C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci dupa care va spuneam aseara a fost sedinta in locanta cu numele Bugatti. dupa citirea mai multor volume si aducerea in constinta nuastra a nominalizatilor pentru postul angajat ceme am decis niste decizii pe care le puteti citi pe procesul verbal care este atasat.
in alta ordine dde idei la bugatti nu comandati fasole cu ciolan penca astia aduc niste portii din care ar manca tot continentul negru.
danone: baga retete + poze matinal
leitar: cecule, chiar asa om ma crezi ma sa zic sa mori ma manelare. nu ma ca te conosc bine si stiu ce muzica asculti. asa catz zic sujo ba manelare.
in alta ordine dde idei la bugatti nu comandati fasole cu ciolan penca astia aduc niste portii din care ar manca tot continentul negru.
danone: baga retete + poze matinal
leitar: cecule, chiar asa om ma crezi ma sa zic sa mori ma manelare. nu ma ca te conosc bine si stiu ce muzica asculti. asa catz zic sujo ba manelare.
- Fişiere ataşate
-
- anexa.jpg (134.74 KiB) Vizualizat de 1002 ori
-
- semnaturi.jpg (119.43 KiB) Vizualizat de 1002 ori
-
- pag2.jpg (130.97 KiB) Vizualizat de 1014 ori
-
- pag1.jpg (132.29 KiB) Vizualizat de 1013 ori
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
mister P. sunt 2 intrunu.
daca sunt in vacana, imi permit. ca nu mau- primit la gogoserie si totusi ziare nu vreau sa vind. poate ma duc in piata cu seminte de mac. da intii tre sa adun macu de pe marjinea soselei. nui- bai ca de la severin pina la gura vaii ie mac linga mac.
daca sunt in vacana, imi permit. ca nu mau- primit la gogoserie si totusi ziare nu vreau sa vind. poate ma duc in piata cu seminte de mac. da intii tre sa adun macu de pe marjinea soselei. nui- bai ca de la severin pina la gura vaii ie mac linga mac.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 10 (8 membri si 2 vizitatori)
danone*, angus, memetShol, Necko, Nicholas_Alex, paiacec, piskeshu, weed13
bag bah cuacavete burtos.
auzi bre taman ce ma sunat un amic sa mantrebe daca am fost io la mare (care am fost) si daca mam inturnat duminica (care asa a fo) ca cica a uitat nushcine o tzigara intrun trin de constantza si daca am fost io. si care tren a loat foc. si care nash putea stii daca nam fost io.
edit: cand pln sa beut trei stecle de vinuase? in pln
danone*, angus, memetShol, Necko, Nicholas_Alex, paiacec, piskeshu, weed13
bag bah cuacavete burtos.
auzi bre taman ce ma sunat un amic sa mantrebe daca am fost io la mare (care am fost) si daca mam inturnat duminica (care asa a fo) ca cica a uitat nushcine o tzigara intrun trin de constantza si daca am fost io. si care tren a loat foc. si care nash putea stii daca nam fost io.
edit: cand pln sa beut trei stecle de vinuase? in pln
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre unu din admini sa ofticat pe darken ca plecat de pe tredu de handicapati si ia dat ban aiurea in tranvai. rusineeeeeeeeeeeeee....
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Skollule,in ultimu atashment cu nota de plata,randul trei, ce inseamna?...Cate beri atz consumat,sau valoarea la cate beri atz consumat?Ca daca e prima ,chiar ma mir cum un hausar poa sa bea atatea ber!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
paiacec, unde scrie 25k ie salata de cuacavetz care ansotzit fasulea cu ciolan da acu imi dau seama ca chelneru a uitat ca sa mai puna si fasulea lu sodilicutzicu, de a pus numa una.
- gaga
bre io ieri din cauza lu fasole care m-a balonat de m-au gasit dracii n-am consumat decat cele trei sticle de ursus. in schinb alcoolistii astia consumara intradevar cele 35 de halbe de bere.
Ba ieri Aiu Forevar mai avea un pic si sarea iar la gatul uamenilor ca halbele alea aveau mai multa spuma decat cele doo deste regulamentare.
Ba ieri Aiu Forevar mai avea un pic si sarea iar la gatul uamenilor ca halbele alea aveau mai multa spuma decat cele doo deste regulamentare.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
mah, ce orjie de fasole cu ciolan si cuacaveti! va destrabalati cint altii muncesten- schimbu 2. da pentru ca a fost pentru o cauza nobila, se atdmite.
danone, weed13 -ti multumeste de salut si te saluta asea, ca altfel nu poa.
danone, weed13 -ti multumeste de salut si te saluta asea, ca altfel nu poa.
aizzz&co
-

nejte recalcitrantz, sa suparat si ca ia stricat afecs pishcina, un isteric, uooooo.
asa face daca nu il duce doctoru de mana sa vaza dunarea sa se calmeze
edit: zi la weed asemenea da sa nu se gandeasca sa ia drumu clasei muncituare ca banu ii ajteapta pe cei ce indrasnesc sa mujte mana stapanirii
asa face daca nu il duce doctoru de mana sa vaza dunarea sa se calmeze
edit: zi la weed asemenea da sa nu se gandeasca sa ia drumu clasei muncituare ca banu ii ajteapta pe cei ce indrasnesc sa mujte mana stapanirii
- gaga
sunteti neshte betivi ordinari , naveti apa acasa si veniti la om sai spurcati piscina...huoooooooooooooooooo
-

apai bagai 5 kile de dezinfectant azi dimineata mai ales ca facu si neatzu baie si iel de la pashte incua....
-

am gasit ! socetate de paza, angajaza oamini pentru paza lalelelor de la rondurile jiratorii. ma duc sa vad despre ce ie vorba, ca am experienta.
va urez un rotund haipa.
va urez un rotund haipa.
aizzz&co
-

ma gindeam io ca ie o cabcana ! da ma duc sa vaz totuji. si dacai- prind cu magarii ii dau pe mina protectiei consumatorului de sens jirator.
sau mai bine pe mina unor admini, ca-i baneaza fara preaviz de exmatriculare. sau astai- la scuala. naiba , cam- inceput sa lenCURc-.
sau mai bine pe mina unor admini, ca-i baneaza fara preaviz de exmatriculare. sau astai- la scuala. naiba , cam- inceput sa lenCURc-.
aizzz&co
-

aia nu fu nimic da porcu a si borat in bazin, tuata fasolea aia nedigerata.
-

bon dimineu
deci tuate bune mai putzin lenea care mam trezit az de dimineatza, am halit, am beut o cafia shi mam pus inapoi in pat in scop ca sa ma gandesc la ceva pretz de inca doo ore juma.
in alta ordine de idei, fasole cu ciolan + piza cuatro fromagi + nejte macsim doo beri + nejte uischian + branza + ton + shunca + ciapa + clor + cafiaua de az, a facut ca az de dimineatza la cacare sa descopar noi valentze espresiei "tare ca apa, iute ca sageata" in rest, ie bine.
un mic peseu, aiule vez ca in muzichia de az de la mine, ie ceva special pentru tine ca raspuns la banco de gaya. eo zic ca merita sa ascultzi, chiar daca no sa recunosht dupaia cai facuto.
deci tuate bune mai putzin lenea care mam trezit az de dimineatza, am halit, am beut o cafia shi mam pus inapoi in pat in scop ca sa ma gandesc la ceva pretz de inca doo ore juma.
in alta ordine de idei, fasole cu ciolan + piza cuatro fromagi + nejte macsim doo beri + nejte uischian + branza + ton + shunca + ciapa + clor + cafiaua de az, a facut ca az de dimineatza la cacare sa descopar noi valentze espresiei "tare ca apa, iute ca sageata" in rest, ie bine.
un mic peseu, aiule vez ca in muzichia de az de la mine, ie ceva special pentru tine ca raspuns la banco de gaya. eo zic ca merita sa ascultzi, chiar daca no sa recunosht dupaia cai facuto.
-

neatza - Mesaje: 5820
bonjur
care m-am trezit deja (cn)
un mesagiu catre elitistii le la urbea ciobanului carem-i poarta numele: maine is pe voi (de fabt ajung din sara asta crez). Va contactez prin ghesemeu.
Am plecat, pa
care m-am trezit deja (cn)
un mesagiu catre elitistii le la urbea ciobanului carem-i poarta numele: maine is pe voi (de fabt ajung din sara asta crez). Va contactez prin ghesemeu.
Am plecat, pa
human being/being human
-

basstard - Junior Member
alaleo si de la munca
pe cineva il mananca in acolo pe unde face caca.
pe cineva il mananca in acolo pe unde face caca.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bre balrogule, eo nu greatza am de taiat, ci o cacare. shi nici aia nu vreau so tai mai mult decat ie, ci ba din o contrer mon sher care este so stopez din intreprinderea iei da evada din vintre.
oqisdgf: bre, eo shtiu ca "vintre" ie o treaba din organizmu uman care este. partea care num place mie ie numele popular de "vintre" a lu respectivu care nume ma duce cu gandu numa la durere, asha cum cuvantu "burta" ma duce cu gandu la bere, respectiv ciorba de. "vintre" ma duce cu gandu la ciuma. o fi din cauza lu istrati ?
oqisdgf: bre, eo shtiu ca "vintre" ie o treaba din organizmu uman care este. partea care num place mie ie numele popular de "vintre" a lu respectivu care nume ma duce cu gandu numa la durere, asha cum cuvantu "burta" ma duce cu gandu la bere, respectiv ciorba de. "vintre" ma duce cu gandu la ciuma. o fi din cauza lu istrati ?
-

-