@fax:
g_synch.. 1 ca mere mai bine cu el decat fara... nu demo ii problema.. ci miscarea... cred.
Eu doresc sa fiu primu care sa recunosc ca is noob total si sper sa se adune cat mai multi sa am de unde sa invatz. Freestyle nici nu mai vb ca n-am dupa cine sa ma iau... cele standard au fost terminate de multi de multe ori si mei am sperante.
Am adus vorba de setari ca daca tot se face ceva organizat.. sa fie clar pt toata lumea.
Daca te descurci mai bine ca "noi" (care ar trebui sa fie reprezentantii tarii totusi, nu am auzit sa existe mai multe grupari pana acuma) de ce nu te alaturi miscarii sa inveti pe cei mai putin initiati (si chiar nu incerc sa fiu badaran, cu cat stii mai multe ca restu, cu atat ar fi mai bine pt toti sa participi). Cu cat competitia e mai acerba si cu cat sunt mai multi implicati, cu atat nivelul va creste mai repede, parerea mea. Dar decizia iti apartine in totalitate...
Cat despre cunoscut jucatorii... NU, nu cunoastem pe toti (eu personal mai pe nimeni :/ )... asta e ideea threadului asta... dupa cum incepe...
DeFraggers din toate colturile tzarii uniti-va

Si daca tu sau oricine altcineva mai cunosc alti jucatori experimentati sunt rugati sa ii anunte daca ei nu observa...
Daca rake a decis sa faca pasul spre a organiza ceva, nu inseamna ca el este cel mai cel.. nu a sustinut nimeni asa ceva (daca este bravo lui, dar ma indoiesc sa mai fie multe alte metode prin care am putea afla). Eu am vazut ceva threaduri despre trick-jumping prin arhiva de la proarena ce datau dinainte sa am eu posibilitatea sa joc quake 3 macar.. nu le-am citit decat partial, dar imi imaginez ca sunt oameni in tara asta ce pot sa faca lucruri impresionante... misiunea site-ului si a ligii este sa-i adune in viziunea mea.
Poate initiatorul este de alta parere... nu stiu. Atunci de ce continui povestea? Nu stiu... poate ca numa sa ma bag in seama aiurea is bun...
Daca vorbesc pe langa subiect, sorry, capacitatile mele de interpretare sunt destul de limitate :/ But no worries, I'll be gone soon enough... si n-o sa mai trebuiasca sa se oboseasca nimeni cu mine...
P.S. a nu se lua in seama chiar tot ce am zis... is cam.... "obosit" ca sa zic asa (cum am dovedit si prin exprimarea defectuoasa)... si nu, alta treaba n-am decat sa postez aci