timex- era o observatzie shi cam atat... nu am o problema cu nanuk. ci cu categoria pe care o reprezinta. Am vazut mai multe exemplare ale acestei interesante specii de parazit shi din pacate dezgustul pe care i-l provoaca tot nu reusheshte sa se auto atenueze cu trecerea timpului.
eko- daca chiar ar fi fost cazul, m-ash fi apucat sa ma laud de mult, shi cu tot felul de chestii. Nu e cazul, shi referintza era facuta numai pentru valoarea ei ca argument. Unfortunately conceptul e oarecum strain tzie, dar ata iete
Ceea ce nu intzelegi tu este o foarte mica diferentza- eu pe banii aia ii muncesc, intr-un domeniu in care concurentza este crancena. Daca ash dori sa ma laud, guess what- ma laud cu munca mea. Asta este toata filozofia. Daca nanuka ar fi reushit performantza de a munci pentru ale chestii- more power to her!
Vorbitul din burta shi snobismele se pare ca sunt foarte comune la lighioanele din subclasa din care faci parte, asha ca nu ma voi deranja sa le argumentez. Again, chiar vorbeshti din burta... asha ca te rog sa continui. We all need a source of entertainment, shi tu ne daruieshti momente de calitate
fanclub.ro este un messageboard. Oamenii sunt taxatzi shi judecatzi aici in functzie de ceea ce scriu aici. Dar pana la urma sunt doar nishte cuvinte pe un ecran.... shi cam atat. ma amuza sa vad cata importantza li se acorda.
riiiiiiiiiight................