k...ce am observat eu e ca Parazitii....odata cu trecerea timpului...se duc tot mai bine...adica au versuri tot mai gandite...glume...caterinca subtila...mesaje puternice...si negative mai bune...spre deosebire de Mafia care se duce tot in jos...fata de alti ani...albumul de anu asta e...cum e...parca si versurile sunt mai mediocre...poate au crescut putin la negative...!!!!
intrebarea mea e de ce se intampla lucrul asta...??? :con:
Evolutie...involutie...!!!
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Evolutie...involutie...!!!
Bboyin' rulzz...!!!...Hip Hop 4 'eva...!!!
-
Bboy-SBt - Junior Member
...
hmmm... pentru ca din cate shtiu eu : " BMW-u in care am fost vazut ... nu e al meu ! " ... Consider ka parazitilor le pasa de hiphop shi au alte valori morale dupa care se ghideaza in timp ce Mafia este o trupa care a cunoscut inavutirea prin ghinonu de a se nashte cu un oarecare talent shi cu o situatie sociala precara ... ! intrebarea nu isi avea rostu ... Pentru ka toata lumea shtie (kiar shi neamtu ) " doar un nume : Mafia e ala face fraierii sa faca spume ! " ...Dar asta nu ma pasioneaza ... Cel cu o evolutie substantiala este Vlad irimia care avea un fundament de cand s-a apucat ... Instrumental au evoluat din cauza lui tataee ... pentru ca el e the one and only there !
Cei care shtiu mai multe sa dea detalii ... eu mi-am dat doar cu presupusu din ascultate !
Cei care shtiu mai multe sa dea detalii ... eu mi-am dat doar cu presupusu din ascultate !
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
doar atat
De inceput high c-o sa incep de la starting grid-mafia:ce pot sa mai zic acuma dupa atatzia ani care-i au in spate baietzii ashtia decat ca singurul lucru' la care se pricep shi vad o evolutzie sigura sunt instrumentalele care rup ...feelingu' shi atmosfera (nah ca am zis-o:)) shi....atat,la versuri sunt mai mediocrii decat PARAZITII(shi am trecut la cea 2ua extremitate),shi asta deoarece parazitzii s-au remarcat prin stilu' lor haios,rime shi stufs,in general fac haz de necaz (ne sta bine 9ua romanilor ku zikala
).Dar,dar(totdeauna exista un dar daca nu e cadou:)) surpriza plakuta e ca au o puternika evolutzie in negative shi asta ai propulseaza mai sus decat pe baietzii de la mafia,plus ca ei au ales sa coketeze shi cu fenomenu' underground din moment ce shi-au scos album solo fiecare din ei(mai urmeaza freaka sa scoata sper sa fie kat mai kurand) in kare au dat ce-au avut mai mult din adancul rimelor.SHI......that's the difference!.High PACE!

Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1