insa il simt contopit depresiei, si cateodata imi place sa cred ca mi-a anticipat trairile cu mult timp inainte de a ma naste...
poeziile sale au un gust extrem de amar,metalic, ftizic care ma fascineaza...
totusi este unul dintre acei poeti despre care im e fotre greu sa discut, de parca mototolite, cuvintele s-ar impotmoli fara a se putea destinde din carcera mentala...

tre sa mai recunoastem ca bacovia a preluat cateva elemente specifice din baudlaire, cum ar fi estetica uratului, cadrele artificiale s.a.
despre frantuz nu imi voi exprima parerea decat dupa ce voi citi opera sa in limba in care visa noaptea... si o sa mai dureze pana voi invata eu galica...
bacovia insa il simt contopit depresiei, si cateodata imi place sa cred ca mi-a anticipat trairile cu mult timp inainte de a ma naste...
poeziile sale au un gust extrem de amar,metalic, ftizic care ma fascineaza...
totusi este unul dintre acei poeti despre care im e fotre greu sa discut, de parca mototolite, cuvintele s-ar impotmoli fara a se putea destinde din carcera mentala...
i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
da ma dadaca nu facea arapalb asea mai mincam noi salata az? ca de la tasu lu arapalb ni se traje invataminele alea bune ce i le-a lasat lu neagoe basarabu si asta prin fiisu ni le-a dat noo la toti si ne-a imbuibat cu apa muarta de la povestile romanesti carea murit ele de tot ca niminea nu mai jtie cine-a fost ileana si fat frumos ca apa vie a baut-o tuata gica petrescu ca ia dat sa guste la nunta la arapalb cu fiisa lu rosh imparat si nu s-a mai oprit pina n-a terminat-o. si cu bijuurile alea las-o murta ca ie toate date la rusi. stiu io.
aizzz&co
-
deci apropou de gustu ftizic pe care tzil lasan gura scrierile bacoviene espus cu sinceritate de vinerica (probabil colocatara cu dermato pomenit de mine in iterarile anteriare acestei iterari aci de fatza) vreau sa spun ca pe do parte are dreptate shi pe do parte nu. care eream eo laomomendat shi faceam mijto do colega cant eream la liceu shi aia fiind mai cenzurata la simtzu umorului mia dat cu cartea lu bacovia editzia BPT in gura shi po sa zic ca am simtzit gustu de plumb de tipar vro zece minute care po sa zic cam prins chiar esentza poeziei bacovinesciene (sau o fi bacovianescence ? nu, ca aia ie trupa).
deci mam bucurat ca nu erea editzia princeps, ca aia erea cartonata shi puate simtzeam gust sangvin care nu se potriveshte atat tenperamentului lui, cat shi fizicului meu.
deshi, altadata am halit la desert dupe nejte pagini de sanda marin cateva randuri din lacusta ca mierea sete shi nijte bacovia shi po sa zic ca avea gust de cuada shoricelului care iomprumutasem la un preten mai de demult cand ramasese corijent la botanica shi invatza cu capun iarba ca sa vada gzele.
deci nushtu ce sa zic despre gust, da po sa zic despre boldair sau cum se scrie ca am vorbit eo odat cu iel la spiritismus care eo defabt o chemasem pe domnishoara (hehehehehe, vorba vine) micle ca ma rugase labish la o shedintza anterioara ca ie pofta deo felatzie de lunga durata cu o poetesa. shi cum zic, a venid in loc de veronica, bodleraire care mia zis ca ia, veronica adica, ierea ocupata momental cu nejte poetzi d'aia de scrie prostii pe peretzi in scop ca cica ie mai dotatzi fiziceshte decat ftizicii aia de scrie cu pensula pe hartie shi daia a venit iel care a zis ca ma rezolva cu labish ca pe lumea ailanta nu prea se mai tzine cont de sex.
shi un mic peseu ca acuma am vazut aia cu carcera mentala care trebe deschisa. deci nu ie bine care tocma labish ca am vorbit de iel a facut esperimentu sa deschida pushcaria mentala in scop ca sa iasa ideile mai iute, decat ca odata deschisa la inpactu cu tranvaiu, a ieshit nu numa ideile cat shi creeru, occipitalu, globii oculari shi ce mai ieerea detzinutzi cu fortza fizica pacolo in cavitate shi duse au fost pe apa danbovitzii shi sa pardut atat ideile cat shi viatza atat de necesara continuorii unei cariere.
da eo alceva vroiam sa spun, deci shtii ce mia zis bouadlrer (cum chilu meu se scrie pana la urma ?) deci mia zis ca iel tuata viatza a visat in linba esperanto. deci daia a scris iel ashea putzin ca ii loa foarte mult tinp sa traduca ce visa din esperanto in franceza. asta ie.
