comentarii impertinente la poze
Depeche esti tot mai buna, dupa cum t-am mai spus, da ai grija cu sunculitzele. Sper ca data viitoare bne aratzi o tatza. ;D
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
-
dEpEchEmIND - Junior Member
usor rarait? rarait de-abinelea!
ce ma enerveaza la moshu in legatura cu filmele astea e ca desi vrea sa para spontan sunt cu mult timp inainte gandite si daca nu ii iese schema asa cum doreste e in stare sa repete aceeasi chestie . aiurea. :p
ce ma enerveaza la moshu in legatura cu filmele astea e ca desi vrea sa para spontan sunt cu mult timp inainte gandite si daca nu ii iese schema asa cum doreste e in stare sa repete aceeasi chestie . aiurea. :p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
7ives...daca vrei sa ma cunosti si sa vezi cum vorbesc...mergem intr-o zi sa bem o bere in cartier. nu cred ca este gabuba in masura de a iti da informatii despre mine.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
7vies sper sa nu cazi in capcana Moshului. Poate nu stiai da' forumistii care il cunosc pt prima oara pe Horibil trebuie sa-i dea bautura pana pica sub masa si crede-ma, cand l-am cunoscut a trebuit sa-i dau peste 17 beri cehesti sa pice sub masa. Ai grija!
-
Love2Fly - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:7ives...daca vrei sa ma cunosti si sa vezi cum vorbesc...
cine-i 7ives ? vreun membru nou ? *p *p
acum serios vorbind, nu trebuia s-o iei in nume de rau...
ps. (pt. love2fly): mersi pt. sfat...voi tine cont de el...
-
7vies - Junior Member
despre ce film tot vorbitzi voi p'acilea? Ca eu n-am primit nici un film. Pe unde-a fost Hades cand am avut nevoie de el pe YM?
Chiar asa, si mie mi-a zis mosh ca atunci cand vin prin Bucale sa-i fac cinste cu nush' cate beri. Da-i frumos asa? :p Eu sunt musafirul si tot eu trebe sa-i cumpar udeala? Sa-mi cumpere el mie, ca doar eu m-am obosit sa vin pana acolo! Si mai vrea cam multe mosh asta de la mine de prima data. :rolleyes:

Chiar asa, si mie mi-a zis mosh ca atunci cand vin prin Bucale sa-i fac cinste cu nush' cate beri. Da-i frumos asa? :p Eu sunt musafirul si tot eu trebe sa-i cumpar udeala? Sa-mi cumpere el mie, ca doar eu m-am obosit sa vin pana acolo! Si mai vrea cam multe mosh asta de la mine de prima data. :rolleyes:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
ia vezi 7vies ...aici cum vorbesc ?
http://www.blaubar.dap.ro/vama.avi
http://www.blaubar.dap.ro/vama.avi
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh scrie:7ives...daca vrei sa ma cunosti si sa vezi cum vorbesc...mergem intr-o zi sa bem o bere in cartier. nu cred ca este gabuba in masura de a iti da informatii despre mine.
mda, a inteles toata lumea? sa nu care cumva sa-i muradareasca cineva imaginea ca...DM, niste poze noi, ceva?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
catharsis ...semeni cu Boris Becker in tineretzi ! ~)
-
Catharsis , iti sta bine cu cioc :yD mie , cel putin , imi place
Moshule , cine te-a mazgalit cu frisca ?
Fly , WR sunteti dragute amandoua
pozele sunt foarte reusite
Later : WR , cred ca " scaricica" se refera la o parte din spinarea porcului .. nu stiu sigur , dar stiu ca e comestibil :p Nush , sa spuna bucatarii forumului .. ei stiu

Moshule , cine te-a mazgalit cu frisca ?
Fly , WR sunteti dragute amandoua

Later : WR , cred ca " scaricica" se refera la o parte din spinarea porcului .. nu stiu sigur , dar stiu ca e comestibil :p Nush , sa spuna bucatarii forumului .. ei stiu
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Weet-weet scrie:Moshule , cine te-a mazgalit cu frisca ?
nimeni. am lins-o de pe tzatzele lu' WR !
dar de ce pui atatea intrebari in seara asta ?
-
Ochii Moshului din prima poza par atat de veseli si jucaushi!:p...Moshu pare o persoana mereu zambitoare,care pare sa nu aiba nici o problema...Imi place ca si-a luat tricou nou!:)
WildRose...pe zi ce trece mai superba!I miss ya!:kiss:
Fly este simpatica.
WildRose...pe zi ce trece mai superba!I miss ya!:kiss:
Fly este simpatica.
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Matrashito, poza aia in care te odihneai este frumoasa. mi se pare foarte reusita. mai ales decolteul.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Hai noroc, Matrashita !
Si mie imi plac hainele tale din ultima poza...pantaloni si maieu alb. Ma bucur ca ai abandonat hainele morocanoase pe care le purtai odinioara.
Si mie imi plac hainele tale din ultima poza...pantaloni si maieu alb. Ma bucur ca ai abandonat hainele morocanoase pe care le purtai odinioara.
-
Hai sa traiesti Moshule!Vezi k tricoul este albastru:)
Baixinho...poate ca am avut fotograf bun:)
Baixinho...poate ca am avut fotograf bun:)
-
Apropo de Catharsis: shi mie mi-a zis un prieten cand mi-am ras ciocu: "De ce te-ai ras ma? Aratai shi tu a om..."
Matrashita: esti iepure, ochi, tatze etc. , in schimb cerceii shi bratzarile alea is sub orice critica!
Matrashita: esti iepure, ochi, tatze etc. , in schimb cerceii shi bratzarile alea is sub orice critica!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
Gabizzu,ochii mey iti erau familiari,nu?A-)
Piskeshu-"sunt iepure"? ;i ....adica?...Cat despre bratari si cercei...vrei sa-mi schimbi stilul?Alea ce`au?
Paiacec-vezi vreo balta in jurul meu?
;D
Piskeshu-"sunt iepure"? ;i ....adica?...Cat despre bratari si cercei...vrei sa-mi schimbi stilul?Alea ce`au?
Paiacec-vezi vreo balta in jurul meu?
;D
-