Sign UP for q3.TDM?

Despre evenimente majore in lumea gamingului

Mesajde GlugA » Vin Iun 25, 2004 4:03 am

Eu nu sunt bun la TDM , dar ce pot sa fac ii sa sprijin moral.
Sa incep : si ei au doar un mous , o tastatura , si nu au cum sa fie mei inteligenti ca noi. Pot sa fie egali , da mai .... , niciodata. Asa ca , daca diferenta de ping nu o sa fie prea mare , se poate , daca , da atunci o sa patiti ca mine :P
Fara GL ca nu este nevoie in jocul asta.
Dar HF HF HF !!!!!!!!!!!!!
Sofer de tir
GlugA
Junior Member

Mesajde pwned » Vin Iun 25, 2004 11:55 am

Sluga ... stai linistit ma ca nu e chiar asa cum spui tu . Am jucat acu cateva zile cu niste unii de care nu prea am auzit si ne-au dat aia 220 la 38 . Cam asta a fost scoru in final . Ce pot sa spun este ca aveam ping intre 50 si 65 dar nu asta era problema . Problema era ca oamenii jucau la fel ca si counter-strike ; deci aveau pozitii pe harta . Unu statea numa la rail , altu la armura rosie si spunea cand apare , unu sub rail care il pazea pe ala d la rail si altu facea fraguri :D . Si dupa ce s-a terminat meciu am avut o conversatie p irc cu CL lor si omu mi-a spus ca toti din ekipa lui sunt jucatori NUMAI si NUMAI de TDM , adik rareori joaca 1vs1 . Si oamenii sunt super organizati fata de noi care nu prea . Ori stateau unu langa alta 4 coampe ori erau destepti nu ca Huci :P care atunci cand auzea un spawn tragea instant indiferent d ekipa :) Adica te mai uiti si sus in colt stanga si vezi cine a fost fragged by cine nu neaparat sunet da pm ... asta e ... e greu la tdm , poate la 1vs1 mai ai sanse sa calaresti pe cativa dar noi romanii la tdm nu prea avem treaba insa putem sa incercam 4 fun . Eu unu ma bag si ekipa de start ar suna cam asa ( daca mai jucam sau nu ) wv kshu huci si eu
pwned
Junior Member

Boinc

Mesajde kshu » Vin Iun 25, 2004 6:23 pm

[19:16] <GN|Manzai> kshu`britneyFan I dont think you will be able to participate in this tour. We will get at most one dropout now I think - and that spot is reserved for errorcontrol because the participated in the last tour.
[19:16] <kshu`britneyFan> :(
[19:16] <kshu`britneyFan> it's ok anyway ...
[19:17] <kshu`britneyFan> you will have others right?
[19:17] <GN|Manzai> good, but if you want to I can reserve a spot in the next cup for you
[19:17] <GN|Manzai> yes.
[19:17] <GN|Manzai> Now I got 2 questions for you though
[19:18] <GN|Manzai> first: Do you want to help admining this cup? Second, wanna do the brackets? =)
[19:19] <kshu`britneyFan> when will the next cup be?
[19:19] <GN|Manzai> in about 1 month I think
[19:20] <kshu`britneyFan> i have to ask some guys but i think we will have a team available then
[19:20] <kshu`britneyFan> second: i'll do the brackets
[19:20] <GN|Manzai> good
[19:20] <GN|Manzai> ok, nice
[19:20] <kshu`britneyFan> first: admining i think i can, but i can't promise u for sure
[19:21] <kshu`britneyFan> it will start tomorrow 18:00 CET right?
[19:21] <GN|Manzai> ok, that is good though. We will need some ppl that I really can trust and I think I can trust you pretty good now. it begins tomorrow 18.00 CET yes, in #gn.tdmcup
[19:23] <kshu`britneyFan> cool, i'll be around then
[19:23] <GN|Manzai> good
[19:23] <kshu`britneyFan> when do you want the brackets done?
[19:24] <GN|Manzai> I think it will be good having the brackets done at least 3 hours before start. But the seedings aint finished yet so I cant give them to you now
[19:27] <kshu`britneyFan> ok, so prv me tomorrow and i'll do it
[19:28] <GN|Manzai> good, I will. Thanks =)
kshu