deci mam bucurat ca nu erea editzia princeps, ca aia erea cartonata shi puate simtzeam gust sangvin care nu se potriveshte atat tenperamentului lui, cat shi fizicului meu.
deshi, altadata am halit la desert dupe nejte pagini de sanda marin cateva randuri din lacusta ca mierea sete shi nijte bacovia shi po sa zic ca avea gust de cuada shoricelului care iomprumutasem la un preten mai de demult cand ramasese corijent la botanica shi invatza cu capun iarba ca sa vada gzele.
deci nushtu ce sa zic despre gust, da po sa zic despre boldair sau cum se scrie ca am vorbit eo odat cu iel la spiritismus care eo defabt o chemasem pe domnishoara (hehehehehe, vorba vine) micle ca ma rugase labish la o shedintza anterioara ca ie pofta deo felatzie de lunga durata cu o poetesa. shi cum zic, a venid in loc de veronica, bodleraire care mia zis ca ia, veronica adica, ierea ocupata momental cu nejte poetzi d'aia de scrie prostii pe peretzi in scop ca cica ie mai dotatzi fiziceshte decat ftizicii aia de scrie cu pensula pe hartie shi daia a venit iel care a zis ca ma rezolva cu labish ca pe lumea ailanta nu prea se mai tzine cont de sex.
shi un mic peseu ca acuma am vazut aia cu carcera mentala care trebe deschisa. deci nu ie bine care tocma labish ca am vorbit de iel a facut esperimentu sa deschida pushcaria mentala in scop ca sa iasa ideile mai iute, decat ca odata deschisa la inpactu cu tranvaiu, a ieshit nu numa ideile cat shi creeru, occipitalu, globii oculari shi ce mai ieerea detzinutzi cu fortza fizica pacolo in cavitate shi duse au fost pe apa danbovitzii shi sa pardut atat ideile cat shi viatza atat de necesara continuorii unei cariere.
da eo alceva vroiam sa spun, deci shtii ce mia zis bouadlrer (cum chilu meu se scrie pana la urma ?) deci mia zis ca iel tuata viatza a visat in linba esperanto. deci daia a scris iel ashea putzin ca ii loa foarte mult tinp sa traduca ce visa din esperanto in franceza. asta ie.
-
neatza
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=279609#post279609
ce faci bah imi strici ideile prin alte partzi?
a preluat o maciuca, ian zi-mi tu mie CE anume a preluat din estetica uratului ca abar navetz ce-i aia si cacati aceeasi tampenie, filosofia asta exista inainte de Baudelaire .
incearca galinica, deja o stapanesti fara sa stii.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=279609#post279609
ce faci bah imi strici ideile prin alte partzi?
a preluat cateva elemente specifice din baudlaire, cum ar fi estetica uratului
a preluat o maciuca, ian zi-mi tu mie CE anume a preluat din estetica uratului ca abar navetz ce-i aia si cacati aceeasi tampenie, filosofia asta exista inainte de Baudelaire .
o sa mai dureze pana voi invata eu galica...
incearca galinica, deja o stapanesti fara sa stii.
- gaga
a preluat o maciuca, ian zi-mi tu mie CE anume a preluat din estetica uratului ca abar navetz ce-i aia si cacati aceeasi tampenie, filosofia asta exista inainte de Baudelaire.
si marmota impaturea ciocolata in staniol...
si ce ai impotriva cuvantului "galica"?
i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
io cred ca esti chioara, ce are galica cu citatu'
ian mai da o fuguta, citeste pajinile inapoi si vino cu ce e estetica uratului, de unde a aparut si cum a ajuns ea la frantzuz si la arghezi si contemporanul lui adus in discutie.
lasa gargara cu marmota ca e fumata de un milion de ani de persoane cu simtzul umorului.
ian descarcereaza-te, ia aer in piept si espliciteaza-te (cartile, editii, bibliografie), te las pana luni ca tre sa plec la mare, ai vreme destula.
ian mai da o fuguta, citeste pajinile inapoi si vino cu ce e estetica uratului, de unde a aparut si cum a ajuns ea la frantzuz si la arghezi si contemporanul lui adus in discutie.
lasa gargara cu marmota ca e fumata de un milion de ani de persoane cu simtzul umorului.
ian descarcereaza-te, ia aer in piept si espliciteaza-te (cartile, editii, bibliografie), te las pana luni ca tre sa plec la mare, ai vreme destula.
- gaga
aaaaa.... shi mai miam adus aminte de marele poet francez necunoscut publicului pe care nimeni nici nu shtie cum il chiama. deci acest mare poiet avea obiceiu sa viseze in cuneiforma shi pentru ca na gasit pe niminea sai traduca in franceza ce visa iel nuaptea in cuneiforma, a ajuns la performatza sa nu scrie nimica. shi a fost mare pacat pentru ca erea un poet escelent. poate chiar la fel de sublim ca shi trenurile.
-
100 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii