Telesport / TV Sport
Moderator: baixinho©
O fi un pas inainte, o fi avand si cei de la retelele de cablu ceva cu Horatiu Nicolau, dar nici TELESPORTul nu si-a prea facut temele. Nu au un site functional
si nici programul nu se poate afla de nicaieri. De publicitate pt post nu mai vorbesc. Inca sunt relativ putini care stiu de existenta postului.
si nici programul nu se poate afla de nicaieri. De publicitate pt post nu mai vorbesc. Inca sunt relativ putini care stiu de existenta postului.
-
dumars - Junior Member
Da tic_tac, ai dreptate si le apar chiar si orele de difuzare ale unor emisiuni de pe TELESPORT in pagina de "Azi la TV" a Prosportului.
http://www.prosport.ro/index.php?c=2
Dar pagina lor http://www.telesport.ro , tot nu are nimic nou.
http://www.prosport.ro/index.php?c=2
Dar pagina lor http://www.telesport.ro , tot nu are nimic nou.
-
dumars - Junior Member
Am vazut si eu microfonul TS, a scris si Libertatea de azi ca Telesport-ul a luat TOATE drepturile Divizia A, cu obligatia sa dea o parte si TVR (asta nu inseamna ca nu vor vinde si celorlalte televiziuni drepturi), totusi nu cred ca vor aparea pe cablu pana in august, cand va incepe campionatul, oferta lor de programe nefiind intereanta (presupun), pentru cablisti
DOMNULE COSTEA, VREM TELESPORT PE ASTRAL
-
becali - Junior Member
Prin achizitia Diviziei A...companiile de cablu vor fi obligate sa-l introduca in grila....iar noi vom avea NBA. Yuppi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Becali, nu trebe ca oferta de programe sa fie interesanta pentru cablisti, tre sa dai banu! Bineinteles, daca oferta e interesanta, nu dai nimic, sau dau cablistii, dar posturi ca TVRM sau PAX sunt convins ca cotizeaza... Acu insa, cu drepturile Diviziei A in buzunar, Oribilul are dreptate: cred ca ii vor prelua toti cablistii negresit.
It is I, Yellow Pinkie!
-
Yellow Pinkie - Junior Member
-
becali - Junior Member
Daca nici acu nu il baga RCSu, inseamna ca e o mare manevra la mijloc! 6 milioane intr-adevar suna bine, da cred ca si nea jiji are dreptate: peste 2-3 ani piata poa sa fie alta.
It is I, Yellow Pinkie!
-
Yellow Pinkie - Junior Member
pai ar creste doar in conditiile in care si echipele romanesti ar avea rezultate in Europa, ar fi interesant si pentru canalele straine sa preia imagini (ex, campionatul Rusiei are imagini date pe Euronews si meciuri transmise de un canal de sport din Arabia Saudita mi se pare)
In Polonia unde exista pachete DTH (cca 100 programe tv + cca 50 programe Radio si cateva programe interactive), Canal + plateste 20 mil de euro anual, dar un abonament la pachetul de baza este 25 euro, daca facem regula de tri simplu, 6 mil esteextraordinar pentru Romania (mai ales ca anul trecut polonezii au trecut si de Parma in Uefa, nu-mi mai aduc aminte numele)
@Dumars, tu esti cel mai aproape de conducerea Astral (Cluj), care este situatia acolo?
In alta ordine de idei (mai bine zis offtopic):
Pe 10 iulie ma insor, la cateva zile plec in "luna de miere" (doar la mare) si cand vin incepe campionatul (31.07), asa ca sper ca atunci sa am Telesport-ul pe cablu
In Polonia unde exista pachete DTH (cca 100 programe tv + cca 50 programe Radio si cateva programe interactive), Canal + plateste 20 mil de euro anual, dar un abonament la pachetul de baza este 25 euro, daca facem regula de tri simplu, 6 mil esteextraordinar pentru Romania (mai ales ca anul trecut polonezii au trecut si de Parma in Uefa, nu-mi mai aduc aminte numele)
@Dumars, tu esti cel mai aproape de conducerea Astral (Cluj), care este situatia acolo?
