C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
alaleo
am ajuns unde am plecat de acasa
ma duc la munc
pa
am ajuns unde am plecat de acasa
ma duc la munc
pa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ser`us! deshi ie greu de crezut, az iear ie luni!
memet, ai premit on colet di la mine?
danone, te-ai dat cu activia pe spate, ca vaz ca te-ai cam prejit?
uichend beton, cu pastravi multz, da` buni!
memet, ai premit on colet di la mine?
uichend beton, cu pastravi multz, da` buni!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
cecule, n-ai nevoie de ajutor? ca numi- place in vacanta. ie rau sa stai jaba.
te ajut si io la rijips, mai un tifal, mai o rima ceva, o bere rece macsim doo.
mah, io n-o sa maninc niciodata melci. aici la olteni se maninca asea ceva pe la tara. si miau- povestit copiii la scoala, ca atunci cind se baga melcii la fiert, scot un fel de sunete, ca un plins, ie gruaznic.
te ajut si io la rijips, mai un tifal, mai o rima ceva, o bere rece macsim doo.
mah, io n-o sa maninc niciodata melci. aici la olteni se maninca asea ceva pe la tara. si miau- povestit copiii la scoala, ca atunci cind se baga melcii la fiert, scot un fel de sunete, ca un plins, ie gruaznic.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
Reatziaidreacu cum vreti voi sa ma faceti sa nu ma bucur de melcii aia, ba ca ie baloshi, ba ca planje cand ii tai, da nu va merje, ca io-s cam fomit de felu meu!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
breh scabroshilor, terminatz ca sa va povestesc scurta iecscursie pa care am inceputo sanbata dimineatza in scop ca sa ma distrez.
deci dizdedimineatza cu omu' tzup la trinu care ierea racoros, neaglomerat si curat (avea si cartie la veceu), in conpartiment doua duamne mai in etate si o pushtuaica bunaca, drept pentru care cuastele unui anume domn sau cam invinetzit de la cuatele mele. calatoria a fo agreabila, mai ales cand consortu a ajutato pe una din duamne sa dea jos o sticla de cocicole in care ierea o licuare roshie de struguri de prin partzile focshanului.
care acolo la mare a fo programu' papa, bere, mare, baie baie baie, volei, bere, papa, bere, mare, baie baie baie, volei, bere, papa, bere, mare, baie baie baie, volei, bere, papa, bere, mare, baie baie baie, volei, bere, asta cam continuu plus somn plus un meci de folbal.
partile pozitive de mare angajament:
- oferta superbogata la papa si bere
- preturi pt tuate buzunarele
- nu ezipsta nici un tip de bere care sa nu egziste, sticla, curie, etc
- ie plin de dozatuare, gasesti orice bere la halba rece, intre 12 si 30 mii, eo am consumat tuborg (20), skoll (16) si ursus (15).
- se puate manca ieften la crajme calumea, majoritatea chelnerilor is brici si de treaba
- am consumat carnatz cu fasule, ficatzei, varaza, ciorba de verishuare, jnitzel, escalop, hamsii, guvizi, mici
- supermarchetu de langa hotel, aprovizionat mai ceva ca alea din bucale, vanzatuare cunoscatuare si amabile
- statiunile (neptun si jupiter) fuarte curate, lume destul de multa, multi straini (rushi, unguri si nemtzi)
- miam loat piscina.
- am furat flori.
- bere de bere.
- nu mai am nici un leu. nu, nici dolar.
mai vreau ...
raialdreaq naie, ca ma uitai in spate, plm, chiar ma loa suarele din apa si ma ustura. da nu ma dau cu nica.
deci dizdedimineatza cu omu' tzup la trinu care ierea racoros, neaglomerat si curat (avea si cartie la veceu), in conpartiment doua duamne mai in etate si o pushtuaica bunaca, drept pentru care cuastele unui anume domn sau cam invinetzit de la cuatele mele. calatoria a fo agreabila, mai ales cand consortu a ajutato pe una din duamne sa dea jos o sticla de cocicole in care ierea o licuare roshie de struguri de prin partzile focshanului.
care acolo la mare a fo programu' papa, bere, mare, baie baie baie, volei, bere, papa, bere, mare, baie baie baie, volei, bere, papa, bere, mare, baie baie baie, volei, bere, papa, bere, mare, baie baie baie, volei, bere, asta cam continuu plus somn plus un meci de folbal.
partile pozitive de mare angajament:
- oferta superbogata la papa si bere
- preturi pt tuate buzunarele
- nu ezipsta nici un tip de bere care sa nu egziste, sticla, curie, etc
- ie plin de dozatuare, gasesti orice bere la halba rece, intre 12 si 30 mii, eo am consumat tuborg (20), skoll (16) si ursus (15).
- se puate manca ieften la crajme calumea, majoritatea chelnerilor is brici si de treaba
- am consumat carnatz cu fasule, ficatzei, varaza, ciorba de verishuare, jnitzel, escalop, hamsii, guvizi, mici
- supermarchetu de langa hotel, aprovizionat mai ceva ca alea din bucale, vanzatuare cunoscatuare si amabile
- statiunile (neptun si jupiter) fuarte curate, lume destul de multa, multi straini (rushi, unguri si nemtzi)
- miam loat piscina.
- am furat flori.
- bere de bere.
- nu mai am nici un leu. nu, nici dolar.
mai vreau ...
raialdreaq naie, ca ma uitai in spate, plm, chiar ma loa suarele din apa si ma ustura. da nu ma dau cu nica.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Care, cu mintea ce-ar n-avea,
Ar cuteza sa-i faca rau,
Dar asta nu se va-ntampla,
Caci fi-voi (sper) acolo eu,
Paiacec, tu esti bat , mah? Ai omorat poezia aia de nici Cristos n-o mai inviaza!

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-

piskeshu - banned
ba sa-mi bag prin introducere ceva in sedintele care incep iele la ora 8 lunea dimineatza si la care singurul meu scop e sa incalzesc scaunu si sa consum cantitati impresionante de cafea
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
danone scrie:- nu ezipsta nici un tip de bere care sa nu egziste, sticla, curie, etc
deci eo am o singura intre bare: ierea marie curie sau ierea consortu? shi zici ca ierea lichida? atunciea-i bai!
pese: nu pune la suflet! is duoar un biet invidios!:)
peseu 2: suarta nostra fuse(ierea o formatzie de-i zicea ashea!) cruda d`asta data: tocma ce-mi pica un contract de fro doojde pagini de bagat obectziuni! deci devine najpa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

cea mai najpa zi !
deci nu cred ca ma mai vedetz az. cel mai de cacat, cea mai najpa, huoooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rar iei ai dracu !
deci nu cred ca ma mai vedetz az. cel mai de cacat, cea mai najpa, huoooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rar iei ai dracu !
-

neatza - Mesaje: 5820
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=4609&page=62&pp=20
in rest vez pe aberatzii. io miam loat si ban 5 minute, fireste in uichend, mau inpuscat miseleste pe la spate si ilegal da' de data asta n-a tzinut, dzeul netului a fo cu mine.
sodi, avem doo propuneri pt cemeu, da pt asta tre sa ne intrunim la blibioteca, aia ierea ideia
in rest vez pe aberatzii. io miam loat si ban 5 minute, fireste in uichend, mau inpuscat miseleste pe la spate si ilegal da' de data asta n-a tzinut, dzeul netului a fo cu mine.
sodi, avem doo propuneri pt cemeu, da pt asta tre sa ne intrunim la blibioteca, aia ierea ideia
- gaga
bre, io miam- loat ziaru local si am facut citeva cerculete pe pajina cu oferte de lucru pentru vacanta. ma duc sa vaz. scrie ca sa- deschis o gogoserie noo in centru. poate am noroc. as impaturi gogosele in staniol si mas- ride de lumea dupe strada.
un infierbintat haipa
un infierbintat haipa
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
merluc:
azi in aula bibliotecii centrale are loc o consfatuire pe tema alegerilor locale pentru cemeu sub generosu slogan "vreme vine, vreme trece, berea-i buna , numa rece"
prezenta obligatorie pentru urmatorii :
-danone + omu
-sodilicutzicu
-jijica
-aiu
cu statut de invitati speciali
-neatza
-memet
si cine ie mai disponibil
azi in aula bibliotecii centrale are loc o consfatuire pe tema alegerilor locale pentru cemeu sub generosu slogan "vreme vine, vreme trece, berea-i buna , numa rece"
prezenta obligatorie pentru urmatorii :
-danone + omu
-sodilicutzicu
-jijica
-aiu
cu statut de invitati speciali
-neatza
-memet
si cine ie mai disponibil
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
omu ie posibil sa fie indisponibil, daca la ora asta mai fuarme inca ... oricum nu iel ie inportant :p
sa nu uitam ca intalnirea ie pentru a se discuta introducerea de menbrii noi in cemeu pe motiv ca-s deai noshtrii, chiar daca nu-s in tzara.
si mai ales ca o sa vina in tzara.
sa nu uitam ca intalnirea ie pentru a se discuta introducerea de menbrii noi in cemeu pe motiv ca-s deai noshtrii, chiar daca nu-s in tzara.
si mai ales ca o sa vina in tzara.
- gaga
bre, io zic ca mai tare ca lemnu cel mai tare, respectiv de teck, ie postu lu sotzu` lu Raluca! ie un subionuzzzzzzzzzz
alfel, bine ca studiatz voi, ca noi ejtilaltz de pin provincie citim cum putem, mai rasfirat da` mai apasat!
alfel, bine ca studiatz voi, ca noi ejtilaltz de pin provincie citim cum putem, mai rasfirat da` mai apasat!
-

deci eo nash mai introducea pe niminea az pe cemeu, da in schinb aj introducea nejte oamini in pizdele la mamele aferente fiteshceruia respectiv in putzulicile la tatzii lor inpotentz care ia facut din... da ie mai bine sa nu continui.
din motive de vocabular abject, az nu cred ca mai scriu nimica, zicand duar un
HUUUOOOOO !!!!!!!!
din motive de vocabular abject, az nu cred ca mai scriu nimica, zicand duar un
HUUUOOOOO !!!!!!!!
-

neatza - Mesaje: 5820
danone scrie:si mai ales ca o sa vina in tzara.
si-a luat teveu de treii mi de coco sau para (nu mai tin minte ce era) si deci n-o sa mai vina. sau o sa vina, da a amanat.
aiu -> pemeu.
ANTI
-

aiule, cre ca pe albitru o sa-l prinda in opsai nu pe ricardo in propriu careu.
ANTI
-