Asteptam sugestii si reclamatii de la voi 2004
ai mah copchii, credetz ca pe forum ie regulament? io zic so lasam balta si promit sportiv nejte poze cu nejte uameni necajitz pe care o sa le pun de la un netcafe de pe un nume gigia la o ora la care sa le vada tuaaaaaaata lumea. surprize surprize.
(si cu capturile de riguare, daca tot ie jungla. si ie vorba de familii, ca duar sorcsa lu omu care a facut plangerea nu ie menbra fanclub, punem ciavem, surori, tatzi, fratzi, care ce gaseste)
(si cu capturile de riguare, daca tot ie jungla. si ie vorba de familii, ca duar sorcsa lu omu care a facut plangerea nu ie menbra fanclub, punem ciavem, surori, tatzi, fratzi, care ce gaseste)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Apropo de banul lui aristide si insistenta lui ca, pe hybrid mode, nu apar consecutive posturile, ridic aceasta problema: intr-adevar, pe threaded mode (nu pe hybrid, cum zicea aristide), posturile apar in varianta 'clasica' de forum, sub forma de arbore, ca sa zic asa. Pentru userii obisnuiti sa citeasca forumurile in stilul respeciv (ca mai sunt inca pe net multe forumuri in stilul asta) mesajele lor nu apar consecutive, pentru ca ei il leaga pe fiecare de un alt raspuns. Deci avea dreptate omu cind zicea: domle, da mesajele mele nu sunt consecutive! Cum ar veni o diferenta de perspectiva asupra forumului duce la cehstii de genul asta. Tu te simti in regula si iei un ban ca din senin. Poate ar trebui facut ceva, nu stiu ce...
It is I, Yellow Pinkie!
-
Yellow Pinkie - Junior Member
"Daca nu sunteti de acord cu ceea ce a spus o persoana, combateti mesajul cu argumente, nu atacati persoana"
regulament
de ce am fost banat? pentru ca dana a intzeles tot ceea ce am postat eu la maniera la care a inteles si postul meu de mai sus?
pentru numele Lui D-zeu aduceti-mi 1 argument! altul decat moftul.
in privinta posturilor consecutive am inteles acum care-i ideea... n-o sa se mai repete!
ban pe tot forumul? sa inteleg ca avertismentul nu mai e la moda?
cat timp sunt banat?
in privinta surorii, piskeshu sincer imi pare rau de situatia creata, am crezut ca e doar o forma de a-mi atrage atentia asupra grotescului ideii mele, nu mi-am imaginat ca intr-adevar sora-ta era intr-una dintre poze, ma simt penibil fata de tie... ce inseamna sa faci lucruri fara sa le gandesti...
multumesc Moshule!
regulament
de ce am fost banat? pentru ca dana a intzeles tot ceea ce am postat eu la maniera la care a inteles si postul meu de mai sus?
pentru numele Lui D-zeu aduceti-mi 1 argument! altul decat moftul.
in privinta posturilor consecutive am inteles acum care-i ideea... n-o sa se mai repete!
ban pe tot forumul? sa inteleg ca avertismentul nu mai e la moda?
cat timp sunt banat?
in privinta surorii, piskeshu sincer imi pare rau de situatia creata, am crezut ca e doar o forma de a-mi atrage atentia asupra grotescului ideii mele, nu mi-am imaginat ca intr-adevar sora-ta era intr-una dintre poze, ma simt penibil fata de tie... ce inseamna sa faci lucruri fara sa le gandesti...
multumesc Moshule!
- aristidedan-
aritidedan, in primul rand te rog sa ne spui clona carui admin esti. eu te banuiesc a fi clona lui xkran.
in al doilea rand, eu te-am banat ca ai facut n posturi consecutive...desi ti s-a atras atentia ca nu e bine sa faci asa ceva.
banul este de 3 zile. la care se mai adauga 7 pentru post cu clona.
dar hai sa zicem...ca esti la inceput si nu stii pe ce lume te afli. eu zic sa postezi in continuare cu clona pana iti expira banul de 3 zile.
asta asa...ca sa nu zici ca sunt administratorii bulangii.
in al doilea rand, eu te-am banat ca ai facut n posturi consecutive...desi ti s-a atras atentia ca nu e bine sa faci asa ceva.
banul este de 3 zile. la care se mai adauga 7 pentru post cu clona.
dar hai sa zicem...ca esti la inceput si nu stii pe ce lume te afli. eu zic sa postezi in continuare cu clona pana iti expira banul de 3 zile.
asta asa...ca sa nu zici ca sunt administratorii bulangii.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Daca imi amintesc io bine, pa mine nu m-a iertat nime de un ban mai mult decat cretin, deci nu vad de ce aristidele plmele ar trebui iertat pentru tembelisme si incalcari repetate ale regulamentului.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
eu am vrut sa-l iert...dar daca masele nu vor sa-l ierte ..sa nu fie iertat.
© Pilat din Pont
© Pilat din Pont
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Ash dori sa fac o reclamatie contra userului Barlog.
Mi se pare aiurea ca mereu sa se gaseasca citate din postarile mele si sa se puna la Aberatia si Katerinca zilei. Recunosc ca multe au fost amuzante si si-au meritat locul, dar ce-am postat in legatura cu Voice over IP pe Forrest Gump, consider ca e rautate de a fi pusa pe Aberartii. Nu vad ce-am postat atat de katerincos sau aberant...observ ca unii refuza de a avea informatii noi si le iau drept ca batjocora si hop tzop le pun pe alte threaduri de a se amuza.
Cum acel user Barlog a zis ca apa s-a inventat demult...hmm dragutul meu, apa e apa, sistemul asta e cu totul altceva...nici macar nu a fost scos pe piata si tu spui ca aaaa ti se pare ceva de rutina vechi....oricum ti-am vazut profilul de 58 de ani sau cat oi avea, se poate din pacate sa incepi s-o dai in alte alea...Doamne fereste de o screloza timpurie...
Astea fiind zise ma opresc aici..
Mi se pare aiurea ca mereu sa se gaseasca citate din postarile mele si sa se puna la Aberatia si Katerinca zilei. Recunosc ca multe au fost amuzante si si-au meritat locul, dar ce-am postat in legatura cu Voice over IP pe Forrest Gump, consider ca e rautate de a fi pusa pe Aberartii. Nu vad ce-am postat atat de katerincos sau aberant...observ ca unii refuza de a avea informatii noi si le iau drept ca batjocora si hop tzop le pun pe alte threaduri de a se amuza.
Cum acel user Barlog a zis ca apa s-a inventat demult...hmm dragutul meu, apa e apa, sistemul asta e cu totul altceva...nici macar nu a fost scos pe piata si tu spui ca aaaa ti se pare ceva de rutina vechi....oricum ti-am vazut profilul de 58 de ani sau cat oi avea, se poate din pacate sa incepi s-o dai in alte alea...Doamne fereste de o screloza timpurie...
Astea fiind zise ma opresc aici..
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
fata Nanuka! Te rad si curcile! Si termina cu atacurile la persoana! Daca ai probleme cu locul unde sunt sau cu varsta mea cred ca tu ar trebui sa primesti avertisment! Si este mai mult decat evidenta dorinta ta de a epata cu orice pret pe ceilalti cand de fapt nu faci decat sa dai cu bata-n balta! Plimba-ti frustrarile prin alta parte si abtine-te!
Sburator: Aici e cald tot timpul!
Sburator: Aici e cald tot timpul!
bau
-
balrogu' - Junior Member
oricum ti-am vazut profilul de 58 de ani
acum am vazut

