pui bengos cu fibra tare, sa-l ia cine vrea in gheare

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde gaga » Joi Iun 24, 2004 2:37 pm

habeeb, citeste regulamentul.

ia zi ce meserie ai de zici ca puiu industrial are carnea atoasa?
si sa stii ca ar fi de preferat sa vorbesti mai delicat, e un forum public, daca vrei sa te porcaiesti ai forumu ri barfe, caterinci si aberatii la dispozitie.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde HABEEB » Joi Iun 24, 2004 2:57 pm

am 5 ani de egpaa sau economia si gestiunea productiei agricole si alimentare. facultate din cadrul academiei de studii economice bucuresti. asa ca da.. sint in tema... stiu perfect avantajele si dezavantajele cresterii industriale a pasarilor.. stiu exact ce maninca alea... spre deosebire de altzii care cred ca daca au comandat un happy meal au devenit expertzi :)
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Mesajde gaga » Joi Iun 24, 2004 3:03 pm

si io-s expert in bucatarie interna si internationala si stiu sigur ca puiu de la tzara din curte e de n-shpe ori mai atos, calitatile lui organoleptice fiind invers decat zici matale, plus ca lasa apa la greu, plus ca puii industriali cresc intr-o zi cat ailalti intr-un an si au strat adipos net superior celui crescut si alergat prin iarba din curte, lucru valabil si in cazul curcanilor si al altor oratanii.

da' nu are rost sa ne certam din atata lucru :D
gaga

Mesajde HABEEB » Joi Iun 24, 2004 3:24 pm

hai sa iti explic... ca sa vezi ca tu esti varza...
faptul ca stii sa faci o friptura de pui nu te face expert...
citeva lucruri de bun simtz.. la puii crescutzi liberi se evita statul in excrementele proprii ceea ce conduce la ruperea circulatiei parazitilor... la cei crescutzi industrial le sint date chimicale pt distrugerea parazitilor.. chimicale care evident se acumuleaza in carne sub o forma sau alta... rezulta gust de kkt
faptul ca puii cresc mai repede se datoreaza hormonilor de crestere... nu are legatura cu conditiile de crestere... pur si simplu sint dopati sa creasca... acelasi fenomen se intilneste cel mai des la salata.. care cu ajutorul azotatilor creste la dimensiuni impresionante in timp foarte scurt.. evident ca este cancerigena dar cui ii pasa :D
faza cu strat adipos la pui e belea.. puiul nu are grasimi.. sau are in aceeasi proportie cu carnea de peste.. un procent neglijabil...de aia sint considerate carnuri usoare

alte nelamuriri !?
HABEEB

Mesajde memetshot » Joi Iun 24, 2004 3:34 pm

habeeb no ofence.....
dar din cauza ca puiul ala de la tzara alearga ca bezmeticul prin curte muschii lui is mai dezvoltati si implicit mai tari => carne mai atoasa
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde balrogu' » Joi Iun 24, 2004 3:43 pm

bre habeeb bre! le cam incurci: hormoni cu ingrasaminte ,pesti cu pui...aferim
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde HABEEB » Joi Iun 24, 2004 3:46 pm

dap.. si puii aia trag si de fiare.. mai bat ciinele etc...
carnea de pui nu e ca cea de porc/bovina.. fibrele musculare nu sint dure...

The difference between free range and conventional chickens is that free range chickens are allowed to go outdoors to roam and forage freely. By having the extra space outdoors to be able to move about freely, it reduces stress, allowing chickens to better develop their leg muscles, and perhaps get flavor enhancement by eating fermented grains and seeds that are in the grasses and soil in the outdoor pen.

asta spun crescatorii... deci ca sfat.. facetzi un mic efort inainte sa postatzi... va lamuritzi.. alea alea.. am si eu rabdarea mea si sincer nu am chef sa va invatz pe voi
HABEEB

Mesajde memetshot » Joi Iun 24, 2004 3:50 pm

bre habibu vietzii.....
1. sincer sa fiu facultatea pe care ai facut-o ma lasa absolut rece....
2. tu zici ca puii astia industriali is mai naspa la gust: nu cred ca a negat cineva
3. tu zici ca astia industriali sunt mai atzosi si singurul argument al tau este ca ai terminat faculta aia....acilea io te-am contrazis, cu argumente pe care tu le-ai combatut cu dap.. si puii aia trag si de fiare.. mai bat ciinele etc...
vrei sa te certi musai cu cineva....fa-o. dar preferabil cauta un subect pe katerinca sau pe barfe.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde gaga » Joi Iun 24, 2004 3:55 pm

exact. dupa google multi viteji se arata.

