Asteptam sugestii si reclamatii de la voi 2004
Adevarul iese totusi la iveala
Fiindca vad ca mai marii forumului au uitat de spiritul dreptatii, am decis sa trec pe aici si sa las muritorii de rand sa stie ce se ascunde in spatele usilor inchise. Corectitudinea actiunilor conducatorilor trebuie judecata de tot poporul, asa ca tot poporul trebuie sa afle cine se ascunde in spatele taticului admin.
Daca regulamentul se aplica doar pentru unii si nu pentru toti, poate ca ar trebui schimbati cei care-l aplica.
Daca regulamentul se aplica doar pentru unii si nu pentru toti, poate ca ar trebui schimbati cei care-l aplica.
- Fişiere ataşate
-
- darken.jpg (58.39 KiB) Vizualizat de 4600 ori
- Umbra dreptatii
- Junior Member
Printre altele, de ce nu pot intra la www.fanclub.ro/modcp?? Cica nu exista! Deci nu-mi pot face treburile de zi cu zi...or something.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
avand in vedere cele puse in lumina de umbra, fac shi eo ontrebare: xkranu ie clona lu moshu sau invers ? ca eo nu mai intzeleg nimica.
-
neatza - Mesaje: 5820
Nu, Rucige avea o datorie la Teck, de cand l-a ajutat cu vbuletinu, iar moshu era bucuros sa plateasca niste politze, asa ca si-au dat mana intru "dreptate".
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Hmmm..mi-ati scos poza din mesaj (de ce oare, ca nu era mare/67k?), la modcp nu pot intra, banati de-a´mpulea, forumul nu a mers ieri bine, ce-o sa mai fie?? RUSHINE!
-
noo, pishchesh. treaba e mult mai sinpla: moshu s-a ofticat ca shcoleru ala de i se fura picsu, prin urmare, frustrarile shi dorintza de refulare fiind prea prea mari, moshu a banat-o pe darken shi l-a rugat pe xkran sa vie cu anuntzul de banare. in fond, nu cred ca este obligatoriu ca anuntzul banarii sa fie facut de cel ce baneaza.
lasa bre alexe, ca matale sh-asha te insori, ce-tz pasa, cu noi ie mai nashpa.
lasa bre alexe, ca matale sh-asha te insori, ce-tz pasa, cu noi ie mai nashpa.

-
nocturna - Mesaje: 8725
pai din cate am citit io nu mai stiu in ce linc, adminii o sa ramana intre ei, sa vorbeasca d'ale lor, ca noi ii incurcam
omu cu nedreptatea are (de cand stiu eu cel putin, mai recent nush) un talent de a bazai propetaru' sitei asteia cu buzzuri, telefuane, "fa aia, fa ailalta, iote ce fac ajtia, valeleu" si ma gandesc ca kranu so fi plicrisit si io fi dat si conturile lui si tot, numa sa nu-l mai auda.
eh, cand ii ie rusine de faptele dumnealui zice "nu io, kranu a zis, kranu a banat", ceea ce se dovedeste, mai ales cand umbra dreptatii planeaza, FALS. el face el desface de capu masale, cu care, dealtfel, se vede ca ii ie rusine, ca altfel ar lua singur deciziile.
noi sa fim sanatoshi si la punga grosi

omu cu nedreptatea are (de cand stiu eu cel putin, mai recent nush) un talent de a bazai propetaru' sitei asteia cu buzzuri, telefuane, "fa aia, fa ailalta, iote ce fac ajtia, valeleu" si ma gandesc ca kranu so fi plicrisit si io fi dat si conturile lui si tot, numa sa nu-l mai auda.
eh, cand ii ie rusine de faptele dumnealui zice "nu io, kranu a zis, kranu a banat", ceea ce se dovedeste, mai ales cand umbra dreptatii planeaza, FALS. el face el desface de capu masale, cu care, dealtfel, se vede ca ii ie rusine, ca altfel ar lua singur deciziile.
noi sa fim sanatoshi si la punga grosi
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
OK. Subiect inchis. Da´ cu modcp-ul cum ramine?
-
pai cum, sh-adica daca un mod oarecare ales la intamplare dupa strada doreshte ca sa posteze un anuntz urgent shi de macsima importantza, sau poate, duamne fereshte, ii ecspira regulamentu' dupe forum pe care il modereaza, ce face? il trimite la tine prin meil? 