ie najpa ca acum are 60 de ani deja ...
#427 Azi, 09:54
balrogu'
Registered User
Data inreg: Jun 2004
Loc: AFRICA

- gaga
Va rog sa nu va mai prostiti aici. *p
-
x-kran, cand ai oleaca de timp liber, te rog sa citesti postul asta. iar cand ai timp mai mult, vezi daca este clona cuiva si (daca da) a cui.
multumesc frumos.
ps: sper sa nu aiba cineva proasta idee de a sterge acest post.
multumesc frumos.
ps: sper sa nu aiba cineva proasta idee de a sterge acest post.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ba, da usor i-ati da ban lu Darken pentru postu ala inteligent. Pe ce perioada e banu? Sau ie pe perioada nedeterminata. Io am inteles ca voi vreti sa calmati situatia, dar de fapt puneti paie pe foc!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
xkrane, te izbishi matale de postu ala a lu darken sau frun admin zelos ti-a oferit linku ? macar daca tot luasi decizia de ai da ban lu darken citeste tot treadu si vezi despre ce este vorba acolo si citeste si lincu pe care ti l-a dat baicsu mai sus sa vezi limbaj a la nanuka & co , un post pe care unu din oamenii tai l-a incurajat si si-a dat si acordu de a fi postat, demonstrand inca o data penuria de materie cenusie din carcasa si nimicnicia caracterului. asta ie, ie uaminii tai , defilam cu ce avem.
moshule, te oftici ca a plecat darken de pe treadu de handi ? iti zic io, banu trece....altceva insa ramane vesnic.
moshule, te oftici ca a plecat darken de pe treadu de handi ? iti zic io, banu trece....altceva insa ramane vesnic.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=279833&postcount=1221
asta nu ia ban si celalat ia, la nushcate ore dupa postare, dupa ce userul nu mai era onlain fara avert fara nica?
suntetzi penibili
asta nu ia ban si celalat ia, la nushcate ore dupa postare, dupa ce userul nu mai era onlain fara avert fara nica?
suntetzi penibili
- gaga

ban fara avert, fara zile determinate, fara legatura cu regulamentu'
jenant.
- gaga
si-nc-o treaba: |darken| a scris postu cu pricina pe 27 la ora 14 si ceva. banu si l-a primit aseara, dupa ce a fost acceptata in clasa muncitoare. ce coincidenta!!! mai mai mai!
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Sugestii si reclamatii