In alta ordine de idei (mai bine zis offtopic):
Pe 10 iulie ma insor, la cateva zile plec in "luna de miere" (doar la mare) si cand vin incepe campionatul (31.07), asa ca sper ca atunci sa am Telesport-ul pe cablu
-
becali - Junior Member
Optiunile de transmisie (si felul acestora prin satelit)
Telesport va fi codat in CONAX foarte curand (catava zile) optiunea 2 + 6
Vor mai transmite :
TVR 1 / 2 si TVR International (toate FTA) optiunea 1 + 5
National TV (codicrypt) optiunea 4 + 7
Antena 1 (POWER VU nu free) optiunea 3 + 8
Telesport va fi codat in CONAX foarte curand (catava zile) optiunea 2 + 6
Vor mai transmite :
TVR 1 / 2 si TVR International (toate FTA) optiunea 1 + 5
National TV (codicrypt) optiunea 4 + 7
Antena 1 (POWER VU nu free) optiunea 3 + 8
-
becali - Junior Member
Am scris un mail la cineva din conducerea Astral, care mi-a raspuns de fiecare data. Dar de data asta (daca se linistesc cluburile mari) cred ca vom avea castig de cauza si cel tarziu in august vom avea si noi Telesport.
Becali "Casa de piatra!" si sa nu te mai gandesti la Telesport pentru o perioada.
Becali "Casa de piatra!" si sa nu te mai gandesti la Telesport pentru o perioada.

-
dumars - Junior Member
Drepturile de difuzare pt divizia A au fost castigate de Telesport Intermedia, care
(spune d-nul de la Astral) nu este acelasi lucru cu Telesport. Dar Astral va transmite cu siguranta divizia A.
Am gasit pe net ca telesport intermedia are adresa pe Calea Floreasca 167bis. Cele 2 firme , de fapt, au aceeasi conducere...
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3477
http://www.onlinesport.ro/Html/Fotbal/Romania/Diva/1879.shtm
(spune d-nul de la Astral) nu este acelasi lucru cu Telesport. Dar Astral va transmite cu siguranta divizia A.
Am gasit pe net ca telesport intermedia are adresa pe Calea Floreasca 167bis. Cele 2 firme , de fapt, au aceeasi conducere...
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3477
http://www.onlinesport.ro/Html/Fotbal/Romania/Diva/1879.shtm
-
dumars - Junior Member
Eu sunt abonat la Electron m Bit, firma care are incheiat contract cu Telesport. De vreo 2 saptamani Telesportul a fost inlocuit cu un alt canal de televiziune, History.Am sunat la dispecerat la Electron m Bit si mi-au zis ca postu' lui Nicolau se afla in revizie tehnica si ca va fi reintrodus in grila peste cateva zile. Aceasta revizie a coincis cu finalul NBA.Oare ne vor pregati noi "surprize"??? Oare are vreo legatura cu faptul ca Telesport va fi codat in CONAX??? Oricum, din punctul meu de vedere, achizionarea drepturilor de televizare pentru viitoarea edtitie de campionat ar putea fi o mutare castigatoare pentru Horatiu Nicolau. Astfel, vrand nevrand, toate firmele mari de cablu se vor vedea obligate sa introduca in grila lor Telesportul.
- Boby
- Junior Member
Am vazut NBA-ul pana la capat.Vroiam sa zic ca la vreo cateva zile dupa ce s-a terminat NBA postul a fost scos de pe grila. In acest sens ma refeream ca "presupusa" revizie tehnica a coincis cu finalul ligii nord americane de baschet. Ce rost ar avea sa ma minta cei de la m BIT (aia de la dispecerat mi-o zis ca Telesport va fi reintrodus cat de curand in grila) ??? Stii sigur ca Telesport inca mai emite?? Si de unde stii ca Telesport a preluat Premier League?? Eu am fost plecat vreo 2 saptamani din localitate si am intrebat pe cineva de cate zile (exact) s-a intrerupt emisia Telesport si mi-a zis ca de 8 zile (n-au fost chiar 2 saptamani, asta era din auzite).
Scuze ca am pus atatea intrebari, dar sunt cam tulburat dupa tot ce-am auzit zilele astea.