Mesajde Opa-Opa » Vin Iun 25, 2004 6:38 pm

np, 1 luna e timp garla pt antrenament zic io... smecheria consta acum in organizarea echipei si (pt economisirea resurselor) sa fie "antrenati" numai cei care, peste o luna, vor fi disponibili si nu vor avea chef de plecat in concedii, vacante, excursii etc departe de lumea civilizata care inseamna broadband.

intre timp kshu se baga pe sub pielea lor si asigura un loc bun pe grila de start si daca se tin bracket-urile "la noi acasa" ii facem "din condei"
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde Dragosbm » Sâm Iun 26, 2004 1:17 am

Magnific Opa-Opa! Mai bine nu se putea spune !
Dragosbm
Junior Member

Mesajde [stryder] » Lun Iun 28, 2004 11:17 am

e ok o luna...deja am inceput sa ne miscam mai bine pe harti..
[stryder]

Mesajde kshu » Lun Iun 28, 2004 1:13 pm

Tu peste o luna mai ai net Stryder?
kshu

Mesajde dorinn » Lun Iun 28, 2004 6:14 pm

yep, jucam mai bine, de fapt murim mai putin :D si-au mai aparut unii cu team-sayings...oricum inca suntem penali :p
i know what i want,
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
dorinn
Junior Member

Mesajde RooT » Lun Iun 28, 2004 10:37 pm

daca mai avetzi nevoie de o rezerva pe care nu va puteti baza si care isi sterge quakeul dupa cum bate vantu ... let me know ... :)
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde dorinn » Lun Iun 28, 2004 10:40 pm

Rootzke (uberllama) - pe tine te vrem titular :D esti prea atent (sic!) sa fii rezerva :p
i know what i want,
i'll say what i want
dorinn
Junior Member

Mesajde Spawn » Lun Iun 28, 2004 11:08 pm

Rootzschke scrie:daca mai avetzi nevoie de o rezerva ... let me know ... :)

me also avail for pracc pe metro sau vin cu comp-ul (need spare monitor avail...) undeva la net bazat :D
Spawn

Mesajde dorinn » Lun Iun 28, 2004 11:26 pm

Spawn scrie:me also avail for pracc pe metro sau vin cu comp-ul (need spare monitor avail...) undeva la net bazat :D

stai sa se termine sesiunea, sa ne gasim camin pe vara si se rezolva :D
i know what i want,
i'll say what i want
dorinn
Junior Member

Mesajde Ojack » Lun Iun 28, 2004 11:46 pm

Si eu sunt availeble , lemn`Ojack :D dar nu weekendul viitor , in rest in weekned pot juca anytime, anyware!
Chestia e ca daca aia au ping 30 ca data trecuta nu avem nici o shansa sa ii batem or cat de organizati am fi! ~a
Ojack
Junior Member

Mesajde kshu » Lun Iun 28, 2004 11:58 pm

Root cum stai cu pingu in afara?
kshu

Mesajde dorinn » Mar Iun 29, 2004 12:04 am

Ojack scrie:Si eu sunt availeble , lemn`Ojack :D dar nu weekendul viitor , in rest in weekned pot juca anytime, anyware!
Chestia e ca daca aia au ping 30 ca data trecuta nu avem nici o shansa sa ii batem or cat de organizati am fi! ~a

data trecuta n-am fost deloc organizati, il stiu eu pe unu care desi erau 3 care asteptau ra-ul a venit el si s-a asezat cu c... pe ea cu toate ca avea 97 armor ~r
ar fi bine sa-l rezolvam si pe root ca are 200 pe-afara :(
i know what i want,
i'll say what i want
dorinn
Junior Member

Mesajde RooT » Mar Iun 29, 2004 12:11 am

kshu scrie:Root cum stai cu pingu in afara?