"fibrele musculare nu sunt dure" - e chiar de kterinca zilei ...

oricum, daca vrei deschide subiect separat, cum zice si memetu', sa polemizezi acolosha, de nu, facem split si se rezolva.
gaga

Mesajde HABEEB » Joi Iun 24, 2004 4:39 pm

danone scrie:exact. dupa google multi viteji se arata.

"fibrele musculare nu sunt dure" - e chiar de kterinca zilei ...

oricum, daca vrei deschide subiect separat, cum zice si memetu', sa polemizezi acolosha, de nu, facem split si se rezolva.

tu esti proasta danone sau doar iti place sa scotzi din context ?! era vorba despre pui.. nu despre alt animal... tu probabil maninci doar carne de pasare reformata ca altceva nu iti permitzi sau carne de pui mort de 3 luni si care e vindura ca proaspata doar pt ca nu a fost inghetzata sub 0 grade celsius.

memetshol tzi`am dat copy/paste.. dar nu ai priceput asa ca repet... o carne nu devine atoasa doar pt ca puiul ala merge si el.. o carne devine atoasa doar daca fibrele musculare nu sint bine dezvolate.nu am vazut nici un argument...doar ai aberat... conform logicii tale un pui fara picioare ar avea cel mai bun gust posibil si ar avea cea mai frageda carne !?! wow!
HABEEB

Mesajde tester » Joi Iun 24, 2004 6:09 pm

habeeb intreci masura cu jignirile tale, argumenteaza daca vrei si potzi, daca nu mai bine taci.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Iun 25, 2004 8:17 am

lasa-l mah, e de kterinci ieftene asa ca o sa faca cunostinta cu restul gashtii. sa injure acolo, aici si-a halit malaiu', numa sa vaz de pot face un split ca merje netu' de sta.

o carne devine atoasa doar daca fibrele musculare nu sint bine dezvolate.

cu astea ajunge precis pe caterinca zilei si la definitii de dex si lojica elementara :)
gaga

Mesajde memetshot » Vin Iun 25, 2004 8:31 am

am 5 ani de egpaa sau economia si gestiunea productiei agricole si alimentare.din cadrul academiei de studii economice bucuresti

avand in vedere ca la ase facultatile au de obicei 4 ani afara de cibernetica unde se fac 4 ani jumate cred ca replica de mai sus explica cel mai bine cum fibrele musculoase este mai moi cu cat sunt mai bine dezvoltate.
pe aceeasi lojica si eu sunt un expert al urmatuarelor materii: Matematica si Gfi. la mate am dat vro 6 egzamene fata de studintii normali care au dat duar 3 iar la gfi in loc de un egzamen am dat 3...

dana: eeonuzzu asta e al tau ??? depusasi cerere?
memetshot

Mesajde piskeshu » Vin Iun 25, 2004 8:38 am

Memetule, ce-i aia Gfi?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Vin Iun 25, 2004 8:41 am

gestiunea financiara a inrteprinderii.
era o materie super interesanta, numa ca aveam marea calitatea ca trebuia sa inveti vro 300 de formule la diferite rate....si io cum munceam.
memetshot

Mesajde piskeshu » Vin Iun 25, 2004 8:45 am

Adica Analiza financiara?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Vin Iun 25, 2004 8:48 am

ceva in genul analizei financiare, dar nu e ciar analiza financiara....in curand itz bag si diferenta
memetshot

Mesajde HABEEB » Vin Iun 25, 2004 8:55 am

danone scrie:lasa-l mah, e de kterinci ieftene asa ca o sa faca cunostinta cu restul gashtii. sa injure acolo, aici si-a halit malaiu', numa sa vaz de pot face un split ca merje netu' de sta.

cu astea ajunge precis pe caterinca zilei si la definitii de dex si lojica elementara :)

danone iar scotzi din context.... incerci sa fii "cool" sau ce !?!

un pui e trimis spre consum la 6-8 saptamini daca imi aduc eu aminte bine...la acea virsta nu poate fi vorba de supradezvolatare la pasari...nu poate fi vorba de pui super bengosi cu fibra ca otelu` :D

te dai experta in bucatarie etc etc... mai intreaba si tu in jur si vei afla ca un pui devine atzos cind este gatit aiurea...