-
nocturna - Mesaje: 8725
bah poi daca io mai primesc cereri de inscriere de la cemeu sa presupunem prin apsurd de la alec, gabiz sau uaild roz, banatzi tot forumu?
ca sa shtie uamenii ce sa astepte, eventual sa posteze inainte de un concediu ceva...
ca sa shtie uamenii ce sa astepte, eventual sa posteze inainte de un concediu ceva...
- gaga
io creca daca vrea sa intre xkranu in cemeu nu o sa-i dea ban , ...da mai stii?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
*lol* Io m-am lasat. Ca ma doare capul de la atita agitatie. Concluzia: ne-a lasat moshul fara buton modcp. Ma duc pe sex sa agat gagici.
PS. Danone, da cereri in casatorie nu primesti? :yD
PS. Danone, da cereri in casatorie nu primesti? :yD
-
lu ala nu-i trebe invitatie, acu juma de an a luat cemeu cu forta, parca n-ai jtii
-
clasic, dupa modelul binecunoscut : boss, vezi ca-tzi trimit un link. parearea mea e ca s-a sarit calul. nu-i dai matale ban, ca mie mi-e frica de cemisti ca ma bate la poponeatza cand ma vade pe la terase. hai ma shefu.
si tot clasic, xkranu pune botu din prima fara sa cerceteze tot ce-i de cercetat.
si tot clasic, forumu se duce dracu din cauza prostiei si infantilismului.
brava bre xkrane, acu ai exact ceea ce tzi-ai dorit toata viaza. mii de utilizatori, mii de adrese de mail, posibilitatzi multiple de spam. cantitate si nu calitate.
si tot clasic, xkranu pune botu din prima fara sa cerceteze tot ce-i de cercetat.
si tot clasic, forumu se duce dracu din cauza prostiei si infantilismului.
brava bre xkrane, acu ai exact ceea ce tzi-ai dorit toata viaza. mii de utilizatori, mii de adrese de mail, posibilitatzi multiple de spam. cantitate si nu calitate.
-
SOD - Mesaje: 6035
baix: am citit postu ala .. e de ban of course ... e sotzu lui nanuka ... intamplarea face sa-l cunosc oarecum ... o sa ma uit mai atent later today ... eventual o sa-l intreb si pe el ... catch the clone stuff 
alte linkuri nu am vazut .. decat niste presupuneri in stanga&dreapta
nu conteaza cine mi-a dat linku ... important e ca e aiurea .. ban direct 14 zile
accesu la modcp a fost scos pt. toti mozii ... pana cand aflam cum sa limitam accesu la interfatza de ban
sod: mai ce le shti tu pe toate ... de cand imi dorit sa-mi aminteasca cineva ce-mi doresc

alte linkuri nu am vazut .. decat niste presupuneri in stanga&dreapta
nu conteaza cine mi-a dat linku ... important e ca e aiurea .. ban direct 14 zile
accesu la modcp a fost scos pt. toti mozii ... pana cand aflam cum sa limitam accesu la interfatza de ban
sod: mai ce le shti tu pe toate ... de cand imi dorit sa-mi aminteasca cineva ce-mi doresc

I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
intamplarea face sa-l cunosc oarecum ...
oare de ce nu ma mira ....
uite lincuri de ban pt care nu s-a facut nimic:
http://www.fanclub.ro/showpost.php?...&postcount=1221
uite aici post de ban ... http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=278701&postcount=1551
subliniez suptilitatea:
este o pierdere de timp sa-ti epuizezi vorbele pt. unii ce n-ar merita nici macar un s**** in ochi
astea dupa debanare ... vrei toate posturile cu injuraturi ale tuturor userilor neatacati?
daca tu te-ai "intalnit" cu florin pe forum la vbuletin inseamna ca il cunoshti si poa sa faca orice vrea organu lui?
intreb si io ...
- gaga
pentru ca asa a vrut ala care i-a dat banul.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Rootzschke scrie:e de ban of course ... ... o sa ma uit mai atent later today ... eventual o sa-l intreb si pe el ...
pai ia-l pe indelete xkrane nu te grabi, eventual fa-i o recenzie ceva sau sa scoti separat ideile principale sau cel mai sinplu dai cu marcheru pe deasupra. adica ala injura ca la usa cortului si tu zici ca o sa te uiti mai atent ? super mijto.
da , cel mai bine ,faceti o sueta pe voiceip , mai vorbiti de vreme, de culturile din epoca intai din baragan, daca se facu orzu anu asta in canada si tanjential il intrebi si de clona sau daca ie cazu sa-i dai ban
cu darken ai vorbit inainte de a o bana?
-
Avand in vedere ca aici se pot face relclamatii...hai sa fac si eu una:
Ma opun faptului ca darken a fost banata pentru 14 zile. Si daca motivul este doar acel mesaj catre care este facut link pe threadul de banari, atunci 80% din 'populatia' fanclubului ar trebui sa fie banata. Insa daca darken a fost banata doar pentru ca s-a alaturat clasei muncitoare, atunci mi se pare banarea extrem de deplasata. Cand am vazut 14 zile, ma asteptam la ceva mai greu. Tineti-o tot asa, ca e bine!
Ma opun faptului ca darken a fost banata pentru 14 zile. Si daca motivul este doar acel mesaj catre care este facut link pe threadul de banari, atunci 80% din 'populatia' fanclubului ar trebui sa fie banata. Insa daca darken a fost banata doar pentru ca s-a alaturat clasei muncitoare, atunci mi se pare banarea extrem de deplasata. Cand am vazut 14 zile, ma asteptam la ceva mai greu. Tineti-o tot asa, ca e bine!
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Rootzschke scrie:accesu la modcp a fost scos pt. toti mozii ... pana cand aflam cum sa limitam accesu la interfatza de ban
Pai este usor: user permissions sub edit moderator-> can ban users->NO. :yD
La mine, de exemplu, nu se vedea interfenta de ban cum este in poza aia atashata. Sa fi pus cineva accesu la altcineva, sa vedem si noi cine a dat banul lu´ darken?
-
Absolut de doi lei toata faza... ca de obicei cine a vrut sa vada injurii le-a vazut selectiv (fix postul lui teck a trecut neobservat, eh?), ca de obicei banul s-a facut la cinspe ore dupa momentul postarii (fara legatura cu CM, eh?), ca de obicei strutii se ascund cu capul in nisip si nu sunt in stare sa-si asume responsabilitati, sa dea explicatii, ca de obicei niste incapabili smiorcaiti is tinuti in brate... nimic nou, istoria se repeta... :bleah:
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
Înapoi la Sugestii si reclamatii