f. prost ... da daca jucati in ro sa va antrenati vin si io la antrenament
RooT

Mesajde Ojack » Mar Iun 29, 2004 12:23 am

Ups zanza , se pare ca eu am fost ala :D ! Aia e a fost primul meci al meu! sI eram super stresat de nudge ca fara -20 nu nimereai nika , si la nudge -20 imi cam flikaia imaginea! Eram prea prins acolo de stress, poate daca am juca in ro ar fi altceva , si sa pui iar bindurile de team , si daca tot nu avem ce face vara asta hai la maxx sa facem ceva strategii ca pe loc acolo nu prea iese nika daca nu vrb ceva inainte!
Tre sa luam un strated de la Cs , ca ai avazut ca cine scoate capul pierde!
Cred ca ne-ar ajuta, Vexx ar fi de ajutor aici ,schematizam harta si sa vedem ce idei are si el!
Ojack
Junior Member

Mesajde dorinn » Mar Iun 29, 2004 12:43 am

:)) stai mah calm nu te condamnam :D meciul ala a fost super-penal, toti am fost de toata jena :cow: ; faza e ca tre sa invatzam din greseli, asa cum am facut la vs Stfu
maxx - clar!! de fiecare data cand am fost invitat am venit :)
de vexx - pm singura faza care-mi aduc aminte e cand a scos o fraza antologica :p, nu cred ca ne poate ajuta la q3
ps: bindurile de team le am tot timpul, insa nu-s prea bine asezate dupa sesiune o sa scot smileurile sa le am mai aproape
i know what i want,
i'll say what i want
dorinn
Junior Member

Mesajde RooT » Mar Iun 29, 2004 12:13 pm

Io zic pentru timing sa folositi programe externe de timing. In general fiecare resursa ar trebui sa fie acoperita de 2 sau 3 zone ... si aia 2 de acolo tre sa tina timing la ea ca sa nu va incarcati toti cu 1000 de binduri ... 1 bind de fiecare ... eventual doua .. si fiecare resursa e timata de 2

pe dm6 timing la ra tre sa tina ala care sta in zona pilonilor si coboara spre urcarea la rail si inapoi ... si ala de la lg de jos care acopera lg->sharduri->pana la scarile ya

pentru ya poate sa tina ala de la rl care tine upper level si poate primi sprijin pentru centru de la ala de la ra ...

de asemenea la ya poate tine si omu care tine plasma->rail .. adica mid level ... asta vine in sprijin la ya si tine railu ...

la quad puteti tine toti ca nu e tocmai greu :) ... si in plus cu schema asta puteti aborda quadu din toate partile ...

practic in felu asta cand aveti arme puteti tine toate spawnurile ... cel mai nashpa e ala de la shotgun .. ca o sa poata lua shotgunu .. si ala din dreapta mid level si ala de jos ...

cand pierdeti conducerea e iara bine ca atacati aproape tot timpu 2 pe 1 ... daca nu sunteti 2 va retrageti spre intersectia dintre zone sa va grupati 2

of course .. daca aveti un om in plus ala poate tine timing ... si sa anunte el .. da nu prea is sigur ca e cel mai bine ...

PS: probabil ca vexx e bun la strategii de cs ... da zanza are dreptate ... nu cred ca poate sa va faca strategia in quake3 :) ... e alta mancare de peshte ... a-ti putea de ex. sa va uitati la nishte demouri ic :) ... desi io zic sa va uitati la clanuri cu jucatori cat mai slabi care ajung sus ... aia sigur le au cu strategiile :-"
RooT

Mesajde [stryder] » Mar Iun 29, 2004 1:10 pm

ma bag si eu la tdm :)
[stryder]

Mesajde kshu » Mar Iun 29, 2004 1:12 pm

Tu peste o luna mai ai net Stryder?
kshu

:)

Mesajde RA3OR » Mar Iun 29, 2004 8:26 pm

Pot sa vin shi io la practice-uri?