oricum este proasta rau de tot...
HABEEB

Mesajde memetshot » Vin Iun 25, 2004 9:22 am

deci pischesule, sper sa nu ma insel:
deci si gfiu si analiza folosesc cam aceleasi date/formule numa ca in cazul analizei economico-financiare, se folosesc si indicatori mult mai matematici, cat si statistici.

adica gfiul duar scoate rezultatele si zice: bine/rau
analiza zice si: ce fu bine/dece/ce sa faci sa fie bine
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Iun 25, 2004 9:34 am

propun unirea acestui tred cu cel intitulat "de ce trece puiu strada"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Iun 25, 2004 9:35 am

habeeb, fibra este o formatie anatomica, si reprezinta celule modificate si prelungiri celulare, la gestiunea vietzii ai facut si biologie sau iti place sa o iei la botanica? nu da alta da iti prezint iute pe cineva care seamana cu tine, corijente, limbaj de ferentari, tot tacamu', poate va placetzi, cine stie cum iti gasesti si tu fericirea.

ah, telectual in mizerie, pe ce punem pariu ca puiu are grasime, si inca destula? si ca puiu se scoate la consum in functie de rasa si provenientza concentratului?
ca exista carti de metode culinare in care se specifica exact ca trebuie facut un anumit preparat cu grasime de pasare (sau de oratanie), in spetza de pui?

p.s. bah poate omu vorbea de fibra optica a lu puiu.

hai mai insista, da cred ca te las lu memetu (ps bre seamana cu liniutza si cristinastanca la un loc, aia s-au vorbitara) :D
gaga

Mesajde HABEEB » Vin Iun 25, 2004 2:01 pm

in carti de bucate e si lapte de pasare asta nu inseamna ca mulgi cocosu
sau poate o faci tinind cont de cit de proasta esti
HABEEB

Mesajde gaga » Vin Iun 25, 2004 2:12 pm

sa mori tu? doamne ce lojic esti, io te-am intrebat altceva intelighentule, ai idee ca in ce ai zis pana acum ca ai confundat de nenumarate ori fibra cu tesutul adipos?

deci daca mi se spune in carte de grasime de pui tre sa caut tauru' de oua, cat eshti de haios si deshtept in a te face de cacao, mai ai tzatzico? sau iti prezint restul colhoznicelor care isi pun poalele in cap cand is dovedite tufe de venetzia?
gaga

Mesajde Weet-weet » Vin Iun 25, 2004 2:12 pm

Hai ca deja exagerezi mai habib .. De ce jignesti omu' daca esti asa sigur ca tu ai dreptate ? Si sa stii ca am vazut pui , crescuti de bunica , fara sa fie indopati cu chimicale , si erau grasi , aveau grasime , asa ca sezi pe curu-ti , si nu spune ce ai invatat tu la scoala .. ca si eu am invatat ca se zice " bon matin " ceea ce nu e bine .. Teoria ca teoria , dar practica ne omoara !

( apropo , nici un admin nu vede ce se intampla aici ? )
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde eyewitness » Vin Iun 25, 2004 2:30 pm

uda uda, pushchea pe limba cu adminii
cu ce se mai juaca danone dupe aia?
ionuzzzi nu se baneaza niciodata
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde basstard » Vin Iun 25, 2004 2:40 pm

dadada

De ce trece puiul strada?
"pt ca pe partea cealalta e o clinica pt fibre si atze de pui"
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Iun 25, 2004 2:41 pm

deci ie ionuzzu meu, am facut si cerere da? Admini....lasati-mi ionuzzun pace.

bre habib, tu cam trecusi ca puiu nemuschiolos prin facultatea aia. Intrebare: cum dracu facusi tu 5 ani de ASE? cumva vrun an suplimentar ca avusasi restanta la logica puilor fara ochi?
memetshot

Mesajde tester » Vin Iun 25, 2004 2:47 pm

~p aiu, sa vedem si noi di ce a traversat puiul asta gras si atzos strada.

Eventual sa facem concurs cu pronosticuri, sa vedem care trece mai repede. :D
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde basstard » Vin Iun 25, 2004 2:49 pm

Nu ma, ie mai batran. Pana acu vro 10 ani ASE-u era de 5 ani. Intreaba-l pe aiu ca cre ca tot 5 o facut.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Iun 25, 2004 2:51 pm

basule colosha unde ie 45 e nr de mesaje...varsta e 23...oke????
ca daca nu in curand tre sa dai de beut pentru cei 1110 anisori
memetshot

Următorul

Înapoi la Antichitati