cine sau ce este teck?
ia asupra sa pacatele unora pentru ca altii gandesc cu gí£ozu (c.SOD).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baicsule, pierzi vremea, ajtia are mintea hodinita ,nu vazusi ca iei posteaza si numa iei rad de se dau pe spate. deh, are si iei humor in mica lor lume de handy
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
de unde si maxima...gandesc cu gí£ozu deci exist !
ps : cred ca suntem doua lumi de handy paralele . cei intregi la minte au plecat de foarte multa vreme :yD
ps : cred ca suntem doua lumi de handy paralele . cei intregi la minte au plecat de foarte multa vreme :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Eu aleg sa nu aleg berea. Vreti sa stiti motivul ? Pai ce motiv iti trebuie..cand ai ciocolata ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
dupa ce-am citit tot cacatu asta io zic asa :
- teck asta e tot pamant de flori ca si nevasta-sa
- forumu e plin de lutze si de lutzi, de tzi-e scarba sa mai deschizi un thread sau sa citesti ceva
- moshu e din ce in ce mai patetic. sincer mi-e mila de el
- forumu de katerinca numai de caterinca nu e. nici macar un zambet crispat nu-mi smulg subiectele astea.
- teck asta e tot pamant de flori ca si nevasta-sa
- forumu e plin de lutze si de lutzi, de tzi-e scarba sa mai deschizi un thread sau sa citesti ceva
- moshu e din ce in ce mai patetic. sincer mi-e mila de el
- forumu de katerinca numai de caterinca nu e. nici macar un zambet crispat nu-mi smulg subiectele astea.
-
SOD - Mesaje: 6035
TIMEX este clona userului XTC|sAd-AbSiNt (http://www.fanclub.ro/member.php?userid=18508)
De fapt nu stim bine care e clona sau care e userul principal.
De fapt nu stim bine care e clona sau care e userul principal.
-
exact cum am scris mai sus.
-
|darken| scrie: Cand sotzul nanucutzei se va plictisi de ea, cand sanii vor incepe sa-i cada shi cand prostia shi incultura ei vor incepe sa il plictiseasca, ce se va intampla cu ea cand el va decide sa o schimbe pentru un model mai nou, mai tanar shi poate ceva mai inteligent?
.
Poate ma confunzi cu tine...deci al meu n-o sa faca niciodata ce-a facut al tau:yD..acum hai fa spumitze*p
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii