Initial trimis de Sange_Latin
Bon .......
A n-am pierdut nici un parinte sa carat pur si simplu .....
B nu ma pis in aer ca d-asta am wc ...
Mai departe , n-am auzit nici-odata paraziti zicand ca iau drguri care se trag pe nas , + dute si tu pe site-ul lor si citeste sub " chesti " ce cred iei despre droguri de genul nas , in caz ca nu te duci iti spun io , "sunt total contra pudre si pilulue " iei o au cu iarba mie píªrsonal nu-mi zice nici aia dar nici nu ma deranjaz,
Pe scurt , in cuvintele parazitilor " ie SCANDALOS critici fara sa traiesti " !!!!!!!!
vaz ca iti place sa dai vina pe comunism , dar daca te uiti cu atentie , oameni o duceau in multe puncte mai bine p-atunci decat p-acum , nu vedeai pensionari murind de foame pe strada , nu vedeai oameni care suteau sine de fier ca sa isi faca un ban in plus etc ...... idea la chestia asta ie nu ierea bine cu comunismul , dar nu ie bine nici cu democratia , ca s-iau luat prea multe libertati , parerea mea .
bon va las , ca mai usor faci apa vin decat sa schimbi parerea unui roman !! lol
Respect si numai bine pentru toti care gandesc ca mine !!!
In mod exceptional si pentru tine mr care nu gandeste ca mine
chaque'un son opinion , daca alti nu te cred ghinion![]()
Bai Sange_latin, cati ani ai tu de esti asa expert in comunism? Ai uitat ca la televizor, puteai sa te uiti doar doua ore pe zi. Nu vedei pe nimeni murind sau furand, pentru ca totul era bagat sub pres. Putea atunci in Romania sa fie cel mai mare criminal in serie, iar tu nu o stiai (asta se aplica in perioada (80-89, cand totul se dusese dracu). Cu uleiul rationalizat cum ramane. Dar cu tacamurile de pui pt. care stateai la coada 5 ore? De unt nu mai vorbesc. Tot una din caracteristicile celor de ginta latina este si "datul uitarii".
PS: nu-i asa ca l-ai votat pe Vadim?