C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre? e oficial? io am vazutara ca mi s-o schimbat statusu' da ashteptam sa vaz ce si cum!
sa lasam vorbele mari si sa ne vedem in august daca e posibil!
nu ca am ceva cu botonarii da' mi's cu munca pe teren mai mult...
salutari tuturor!
sa lasam vorbele mari si sa ne vedem in august daca e posibil!
nu ca am ceva cu botonarii da' mi's cu munca pe teren mai mult...
salutari tuturor!
bau
-

balrogu' - Junior Member
primit sivi darken, ajteptam africa!
peseu: pt darken, puntu noo ierea frun apropo, ca nuj sa se dea cadouri de bun venit pe cemeu?
peseu: pt darken, puntu noo ierea frun apropo, ca nuj sa se dea cadouri de bun venit pe cemeu?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
balrogu, bine ai poposit in randu carcotasilor de elita
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
amice, nu mai fa-ci diferenta dintre vin si una macsim doo?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Halou barlogu!
Bah, io de ce nu primesc pemeu?
Mie foame,mie sete,mie lene,mie sila,ma offtic ca nul vad pe unul in albastru cum se offtica ca ni se largesc randurile!mie lene!
Edit: primit pemeu calibru 7,62,capacitatea incarcatorului treij da boabe,De la mine uelcam shi lu dar shi lu ken.Subscriu la ce-am zis mai devreme,shi adaug ca la Ploiesti e inca luni.aim sou obsed!
Bah, io de ce nu primesc pemeu?
Mie foame,mie sete,mie lene,mie sila,ma offtic ca nul vad pe unul in albastru cum se offtica ca ni se largesc randurile!mie lene!
Edit: primit pemeu calibru 7,62,capacitatea incarcatorului treij da boabe,De la mine uelcam shi lu dar shi lu ken.Subscriu la ce-am zis mai devreme,shi adaug ca la Ploiesti e inca luni.aim sou obsed!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
deci, ca sa concluzionez gandurile ce-mi da ghes in urma secarii celor doo nereturnabile de heineken(0,66:)), bine atz intervenit pe cemeu darken shi balrogu(in ordinea importantzei sexelor:))! shedere lunga shi...manoasa/productiva!
leiter: paiacecule, du-te la o intalnire d`aia forumistica sh-ai sa vezi:)! amu, io zic sa-i lasam in durerea lor p-aia de se off-tica!
leiter: paiacecule, du-te la o intalnire d`aia forumistica sh-ai sa vezi:)! amu, io zic sa-i lasam in durerea lor p-aia de se off-tica!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

cecule primisi cu darken
urmeaza danone cu balrogu
urmeaza danone cu balrogu
-

trimis, da la mine ie netu mai lent si nam nici shuarec d'ala cu baterii ca guzganu lu aiu.
gata si la tine paianjen scarbos cu peptu bengos
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=24707&postcount=1
26 de cemeishti pana agum
gata si la tine paianjen scarbos cu peptu bengos
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=24707&postcount=1
26 de cemeishti pana agum
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
[quote="danone"]balrogu' mia promis ca vine cu un vin bun din africa, asa ca baics poti sa stai linistit.
Nu din africa ca aici are doar vin de palmier un grad macsim doua ; om gasi noi in ro marfa d-aia buna de o sa ne ashezam limbile cu deshtu!
Nu din africa ca aici are doar vin de palmier un grad macsim doua ; om gasi noi in ro marfa d-aia buna de o sa ne ashezam limbile cu deshtu!
bau
-

balrogu' - Junior Member
auz baics, da ce, un vin macsim doua strica?
balrog' nu lua adliteram ce zic eo ca de multe ori aberez mai rau ca gasca in care fu darken ... vin de palmier, pana mea
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=280975&postcount=1688
balrog' nu lua adliteram ce zic eo ca de multe ori aberez mai rau ca gasca in care fu darken ... vin de palmier, pana mea
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=280975&postcount=1688
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre memet, ca uitai sa te-ntreb, n-ai premit nimica de la mine az? pin poshta normala zic...
ca-s curios daca nu s-a dedat ejtia de la petetere la licuoarea aia
ca-s curios daca nu s-a dedat ejtia de la petetere la licuoarea aia
-

pai fro 237 de ml ii vor ramane si pt 2007 sa bea in cinstea intrarii in ue
-

1. nu-i bai paiacecu, voiam duar sa shtiu daca mere!
2. vin de palmier? danone, mai ie palmierii aia la mamaia?:)
3. apropo de un link de mai sus: imperiu contraataca:)!
deci eo plec la o bere, maxim doo(c.d/n), ceea ca ma face sa va adresez un cordial pa!
2. vin de palmier? danone, mai ie palmierii aia la mamaia?:)
3. apropo de un link de mai sus: imperiu contraataca:)!
deci eo plec la o bere, maxim doo(c.d/n), ceea ca ma face sa va adresez un cordial pa!
-

bre file iao usor cu berile alea ca la frun 6-7 sa putem sa teajunjem la numar ,sa nu te decalezi prea tare, da?
-

bre danone da iai pipait ca ajtia ie smecheri a deturnat banii de palmieri sia luat de plastic. trebea sa te pishi pe unu sa vezi ,daca se ofilea ierea orijinal daca nu ierea de plastec
-

io am fo neptun jupiter
explica te rog,cum ai reushit sa fi shi neptun shi jupiter in acelashi timp?io am incercat sa fiu doo stari d-astea(nu neptun sau jupiter)shi n-am reushit!De exemplu am vrut odata sa fiu shi treaz shi beat!nam reushit!
explica te rog,cum ai reushit sa fi shi neptun shi jupiter in acelashi timp?io am incercat sa fiu doo stari d-astea(nu neptun sau jupiter)shi n-am reushit!De exemplu am vrut odata sa fiu shi treaz shi beat!nam reushit!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
cat de mic?
am o colega dragutza, de treaba, da' tot timpu miroase a transpiratie de mi se intoarce stomacu pa dos. Ie ceva boala, ca am vazut un film in care se zicea c-ar fi ceva dereglari?
Danone, mai ai revista aia p-acasa cu cani, matze etc.
am o colega dragutza, de treaba, da' tot timpu miroase a transpiratie de mi se intoarce stomacu pa dos. Ie ceva boala, ca am vazut un film in care se zicea c-ar fi ceva dereglari?
Danone, mai ai revista aia p-acasa cu cani, matze etc.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
puate nu va datz seama de ce suntetz ashea de opositz. pai daca deja atz postat 5 pagini pa zioa de az?!! da' intre tinp mai shi muncitz, nashea?
cordialuri catre jiji (permitetz?), aiu shi danone (m-ai dibuit!), nu neaparat in aceasta ordine. vreau sa zic desigur, leidis farst.
aiule, cami adusei aminte, beneficiash de palaria lui labish sanbata siara pa cultural? on registrai cu George Mihaita.
cordialuri catre jiji (permitetz?), aiu shi danone (m-ai dibuit!), nu neaparat in aceasta ordine. vreau sa zic desigur, leidis farst.
aiule, cami adusei aminte, beneficiash de palaria lui labish sanbata siara pa cultural? on registrai cu George Mihaita.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member