Scuze ca am pus atatea intrebari, dar sunt cam tulburat dupa tot ce-am auzit zilele astea.
- Boby
- Junior Member
Deci eu prind telesportul si nu este nici o revizie tehnica!toate companiile de cablu care au contract cu ei au primit fax prin care se precizeaza ca incepand din vara o sa transmita divizia A si Premier League.
Aseara era in direct PGA TOUR.
+ programul din pro sport???
aveti cablisti glumeti:)
Aseara era in direct PGA TOUR.
+ programul din pro sport???
aveti cablisti glumeti:)
-
TIC_TAC - Junior Member
Cat de CRETINI pot fi cei de la cablu. Cred ca le-ar trebui lor o revizie tehnica la cap. Am mai pus pe cineva sa sune la MBit si sa intrebe de Telesport. Raspunsul cablistilor a fost: Telesport se afla momentan in revizie tehnica. Bine ca am vazut 8 luni de zile NBA, macar cu atat am ramas. Le multumesc celor de la cablu ca au introdus in ultima saptamana in grila lor posturi precum : Romantica sau Tiji, aceste canale alaturandu-se unor posturi de real succes deja cu vechime :chasse et peche (unde vad numai niste mosnegi care baga un bat in balta si dupa 2 min. il scot ca sa schimbe momeala) , escales, Mezzo, etno s.a.m.d. In plus cred ce singura firma de cablu din tara care nu are in grila PRO Cinema, post gratuit din cate am inteles eu (daca ii sun cred ca o sa-mi raspunda ca e prea scump)
Pe videotextul celor de la M Bit vad zi de zi urmatorul anunt : Din luna martie puteti receptiona toate cele 3 canale de sport romanesti Eurosport, Telesport si TV Sport doar la Electron m Bit." Asta e!!La anul nu cred ca voi vedea nici Premier League si nici NBA (de Divizia A nu prea imi pasa).
Pe videotextul celor de la M Bit vad zi de zi urmatorul anunt : Din luna martie puteti receptiona toate cele 3 canale de sport romanesti Eurosport, Telesport si TV Sport doar la Electron m Bit." Asta e!!La anul nu cred ca voi vedea nici Premier League si nici NBA (de Divizia A nu prea imi pasa).
- Boby
- Junior Member
Sa va dau o veste buna la cei de pe Astral....sa nu va dau.....Bine mai hai ca va dau
. Din surse bine informate in curand ( maxim 2 saptamani ) o sa aveti telesportul...adica Divizia A, Premier League ( nu, nu gresesc) si ce-o mai fi pe acolo:)

-
TIC_TAC - Junior Member
Am aflat de ce Electron M Bit nu mai are in gila Telesportul . Pretul pe care-l cere televiziunea lui Nicolau este mult prea ridicat, tinand cont de faptul (spun cei de la firma de cablu) ca acest canal sportiv avea audiente extrem de scazute. Asta e...trebuie sa ma resemnez. La anul nu voi vedea nici NBA, nici Premier League s.a.m.d. Sper din tot sufletul, desi e greu de crezut, ca nu vor transmite meciurile Politehnicii Iasi si ale lui Dinamo Bucuresti.
- Boby
- Junior Member
Aici in Targoviste, la CVR Televiunea prin cablu subteran, e chair mai rar, nu avem nici TV SPORTUL, NICI PRO CINEMA, NICI TELESPORTUL, NICI ANIMAL PLANET, NICI EUROSPORTNEWS, avem niste posturi de cacat: Escales, Anumaux sau TV ROMANIA DE MAINE. SI NU SE ANUNTA VREMURI PREA BUNE IN LUNILE URMATOARE.
- ivamaistru
- Junior Member
Transmisii
etapa 1
FC National FC Brasov TVR 2 samb, 21:00
Steaua Gloria Bistrita TVR 1 dum, 20:15
Sportul Studentesc Apulum Alba Iulia TeleSp samb, 18:00
FC Arges U Craiova National dum, 18:00
FCM Bacau Otelul Galati TeleSp dum, 20:30
CFR Cluj Poli Timisoara TeleSp vineri, 18:00
Poli Iasi Rapid National vineri, 18:00
Farul Constanta Dinamo Antena 1 samb, 20:00